Ads 468x68px

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008

Ερωτική μυθοπλασία...Όνειρο ήταν και πέρασε.

Μυθοπλασία...
H μυθοπλασία στην ερωτική ζωή λειτουργεί σαν μηχανή προσομοίωσης εμπειριών, που επιτρέπει στο άτομο να ζήσει, με ασφάλεια, εμπειρίες που στην πραγματική ζωή θα ήταν επικίνδυνες και επώδυνες. Η μυθοπλασία μπορεί να μεταφέρει το άτομο μέσα στις συνειδήσεις άγνωστων, δίνοντας του τη δυνατότητα να δοκιμάσει εμπειρίες που στην πραγματικότητα δε θα μπορούσε. Η μυθοπλασία λοιπόν, με ένα τρόπο δίνει στον άνθρωπο περισσότερες από μια ζωές. Η μυθοπλασία είναι ένας συναρπαστικός κόσμος που γοητεύει όλους τους ανθρώπους.

Μετρούν ήδη περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια ζωής ζευγάρι, βαδίζοντας πλάι ο ένας στον άλλο, σύντροφοι και στις καλές και στις κακές στιγμές, και όσα χρόνια και αν έχουν περάσει η κάθε επέτειος του γάμου τους είναι η χαρούμενη γιορτή τους.
Μαζί έχουν μοιραστεί στο κοινό παρελθόν τους τον έρωτα, χωρίς παράφορο πάθος, αλλά με αγάπη, αυτή τη γλυκιά αύρα που τους περιβάλλει, την αναπνέουν βαθιά μέσα τους και δίνει νόημα στη ζωή τους. Στην αγάπη τους υπάρχει η φυσική έλξη αλλά επίσης συνυπάρχει διανοητική και ψυχική έλξη. Η αγάπη τους είναι μια αρμονική συμφωνία που έχει μέσα της αποδοχή, εμπιστοσύνη, συναισθηματικό «δέσιμο», αφοσίωση και αντοχή στο χρόνο, στοιχεία σημαντικά και για ένα κοινό μέλλον στο υπόλοιπο της ζωής τους, ακόμη και σε περιόδους όπου οι συγκρούσεις τους μπορεί να είναι έντονες και συχνές.
Λένε πως ο αληθινός άντρας είναι ο πενηντάρης. Μα το λένε γιατί οι ίδιοι είναι πενηντάρηδες.
Αυτός έχοντας  πρόσφατα περάσει την πύλη των πενήντα ύστερα από είκοσι πέντε χρόνια έγγαμου βίου, παραμένει πλάσμα αρκετά μάχιμο, ανταγωνιστικό έχει και τις ζωικές του αναλαμπές, διατηρείται ακμαίος, σφριγηλός, και επί πλέον επαρκώς τυχερός με τόση, μα τόση πείρα, υποχρεούται να θεωρεί τον εαυτό του ευτυχή.
Μόνο που τα πολλά του τα ‘χει πια δώσει. Είναι ώρα ν αναζητήσει και αυτός, εγωιστικά, λίγη ποιότητα, λίγη ξενοιασιά. Φαίνεται απίστευτο, αλλά υπάρχει και μία ανακούφιση όταν ανακαλύπτει πόσο λίγα ελέγχει πια, και πόσο λίγα περιμένουν οι άλλοι ν’ αποδείξει. Ένας πενηντάρης ομορφάντρας όπως του καταμαρτυρεί η σύντροφος του, που ντύνεται σαν ψαράς.
Αυτή πλησιάζει τα σαράντα πέντε αλλά δείχνει αρκετά μικρότερη, όμορφη με μια φυσική ομορφιά, που αναδύεται σε κάθε της κίνηση. Ζεστή, αξιολάτρευτη, ερωτιάρα αλλά αφοσιωμένη, γενναιόδωρη και εκδηλωτική μα πολύ ευάλωτη συναισθηματικά. Με περισσή φροντίδα αφοσιωμένη σύντροφος και μητέρα στον έγγαμο βίο τους, και ο δημιουργός του γόνιμου οικογενειακού περιβάλλοντος. Με τα χρόνια έχει αποκτήσει μια βαθιά και ώριμη θηλυκότητα, σταράτο δέρμα χαρίζοντας της μια λάμψη υγείας και φρεσκάδας, προικισμένο μπούστο, καλοφτιαγμένα λαγόνια.
Είναι γυναίκα που τα «έχει βρει» με το σώμα της και δεν έχει μπει στην ψυχοφθόρα διαδικασία να αλλάξει αυτό που είναι. Ψηλή, το ύψος της πάνω από τον μέσο όρο, ένας πειρασμός με χυμώδες σώμα. Είναι μια γυναίκα που έχει αποδεχτεί τον εαυτό της και το σώμα της, δεν διστάζει να το δείξει αψεγάδιαστο και γεμάτο καμπύλες, έχει αυτοπεποίθηση. Αγαπά αυτό που είναι και το δείχνει με την πληθωρική παρουσία της, η οποία αιχμαλωτίζει τα βλέμματα αμέσως. Τη βλέπεις και νομίζεις πως αν τη δαγκώσεις θα τρέξουν οι καλύτεροι χυμοί. Αυτά όμως που ανεβάζουν την θερμοκρασία στην εμφάνιση της είναι τα λαξευτά οπίσθια της σε συνδυασμό με τα μακριά της πόδια. Όταν τα καλοκαίρια εμφανίζεται στην παραλία οι γλουτοί της δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από πολλές άλλες με απίθανη πίσω όψη. Την θυμάται από πάντα ανεπιτήδευτη να ντύνεται απλά, ελάχιστα μακιγιαρισμένη, ειλικρινής στον τρόπο που μιλά ή σε κοιτάζει. Μια ομορφιά γυναίκας, κατά το πρότυπο παλαιότερων εποχών, που η αίσθηση της θηλυκότητας αναβλύζει σαν αφρός περιχύνοντας τις γραμμές του κορμιού της.
Αυτός μπορεί να ζει με τα δικά του όνειρα μα σε όλα τα όνειρα του την έχει μέσα. Μπορεί να φτιάχνει τα δικά του παραμύθια μα και στα παραμύθια του είναι πάντα η βασίλισσα του.
Αμφότεροι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η απόλυτη ταύτιση τους δεν είναι εφικτή, οι συζυγικές σχέσεις τους δεν είναι μια στατική κατάσταση. Ο έρωτας έχει καταλαγιάζει και η σχέση έχει μεταλλαχθεί, έχει «ωριμάσει», περνώντας σε μια πιο νηφάλια φάση όπου κυριαρχεί η αγάπη και άλλα τρυφερά συναισθήματα συντροφικότητας, που επιτρέπουν μεγαλύτερη ανοχή για τις ατέλειες του συντρόφου και τη δημιουργία ενός δεσμού που νοιάζεται ο ένας για τον άλλο και τον θέλει για αυτό που είναι και όχι για αυτό που ποθούσε. Η προσδοκία ότι όλα πρέπει να είναι πάντα τέλεια, είναι μη ρεαλιστική και το γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κάπου αυτός ο «τέλειος σύντροφος».
Στον έρωτα μας λέει ο Φρόιντ, προβάλλουμε στον άλλο το ιδανικό μας  «Εγώ», δηλαδή προβάλλουμε στον άλλο, αυτό που θα θέλαμε να είμαστε αλλά δεν είμαστε. Δηλαδή θέλουμε να κάνουμε σχέση με τον καλύτερο εαυτό μας!
Δεν υπάρχει αυτός ο ιδανικός σύντροφος που δε θα τους πληγώσει ποτέ.
Ο σύντροφός τους είναι άνθρωπος κι αυτός και έχει τις στιγμές του.
H ιδέα του ταιριαστού ζευγαριού, αγγίζει τα όρια της μυθοπλασίας.
O γάμος είναι και μια μηχανή παραγωγής συγκρούσεων! Όλα τα ζευγάρια διαφωνούν για τα ίδια πράγματα, τα χρήματα, το σεξ, τα παιδιά, τη διαχείριση του ελευθέρου χρόνου.
Ο σοφός παππούς του έλεγε.
«Πριν τον γάμο κράτα και τα δύο σου μάτια ανοιχτά, αλλά μετά τον γάμο κλείσε το ένα.»
Εννοώντας, ότι ένας γάμος για να διατηρηθεί και να θεωρείτε επιτυχημένος πρέπει να υπάρχει σ’ αυτόν κατανόηση  συγχώρεση και αποδοχή.
Όλα αυτά τα χρόνια το σεξ είναι σημαντικό στη σχέση τους, αλλά δεν είναι «το Α και το Ω», δεν είναι αυτό που κρατάει τον γάμο τους. Αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο στη σχέση τους είναι οι μικρές λεπτομέρειες, ο ρομαντισμός που βγαίνει στη καθημερινότητα, η αγάπη που δείχνει ο ένας στον άλλο με το βλέμμα του. Ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον και η κατανόηση γιατί επέλεξαν να περάσουν τη ζωή τους μαζί. Όταν λοιπόν μέσα στην καθημερινότητα τους υπάρχει αυτή η ερωτική διάθεση, τότε έρχεται και το σεξ. Γιατί όλα από μόνα τους οδηγούν εκεί. Δεν τα πιέζουν να πάνε εκεί.
Τώρα τελευταία όμως τον προβληματίζει η σύντροφος του που έχει μειωμένο ενδιαφέρον για σεξουαλική δραστηριότητα, το σεξ μοιάζει απλά να μην την ενδιαφέρει σαν άτομο, να μην την απασχολεί, και αυτή η έλλειψη ερωτικής επιθυμίας δημιουργεί εφήμερα χάσματα στις προσωπικές τους σχέσεις. Είναι κάτι στιγμές που όσο αυτός εκφράζει τη σεξουαλική επιθυμία για την σύντροφο του, αυτή απομακρύνεται και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος, οι ρόλοι παγιώνονται και εκφράσεις, όπως «Πάντα θέλεις» και «Ποτέ δεν θέλεις» γίνονται αναπόσπαστο μέρος των διαφωνιών τους. Τότε οι σχέσεις τους δυσκολεύουν με μικρές περιόδους κρίσης και χρειάζεται να κάνουν συνειδητές προσπάθειες ώστε να δείχνουν κατανόηση, υπομονή, αγάπη και αποδοχή ο ένας στον άλλο. Περιοδικά κλειδώνει σεξουαλικά, το σεξ δεν της προκαλεί την αναμενόμενη γι’ αυτόν ευχαρίστηση, και καμιά φορά την αισθάνεται ότι το κάνει από αγγαρεία γιατί τον αγάπα ακόμη, ενώ πραγματικά δεν αισθάνεται σεξουαλική επιθυμία να βρεθεί μαζί του. Τον βλέπει σαν έναν πολύ καλό της σύντροφο που τον αγαπά, νοιάζεται γι’ αυτόν, είναι ο πατέρας των παιδιών τους, ένας καλός άνθρωπος.
Με τη σεξουαλική ζωή τους πλέον στο πίσω πλάνο, διάφορες σκέψεις αρχίζουν να επικρατούν στο μυαλό του σχετικά με το «γιατί δεν τον θέλει» και αυτές οδηγούν και τον ίδιο σε πρόσκαιρη συναισθηματική απομάκρυνση και υποτονική ερωτική διάθεση.
Η λίμπιντο του όμως σε τακτά διαστήματα αναζητούσε μια δυναμική διέξοδο.
Την τελευταία φορά η φραστική ένταση με το θέμα αυτό κορυφώθηκε…
Τον προκάλεσε ειρωνικά μην έχοντας διάθεση να κάνει σεξ μαζί του.
«Σου σηκώνεται ακόμα;»
«Εμ βέβαια εσύ που να ξέρεις, έχεις ξεχάσει πως είναι να το κάνουν.»
«Δεν το έχω ανάγκη.»
«Σωστά, εσύ τη βρίσκεις με τους παπάδες και τις αγρυπνίες τους. Τα ράσα σε καυλώνουν.»
«Δεν το πιστεύω!. Σαν δεν ντρέπεσαι. Τέτοια να λες και το βρακί μου δεν πρόκειται να το ξαναδείς ούτε ζωγραφιστό.» Σάμπως το έβλεπε πια τώρα τελευταία.
«Μου το έφαγε η εκκλησία δεν υπάρχει άλλη εξήγηση» της μουρμούριζε μέσα από τα δόντια του.
Όταν μια σχέση στερεύει από τα αποθέματα ζωντάνιας, και ερωτισμού, τότε η προδοσία χτυπάει την πόρτα της σχέσης και θέτει τα όρια του κάθε ατόμου σε δοκιμασία. Αυτός αντέδρασε με την αδιαφορία της, και δεν είναι καθόλου περίεργο που αποφάσισε ότι είναι καιρός, να αγνοήσει όρκους και κανόνες να κάνει την υπέρβαση, κοινώς να ψάξει άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Αναζητούσε μια πύλη εξόδου, μια έξοδο κινδύνου, ώστε αυτή η βαθιά ανάγκη για ευχαρίστηση που καταπιέζεται και δεν εκπληρώνεται να μπορεί να εκπληρωθεί μέσα από άλλες οδούς, και να νοιώσει και πάλι σεξουαλικά ενεργός στο αέναο κυνήγι για πληρότητα.
Εδώ και μερικά χρόνια στο στενό τους κύκλο έχει μείνει χήρα μια χυμώδης πληθωρική γυναίκα, συνομήλικη και φίλη της συντρόφου του. Ο σύζυγος της χάθηκε σε ατύχημα στο εξωτερικό αλλά ήδη το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, διότι η κακές γλώσσες έλεγαν πως ο τύπος είχε κάνει δεύτερη οικογένεια στη λατινική Αμερική.
Η χήρα περιμένει λοιπόν το πρώτο πράσινο φως από έναν άνδρα για να του εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Νιώθει πως είναι σέξι, όμορφη, ευχάριστη, έξυπνη, ερωτική κι έτσι κάνει και τους άλλους να την βλέπουν με τον ίδιο τρόπο. Κάνει τον εαυτό της να φαίνεται σαν... λάφυρο γι αυτόν που θα την κατακτήσει. Θυμάται μια παλιά τους ιστορία, χρόνια πριν το θανατηφόρο ατύχημα του συζύγου της. Βρίσκονται μαζί τα ζευγάρια διακοπές. Μετά το θαλάσσιο μπάνιο είναι οι δυο τους μόνοι στην αυλή του εξοχικού τους. Η κυρία ξεπλένεται κάτω από το ντους, βάζει το μπουρνούζι της, βγάζει το μαγιό της χωρίς να σκουπίσει τα νερά που τρέχουν πάνω της. Κάθεται απέναντι του, ανοίγει διάπλατα τα πόδια της αφήνοντας σε θέα το όρος της Αφροδίτης με τα μεγάλα κόκκινα χείλη του αιδοίου της γυμνά. Στον περιποιημένο στιλπνό θάμνο του εφηβαίου της κυλούν λαμπερές διάφανες σταγόνες νερού. Ανείπωτη σεξουαλική διέγερση σκόρπισε στο κορμί του η θέα της αρχέγονης εκείνης ουσίας της θηλυκότητας. Έκανε πως δεν είδε τίποτα, δεν ήθελε να παρασυρθεί σε λάθος μονοπάτια, άλλωστε η σεξουαλική σχέση με την όμορφη σύζυγο τον γέμιζε απόλυτα.
Είναι κάτι μέρες τελευταία που τη γυρόφερνε στο μυαλό του, έψαχνε την ευκαιρία. Μια φθινοπωρινή μέρα προφασίζεται ότι είναι ανάγκη να πάει στο χωριό γιατί τον θέλει εργολάβος που ανακαινίζει την εξωτερική μάντρα του σπιτιού τους. Η χήρα έχει ένα μικρό αγρόκτημα στο μέσον της διαδρομής με ελιές και με μια μικρή εξοχική κατοικία. Από το καλοκαίρι το συζητούσε με την σύζυγο του ότι το σπίτι έχει ανάγκη για μερικές επισκευές συντήρησης στα συστήματα ύδρευσης και πως μπορούν να τη βοηθήσουν. Ευκαιρία! Της τηλεφωνεί, συζητούν περί ανέμων και υδάτων, της λέει ότι σαββατοκύριακο πάει στο χωριό, αυτή τον ρωτά αν μπορεί να πάει μαζί του, για να βρει κάποιον να της καθαρίσει το κτήμα προς το παρόν. Θεωρώ φρόνιμο να το συζητήσεις το με την φιλενάδα σου. Θα χαρεί κι εκείνη, δεν χρειάζεται να σου το πω βέβαια, αλλά να ξέρεις ότι είναι δίπλα σου σε ό,τι θελήσεις, σε θεωρεί ανεκτίμητη φίλη. Άλλωστε και η φιλία σας κρατάει από τα μαθητικά σας χρόνια τώρα, σαν το παλιό καλό κρασί.
Παρασκευή αργά απόγευμα ξεκινάνε λοιπόν, πρώτη στάση στο συνοικιακό βενζινάδικο, την ώρα που εφοδιάζουν βενζίνη να κι η ηλικιωμένη γνωστή κουτσομπόλα της γειτονιάς. Περίεργη έρχεται διπλά του και τον ρωτά για πού το έβαλε με την κυρά. Της απαντά. Αυτή του κλίνει πονηρά το μάτι και του λέει στο αυτί.
«Θα φας καλά, αλλά το νου σου γιατί θα σε ξεζουμίσει η χήρα.»
Διάβολε στο θηλυκό μυαλό της, κάθε συνάντηση της χήρας θεωρείτο βρώμικη, έκλυτη και λάγνα. Φτάσανε με το πέσιμο του ηλίου στο κτήμα της, συναντήθηκαν με γνωστό εργολάβο κανόνισαν τα της εργασίας, και άραξαν σε μια μικρή ψαροταβέρνα στο πλάι της παλιάς εθνικής. Απολαμβάνοντας έναν γευστικό συνδυασμό από σαλάτα και ψάρι με ελαφριά μπύρα σιταριού και το τέλειο συμπλήρωμα για  επιδόρπιο τάρτα φρούτων! Η γεύση και η αίσθηση λειτούργησε αφροδισιακά επάνω τους ώστε να αναζητούν να κάνουν ένα καλό ζευγάρωμα οι δυο τους.
Αποφάσισε να μην οδηγήσει άλλο και να μείνει στο αγρόκτημα το βραδύ και το ξημέρωμα Σαββάτου να αναχωρήσει για το χωριό του. Η ατμόσφαιρα με το αγροτόσπιτο δίπλα στη θάλασσα, ήταν η τέλεια ερωτική φωλιά, το ιδανικό σκηνικό για να απογειώσει τις αισθήσεις τους και να αφήσουν τους εαυτούς τους ελεύθερους να απολαύσουν τον έρωτα.
Η χήρα ήταν που ανέβασε εκείνο τα βράδυ τη λίμπιντο στο ζενίθ με ένα σεξουαλικό στριπτήζ συνοδευόμενο από αισθαντικό μουσικό χαλί. Τον τρέλανε κοιτώντας τον προκλητικά και περνά όλα τα μηνύματα που θέλει με τα μάτια της.
«Θέλω να με πάρεις, εδώ και τώρα».
Όταν μιλάει το κορμί, ξέχνα τα πρέπει και τα μη…...
Αυτός απέβαλε το άγχος του πρωτάρη στις απιστίες και μπήκε στο κλίμα.
Η χήρα δεν βιαζόταν να τελειώσει, έβγαζε τα ρούχα της αργά και αισθησιακά.
Χαϊδευόταν μπροστά του και τον έκανε να καταλάβει πόσο πολύ το απολαμβάνει.
Αυτός είχε βγάλει το πρησμένο του πέος και αυνανίζεται ηδονικά. Η χήρα όταν κατάλαβε ότι αυτός δεν άντεχε άλλο σταμάτησε το στριπτήζ, άλλωστε δεν έμενε και τίποτα να βγάλει, γονάτισε εμπρός του, έπιασε το ορθωμένο πέος του στα χέρια της, Και ω! με το που το χούφτωσε ένας πίδακας πυρακτωμένη λάβα τινάχτηκε από την κορυφή του πέους προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτός πήρε βαθιές ανάσες να συνέρθει, και μουρμούρισε απογοητευμένος. «Σκατά».
Αλλιώς τη φανταζόταν την πρώτη φορά μια ενδεχόμενη εξωσυζυγική σχέση. Η υπόλοιπη βραδιά συνεχίστηκε με σεξουαλική συνεύρεση χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανούσια, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της χήρας. Το ξημέρωμα προφασίστηκε ότι του τηλεφώνησαν πως υπάρχει επείγον πρόβλημα στην εργασία του. Ανέβαλε τον προορισμό για το εξοχικό τους, αναχώρησαν για την επιστροφή. Στο δρόμο ενώ αυτός οδηγεί η χήρα του τον έχει βγάλει έξω από το παντελόνι και τον παίζει παιχνιδιάρικα απευθύνοντας του ασταμάτητη ερωτική βωμολοχία και ταυτόχρονα το άλλο χέρι το έχει χώσει κάτω από το φουστάνι και γαμάει την κλειτορίδα της.
Μέχρι να φτάσουν στου γυρισμού τον προορισμό, προσπαθεί να εξισορροπήσει την αντιφατική πραγματικότητα που βίωσε με την επιθυμία να ξεπεράσει τις αδυναμίες του τις στιγμές εκείνες, την κοιτούσε μπερδεμένος, δίνοντας της ταυτόχρονα αμέτρητες υποσχέσεις για ερωτικές στιγμές και γαμήσια που θα μείνουν αξέχαστα.
Σε καμία από αυτές τις δεσμεύσεις δεν αποδείχτηκε συνεπής. Δεν τήρησε καμιά υπόσχεση του.!
Θεώρησε την απιστία του προδοσία της συμφωνίας που έχουν κάνει μεταξύ τους και γι’ αυτό και το βιώνει ως προσωπικό τραύμα. Το σεξ δείχνει την ανάγκη να αφυπνίσει τον εγκέφαλο του, αυτό που το σώμα του ζητάει. Η νόηση όμως και η συνείδηση του έχει τα δικά της όρια. Είναι σαν να λέει στη σύντροφο του: «Δεν είσαι αρκετή για μένα». Και αυτό του είναι πολύ σκληρό. Δεν πρόκειται λοιπόν να την απατήσει ποτέ ξανά. Το ψυχολογικό βάρος που σήκωσε μετά την απιστία δεν αξίζει για κανέναν λόγο τελικά, για μερικές στιγμές ευχαρίστησης, θεωρεί πιο σημαντικό το δέσιμο και την εμπιστοσύνη στο δεσμό τους από μία εφήμερη απόλαυση.
Η εικόνα όμως της συμπεριφοράς της συντρόφου του, του έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό καθώς είναι διάχυτη η αίσθηση του ότι «κάτι» συμβαίνει. Όταν μάλιστα, στην περίοδο που αυτός της δείχνει να την θέλει αρκετά σεξουαλικά εκφράζοντας με θόρυβο το παράπονό του ότι «τον πάει στη γωνία», βλέποντας τις προτεραιότητές της… χωρίς το σεξ! Αυτό το «κάτι» του μεταδίδει ταυτόχρονα και ένα μήνυμα στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή του. Είναι σαν να του λέει εμμέσως ότι δεν την ελκύει πια, δεν τα βρίσκουν πλέον στο σεξουαλικό, δεν καταφέρνει να της ξυπνά την ερωτική επιθυμία.
Αποφασίζει να συζητήσει το πρόβλημα του με ένα φίλο από τα παλιά, έναν θαλασσόλυκο καπετάνιο που τον θεωρεί αυθεντία στα ερωτικά.
Η αυθεντία σαν από καιρό έχει έτοιμη τη λύση. Αρχίζει από το χειρότερο πιθανό σενάριο.
Απλά τα πράγματα. «Υπάρχει άλλος.»
«Μην σε πιάνει πανικός.» «Μείνε ψύχραιμος.»
Και σαν άλλος επιθεωρητής Κλουζώ εν δράσει του αναλύει τα σημάδια.
Η γυναίκα, σε αντίθεση με τους άντρες, όταν ερωτεύεται δίνει ψυχή και σώμα. Αν λοιπόν έχει ενθουσιαστεί με κάποιον άλλον, μην περιμένεις να κάνει σεξ μαζί σου, τουλάχιστον όχι με την καρδιά της. Το μυαλό της είναι αλλού και δυστυχώς για εσένα εκεί ακριβώς θα επιθυμούσε να είναι και το σώμα της. Είναι μερικά θηλυκά, που απλά είναι στη φύση τους να μην μπορούν να μείνουν σταθερά προσηλωμένα σε μία σεξουαλική σχέση. Φυσικά δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που αυτό γίνεται. Η εμφάνιση και γενικότερα η παρουσία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να δούμε μία γυναίκα σεμνή και χαμηλοβλεπούσα και μετά από λίγο να μάθουμε ότι έχει κάνει τα τέρατα! Τώρα αν είσαι άτυχος και πέσεις σε μία τέτοια γυναίκα, θα σε έχει σίγουρα βασιλιά, αλλά ψάχνε κάθε τόσο το κεφάλι σου! Οι γυναίκες αυτές, απατούν συνήθως με τη δικαιολογία ότι έτσι κρατάνε τη σχέση τους ζωντανή, κάτι που όντως συμβαίνει αρκετά συχνά. Δεν είναι κακές, απλά έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα με την αποκλειστικότητα φίλε μου.
Να ξέρεις, ότι όλες οι γυναίκες, ότι εμφάνιση κι αν διαθέτουν, έχουν τουλάχιστον έναν θαυμαστή στο περιβάλλον τους ο οποίος παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι είναι δεσμευμένες, τις πολιορκεί διακριτικά.
Δεν είναι πρωτοφανές, όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο, μια γυναίκα μέσα στην πορεία της ζωής ενός γάμου να χάσει το σεξουαλικό ενδιαφέρον χωρίς όμως να χαθεί η συναισθηματική αναγνώριση και η αγάπη προς τον σύντροφο της, έχοντας όμως διαχωρίσει τη σεξουαλικότητα από τη συναισθηματική επαφή. Μάλιστα όλες αυτές που συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν πια το σεξουαλικό ενδιαφέρον για τον σύντροφό τους, δεν σημαίνει ότι έχουν μπει οι ίδιες σε σεξουαλική σιγή, καθώς μόλις αποκτήσουν καινούργιο σύντροφο, η λίμπιντο επιστρέφει στα ύψη. Αρκετές δε προχωρούν σε σεξουαλικές σχέσεις που τις περιχαρακώνουν μόνον στην απόλαυση του σεξ, χωρίς να απειλήσουν τη συντροφική τους σχέση και φυσικά το γάμο τους.
Το ποσοστό των γυναικών που θα απιστούσαν αν ήταν σίγουρες ότι δεν θα μαθευόταν ποτέ είναι το εβδομήντα τοις εκατό. «Αφού το κάνει αυτή γιατί να μην το κάνω κι εγώ;» φαίνεται να σκέφτονται όλο και περισσότερες γυναίκες.
Άλλες έρευνες υποστηρίζουν ότι το πενήντα τοις εκατό των παντρεμένων γυναικών έχουν κάνει μία τουλάχιστον εξωσυζυγική σχέση, και ότι το ένα τρίτο από αυτές υπέπεσε στο αμάρτημα αφού απέκτησε παιδιά. Με τέτοια συντριπτικά ποσοστά, μάλλον κάποια ανυπέρβλητη ανάγκη οδηγεί όλες αυτές τις γυναίκες στην απιστία ή ακόμα και η ίδια η φύση. Κανένα ζώο δεν είναι εκατό τοις εκατό μονογαμικό στο εκατό τοις εκατό της ζωής του. Πόσο εύκολο είναι να αντισταθεί στα «γραμμένα» του DNA της; Ίσως, τελικά, η μονογαμία να επιτυγχάνεται μόνο μέσω μοιχείας. Για τις γυναίκες λοιπόν η συνηθέστερη ηλικία στην οποία απατούν το άλλο τους μισό είναι τα σαράντα με σαράντα πέντε  τους χρόνια. Και να μην ξεχνάς την κλειτορίδα ως το μοναδικό όργανο που είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για ευχαρίστηση, καθώς διαθέτει 8.000 νευρικές απολήξεις, διπλάσιες από αυτές του πέους.
«Δηλαδή μου λες.... είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή στη ζωή μας η απιστία χτυπά την πόρτα μας;» Ρητορικό το ερώτημα του στον ειδήμονα. Γι' αυτόν είναι δύσκολο να πιστέψει ότι υπάρχει χώρος για απιστία σε μια φυσιολογική σχέση, όπου κυριαρχεί η αγάπη.
«Και να ξέρεις» του τόνισε απτόητος την συνέχεια της ανάλυσις ο θαλασσόλυκος.
Φυσιολογικοί άνθρωποι δεν υπάρχουν, είναι ένας μύθος η κανονικότητα. Ακόμα κι εκείνος που σου φαίνεται τόσο κανονικός, τόσο απλός, κρύβει στην ντουλάπα του σκελετούς και δυναμίτες, πτώματα, ενοχές και πόθους.
Οι στατιστικές λένε ότι έξι στις δέκα Ελληνίδες είναι άπιστες, μιλάμε ότι, «Γεννηθήκαμε άπιστοι!» Το σεξ δεν αποδέχεται την ηθική γιατί το σεξ είναι και ανήθικο και ακόλαστο. Δεν μπορείς να το μετρήσεις με όρους ηθικούς. Μπορεί να δώσει κάποιος εντολή σε μία επιθυμία που είναι «πρωτόγονη!» όχι!
Ταυτόχρονα υπάρχει μια ζωώδης αλήθεια της γυναικείας επιθυμίας.! Ο εραστής της βγάζει τον πιο ακομπλεξάριστο εαυτό της και δεν αφήνει χώρο σε ντροπές και στερεότυπα. Τα «μη», τα «όχι» και τα «πρέπει» τα έχει ήδη. Αυτό που αναζητά είναι να απελευθερωθεί από κανόνες και περιορισμούς, της αρέσει η ελευθερία να πειραματίζεται να εξερευνά και να ικανοποιεί όλες τις σεξουαλικές της ανάγκες και φαντασιώσεις με τον εραστή από ότι με τον σύντροφο της.
Αυτός δεν είχε ποτέ του ούτε μια αμυδρή αμφισβήτηση ότι η σύντροφος μπορεί και να τον απατά, ποτέ δεν ένοιωσε μέσα του ανησυχία για τη σχέση τους......αλλά διάβολε ο θαλασσόλυκος σήμερα τον φόρτωσε αμφιβολίες.
Ερωτήματα πολλά. «Τι κάνουμε τώρα προφέσορα;» Τον ρώτησε.
«Μου βάζεις δύσκολα. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Είναι ίσως αλήθεια ότι ορισμένες γυναίκες είναι από τη φύση τους πιο πιστές από τους άνδρες, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες.» Του απαντά ο θαλασσόλυκος.
«Μην το παίρνεις όμως και κατάκαρδα αδελφέ μου.» Τον παρότρυνε.
«Πολλοί είναι αυτοί που κρέμασαν τη φωτογραφία τους παραδίπλα στα πορτρέτα των πιο διάσημων  της ιστορίας με το θέμα αυτό. Ήφαιστος, Αγαμέμνονας, Μενέλαος, κι άλλων ενδόξων.»
«Πως το είπες το ποσοστό έξι στις δέκα;» σιγομουρμούρισε μέσα από τα δόντια του αυτός.
«Δεν το λες και άσχημο ποσοστό.» σκέφτηκε ανακουφισμένος.
«Έχω ελπίδες πολλές για κούτελο καθαρό.» συνέχισε τις σκέψεις του.
Ξέρει τι νιώθει για την σύντροφο του. Την αγαπάει και την νοιάζεται. Είναι πολλά αυτά που τους δένουν μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συνεχίζει να μοιράζεται μαζί του την συγκροτημένη οικογενειακή ζωή τους. Απλώς μια μακρά χρονική περίοδο τελευταία νοιώθει ότι υπάρχει καμπή στη σεξουαλική τους σχέση τους που μπορεί και να οφείλεται ότι έχει αφοσιωθεί στα παιδιά τους.... τα έχει σε πρώτο πλάνο....Το αντιλαμβάνεται. «H φύση της γυναίκας είναι να βάζει τα παιδιά πάνω από όλα να περιστρέφεται όλος ο κόσμος της γύρω από αυτά.» και ίσως και αυτό να καθορίζει την παθητική σεξουαλικά στάση της και να έχει χαθεί η ισορροπία...... και να προσπερνά ότι είναι σημαντικό στον γάμο της να κρατά ζωντανή την επικοινωνία και τον ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με τους ειδήμονες..... «για να μεγαλώσει κάποιος ευτυχισμένα παιδιά θα πρέπει να βάλει τον γάμο του σε πρώτη μοίρα.»
Αυτός την εξωσυζυγική σχέση την θεωρεί κατάσταση νοσηρή, να είναι μ’ έναν άνθρωπο που τον αγαπά, τον πονά και τον φροντίζει ως τον σύντροφό του και ταυτόχρονα να υποστηρίζει καινούργιες συγκινήσεις πού γεμίζουν το κενό του και να γεύεται την ηδονή και τη σεξουαλική απόλαυση με κάποιον άλλον. Δεν το μπορεί.... Πως το είχε νοιώσει με την χήρα..... «σκατά».
Εκτός και αν ο άλλος είναι οι φαντασιώσεις του.
Έχει παρέλθει προ πολλού και η εφηβεία του, ώστε να τον συντροφεύει τις αμιγώς προσωπικές του ώρες η σειρά μυθιστορημάτων κατασκοπίας του Ζεράρ Ντε Βιλιέ..... Ο Ζεράρ ήταν πραγματικός καλλιτέχνης στο είδος του, τα βιβλία αυτά ήταν «μια γερή δόση γεωπολιτικής και εξωτισμού, με σκηνές σκληρού σεξ και μπόλικης βίας.» Αλλά ακόμη και σήμερα είναι κάποιες φορές που ζει φανταστικές σκηνές με τη Μούσα του, η φανταστική αυτή σχέση λειτουργεί για εκείνον σαν διεγερτικό, ξεσηκώνει κάθε κύτταρο του κορμιού του. Ονειρεύεται να σμίγουν όπως οι φλόγες της φωτιάς. Ν’ ανάβει και να σβήνει στην αγκαλιά της.
«Και τώρα Μούσα Ερατώ,
έλα κοντά μας
και πες μας πώς ο Ιάσονας ...
έφερε το χρυσόμαλλο Δέρας...
από τον ερωτά του στη Μήδεια ...
γιατί έχεις τις χάρες
της Κύπριδας Αφροδίτης...
και φέρνεις τη μαγεία
στα ανύπαντρα κορίτσια...»
Είναι το εισιτήριο εκείνης που θαυμάζει, εκστασιάζεται και αποκαλύπτει τις βαθύτερες σεξουαλικές του ορμές όταν μπαίνει ως στόχος στο μυαλό του και στις σεξουαλικές φαντασιώσεις του. Μούσα εκείνες τις στιγμές μπορεί να είναι η ίδια η σύντροφος του.
Η νύκτα χαϊδεύει τα όνειρα και η σιγαλιά τις σκέψεις.
Απλές αλήθειες Φωλιάζουν στου μυαλού το έρεβος και τον κρατούν ενύπνιο.
Στην ερωτική του οπτασία πλάθει μια τυχαία επαφή τους, τα χέρια τους έμεναν λίγο παραπάνω σφιγμένα μεταξύ τους, και δυο τρεις φορές που της άγγιζε τη μέση της στιγμιαία την ώρα που περνούσε από κοντά του. Αυτά πλάθει ο νους ψάχνοντας μέσα στη σκέψη του σαν σκοπευτής, ορμητικά, παθιασμένα την ερευνούσε ολοκληρωτικά, άσεμνα και ακόλαστα βγάζοντας στην επιφάνεια τις πρωτόγονες απόκρυφες παρορμήσεις του, με λατρευτική αφοσίωση, σαν να προσπαθεί, να έλθει σε σωματική επαφή μαζί της. Το απολαμβάνει, μέσα σε μια κατάσταση πλέριου ευδαιµονισµού και αγαλλίασης. Το τέλος της ηδονικής έκστασης έρχεται και η μοναξιά του τον πλημμυρίζει και πάλι. Αποκαμωμένος τα μάτια του γλάρωσαν από τη γλυκιά εξάντληση και ανακουφισμένος αναχωρεί νωχελικά για την κρεβατοκάμαρα.
Μα αντί για γαλήνη, βρίσκει την γοητευτική σύζυγο ξαπλωμένη, και στα µάτια της που του χαμογελούσαν, έβλεπε έναν διάχυτο ερωτισμό «πολλά υποσχόμενο.»
«Άργησες», του είπε µε µια ναζιάρικη φωνή, όλο µπρίο και χάρη, όταν τον είδε να ξεπροβάλλει στην πόρτα του δωματίου. Με το σεντόνι είχε καλύψει µε μια δήθεν τυχαία, ωστόσο ακριβή και προσεχτική επιμέλεια, κάποιες γωνιές του κορμιού της, ασφαλώς για να φαίνεται πιο προκλητική και να μπορεί να διεγείρει την φαντασία του καλύτερα, ξυπνώντας μέσα του όλα τα «άγρια» και «ατίθασα» ένστικτα του έρωτα. Ένα παλιρροϊκό κύμα πάθους χειμαρρώδες και ανεξάντλητο, απειλεί να τον καταπιεί. Αυτός δεν είπε τίποτα. Μονάχα σήκωσε ελαφρά το σεντόνι και, γλίστρησε αθόρυβα στο κρεβάτι δίπλα της. Το χέρι της άρχισε να διατρέχει το σώμα του, κινούμενο «επικίνδυνα» προς τις «κάτω περιοχές», αυτές τις «άκρως ανδρικές»!
«Μη µου πεις, αγάπη µου, ότι είσαι κουρασμένος, έχουμε πολλή δουλειά απόψε... Είμαι όλη δική σου… του ψιθύρισε ναζιάρικα.»
Αχ, μούσα μου! Εσύ που τα βλέπεις και τ’ ακούς όλα. Και τι δεν θα έδινε στ’ αλήθεια για να της πει ότι όντως είναι κουρασμένος. Ότι η μούσα τον είχε κάνει πτώμα. Όμως, για τίποτα στον κόσμο δεν θα της έλεγε κάτι τέτοιο. Είναι απαράβατος κανόνας, να μην υποπέσει ποτέ σ’ αυτό το σφάλμα, να προβεί δηλαδή σε μια ανάλογη «ομολογία» απέναντι στην έμπλεα σφρίγους, σύντροφο του.
Τι συνέβη απόψε και η σύντροφος αναζητά όπως τον καλό καιρό των χρόνων που πέρασαν να νιώσει το ηδονικό σκίρτημα παντού, σε όλο της το κορμί, και πάλι με απρόσμενη ένταση. Αυτός πρόσκαιρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο κάλεσμά της, γιατί σχεδόν έχει παραλύσει από τα κελεύσματα της φαντασίωσης του και της σεξουαλικής ικανοποίησης του. Μα ο θρίαμβος του ονειρικού, αρνείται το αδύνατο, η σάρκα του μιλάει και ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα. Η σύντροφος του ζητά υπομονή, θέλει να τελειώσουν την ερωτική τους πράξη διαφορετικά.
Πάρε με στην «ευλογημένη στάση» του λέει. Μια σεξουαλική έκφραση δημοφιλής προφανώς στα χαμηλόφωνα σχόλια με σεξουαλικά υπονοούμενα στις συνάξεις των εκδρομικών ομάδων που οργανώνουν οι κατά τόπους ενορίες. Δεν είναι κακό. Όλοι και όλες έχουν τις αδυναμίες τους. Στήνεται λοιπόν στα τέσσερα με τα υπέροχα οπίσθια της να λικνίζονται με σεξουαλικά προκλητικό τρόπο κουνώντας τους γοφούς της, όπως μόνο αυτή ξέρει να κάνει και του προσφέρει αφειδώς το πρησμένο από ηδονή αιδοίο της με τα υγρά να τρέχουν από την καύλα της ποτάμια. Άπειρες ορμόνες αρχίζουν να κατακλύζουν τον εγκέφαλό του, μια πανδαισία σεξουαλικής καμπύλης τον συνεπαίρνει. Η σύντροφος του, βρίσκεται σε σεξουαλική διέγερση, παραδίδεται χωρίς αντίσταση εθελουσίως, στον εισβολέα, έρμαιο της σεξουαλικής ηδονής, δεν μπορεί να περιμένει, αισθανόταν ότι έκαιγε ολόκληρη και κάθε κομμάτι του εαυτού της ούρλιαζε για το πέος του, να την γαμήσει όσο το δυνατόν το συντομότερο, να μην της αφήσει αλώβητη καμιά είσοδο. Κάθε κομμάτι του εαυτού της είχε πάρει φωτιά καθώς αυτός σφυροκοπούσε τον κόλπο της και συνέχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της δυνατά, χαοτικά, όπως ακριβώς εκείνη το ζητάει.
Μια θαυμάσια βραδιά που εξελίχθηκε σ' ένα ξέφρενο ερωτικό παιχνίδι, προσπαθώντας να γευτούν όσο πιο πολύ μπορούν ο ένας τον άλλον. Όταν τελειώσανε, κατέρρευσαν και οι δύο σε μία κατάσταση ευφορίας που θύμιζε τις περασμένες αλλά όχι και ξεχασμένες καλές στιγμές τους. Αυτός την κοίταξε με απορία στα μάτια του και της είπε ότι απόψε έκανε φοβερό γαμήσι και ότι ήταν τόσο καυλιάρα μαζί του κάνοντας το πέος του ευτυχισμένο. Αυτή το πήρε στα χέρια της το φιλάει και το ρουφάει μέχρι που άρχισε να του σηκώνεται, να γίνεται και πάλι σκληρό και όταν είδε το ηδονικό βλέμμα στο πρόσωπό της, της είπε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει.
Ταυτόχρονα περίεργες σκέψεις άρχισαν να τον τριβελίζουν. Στη θολούρα του μυαλού του έδινε καιρό για σκέψεις έφτιαχνε ιστορίες για να γεμίσει τα κενά στις υποψίες του. Το κλειδί αυτής της ανέλπιστης ερωτικής πανδαισίας ίσως να βρίσκεται καλά κρυμμένο και στον δικό της φαντασιακό της κόσμο. Λένε πως ο άντρας σκέφτεται καθημερινά το σεξ, αλλά κάπου διάβασε μελέτες, ότι μπορεί οι άνδρες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις «βρώμικες» σκέψεις, ωστόσο στην περίπτωση των σεξουαλικών φαντασιώσεων όπως φαίνεται τα πρωτεία κατέχουν οι γυναίκες, σύμφωνα με αυτές οι γυναίκες φαντασιώνονται σεξουαλικά σενάρια πιο συχνά από ό,τι οι άνδρες. «Συγκριτικά με τις ανδρικές, οι γυναικείες φαντασιώσεις είναι πολύ περισσότερες τις βιώνουν πολύ πιο έντονα και έχουν πιο ιδιαίτερα γούστα.»
Μέσα λοιπόν από τη δική του φαντασίωση, ακολουθώντας διαδρομές και μονοπάτια στο λαβύρινθο του μυαλού του, ιχνηλατούσε τις πιθανές ερωτικές φαντασιώσεις της συντρόφου του, φτάνοντας μέχρι εκεί που εξοικειώνεται όλο και περισσότερο με την ιδέα της πραγματοποίησής τους. «Σάρκα και οστά» ένιωσε να παίρνει σιγά σιγά στο μυαλό του, η ερωτική φαντασίωση της συντρόφου του σε μια σχέση της με το ρασοφόρο εξομολόγο της.
Τους φαντάζεται να την αγκαλιάζει ντυμένος τα ράσα του και η μυρωδιά του λιβανιού να αναδύεται απ’ γύρο τους, στο μικρό δωματιάκι που εκτελούσε τις εξομολογήσεις του. Ίσως και να υπάρχει και κάποια σεξουαλική σχέση μεταξύ τους που όμως μένει καλά κρυμμένη, γιατί δεν θα ήθελαν να διαταράξουν την φήμη τους. Και να που οι κατακόμβες και οι σπηλιές της μνήμης του, έχουν πλημμυρίσει, ερμηνεύοντας περασμένες εικόνες της καθημερινότητας της συντρόφου του με το εξομολόγο της.
Οι φαντασιώσεις του ξεκινούν από την εποχή που ο ιερέας ήρθε στην ενορία τους. Πρέπει να ήταν σαράντα χρονών περίπου. Δεν του είναι εύκολο να περιγράψει τη γοητεία του. Θα σου έλεγε πως ήταν απλά ένας μοναδικός άνθρωπος. Ψηλός, ευθυτενής, ξανθοκόκκινα μαλλιά, με μπλε σκούρα μάτια και βαθιά φωνή, «ο γοητευτικός βίκινγκ» τον αποκαλούσε η σύντροφος του. Πάντα ντυμένος κομψά, είχε αυτοπεποίθηση. Την γενειάδα του την διατηρούσε περιποιημένη, κοντά κουρεμένη και το ξανθοκόκκινο μαλλί του συνήθως το έδενε σε αλογοουρά.
Χαρισματικός τους μάγεψε, απλά και μόνο η αύρα που ακτινοβολούσε και η αναμφισβήτητη γοητεία του προκαλούσε τα βλέμματα πάνω του. Γεμάτος νέες ιδέες, ξεχωριστός θεολόγος, ακαταπόνητος ξομολόγος, πόλος έλξης των πιστών ενοριτών. Και κατά την γνώμη του, δεν υπήρχε περίπτωση να του αντισταθεί γυναίκα αν την ήθελε, δεν υπήρχε περίπτωση να αντισταθεί σε γυναίκα αν τον ήθελε εκείνη. Η φύση τον προίκισε μ' αυτό το υπέροχο πρόσωπο και το σώμα. «Δώρο του Θεού προς τις γυναίκες». Ο ιδανικός εραστής σ΄ ένα γυναικείο κοινό που να ξυπνά τη φαντασία τους και τον καλά κρυμμένο ερωτισμό τους τόσο ζωντανά, που θα μπορούσαν ακόμη και να βιώσουν ένα είδος πνευματικής σεξουαλικής κορύφωσης.
Ήταν από αστική οικογένεια, είχε σλαβική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του και ιδιαιτέρους δεσμούς με το πατριαρχείο. Με εξαιρετικές θεολογικές σπουδές, ήξερε να συνδυάζει την ιεροσύνη με την ομορφιά της ζωής. Μιλούσε τρεις τέσσερις γλώσσες, οι πληροφορίες του πίστωναν ότι είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν την νομική επιστήμη για άγνωστους προσωπικούς λόγους. Σαν άγαμος κατείχε και τον τίτλο.... Ιερατικός Προϊστάμενος......
Από τις πρώτες στιγμές του ερχομού του ο ιερέας έγινε δεκτός στην ενορία με συναισθήματα συμπάθειας και οικειότητας. Ιδιαίτερα όμως με την σύντροφο του είχε αποκτήσει μια πιο προσωπική σχέση, μπήκε στη ζωή της με οικειότητα, υπήρξε το στοιχείο της εγγύτητας αναμεταξύ τους και νοιώθουν οικεία, άνετα και ζεστά στην επαφή τους.
Τον δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση για εξομολόγο της και με την προτροπή του άρχισε να συμμετέχει πιο ενεργά σε διάφορα ενοριακά θέματα. Της έδωσε την δυνατότητα να προβάλλει τις δεξιότητες της προς όφελος της ενορίας και πολλές φορές την έκανε πρωταγωνιστή σε διάφορες εκδηλώσεις. Θυμάται πως ο ιερέας ερχόταν στο σπίτι για αγιασμό, κάποιο ευχέλαιο, και μερικές φορές σε άπλες φιλικές επισκέψεις.
Στη διάρκεια αυτών των επισκέψεων το βλέμμα του να πέφτει πάνω της και λέει τόσα, όσα ποτέ τα χείλη του δεν θα μπορούσαν να ξεστομίσουν, δεν μπορούσε να κρατήσει το βλέμμα του μακριά από το αντικείμενο του πόθου του. Αν διέθεταν φωνή τα μάτια θα γινόταν σαματάς.
«Κι όταν τα μάτια αντικρίζουν κάτι που τους αρέσει, το ένστικτο καλεί το άτομο να πλησιάσει, προκειμένου να ερευνήσουν και οι υπόλοιπες αισθήσεις το... αντικείμενο του πόθου.»
Αυτή γεμάτη αυτοπεποίθηση ανασήκωνε με νάζι τα χέρια της περνούσε τα δάχτυλα στα μακριά μαλλιά της, τονίζοντας τον υπέροχο γεμάτο καμπύλες ζουμερό κορμό της, τα σφιχτά της στήθη, και στο πρόσωπό της ζωγραφιζόταν ένα φιλάρεσκο πονηρό χαμόγελο την ώρα που καθόταν με άνεση απέναντι του σε μια πολυθρόνα μισανοίγοντας με τρόπο τα πόδια της ώστε να του δώσει την ευκαιρία να απολαύσει το θέαμα ξέροντας ότι ο ιερέας την έτρωγε με τα μάτια του.
Το ένιωθε στα πλούσια στήθη της, στο βελουδένιο και λείο δέρμα της, αισθανόταν το βλέμμα του να σέρνεται στο χυμώδες κορμί της, στα χυτά της πόδια, στην αθέατη θυσανωτή πηγή της, εκεί όπου επικεντρωνόταν ο πόθος του. Οι γενναιόδωρες καμπύλες της άγγιζαν τις πιο λεπτές χορδές της λίμπιντο του, εξάπτοντας τις αισθήσεις του, το πάθος του ξεχείλιζε σαν χείμαρρος και στη ματιά του δεν υπάρχει παρά μόνο η φλογερή επιθυμία για την ολόψυχη παράδοσή της που θα σβήσει τον ακόρεστο πόθο του για εκείνη. Πόσο ποθούσε να τη σφίξει στην αγκαλιά του να νιώσει το καυτό απαλό κορμί της και να δαμάσει αυτή την υπερήφανη λέαινα με τα φλογερά φιλιά του.!
Ήταν φανερό ότι η αρχική συμπάθεια του είχε μετατραπεί σε πάθος.  Γι’ αυτή είναι ένα μόνιμο ερωτηματικό στην ψυχή της, τι θα συμβεί άραγε αν, κι αυτό το αν καίει σιωπηλά αφήνοντας χαρακιές στην καρδιά. Μια φωτιά που σιγοκαίει, αθόρυβα και σε κάποιο φύσημα του ανέμου μπορεί να γίνει πυρκαγιά.
Ας μην ξεχνάμε ότι «πειρασμός» είναι το άλλο όνομα του παράφορου έρωτα! Και όπως όλοι ξέρουν, είναι εύκολο να παρασυρθείς από πειρασμούς, που συνήθως προκύπτουν όταν δεν τους περιμένεις. Με το πέρασμα του χρόνου η έλξη μπορεί να έγινε αμοιβαία, μεταξύ τους, επιθυμώντας ίσως τη σεξουαλική συνεύρεση που δεν μπορεί να προχωρήσει σε δέσμευση.
Το μουνί της γίνονταν μούσκεμα κάθε φορά που έβλεπε τον ιερέα και έτσι έβαλε μπρος τα μεγάλα σχέδια για να τον ξελογιάσει.
 Όπως ήταν φυσικό στις επόμενες επισκέψεις του φρόντιζε και ντυνόταν με απλά ριχτά φορεματάκια που τόνιζαν τις τορνευτές καμπύλες της και από κάτω φορούσε ολόμαυρα μικροσκοπικά διάφανα βρακάκια με το αιδοίο να διαγράφεται ξεκάθαρα μέσα από το διάφανο εσώρουχο. Τον έβαζε να καθίσει σε συγκεκριμένη θέση στο σαλόνι καθόταν απέναντι του δίνοντάς του μια καλή οπτική δόση από τη θυσανωτή πηγή της. Το παιχνίδι είχε ήδη ξεκινήσει. Ήταν επικίνδυνο αλλά ταυτόχρονα και πολύ μα πάρα πολύ ερεθιστικό.
Αυτός άλλη μια νύκτα ακόμη φαντασιώνεται τον ιερέα που την επισκεπτόταν στο χώρο της εργασία της και συζητούσαν τα διάφορα θέματα της ενορίας. Με τον καιρό οι επισκέψεις στο χώρο εργασίας της άρχισαν να γίνονται συχνότερες. Ταυτόχρονα συχνότερη έγινε και η συμμετοχή της στις εκκλησιαστικές ασχολίες, και συμμετείχε ανελλιπώς στις αγρυπνίες. Τότε πέρναγε απαρατήρητη αυτή η επαφής τους. Απόψε που τους φαντασιώνεται και φέρνει πίσω τις εικόνες, αυτές του δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα. Η εικόνα τώρα ερχόταν μ' άλλη καθαρότητα και διαφάνεια στη μνήμη του. Βλέπει τον ιερέα να εισέρχεται ως συνήθως άνετος χαμογελαστός στο χώρο της να συζητούν με ζέση διάφορα καθημερινά συμβάντα και θέματα της ενορίας και η επίσκεψη να τελειώνει με τον συνηθισμένο διάλογο. Τα χείλη να λένε «ευλογημένη απόψε έχουμε αγρυπνία» μα το βλέμμα του καρφωμένο πάνω της, διαπεραστικό, διερευνητικό γεμάτο λαγνεία, προάγγελος μιας πολλά υποσχόμενης κολασμένης ηδονής, λέει.....
 «Σε περιμένει  ένα πολύ καυτό βράδυ χωρίς φραγμούς και όρια, απόψε θα σε γαμήσω τόσο που θα πληρώσεις όλες της αμαρτίες σου, θα σε γαμήσω παντού, θα σε ξεπατώσω ...τ' ορκίζομαι θα σε ξεπατώσω στο γαμήσι.»
 Αυτή να σκύβει να του κρατά το χέρι, και φιλώντας το ευλαβικά ν' απαντάει.
«Το ξέρεις πάτερ ότι δεν λείπω από καμία αγρυπνία σου», ενώ τα ματιά και το κορμί της μετέδιδαν, «πάτερ με κολάζεις, το βρακί μου έγινε μούσκεμα», ο ερεθισμός ήδη είχε φουντώσει μέσα της, προσπαθώντας να τον κρύψει όσο καλύτερα γινόταν από τον σύντροφο της και να τον δείξει όσο περισσότερο γινόταν στον ιερέα. Είχε γίνει μούσκεμα, η επαφή τους μετέδιδε ηλεκτρικές εκκενώσεις ανάμεσα στα πόδια της. Τη γεμίζει η φαντασίωση του λεβεντόκορμου ιερέα με το προικισμένο πέος του ήδη στητό καυλωμένο να την περιμένει, να νιώθει τα στιβαρά του χέρια να τη βάζουν κάτω ανάσκελα, να της σηκώνουν τα πόδια ψηλά, ανοιγμένα διάπλατα, και αυτή με τα χέρια της να πιάνει το πέος του από την ρίζα του, και να το οδηγεί μέσα της σε μια βαθιά διείσδυση στον κόλπο της με όλο το μήκος του και να το αισθάνεται εκεί ακίνητο, ενώ απορροφά το απερίγραπτο συναίσθημα πληρότητας που της προσφέρει. Αυτή η φαντασίωση της πληρότητας είναι κάτι ασύγκριτο και αυτό την τρέλαινε ακόμα περισσότερο.
Στη συνέχεια ο ιερέας τον ασπάζονταν όταν βρισκόταν και αυτός εκεί, του ευχόταν ένα ήσυχο και ξεκούραστο υπόλοιπο της ημέρας και αποχαιρετώντας τον ένα αμυδρό χαμόγελο σχηματιζόταν στα χείλια του, σαν να έλεγε.
«Εσύ πήγαινε και κοιμήσου μαλάκα, κ’ εγώ θα τη ξεσκίσω στο γαμήσι απόψε, τόσο που θα νοιώσει πως γαμάει ένα αρσενικό όταν βάζει κάτω το θήραμά του και εκείνο με την καύλα του γαμιά μέσα του δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να παραδοθεί. Θα την ξεσκίσω και θα στη στείλω πίσω ξεπατωμένη.»
Αυτός με τον ιερέα..... η αλληλοεκτίμηση και ο σεβασμός που αναπτύχθηκε μεταξύ τους κατέληξε να γίνει μία σχέση φιλική και οικογενειακή.... Είχε ενστερνισθεί τις απόψεις και τα σχέδια του ιερέα για την βελτίωση του πολιτιστικού επιπέδου της ενορίας τους, και η σύντροφος του ήταν ακούραστη αρωγός στις προσπάθειες αυτές.
Ταυτόχρονα στο κάδρο της μνήμης εισέρχονται και αυτές οι με πονηρό χαμόγελο ερωτήσεις που της απευθύνουν ξεδιάντροπα, και δεικτικά δυο ανέραστες ενορίτισσες, δήθεν αθώα, δήθεν αυθόρμητα. Ερωτήματα που κρύβουν φτηνά σεξιστικά υπονοούμενα. Μάλιστα τη συχνή επαφή της με τον ιερέα τους την έχουν σχολιάσει πολλάκις και ποικιλοτρόπως.
«Εσύ που ταχείς καλά με τον ιερέα ποτέ θα»………
«Εσύ που τον βλέπεις τακτικά ποτέ θα»……
Όπως ήταν φυσικό, και η δράση της στα εκκλησιαστικά δρώμενα δεν έμενε ασχολίαστη ακόμη και με ειρωνεία από τις ίδιες σιτεμένες ενορίτισσες. Και το κυριότερο, οι ενοχλητικές, αδιάκριτες και περίεργες ερωτήσεις που δεχόταν.
«Αχ χρυσή μου! Έχεις το τηλέφωνο του ιερέα, να τον ρωτήσουμε πότε εξομολογεί»
Τέτοιος ο βαθμός ζήλιας, τους ξυπνούσε φθόνο που ξέφευγε από τα φυσιολογικά όρια και γινόταν μνησικακία.
Και μέσα τους σκέπτονται. «Τυχερή, σίγουρα της πετάει τα μάτια έξω στο γαμήσι, ο προικισμένος ιερέας μας, ποιος την χάρη της αμαρτωλής με τέτοιον λεβέντη γαμιά».
Αχ!  και πόσο τη ζηλεύουν. Η αλήθεια είναι πως τα μουνιά τους μαραμένος κήπος, φαντασιώνονται τον λεβεντόκορμο ιερέα να τα ποτίζει με την μάνικα του.
Αυτόν στην φαντασία του δεν τον εκπλήσσει ότι η παρουσία του εξομολόγου μπορεί να αναδεικνύει πάθη και επιθυμίες της. Μέσα από τις εξομολογήσεις της ίσως να ζει στις βαθύτερες φαντασιώσεις της στιγμές που θέλει να ζήσει αλλά δεν έχει τολμήσει να μοιραστεί μαζί του.
Στη συνέχεια η εικόνα προβάλει τον ιερέα να φορά το πετραχήλι, να προσεύχεται και να της ζητά να πάει να γονατίσει μπροστά του. Αυτή γονατίζει εκεί ακριβώς που της υποδεικνύει, σκέτη κόλαση με το μπεζ ελαφρύ αμάνικο λινό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που φορούσε το οποίο εφαρμόζει στις πλούσιες καμπύλες της και αναδεικνύει τον επίκτητο αισθησιασμό της. Ο ξομολόγος σηκώνει το πετραχήλι το βάζει στο κεφάλι της, ακουμπάει τη παλάμη του από πάνω και ξεκινά την εξομολόγηση. Το σώμα του ήδη είχε πυρώσει από σφοδρό μα συνάμα τρυφερό πόθο γι' αυτήν που του εξομολογείται, και η θερμότητα τον διαπερνούσε και χυνόταν στο αίμα του. Αναρωτιέται αν το κορμί της θέλει το δικό του όπως το δικό του θέλει εκείνη. Μέχρι σήμερα έχουν ανταλλάξει μονάχα παθιασμένα βλέμματα. Για μια στιγμή αυτή έμεινε σιωπηλή με χαμηλωμένα μάτια κάτι κράτησε τις λέξεις στη γλώσσα της. Αυτός την παρότρυνε να μιλήσει να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο. Ζεστό κοκκίνισμα κατακλύζει και πυρώνει τα μάγουλά της καθώς κι αυτή ένιωθε ερεθισμένη, αφήνεται ελεύθερη στην αύρα του κι όλο αυτό που της εκπέμπει η παρουσία του αναζητώντας να της αφήσει το αποτύπωμά του. Οι αντιστάσεις της κατέρρευσαν κι άρχισε να λιώνει μέσα σε ονειρική γαλήνη, σπάζοντας τα δεσμά της, ήθελε να λυτρωθεί από τον ίδιο τον εαυτό της, από την δική της εσωτερική αντίσταση και να εξομολογηθεί απροφάσιστα, τις δικές της επιθυμίες, του δικού της σώματος. Όση ώρα του εξομολογείται τις «αμαρτίες» της, ερεθισμός αρχίζει να φουντώνει μέσα της, κατακλύζει τις αισθήσεις της, φλογίζει το κορμί της με τη σκέψη της στο ρασοφόρο να μάχεται να την κατακτήσει κι εκείνη να του αντιστέκεται ψευδό-διαμαρτυρόμενη «όχι! αυτό είναι μεγάλη αμαρτία πάτερ» αλλά ενδόμυχα παρακαλά να την αρπάξει στα στιβαρά του χέρια να την αποκαλεί «πρόστυχο παλιοθήλυκο» λέγοντας της ότι είναι ο Σατανάς μεταμορφωμένος, να την σέρνει και να την ξαπλώνει χάμω παρά την αντίσταση που προβάλλει, και τα καυλωμένα στήθια της να πετάγονται έξω από το λίνο φορεματάκι της κάτω από τη πίεση των χεριών του και αυτός να καταπίνει αχόρταγα με τα μάτια και τα χέρια του το θέαμα που του προσφέρει.
Να τον ακούει να της λέει ότι είναι μια «ελεεινή μοιχαλίδα» την ώρα που με το ένα του χέρι της σηκώνει το φόρεμά ψηλά και με το άλλο χέρι να τραβάει με δύναμη το κορδόνι από το βρακί της κάνοντάς το κομμάτια και αυτή να υποκύπτει και να «κατακτιέται» από αυτόν και παρασύρεται σε φαντασιακή ερωτική πλημμύρα.
Φαντάζεται το ρασοφόρο γυμνό κάτω από το ράσο του και ανάμεσα στους ισχυρούς μυώδης λαγόνες του να ορθώνεται το πέος του σε πλήρη στύση, να γονατίζει ανάμεσα στα πόδια της να της ανασηκώνει την λεκάνη για να την πλησιάσει, να τυλίγει τα πόδια της στη μέση του και να διεισδύει βαθιά μέσα στον κόλπο της και αυτή να δέχεται «το αναπόφευκτο» και να βρίσκει την ικανοποίηση στην «ήττα» της, την οποία περίμενε με ανυπομονησία και την απολαμβάνει πλήρως ενώ απορροφά το απερίγραπτο συναίσθημα της πληρότητας που της προσφέρει ο προικισμένος φαλλός του που έχει μπει μέσα της και έχει γίνει ένα μαζί της. Νοιώθει το αίμα να σφυροκοπά τα μηνίγγια της.
«Σ’ εσένα παραδίνω τις αμαρτίες μου, και την σαρκική αδυναμία μου» ψιθυρίζει στις φαντασιώσεις της.
«Μη σταματάς ελεεινή, δείξε μου πως διαολίζεις τα αρσενικά με τον πρόστυχο κώλο σου», φαντάζεται ότι της απαντά και αυτή υπακούει στα καλέσματα του. Είχε πάψει πλέον να αντιστέκεται και ο ρασοφόρος την ένοιωθε πλέον πως αυτή συντόνιζε τις κινήσεις τους και αυτή άρχισε να δίνει τον ρυθμό. Τα δίνει όλα βγάζει φωτιές, ένα ηφαίστειο που σπαρταράει από τους πολλούς οργασμούς. «Τώρα κάνω εγώ κουμάντο γαμιά μου.» Ανασήκωνε σπασμωδικά τη λεκάνη της για να τον πλησιάσει για να τον νιώσει πιο βαθιά.
Μια Κυρία τελικά ποτέ δεν «αφήνεται». Διατάζει και απολαμβάνει την άμεση εκτέλεση της παραμικρής της επιθυμίας.
«Ξέσκισε με, είμαι ένα πουτάνοθήλυκο.» Φαντασιώνεται.
Το ράσο του ιερέα αποκαλύπτει, παρά συγκαλύπτει, τους σπασμούς που τον διατρέχουν κάτω από το μαύρο ρούχο. Λένε οι ενορίτισσες στα κουτσομπολιά τους ότι του ιερέα ....ξέρετε ποιος..... είναι πολύ προικισμένος. Αυτή ήταν σε μια τέτοια κατάσταση την ώρα εκείνη που ο κόλπος της άρχισε να υγράνει και έσφιξε τους μηρούς της για να τους κρατήσει κλειστούς και να συγκρατήσει το τρέξιμο κάτω στα πόδια της. Οι σκέψεις της σβήνουν και βαραίνει η σιωπή που ακολουθεί, πέφτει κι απλώνεται γύρω τους, ακόμη και οι χτύποι της καρδιάς της, σταματημένοι, περιμένουν κι αυτοί μέσα στην εκκωφαντική απουσία θορύβου. Σηκώθηκε, οι ματιές τους συναντήθηκαν σε ένα τελευταίο βλέμμα μα τα μάτια του δεν έφτασαν ποτέ στην καρδιά της.
Τον αποχαιρετά με ευγνωμοσύνη που της έδωσε τη δύναμη να βιώσει τη δική της αυτεξούσια σεξουαλικότητα, στην φανταστική τους συνουσία χωρίς σαρκική επαφή. Της χαμογέλασε, ένα αχνό χαμόγελο κατανόησης και συγχώρεσης και ύστερα χωρίστηκαν. Έμεινε να την παρατηρεί καθώς η φιγούρα της απομακρυνόταν από κοντά του, και η αναχώρηση της του δημιουργεί μια αίσθηση απέραντης έλλειψης που τη βιώνει ως στέρηση βασανιστική. Τι τον κάνει, όμως, να νιώθει έτσι και τι πυροδοτεί αυτά τα έντονα, εκρηκτικά συναισθήματα του ερωτικού πάθους. Αυτή η γυναίκα με όπλο την νεανική βελούδινη επιδερμίδα που ακτινοβολεί φρεσκάδα και τα καυτά σμιλεμένα οπίσθια της ασκεί μια ακατανίκητη επίδραση πάθους επάνω του, τα οπίσθια της είναι ικανά να τον «κολάσουν». «Οχι! Όχι, μην φεύγεις! Μην μ' αφήνεις!» σκέπτεται φωναχτά με τις αισθήσεις να πυροδοτούν την ερωτική έλξη και το πάθος για εκείνη.
Για τον ξομολόγο το «τώρα» είναι το μόνο που υφίσταται, το «μετά» σχεδόν δεν υφίσταται. Αισθάνεται και πάλι το πέος του να ορθώνεται δυνατό και σίγουρο, αναζητώντας τους βελούδινους φιλήδονους γλουτούς της να μπει και να χωθεί βαθιά μέσα της, στη φυσική έλξη του πόθου του και να την πλημμυρίσει με μια θάλασσα ηδονής.
Σε μια ατέρμονη συνέχεια φαντασιώσεων του, οι καθημερινές εικόνες από τις επαφές του ιερέα με την σύντροφο του τροφοδοτούν και εμπλουτίζουν την μνήμη του φιλτράρονται και ερμηνεύονται με γνώμονα μια νέα ερευνητική αντίληψη. Στην πραγματικότητα επιχειρεί να «μπει» στο μυαλό της και να ακολουθήσει τον «φρενήρη» ρυθμό των σκέψεων της, τις πιο «ψαγμένες» τις πιο «τραβηγμένες» και τελικά τις πιο «σκανδαλώδεις» ερωτικές φαντασιώσεις που αφορούν την σύντροφο του. Κατά την γνώμη του στα ερωτικά όνειρα μιας γυναίκας τα πάντα είναι πιθανά. Τίποτα δε είναι… «αφυδατωμένο»!
Όπως τότε ένα βροχερό βράδυ Παρασκευής, που η καμπάνα σήμανε στις οκτώ και μισή ακριβώς στο μικρό ναό στην άκρη της πόλις τους στην ρίζα του βουνού όταν αποβίβασε την σύντροφο του από το αυτοκίνητο τους, εκεί όπου θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία.
Πάντα η σύντροφος του ένοιωθε ζεστασιά και ευχαρίστηση που πήγαζε από την τακτική ενεργή συμμετοχή της στην Θεία Λατρεία.
Στην ευρύχωρη σκεπαστή είσοδο του ναού δέσποζε η εντυπωσιακή φιγούρα του ιερέα πλαισιωμένη από έναν υπερήλικα γέροντα μοναχό και λίγους πιστούς κυρίως γυναίκες. Ο ιερέας όταν τους αντίκρισε κατέβηκε τα σκαλοπάτια με αρχοντική περπατησιά και ευχάριστη διάθεση τους χαιρέτησε εγκάρδια. Η σύντροφος του, του φίλησε ευλαβικά το χέρι του ιερέα, και στη συνεχεία ο ιερέας , αυτόν επειδή από τις ατέρμονες κοινωνικές συζητήσεις τους γνώριζε τις απόψεις του περί αθεΐας, αρκέστηκε να τον ασπαστεί αδελφικά στα δυο μαγούλα με περίσσια ευχαρίστηση που τον συναντούσε ξανά. Αν και είχαν διαφορετικές θρησκειολογικές αντιλήψεις , οι συζητήσεις τους πάντα ήταν γόνιμες ευχάριστες και άκρως πολιτισμένες. Ο ιερέας απόψε ήταν άψογα περιποιημένος, είχε κουρέψει και περιποιηθεί υπέρ το δέον την γενειάδα του το πρόσωπο του ακτινοβολούσε υγεία ενεργητικότητα και γοητεία. Ένας πραγματικός σταρ. Τους σύστησε τον Άγιο μοναχό και τους ευχαρίστησε για την τιμή που του κάνει η σύντροφος του να μετέχει στην Ιερά αγρύπνια του και θέλει να ελπίζει κάποια στιγμή να τον τιμήσει και ίδιος...... του το πρότεινε και επιμένει.
Η σύντροφος του τον αποχαιρέτησε και προχώρησε για την είσοδο του ναού.
Αυτός ρίχνοντας μια τελευταία ματιά πριν αναχωρήσει τους βλέπει τον ιερέα και την σύντροφο του δίπλα- δίπλα, σχεδόν αγκαζέ την ώρα που εισέρχονται στο ναό. Κρυφογέλασε με τις σκέψεις του. Τι όμορφο ζευγάρι μουρμούρισε.... ταιριαστό μα τον «Δια», είναι λες και έχουν βγει από ταινία. Ήταν και οι δυο τόσο όμορφοι, τόσο στιλάτοι, τόσο γοητευτικοί. Ο ιερέας ψηλός, λεπτός, γεροδεμένος αρχοντικό περπάτημα, δεμένα αλογοουρά τα ξανθοκόκκινα μαλλιά του, εκείνη όμορφη, χυμώδης, περιποιημένη, τα καστανόξανθα σγουρά μαλλιά επιμελώς ατημέλητα έπεφταν ανέμελα και χάιδευαν τους ώμους και την πλάτη της, ευθυτενή περπατησιά, περήφανο παράστημα, ...........όμορφη εικόνα, χίλιες λέξεις, ίσως και να κρύβει μέσα της πολλαπλά μηνύματα.
Οι πληροφορίες ήταν ότι πιθανώς η Ιερά αγρύπνια θα είχε μεγαλύτερη διάρκεια λόγω της επίσκεψης του Άγιου γέροντα και η συνεννόηση με την σύντροφο του ήταν να τον πάρει τηλέφωνο με το τέλος της γιατί είναι κουρασμένος και θα κοιμηθεί.
Η ώρα είναι τρεις μετά τα μεσάνυχτα που κτύπησε το τηλέφωνο. Η σύντροφος του τον αναμένει στα σκαλοπάτια  του ναού ταλαιπωρημένη άυπνη. Ανεβαίνει στο όχημα και απλώνεται ανακουφισμένη στο κάθισμα. Αυτός της ζητά μια μεγάλη συγγνώμη, με ζεστασιά και τρυφερότητα, που καθυστέρησε, αναλογιζόμενος ότι ίσως δεν είχε ακούσει νωρίτερα το τηλέφωνο. Γύρω δεν υπήρχε ψυχή ζώσα, απόλυτη ερημιά και ησυχία.
«Τι συνέβη και έδωσε τόσο μεγάλη παράταση ο αξιολάτρευτος ρασοφόρος μας στο μυστήριο.» Την ρώτησε. Κάτι του απάντησε για τον Άγιο γέροντα τον επισκέπτη από το σέρβικο μοναστήρι, κάτι για κάποια εκκλησιαστικά τελετουργικά, αυτός δεν έδωσε σημασία.
Όμως, τώρα που η φαντασία του βρίσκεται σε «ντελίριο» και ξεπερνά τα όρια του συνηθισμένου κάνει κομμάτια τα πλαίσια της εικόνας και συνθέτει την δική του εικόνα στο «σκοτεινό» φόντο» της νύκτας με την παράταση στην Ιερά αγρυπνία.
Συμπληρώνει τα γεγονότα με τη φαντασία του. Φαντάζεται την σύντροφο του με το τέλος στην Ιερά αγρυπνία από μια παρόρμηση της στιγμής και όχι από μια βαθιά σκέψη να ανταποκρίνεται στο πάθος του ρασοφόρου. Φαντάζεται το ρασοφόρο με τα χαρακτηριστικά ενός «Βίκινγκ» κατακτητή, δραστήριος και φλογερός εραστής, που γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της αποπλάνησης, ξέρει τι ζητά και πως να το πάρει, ξετρελαμένος από επιθυμία για τη γοητευτική σύντροφο του να κατακτά την πρόθυμη παράδοση της.
Φαντάζεται και τη σύντροφο του δυναμική, ατίθαση, τολμηρή, μέσα της να κρύβεται η ανάγκη της τον ιερέα που αποτελεί την επιθυμία και το κρυφό όνειρο για το σύνολο του θηλυκού πληθυσμού της ενορίας, να τον «κυβερνήσει», να τον ξελογιάσει ξανά και ξανά και αυτός να της ανοίγει διάπλατα όλες τις πόρτες της ηδονής. Ναι! αυτός είναι ο δυνατός και σεξουαλικά επιθυμητός άνδρας που «παίζει» στις φαντασιώσεις της και «μοιράζεται» το μαξιλάρι της στα όνειρα της.  Και αυτό ίσως δεν ήταν φαντασίωση!  Ήταν προσδοκία!
Φαντασιακά κατανέμει το χρόνο και συνθέτει τις σκηνές των γεγονότων ότι συνέβηκαν όπως τις περιγράφει στη μακριά μεταμεσονύκτια αγρυπνία τους. Βλέπει πως λίγο πριν τελειώσει η Ιερά αγρύπνια ο ιερέας ζητά από την σύντροφο του αν έχει την ευγενή καλοσύνη να παραμείνει όσο να ξεπροβοδήσουν τους εκλεκτούς επισκέπτες, έχει να αντιμετωπίσει την επαύριον κάποιο απρόοπτο πρόβλημα της ενορίας και πολύ θα εκτιμούσε την γνώμη της. Η ιερά αγρύπνια πιστεύει ότι έχει τελειώσει περίπου σαράντα με πενήντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και δέκα λεπτά αργότερα η εκκλησία είναι άδεια, αναχώρησαν οι πιστοί, τελευταίος ο Άγιος γέροντας με την συνοδεία του και έχουν μείνει οι δυο τους δεν υπάρχει άλλη ψυχή στο περιβάλλον.
Ο ιερέας την προτρέπει να μπει στον μικρό ξενώνα που θερμαίνεται, να τον περιμένει μερικά λεπτά μέχρι να τελειώσει μερικές ασχολίες στο ιερό του ναού γιατί η βραδιά έχει  πολύ υγρασία. Αυτή μπαίνει μέσα στην κάμαρα, μια ωραία θαμπάδα από το χαμηλό φως έλουζε το χώρο, ένα ηλεκτρικό θερμαινόμενο σώμα σκορπούσε άπλετη ζέστη Η μικρά κάμαρα ήταν άψογα λειτουργική, καθαρή, ζεστή, πανέξυπνα δια ρυθμισμένη. Ιδανικό καταφύγιο για εραστές της ήρθε αυτόματα η σκέψη στο νου, βγάζοντας τη μπλε μαρέν κομψή καπαρντίνα της. Από κάτω φορούσε ένα απλό λινό μπεζ, μίντι φόρεμα με κουμπιά και ζώνη, κοντομάνικο με V στο μπούστο και ξύλινα κουμπιά μπροστά έως το τελείωμα του. Πίσω στη μέση έχει λάστιχο και ζώνη από το ύφασμα του. Τα δυο πάνω ανοιχτά, διακρινόταν πλούσια η χαραμάδα του μπούστου της, τα τελευταία ανοικτά μέχρι την μέση των μοιρών της δίνοντας θέα στα καλλίγραμμα πόδια της. Η σιλουέτα της μέσα σ' εκείνο το αχνό φως διαγραφόταν υπέροχη. Κοιτάζει γύρω της ερεθισμένη, μπερδεμένη με την αίσθηση του κίνδυνου και του μυστήριου να κτυπάει κόκκινο μέσα της.
Πως να ημερέψει το φόβο που σαν το παγιδευμένο αγρίμι φωλιάζει μέσα της όταν άρχισε να συνειδητοποιεί πως έχει φερθεί παράτολμα, απερίσκεπτα, μέσα στην έκρηξη του πάθους της, αλλά κατά βάθος ήξερε πως ο μόνος λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση ήταν το ακατανίκητο πάθος που ασφυκτιά  στις κρύπτες του μυαλού της για τον ιερέα . Απ' την άλλη νόμιζε ότι αυτό το πάθος μπορούσε αρχικά να το διαχειριστεί, αλλά στην πορεία όλο αυτό άλλαξε και ξέφυγε απ' τον έλεγχό της. Κι όμως, παρά τη λαχτάρα που φλόγιζε το κορμί της για τον ιερέα, δεν είχαν πλαγιάσει ακόμα μαζί. Είχαν έρθει πολλές φορές κοντά αλλά πάντα εκείνη έκανε πίσω το τελευταίο δευτερόλεπτο. 'Έβρισκε συνεχώς κάποια δικαιολογία, πως δεν ήταν έτοιμη. Ένα κομμάτι του εαυτού της την κρατούσε στη σιγουριά της γνώριμης ζωής της, μια ζωή που ήταν αφιερωμένη στο καθήκον και στην οικογένεια της.
Απόψε όμως οι αντιστάσεις και οι αμφιβολίες της έχουν χλομιάσει και η μέθη της για τον ιερέα είχε φουντώσει και πάλι.
Η ώρα είναι ήδη μία μετά τα μεσάνυχτα.. Όσο η σύντροφος του εξερευνούσε την μικρή κάμαρα ο ιερέας έβγαζε τα άμφια και το ράσο του στην εκκλησία τα πήρε στα χέρια του και προχώρησε και αυτός για την μικρή κάμαρα. Ντυμένος τώρα με καθαρό τζιν παντελόνι και υπόλευκο πουκάμισο με Μάο γιακά, και τέλεια εφαρμογή στο σώμα του εμφανίστηκε στην πόρτα της κάμαρας. Μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω του αυτή για μια στιγμή αιφνιδιάστηκε που τον είδε με πολιτικά ντυμένο, να μοιάζει με καθαρόαιμο αθλητικό άτι: ψηλός, με στιβαρούς ώμους, ευρύ στέρνο, μυώδεις και σφιχτούς γλουτούς.....
«Μυώδεις και σφιχτοί γλουτοί» το απόλυτο ανδρικό φετίχ της συντρόφου του........
«Μυώδεις και σφιχτοί» γλουτοί»...... κάθε σύγκριση με του ιερέα είναι πόνος στο στομάχι για αυτόν άλλα όπως λένε και οι έρευνες δεν χρειάζεται να συγκρίνει τα φυσικά χαρακτηριστικά του, με αυτά των άλλων ανθρώπων. Εξάλλου, τον κατευνάζει η ενδόμυχη σκέψη ότι ο καθένας είναι μοναδικός, και ξεχωριστός μέσα στην διαφορετικότητα του.
«Θεέ μου» αναφώνησε έκπληκτη. Αυτός ο άντρας τη διέλυε!
Ξάφνου όλα αυτά φάνταζαν υπερβολικά, βεβιασμένα, μια αίσθηση αγωνίας την κυρίευσε, και η κάθε στιγμή κουβαλούσε πάνω της μια πρωτόγνωρη αίσθηση ότι χάνει τον έλεγχο μ' αυτά που ζει απόψε, η μικρή κάμαρα οι πιστοί που αναχώρησαν και η συνειδητοποίηση ότι έμειναν μόνοι τους με την ερημιά γύρω τους. Ένιωσε προσωρινά να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια της. Το αίμα κυλούσε πιο έντονα στις φλέβες της. Ο Ιερέας χαμογέλασε ελαφρά, με το που κατάλαβε ότι αυτή αισθανόταν άβολα συνεχίζοντας να την κοιτάζει στα μάτια.
«Λοιπόν, τι θέλεις να συζητήσουμε; Να κάθεσαι έτσι απλά και να με κοιτάζεις με τέτοιο ύφος;», Τον ρώτησε.
«Όχι. Θέλω να κάνω έρωτα στη γυναίκα που λατρεύω.» 'Ένιωσε τη θλίψη να την τυλίγει. Στη γυναίκα που λατρεύει. Θεέ μου, πόσο ήθελε να ήταν αλήθεια όλο αυτό. «Μην το λες αυτό» του αντέτεινε. «Δεν οδηγεί πουθενά η σχέση μας, και το ξέρουμε και οι δύο αυτό. Μου υποσχέθηκες να με αφήσεις ήσυχη. Χωρίς σεξ.»
Την πλησίασε και την πήρε στην αγκαλιά του τα χείλη του χάιδεψαν απαλά το αυτί της.
«Αρκεί που σε κρατώ στην αγκαλιά μου».
Το στήθος της σφίχτηκε, δεν ήξερε τι να του απαντήσει. Δεν ήθελε να μιλήσει. Ήθελε μόνο να νιώσει. Ο ιερέας σαν να το κατάλαβε, έκανε ένα βήμα πίσω, τα μάτια του μετρούσαν το σώμα της μέσα από το φόρεμα της. «Είσαι υπέροχη, αλλά σε προτιμώ γυμνή». Απόψε γι' αυτό το ζευγάρι, η ερωτική επιθυμία να βιώσουν την ερωτική τους διέγερση μεσολαβούν μόνο πέντε ξύλινα κουμπιά και ένα φερμουάρ. Η τρυφερότητα στο βλέμμα του την έκανε κομμάτια.
«Τι σου συμβαίνει; Δεν Θα έκανα ποτέ κάτι που δεν Θα ήθελες.»
Της χάιδεψε τα μαλλιά, διώχνοντας τα μακριά από το πρόσωπό της, και της σήκωσε το πιγούνι. Η ανάσα του χάιδεψε τα χείλη της και τη φίλησε απαλά, βυθίζοντας τη γλώσσα του στο στόμα της για να γίνουν ένα. 'Ήθελε να τον σπρώξει μακριά, αλλά το σώμα της γινόταν όλο και πιο αδύναμο με κάθε χάδι του. Του ανοίχτηκε και ανταπέδωσε το φιλί, βυθίζοντας τα δάχτυλά της στους ώμους του, καθώς κάθε σμιλευμένος μυς του πίεζε τις καμπύλες της. Τα σκούρα γαλάζια μάτια του σιγόκαιγαν από πόθο, που την έλιωσε και λύγισε κάθε αντίστασή της.
«Θέλω να κάνω έρωτα σ' εσένα, στη γυναίκα που λατρεύω. Τώρα αμέσως. Θα με αφήσεις;»
Η τιμή του ήταν πάνω απ' όλα, και αυτή  ήξερε πως ένα μόνο νεύμα της μπορούσε να τον κάνει να τραβηχτεί από δίπλα της. Αχ, Θεέ μου, τι πήγαινε λάθος με αυτήν. Γιατί ήθελε αυτόν τον άντρα τόσο πολύ. Θα την κατέστρεφε. Περίμενε την απόφασή της. Το κορμί και το μυαλό της πολεμούσαν μεταξύ τους, αλλά βαθιά μέσα της μια μικρή φωνή είχε επικρατήσει. Πάρε ότι μπορείς τώρα, και θα κρατήσεις για πάντα τις αναμνήσεις. Άρπαξε το στόμα του με το δικό της. Αυτός τη φίλησε ολοκληρωτικά, η γλώσσα τον έπαιζε συνεχώς με τη δική της καθώς τη ξάπλωσε πάνω στο πάπλωμα στο δάπεδο. Ενώ την έγδυνε εξερευνούσε κάθε μέρος τον σώματός της με τα χέρια του, το στόμα του, τη γλώσσα του. Αυτή άρχισε να βογκάει, καθώς την είχε φέρει στο χείλος της ηδονής.
Ο ιερέας σταμάτησε, γδύθηκε ενώ εκείνη φλεγόταν, καθώς περίμενε την επόμενη κίνησή του. Ένιωσε το στόμα του να γαργαλάει το δέρμα της με ένα ακόμη φιλί, ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα, σαν φτερούγισμα πεταλούδας, που την έκανε να αναστενάζει από αδημονία. Ο ιερέας της λέει πως είναι πολύ ωραία και όμορφη, έχει ένα σώμα που το σκέφτεται συνέχεια όταν αυτή είναι μακριά του.
Ο ιερέας ξέρει να εκτιμά τις γυναίκες, ξέρει να επικοινωνεί ερωτικά έχει την αντίληψη των αισθήσεων και των επιθυμιών τους και δουλεύει επάνω στην ερωτική επικοινωνία που έχει με την γυναίκα που επιθυμεί. Ξέρει ότι μια γυναίκα χρειάζεται να νιώθει ποθητή για να λειτουργήσει σαν τη γατούλα που ονειρεύεται στο κρεβάτι. Ξέρει ότι στις γυναίκες αρέσει να τους μιλά ο άντρας όταν κάνουν έρωτα, διεγείρονται πολύ στο νου τους. Μια στιγμή αδυναμίας, είκοσι πέντε χρόνια μουρμούρα, φαγούρας, συνήθειας, και έπειτα ένας ιερέας ο οποίος το ξέρει το παιχνίδι αυτό γιατί πήγε με αρκετές παντρεμένες, και όλες μιλούν πολύ πριν το σεξ για τα κακά του γάμου για να νιώσουν άνετα με την απιστία τους, μιλούν μέχρι ν' αρχίσει το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του σεξ μιλούν για το πόσο ωραία νιώθουν τώρα στην αγκαλιά του, πόσο ικανός, ξεχωριστός και μοναδικός εραστής είναι, έτσι κι ο ιερέας όσο πιο πολύ της μιλά τόσο πιο εύκολα την ξεκλειδώνει και την κάνει να αφεθεί στην ηδονή.
Οι γυναίκες θυμούνται για πάντα στη ζωή τους εκείνους τους εραστές που ήξεραν να τις ξελογιάζουν.
Ο Δον Ζουάν που ξελόγιαζε τη μια γυναίκα μετά την άλλη, το πετύχαινε χάρη στην ομορφιά του; Όχι με τα λόγια του, τους όρκους και τις γαλιφιές του.
Να γιατί ο ιερέας της είπε, «'Έχεις το πιο ωραίο μουνάκι του κόσμου, αν μιλούσε θα γράφε ποίηση», με το κεφάλι του ανάμεσα στα σκέλια της. Κατέβασε τα χέρια του στην κοιλιά της διορθώνοντας τη στάση της, κοίταξε το άνοιγμά της και γλίστρησε το χέρι του ανάμεσα στους μηρούς της τρίβοντας το εφήβαιο πριν εισχωρήσει ένα δάχτυλο μέσα της. «Μωρό μου» μουρμούρισε αυτάρεσκα «είσαι μούσκεμα».
Η πλάτη της έγινε τόξο και βόγκηξε, καθώς έσπρωχνε το σώμα της στην παλάμη του.
«Ω Θεέ μου! Ω ναι! ναι, γάμησε το, το μωρό σου. Είμαι δική σου -Κάνε με ότι θες.» τον παρακάλεσε με σπαρακτική ηδονή στη φωνή της.
«Έλα γαμιά μου μη με βασανίζεις άλλο την πουτάνα. Χώσε μου το καυλί σου βαθιά μέσα στο μουνί μου σε ικετεύω!»
«Ναι αμαρτωλή μου τσούλα έφτασε η ώρα που ονειρευόμουν...θα σε γαμήσω. Είσαι σίγουρη ότι το θέλεις ότι δεν το έχεις μετανοιώσει;»
«Το θέλω. Το ξέρω ότι κανω αμαρτια.... αλλά το θέλω...σε θέλω..σε θέλω.... δεν αντέχω άλλο την αναμονή. Το μουνί μου έχει πάρει φωτιά.... φλέγεται... και εσύ είσαι ο πυροσβέστης του...πότισε το να δροσιστεί.»
«Θα στο ποτίσω μωρό μου.... Ποτάμια δροσιάς θα χύσω μέσα σου. Αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι.»
Η καρδιά της χτυπούσε ακανόνιστα ενώ ο εγκέφαλος, έστελνε κύματα ωμής λαγνείας ανάμεσα στα πόδια της, έμπηξε τα νύχια της στο πάπλωμα με αδημονία. Την άρπαξε από τους γοφούς και την τράβηξε πάνω στη στύση του. Η λαχτάρα της ανασήκωσε τους γοφούς της ώστε να διεισδύσει όλο και πιο βαθιά μέσα της. Χωρίς να το καταλάβει συγχρόνισε τις κινήσεις της με τις δίκες του. Της γέμισε κάθε πτυχή της που τον λαχταρούσε, ενώ αυτή άρχισε να φωνάζει και να κουνιέται για να τελειώσει.
«Μη σταματάς να με γαμάς. Γάμα με μωρό μου, γάμα με άγρια. Αχ ναι, μη σταματάς Θεέ μου. Ναι… ξέσκισε με κάνε με ότι θες. Απόψε είμαι δικιά σου.... συνέχισε έτσι γαμιά μου και κάνε με ότι μα ότι θες, σκίσε με ως το ξημέρωμα.» έλεγε καθώς ο ιερέας της έχωνε όλο και πιο βαθιά το πέος του μέσα της.
«Πες μου σου αρέσει, αμαρτωλή που σε γαμάει ο ξομολόγος σου;»
«Ναι μωρό μου, το βλεπεις πόσο μου αρέσει. Το καλύτερο που υπάρχει! κανείς δε γαμάει όπως εσύ. Γάμησε με, χώστον μου πιο βαθιά. Τιμώρησε με για τις αμαρτίες μου»
«Ήρθε η ώρα της τιμωρίας τσούλα αμαρτωλή. Πες μου. Ποιανού τσούλα είσαι;»
«Δίκια σου μωρό μου. Μόνο δικιά σου. Τιμώρησε με.»
«Και ο ξομολόγος τι τις κάνει τις αμαρτωλές τσούλες καύλα μου.»
«Τις ξεσκίζει στο γαμήσι γαμιά μου. Τις γαμάει χωρίς έλεος.»
«Καυλιάρα μου, από εδώ και πέρα θα σου μένουν αξέχαστα τα γαμήσια μας, θα σε γαμάει συνέχεια ο γαμιάς σου!»
«Ω ναι... ναι γαμιά μου ακόμη και με τη σκέψη στο προικισμένο εργαλείο σου έχω πάθει εξάρτηση....θα είναι δικό μου και μόνο δικό μου.... αχ τι γαμήσια θα του προσφέρω. Θα τον ξεζουμίζω τον πούτσο σου να μην μπορεί να γαμήσει άλλη. Αχ ναι μόνο το μωρό σου θα γαμάς....πες μου γαμιά μου να τα ακούσω ... μόνο για μένα θα είναι καυλωμένος και εγώ η τσούλα θα στον ξεζουμίζω μέχρι σταγόνα. Αυτός ο πούτσος είναι δικός μου, έτσι δεν είναι γαμιά μου;»»
Τα χέρια του έτριβαν τα στήθη της, παίζοντας με τις κορυφές τους, και με ένα τελικό χτύπημα πάνω στην κλειτορίδα της την έκανε να διαλυθεί εντελώς.
«Μωρό μου, Θα σε γαμάω από παντού, θα σε γαμάω κάθε μέρα ξεκωλιάρα μου. Από σήμερα θα σου γαμάω κάθε μέρα την μουνάρα σου, και από αύριο ξέρεις τι έρχεται, έτσι δεν είναι καύλα μου;»
«Από αύριο θα με κάνεις ότι θέλεις μωρό μου... ότι θέλεις. Κι εγώ θα κάνω ότι μου πεις. Είμαι δικιά σου γαμιά μου!.»
«Με τι ξεσηκώνεις τα αρσενικά μωρό μου; θα τον ξεσκίσω θα στον ανοίξω  στα δυο.»
«Ναι γαμιά μου, θα μου γαμήσεις τον κώλο.»
«Άγιοι πατέρες και μόνο που το σκέπτομαι ότι θα γαμήσω αυτόν τον ζουμερό πρόστυχο κώλο σου το καυλί μου παίρνει φωτιά γίνεται ατσάλι καυτό.»
Τα χέρια του σφίχτηκαν άγρια στο κορμί της, άρχισε να συσπάται από την καύλα. Τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν. Το στόμα της μισάνοιχτο. Το μουνί της άρχισε να σφίγγει τον πούτσο του να τον ρουφάει να θέλει να τον στραγγαλίσει όλον μέσα της, να θέλει να τον εξαφανίσει μέσα στο σώμα της, με μια πρωτόγνωρη λαιμαργία. Το σώμα της όλο ετοιμάστηκε να δεχθεί τις δονήσεις, την έκσταση, και την απογείωση. Τα δάχτυλα των χεριών της άρπαξαν το πάπλωμα, προσπαθώντας να πιαστεί από κάπου, αισθανόταν πως έπεφτε στο κενό. Οδηγήθηκαν ταυτόχρονα στον οργασμό, αυτός βγάζοντας μία κραυγή ικανοποίησης και το επόμενο δευτερόλεπτο άρχισε να χύνει ασταμάτητα σε όλο το κορμί της μέχρι το πρόσωπο της και εκείνη με τις κραυγές της να αντηχούν στο ερωτικό τους λημέρι κατέρρευσε δεν άντεχε άλλο, με την ανάσα της καυτή στο σβέρκο του πάνω. Τα χέρια του τυλίχτηκαν γύρω της και κόλλησε το κορμί του πάνω στο δικό της. Μείνανε κολλημένοι έτσι για λίγο να βρούμε τις ανάσες τους.
Αν ήταν στο χέρι του δε θα έβγαινε ποτέ από μέσα της. Δυστυχώς όμως ήταν η στιγμή που θα έπρεπε να πουν αντίο και ο καθένας να γυρίσει στην καθημερινότητα του. Με μοναδική προσδοκία το μέλλον. Μέχρι την επόμενη συνάντηση. Μέχρι την επόμενη ολοκλήρωση. Ήταν γενναιόδωρη η πληρότητα που ένιωθαν όταν της ψιθύρισε στο αυτί. «Αυτό είναι αληθινό.» Αυτή δεν απάντησε. Η καρδιά της έκλαιγε και τα χείλη της έτρεμαν, σε μια προσπάθεια να προφέρουν τα λόγια που ήθελε να πει. 'Όμως, ο βασανιστικός ψίθυρος μέσα της, της θύμισε τη μόνη αλήθεια που ήξερε. Κανείς δεν μπορεί να σε αγαπήσει για πάντα. Έτσι, δεν είπε τίποτα.

Ήταν μια Δευτέρα τέλη Αυγούστου...αργά βράδυ η σύντροφος του κρατούσε ένα διαφημιστικό εκδρομικό φυλλάδιο, που αφορούσε πρόγραμμα τριήμερης εκδρομής.... με συνοδευτικό σημείωμα της νεωκόρου της εκκλησίας που είχε ευθύνη διοργάνωσης της εκδρομής.
Αγαπητοί μου ενορίτισσες/ες η εκκλησία μας θα κάνει τριήμερη εκδρομή Θεσσαλονίκη-Καβάλα - Παναγία Σουμελά.
Το πρόγραμμα είναι: Παρασκευή: Αθήνα- Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Θεσσαλονίκη Ελεύθερος χρόνος. Άφιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
Σάββατο: Θεσσαλονίκη-Σπήλαιο Αλιστράτης-Μονή Εικοσιφοίνισσας-Καβάλα-Θεσσαλονίκη
Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
Κυριακή: Θεσσαλονίκη-Παναγία Σουμελά -Αθήνα
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση το πρωί για τη Παναγία Σουμελά, όπου θα προσκυνήσουμε και θα παρακολουθήσουμε την τελετή.
Κατά το τέλος της, θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.
Η σύντροφος του ήταν από τις πρώτες που δήλωσε συμμετοχή ….. ταυτόχρονα έψησε και την φίλη της την χήρα να πάνε παρέα ώστε να μείνουν μαζί στο ίδιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο.
Τις αφήνει ξημερώματα με το αυτοκίνητο του στον τόπο συγκέντρωσης.
«Τι βλέπω! Και ο ιερέας μαζί σας. Ποιος τη χάρη σας ευλογημένες.»
«Θα έρθει μέχρι Θεσσαλονίκη μαζί μας, στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Άγιο Όρος.»
«Τι μαθαίνω! Σύντομα μας αφήνει για! Πάει πατριαρχείο;.»
«Έτσι ακούγεται.» Άκουσε θλιμμένα την σύντροφο του να το επιβεβαιώνει.
Ασπάστηκε με τον ιερέα....... και ο ιερέας του έκφρασε την λύπη και την απογοήτευση του που δεν έρχεται και αυτός μαζί με την σύντροφο  του. Απολάμβανε τις συζητήσεις μαζί του.
Χαμογέλασε τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια λέγοντας.
«Είμαι σίγουρος ότι την αφήνω σε πολύ καλά χέρια ώστε να την κάνουν να νοιώθει χαρούμενη … ευτυχισμένη …(ίσως και γαμημένη σκέφτηκε) ώστε να μην της λείπει η απουσία του..»
Η σύντροφος του ντυμένη και περιποιημένη στην πέννα ήταν χάρμα οφθαλμών. Σκέτη καύλα για εκκλησιαστική εκδρομή. Θέλετε τα πόδια, το βαθύ ντεκολτέ, η ωραία μέση….. τα οπίσθια κόλαση…
Αγαπά μεν το απλό και φυσικό look, αλλά που και που έχει την ευκαιρία να ντύνεται εξαιρετικά κομψά. Τα ρούχα της τη κολακεύουν και ταιριάζουν στο σώμα της. Όταν ο σύντροφος της με εκπληξη παρατήρησε ότι τελευταία ξέφυγε από το συνηθισμένο συντηρητικό, ντύσιμο αυτή του απάντησε.
Οι αλλαγές μου φτιάχνουν τη διάθεση και τη ψυχολογία.
Ο έρωτας γεννιέται σε ντυμένα σώματα και γερνάει σε γυμνές ανακαλύψεις.... λέει ο ποιητής.
Η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει ένας άντρας πάνω σε αυτήν. Οι γυναίκες το γνωρίζουν καλά αυτό, για αυτό και οι περισσότερες αφιερώνουν αρκετό χρόνο κάθε μέρα στην περιποίηση του προσώπου τους, του σώματός τους, αλλά και των μαλλιών τους.. να γίνουν ακαταμάχητες.
Παρατήρηση δεύτερη: Η σύντροφος του τελευταία έχει αυξήσει το χρόνο που περιποιείται την εμφάνιση της. Να και οι καθαριστικές κρέμες να και ενυδατικές, να και περιποίηση προσώπου, νυχιών και φροντίζει και το καθημερινό μακιγιάζ της απλό μεν, αλλά προσθέτει στα φυσικά της χαρίσματα.
Από κοντά και η χήρα. Αυτή τη γυναίκα η κάθε μέρα που περνούσε την ανά ζωογονούσε της έδινε ομορφιά, σεξουαλικότητα.
Γαμάτες καταστάσεις.
Στη διαδρομή η χήρα σκουντάει την σύντροφο του και της ψιθυρίζει…..
«Αυτές οι ανέραστες εκεί στα μπροστινά σε τρώνε με τα μάτια. Θα σε ματιάσουν οι σκρόφες.»
«Η μια είναι αυτό το βλήμα που κάνει και την επίτροπο. Το μουνί της πρέπει να έχει πιάσει ασβέστη από την αχρησία. Βλέπεις ο κύρης της πρέπει να έχει κινητικά προβλήματα ο χριστιανός και έχει να γαμηθεί από την παλαιολιθική εποχή. Βλέπει τον ιερέα σαν ξερολούκομο και περιμένει μάταια μήπως... γίνει κανένα θαύμα.... άλλα ατύχησε.»
«Και η άλλη με τον τουρλωτό τον κώλο και τα βυζιά σανίδα... κάνει και την ντίβα... η κλώσα.... Ξέρεις ντε ποια....όλο και καμιά ξεπέτα μπορεί να κάνει στη γύρα που δουλεύει γιατί ο δικός της για κάποιο λόγο έχει σκεβρώσει από τα νιάτα του, αδύνατον να την ποτίζει. Έχω μάθει ότι είναι και καυλιάρα. Ένα πουλάκι μου κελάηδησε ότι λιγουρεύεται και τον δικό σου..... πως τον λες... τον κούκλο σου....και είναι κούκλος αναθεμάτον... όλα τα καλά σε σένα συμβαίνουν μωρή σκρόφα... το κοκαλάκι της νυκτερίδα έχεις.»
«Να μυριστώ κάτι τέτοιο και θα της κουρέψω το μουνί με το πριόνι... άκου να απλώσει χέρια η βρομούσα στον θησαυρό του κούκλου μου. Άσε που ο κούκλος μου είναι γρανιτένιος βράχος, σπάνιο διαμάντι, δεν λερώνεται στις λάσπες. Βέβαια υποφέρει με τις νηστείες μου....αλλά με καταλαβαίνει και μου συμπαρίσταται......»
«Δες τες! Βλέπουν τον ιερέα που σε γαμάει με τα μάτια του και πρασινίζουν από χολή. Γι αυτό σου λέω.... φυλακτό....θα σε ματιάσουν οι σκρόφες.»
Να το και πρώτο καβγαδάκι της συντρόφου του με τον ιερέα στην ενδιάμεση στάση του λεωφορείου.
Τον έχει στριμώξει σ' ένα παρτέρι και του επιτίθεται ξαναμμένη.
«Καριόλη παππά, θα στο ξεριζώσω αυτό που έχεις στα σκέλια σου και θα το πετάξω στα σκυλιά.
Είναι δικός μου!..... δικός μουουουου!!!. Μονό το δικό μου μουνί θα νοιώθει τη χαρά του. Έχω ανάψει η πουτάνα δεν αντέχω, θέλω να με γαμήσεις» και με μαεστρία στο τρόπο, του δείχνει ότι δεν φορεί τίποτα κάτω από το φουστάνι της. Του ιερέα το πέος σήκωσε αντίσκηνο. Μετρούν και οι δυο τους με ανυπομονησία τις ώρες να φτάσουν στο ξενοδοχείο.
Από τις καύλες της δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ. Σκέφτηκε να ξέσπαγε στον σύντροφο της, αλλά δεν ήθελε να το κάνει. Αυτή η πρωτόγνωρη καύλα που είχε ανήκε στον εξομολογο της και δεν ήθελε με τίποτα να την σπαταλήσει με άλλον άνδρα. Η ωριμότητα της τη βοήθησε να κρατηθεί. Ήθελε τους χυμούς του έρωτα της να τους χαρίσει στον ίδιο που τους δημιούργησε.
Αφορμή του καυγά, μια εικοσάχρονη φοιτήτρια από άλλο λεωφορείο που την είχε πέσει στον ιερέα.
Φθάνοντας Θεσσαλονίκη η χήρα δήλωσε ότι θα διανυκτερεύσει σε μια ξαδέλφη της και το πρωί θα έλθει στο ξενοδοχείο.
«Άλλωστε γι αυτό το λόγο με ήθελες μαζί σου. Τείχος προστασίας.» Της λέει πουτανιάρικα της συντρόφου του.
«Α και που είσαι! Πες σε αυτόν το μαλάκα το σύντροφο σου, τέτοιο εργαλείο που έχει είναι κρίμα να του σκουριάζει….. πολλές έχουν ανάγκη από τη δροσιά του. Μην είσαι και εσύ αχόρταγη....τα θέλεις όλα δικά σου... αμόλατον να κάνει καμιά ελεημοσύνη και σε εμάς τις πεινασμένες. »
«Ντροπή σου! Εσύ που το ξέρεις τι εργαλείο έχει ο σύντροφος μου;»
«Είμαι σίγουρη ότι είναι εφάμιλλο ίσως και πιο προικισμένο από του ιερέα. Εσύ θα μου πεις εάν έχω δίκιο.»
«Σαν δεν ντρέπεσαι… είσαι και φιλενάδα μου...Ο κούκλος είναι λίρα εκατό για οικογένεια...και μεταξύ μας....πολύ μα πολύ προικισμένος ......μα μακρυά το βρώμικο μυαλό σου...είσαι και φιλενάδα μου.....έχε γούστο...αστό καλύτερα να μην το σκέπτομαι.»
«Να προσέχεις οι παπάδες είναι πρόστυχοι, καριόλιδες. Τώρα εάν είναι και καλοί γαμιάδες εσύ ξέρεις καλύτερα.»
«Το ξαναλέω σα δεν ντρέπεσαι… είσαι και φιλενάδα μου. Και όπως είπαμε! Απόψε είμαστε μαζί στην ξαδέλφη σου.»
«Καριολάκι δεν σου αρέσουν τα τρία αστερία ξενοδοχείο ε; Θέλει πεντάστερη σουίτα το μουνί σου.»
«Το ξαναλέω τρίτη φορά! Σα δεν ντρέπεσαι… είσαι και φιλενάδα μου. Και δεν τελείωσα! Θέλω ακόμη τη συμπαράσταση σου. Το βράδυ με έτρεχες στα φαρμακεία με κολικό του εντέρου. Είχα επώδυνες εκκενώσεις.»
«Βρε βρε τη χαμηλοβλεπούσα εκκλησιαζόμενη. Τι έχει σκαρώσει το πουταναριό..... Τελικά είσαι πολύ Καριόλα,….. μεγάλη Καριόλα. Προβλέπω το ρασοφόρο να σου ξεπατώσει τη σούφρα και το κωλάντερο και όντως να τη χρειαστείς τη βοήθεια μου και το φαρμακείο.»
«Το ξαναλέω νιοστή φορά! Σα δεν ντρέπεσαι… είσαι και φιλενάδα μου.»
Τελικά η χήρα ενημέρωσε το γκρουπ για τα προβλήματα υγείας, της συντρόφου του και ότι θα μείνει το βράδυ και την επαύριον στην ξαδέλφη της για να συνέλθει.
«Ε όχι να αφήσουμε τα γαμήσια και να τρέχουμε για πουρνάρια και ξερολιθιές,» μονολόγησε η σύντροφος του, με την καύλα να πυρώνει συνέχεια το κορμί της και να υγραίνει το μουνί της.
Ανέβηκε τα σκαλιά του πολυτελούς ξενοδοχείου και ξεκίνησε να περπατάει προς την είσοδο. Ήταν χάρμα οφθαλμών να τη βλέπει κανείς. Η γοητεία της, έκανε τα κεφάλια πολλών αντρών να γυρνούν στο πέρασμα της. Τα μάτια τους πρώτα έπεφταν στις καλλίγραμμες γάμπες, που ξεπρόβαλαν κάτω από τη φούστα. ύστερα τα βλέμματα ανέβαιναν στον στρογγυλό και πεταχτό πισινό της, ο οποίος ασφυκτιούσε μέσα στη στενή φούστα. Τα καστανόξανθα σγουρά μαλλιά έπεφταν ανέμελα και χάιδευαν τους ώμους και την πλάτη της. Αν ήταν τυχεροί και κατάφερναν να τη δουν κι από μπροστά, είχαν την χαρά να απολαύσουν ένα μεγάλο και ζουμερό στήθος να προβάλει λαχταριστό μέσα από τη μπλούζα της.
Διασχίζοντας την είσοδο δεν έδινε σημασία στα ξένα βλέμματα. Ούτε που τα πρόσεχε.
Έφτασε πρώτη στη σουίτα του ξενοδοχείου και σαν εικοσάχρονο κοριτσάκι, περίμενε να φανεί ο έρωτας της. Αυτή την φορά, είχε αφήσει τον πόθο της και την καύλα της να την κατευθύνει και ότι ήταν να γίνει ας γίνει. Μπήκε στο δωμάτιο της και τον περίμενε. Η καρδιά της πήγαινε να σπάσει, τα χέρια της έτρεμαν, το στόμα της είχε ξεραθεί και το μουνί της ηφαίστειο να εκραγεί, περιμένοντας τον εισβολέα να εισβάλει εκεί που περίμενε μέρες τώρα.
Ο ιερέας κατέφθασε με πολίτικα ντυμένος με το τζιν παντελόνι του και το λευκό Μάο πουκάμισο του όπως τότε στην πρώτη ερωτική φωλιά τους. Φορούσε τραγιάσκα κρύβοντας τα πλούσια μαλλιά του και κατάμαυρα γυαλιά Ήλιου ήταν δύσκολο να τον αναγνώρισης.
Μόλις μπήκε μέσα, του όρμησε επάνω του όπως ορμάει η τίγρης επάνω στην γαζέλα, προκειμένου να νικήσει το θήραμα. Άρχισε να τον φιλάει παντού, να τον αγγίζει με τις παλάμες της παντού. Ήθελε να τον φάει ολόκληρο. Ο ξομολόγος έμεινε αρχικά με τα χέρια μετέωρα άναυδος στις αντιδράσεις της.
Στη συνέχεια την έχωσε στην αγκαλιά του και προσπάθησε να εκπέμψει όση προστασία μπορούσε για να την κάνει να αισθανθεί πως βρίσκεται μέσα σε ασφαλή χέρια. Της χάιδευε όλο το κορμί της, απολαμβάνοντας την βελούδινη σάρκα της, τις καμπύλες της και κάθε σημείο του κορμιού της. Εκείνη, παραδομένη στην κυριαρχία του, δεν έφερνε καμία αντίσταση και του τα έδινε όλα χωρίς καμία επιφύλαξη. Το σώμα της σφίγγεται πάνω στο δικό του. Ήδη ένιωσε το κορμί του να αναστατώνεται. Αυτή η γυναίκα εδώ και καιρό είχε την ίδια επίδραση επάνω του. Ήταν το ναρκωτικό του. Ζωντάνευε με το που την ένιωθε πάνω του. Την απομάκρυνε λιγάκι ώστε να καταφέρει να δει το πρόσωπο της και να της προσφέρει το κόκκινο τριαντάφυλλο που κρατούσε στο χέρι του. Εκείνη το πήρε, θαύμασε το ρόδινο χρώμα του και ένιωσε το γλυκό άρωμα του να φτάνει στα ρουθούνια της. Την πρόσεχε και την περιποιόταν. Ήταν το μωρό του.
Αγκαλιάστηκαν ξανά, τα κορμιά τους θυμήθηκαν, και μια φλόγα άρχισε να καίει μέσα τους.
« Αγάπη μου, δώσε μου δέκα λεπτά να κάνω ένα μπανάκι, μετά από τέτοιο ταξίδι . Ύστερα είμαι όλη δική σου…» του ψιθύρισε ναζιάρικα.
«Θέλω να σε γαμήσω μωρό μου, θέλω τόσο πολύ να σε γαμήσω. Σε θέλω τώρα δεν μπορώ να περιμένω» Της είπε.
Είδε και την δική της λαχτάρα στο βλέμμα της, έτρεμε, το κορμί της ταρασσόταν, το στόμα της μισάνοιχτο τον περίμενε.
«Ας περιμένει το μπάνιο. Και εγώ σε θέλω μωρό μου. Δεν αντέχω και εγώ. Το κορμί μου διψάει.»
Δεν περίμενε δεύτερη κουβέντα, μόλις του είπε πως θέλει και εκείνη να την κάνει δική του δεν άντεξε άλλο να είναι τόσο ψύχραιμος. Την γονάτισε και έφερε το κεφάλι της στο ύψος του πούτσου του. Ήθελε από την αρχή να του δηλώσει υποταγή και ότι θα ήταν στην διάθεση της δικής του καύλας. Εκείνη, με αργές κινήσεις, βρήκε τον πούτσο του, τον έβγαλε έξω, τον κοίταξε ικετευτικά και πρόστυχα, σαν τσούλα που τον έπαιζε για την δική της καύλα και άρχισε να τον περιποιείται με την γλώσσα της. Δεν άντεχε, ήθελε να τον νοιώσει μέσα της, ήθελε να την τρυπήσει, να την εμβολίσει, να καρφωθεί μέσα στο κορμί της. Με το ένα χέρι της έπιασε τα μαλλιά , με το άλλο στον σβέρκο και άρχισε να της γαμάει το στόμα αλύπητα. Της την έχωνε μέχρι τον λαιμό, τον έβγαζε έξω και μετά πάλι μέσα βαθιά. Η πουτάνα του πλέον, η δική του τσούλα, με το άλλο χέρι της έσφιξε τα αρχίδια του και έτσι τον κρατούσε και εκείνη κυριαρχικά, τον κατεύθυνε, τον έκανε ότι ήθελε, χαρίζοντας του την υποταγή της και την πλήρη της διάθεση στην καύλα του. Η προστυχιά είχε κυριεύσει την ψυχή και το μυαλό του.
Ένοιωθε πως τον έλεγχε και πως τον είχε κάνει όπως ήθελε εκείνη. Αποφάσισε να την τιμωρήσει με το γαμήσι του! Την έριξε στα τέσσερα, χάμω στη μοκέτα του δωματίου στην ζωώδη στάση, και καθώς είδε το μουνί της ανοιχτό να τον περιμένει έπαθε αμόκ. Είχε τεντώσει το κορμί της, η μέση της είχε κάνει μια τεράστια καμπύλη έτσι που να του έχει στην διάθεση του τις δύο τρύπες της. Τα μουνόχειλα της ήταν ανοιχτά, φουσκωμένα από την καύλα και τα υγρά έτρεχαν ποτάμι από την τρύπα της. Πρωτόγονα ένστικτα ξύπνησαν μέσα του, καθώς τον περίμενε έτσι, αρπάζει τον πούτσο του και με μία κίνηση της τον χώνει στο μουνί της… τον έβαλε όλο μέχρι μέσα βαθιά … τόσες μέρες την περίμενε ο πούτσος του να την εμβολίσει και να την καρφώσει στο κεφάλι του.
Ο ιερέας άρχισε να την βρίζει σαν τσουλά του δρόμου. Ένοιωθε τόσο πρόστυχα μαζί της, τον έκανε να αισθάνεται τόσο γαμιάς και έκφυλος άντρας, που άφησε όλες του τις αναστολές. Συντονίστηκαν στις κινήσεις και την κάρφωνε βαθιά στο μουνί της, στην μήτρα της. Χτύπαγαν τα κορμιά μας και ένοιωθε τα αρχίδια του να συμμετέχουν στο χτύπημα αυτό. Εκείνη τον παρακαλούσε να την γαμήσει όλο και πιο σκληρά, όλο και πιο άγρια και αυτός υπακούοντας αύξανε τον ρυθμό. Μιλούσε και αυτή πρόστυχα και έτσι είχανε καταργήσει κάθε ηθικό νόμο και κάθε κοινωνική σύμβαση. Ήταν δύο άνθρωποι που ευχαριστιόταν τον έρωτα τους, πέρα από συμβατικότητες και ταμπού.
Είχαν γίνει ένα και είχαν αφεθεί ο ένας στην καύλα του άλλου. Πόσο γυναίκα ήταν θεέ μου!!!
Ποτέ στην ζωή του δεν είχε νοιώσει έτσι ξανά! Την ήθελε για πάντα και καθώς την γαμούσε εξαντλητικά, της αποσπούσε υποσχέσεις για αιώνια υποταγή. Εκείνη ήθελε μόνο το γαμήσι του, και της το πρόσφερε έτσι όπως δεν είχε κάνει ποτέ στην ζωή του.
Την γύρισε ανάσκελα, να την βλέπει, και με όλη την γλύκα που είχε της είπε «μωρό μου … τι ήταν αυτό!» Χωρίς να του απαντήσει, τον έκλεισε μέσα στα πόδια της και ο πούτσος του βρήκε μόνος του τον δρόμο για το μουνί της, που ακόμη ανοιχτό τον περίμενε για το αποκορύφωμα. Έμπαινε ο ένας μέσα στον άλλο, τα δίνανε όλα για τον άλλον και χωρίς να σκεφτούν τίποτα, μόνη τους έννοια ήταν να χύσουν μαζί.
Την γαμούσε ακόμη με πάθος, με ένταση, με έκσταση και ένοιωθε τον πούτσο του να γίνεται ακόμη μεγαλύτερος, να θέλει να την τρυπήσει στην κυριολεξία, την φιλούσε βαθιά στο στόμα ταυτόχρονα και της έσφιγγε τα βυζιά της, να τον νοιώθει σε όλο της το κορμί.
«Έλα μωρό μου, χύσε για τον γαμιά σου, δώστα όλα στον γαμιά σου που σε λατρεύει»
Όλη αυτή η παρακίνηση την έκανε να χύσει με ένταση και ρυθμό απίστευτο για ώρα, φωνάζοντας κραυγάζοντας και χτυπώντας το κεφάλι της δεξιά και αριστερά. Απολάμβανε το χύσιμο της δίνοντας της φιλάκια στο πρόσωπο και κουνώντας μέσα έξω τον πούτσο του, ώστε να χαλαρώσει και να ολοκληρώσει ήρεμα την διαδικασία, να ηρεμήσει και να επανέλθει στον κόσμο τους. Την είχε αγκαλιά και αισθανόταν να τον έχει τυλίξει με τα πόδια της, τόσο γλυκά και ήρεμα…
Ο ιερέας σηκώθηκε στα γόνατα και πήραν θέση για το χύσιμο στο πρόσωπο. Αυτός της χτύπαγε το μουνί της και τον έπαιζε στην αρχή αργά και μετά πιο γρήγορα. Εκείνη περίμενε από κάτω καρτερικά και ικετευτικά να γευτεί τους χυμούς της καύλας που η ίδια είχε προξενήσει. Του τα ζήταγε με τόσο πάθος και προστυχιά που δεν ήθελε να τελειώσει ποτέ. Στο τέλος, κάθε αντοχή του είχε τελειώσει και αφέθηκε στην καύλα της.
Άρχισε να χύνει, ούτε και θυμάται που. Το μόνο που θυμάται είναι πως είχε απογειωθεί,
Αυτή σηκώθηκε, ανέβηκε στο κρεβάτι ξάπλωσε ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια της, και τον προσκάλεσε ικετευτικά.
«Τι είναι μωράκι μου; Τι θέλεις;» τη ρώτησε ο ιερεας παιχνιδιάρικα.
«Έλα να μου γαμήσεις το μουνί σε παρακαλώ... δεν αντέχω άλλο» μουρμούρισε η σύντροφος του, με το πρόσωπο της θαμμένο στο μαξιλάρι.
Του ιερεα του άρεσε να την ακούει να του μιλάει πρόστυχα.
Σε μια τέτοια πρόσκληση και πρόκληση από μια γυναίκα, νομίζει πως δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας άντρας. Το μουνί από τη φύση του προετοιμάζεται για εκείνον.
Άρχισε να τον γδύνει, να τον κοιτάει παρακλητικά να ανταποκριθεί στην προσπάθεια της να τον κάνει να την γαμήσει. Έπιασε τον πούτσο του, σκληρό σαν πέτρα, καυτό σαν σίδερο και με κλειστά τα μάτια και με μια αίσθηση αγαλλίασης τον πήρε στο στόμα σιγά σιγά και τον έβαζε μέσα της σαν να ήθελε να τον καταπιεί, σαν να ήθελε να τον φάει ολόκληρο. αυτός βόγκηξε από την καύλα και την αίσθηση του πουτσοκέφαλου να εισχωρεί βαθιά, και της υποσχέθηκε πως θα την γαμήσει όπως δεν το είχε κάνει ποτέ. Εγκατέλειψε την ακινησία και άρχισε να της γαμάει το στόμα, βαθιά και έξαλλα. Της είχε πιάσει τα μαλλιά και της έσπρωχνε το κεφάλι προς τον πούτσο του, ενώ με τους γοφούς του έκανε την αντίθετη κίνηση. Εκείνη τον έπιασε από τα κωλομάγουλα και ακολουθούσε τις κινήσεις του, προσφέροντας το στόμα της, την γλώσσα της για το δυνατό γαμήσι που της έκανε.
Ο ιερέας την ξάπλωσε στο κρεββάτι και καθώς έπεσε ανυπεράσπιστη με ανοιχτά χέρια και πόδια, έπεσε επάνω της σαν άγριο θηρίο. Την ένοιωθε να λιώνει από το βάρος του, ενώ ο πούτσος του είχε βρει τον δρόμο του.  Ήταν έρωτας, γαμήσι, πήδημα, όλα μαζί. Δεν είχε νοιώσει ξανά έτσι στην ζωή του. Αυτή η τσούλα τον είχε κάνει να αισθανθεί τόσο άντρας όσο ποτέ και να ανταποκριθεί τόσο αρσενικά όσο ποτέ.
Ο ιερέας της σήκωσε τα πόδια και τα έφερε στους ώμους του. Τώρα ενωμένα καθώς ήταν, επέτρεπαν να βλέπει τα φουσκωμένα από την καύλα μουνόχειλα της και τον πούτσο του χαμένο μέσα στην τρύπα της. Τα χέρια του ήταν ελεύθερα να της χαϊδεύουν το κορμί της, κάθε εκατοστό και καθώς είχε κοντά στο πρόσωπό του τα πόδια της, άρχισε να τα φιλάει τρυφερά.  Τα χέρια του απολάμβαναν το γυναικείο κορμί με καύλα και έκσταση. Τα χείλη του φιλούσαν τρυφερά.
Κοιτάζονταν χωρίς να μιλάνε. Είχαν υποταχθεί στην καύλα τους, στην αποδοχή τους, στην υποταγή τους, στην ένωση τους.
Ο ιερέας της άνοιξε τα πόδια και έπεσε επάνω στο σώμα της να νοιώσει καλύτερα την επαφή μαζί της. Εκείνη τον τύλιξε σαν τανάλια και τον έσφιξε σαν να φοβόταν μήπως και τον χάσει. Την γαμούσε έτσι όπως δεν την είχε γαμήσει κανείς άλλος και έτσι όπως δεν είχε γαμήσει και αυτός καμία γυναίκα μέχρι τότε. Άρχισε να χύνει με σπασμούς, με βογγητά, με φωνές, απελευθερώνοντας ό,τι καταπιεσμένο συναίσθημα είχε συσσωρευτεί.  Ήθελε όμως να τον νοιώσει και διαφορετικά. Αποφάσισε να της χαρίσει ένα γλυφομούνι καυλωτικό, να την κάνει να χύσει ξανά αλλά με την άλλη την αίσθηση, εκείνη της κλειτορίδας, που έχουν την τύχη οι γυναίκες να έχουν. Έβγαλε τον πούτσο του και πήρε θέση για ένα απολαυστικό και χαλαρωτικό γλύψιμο.
Ο ιερέας τώρα είχε το μουνί της  μπροστά του να το φάει, στην κυριολεξία. Άρχισε να ταξιδεύει την άκρη της γλώσσας του στα χειλάκια της, στην σχισμή, στην τρύπα, στην άκρη της κλειτορίδας της. Τα τινάγματα που έκανε στο σώμα της, του έδιναν να καταλάβει, πως είχε αρχίσει να παίρνει τα μηνύματα καύλας που της έστελνε και πως τα δεχόταν με ένταση. Την κοίταζε που και που, για να βλέπει την καύλα στο πρόσωπο της και έτσι να καυλώνει και αυτός περισσότερο. Ένοιωθε και τον πούτσο του να πάλλεται και να θέλει να γαμήσει.
Έβαλε και τα χείλη του σε ενέργεια και αφέθηκε στην καύλα του γλυψίματος του με εμπιστοσύνη, πως τώρα πια θα έκανε ό,τι χρειαζόταν για να χύσει το μωρό του. Άρχισε να ρουφάει, να χτυπάει με την γλώσσα του και να δαγκώνει την κλειτορίδα της και την γύρω περιοχή. Ρουφούσε τα υγρά της και έγλυφε τα πάντα που περνούσαν μπροστά από την γλώσσα του. Τα χέρια του είχαν χουφτώσει τα κωλομάγουλα της και τα νύχια του είχαν μπει στην σάρκα της. Δεν μπορούσε να του ξεφύγει με τίποτα και να το ήθελε.
Άρχισε να χύνει πάλι με σπασμούς και δυνατότερες φωνές από πριν.
Τα χάδια του κυκλικά, κατέληξαν στο μουνί της και από εκεί στη κωλοτρυπίδα της, που άρχισε να την εξερευνά με απαλές κινήσεις. Ήταν σφιχτή, χαλαρή όμως και πολύ κινητική. Η καύλα την είχε επηρεάσει και αντιδρούσε με ζωντάνια στο άγγιγμα του. Της εξομολογήθηκε πως αμέτρητες φορές είχε φανταστεί να την γαμάει από τον κώλο και πως είχα αποφασίσει να το κάνει. Εκείνη του εξομολογήθηκε πως τον είχε δώσει στο σύντροφο της στο παρελθόν... και πως φοβήθηκε τον πόνο και πως θα πάθει καμιά ζημιά και αυτό την απωθούσε....ο σύντροφος της το σεβόταν και δεν το ζήτησε ποτέ ξανά. Την καθησύχασε πως ο γαμιάς της ήταν επιστήμονας σ' αυτή την ηδονή και πως δεν θα πονούσε καθόλου. Εκείνη, παραδομένη καθώς ήταν δεν έφερε καμία αντίσταση.
Αισθανόταν πως ότι και να της ζητούσε θα το έκανε, τόσο πολύ του είχε παραδοθεί. Του το είπε και η ίδια. Είχε αποφασίσει πως ήταν ο άντρας που θα τα έδινε όλα. Ξέρει πολύ καλά αυτή την ανάγκη όλων των γυναικών, δηλαδή να βρουν έναν άντρα να τον εμπιστευτούν και να του παραδίδουν τα πάντα. Ξέρει επίσης και πόσο πολλές γυναίκες δεν τον έχουν βρει αυτό τον άντρα και έχουν κρυμμένη και καταπιεσμένη αυτή την αίσθηση, ανικανοποίητη, με παράπονο πως δεν έχουν νοιώσει ακόμη αυτή την ευτυχία. Ξέρει πολλές που θέλουν να νοιώσουν πουτάνες, τσούλες του δρόμου, να κάνουν βρώμικα πράγματα, να νοιώσουν βρώμικη ηδονή, να βγάλουν από μέσα τους τον απόκρυφο και άγνωστο εαυτό τους, να γαμηθούν σκληρά από πίσω και δεν έχουν βρει τον άντρα που θα τις διευκολύνει σ' αυτό. Το μωρό του απόψε ζει και θα ζήσει ακόμη πολύ έντονες εμπειρίες μαζί του, που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο έμπειρες γυναίκες.
H παράδοση του κώλου της, τον εξίταρε αφάνταστα. Ήθελε όμως να γίνει σωστά και να την φτάσει σε σημείο να του το ζητάει η ίδια και μάλιστα περισσότερο από το γαμήσι στο μουνί της. Ήθελε να την κάνει να νοιώσει όλη την καύλα που μπορεί να πάρει μια γυναίκα από τον κώλο. Της ζήτησε να κάνουμε εξήντα ενιά, για να καυλώσει ακόμη περισσότερο και να μην υπολογίζει τίποτα όταν θα της τον έχωνε, αλλά και για να προετοιμάσει την κωλοτρυπίδα της κατάλληλα. Άρχισε να του τον ρουφάει σαν πουτάνα του δρόμου και αυτός άρχισε να της γλύφει την τρύπα της, στην αρχή γύρω- γύρω και μετά στο κέντρο, να πιέζει τη γλώσσα του μέσα της και να νοιώθει την αίσθηση της και να καυλώνει. Μετά την γλώσσα έβαλε σε ενέργεια τα δάκτυλα του που την ερέθιζαν απαλά και την άνοιγαν λίγο- λίγο για να χαλαρώσει. Παίρνοντας υγρά από το μουνί της, άρχισε να παραβιάζει τον εξωτερικό σφιγκτήρα της και να την γαμάει απαλά. Δεν έδειξε να πονάει όπως ήταν φυσικό. Ο εσωτερικός είναι αυτός που πονάει. Καθώς την γαμούσε με το δάχτυλό του εκείνη αύξανε τον ρυθμό της πίπας που του έκανε και την προστυχιά μέσα της . Την καταλάβαινε πως γινόταν όλο και πιο τσούλα. Την γύρισε να πάρει άλλη στάση, όπως εκείνη όταν την γαμούσε από το μουνί, με την διαφορά πως τώρα θα είχανε άλλο σκοπό. Υπάκουα πήρε την στάση της και τον περίμενε. Πήρε το σωληνάριο με την βαζελίνη κάθισε στην γωνία του κρεβατιού, ανοίγοντας τα πόδια του, αφήνοντας να ξεχυθούν μπροστά του ένας τεράστιο πούτσος και δύο πρησμένα από την καύλα και τα χύσια, αρχίδια. Έβαλε βαζελίνη στο δάχτυλο του και άρχισε να το αλείφει στην κωλοτρυπίδα της. Την έβλεπε πως καύλωνε ακόμη περισσότερο και παρέτεινε αυτή την διαδικασία για να την κάνει να το απολαύσει ακόμη περισσότερο. Ξαφνικά της χώνει όλο το δάχτυλο του μέσα και εκείνο μπήκε σχεδόν χωρίς καμία αντίδραση. Ο ιερέας έχει γαμήσει πολλά κωλαράκια και ξέρει πότε είναι έτοιμος ένας κώλος για γαμήσι. Της τσούλας του ήταν έτοιμος πλέον. Άλειψε και το πουτσοκέφαλό του και την έφερε κοντά του. Ο πούτσος του σαν πολιορκητικός κριός, κοιτούσε με καύλα την πύλη που σε λίγο θα κατέρριπτε.
Το πουτσοκέφαλο του είχε γίνει διπλό σε όγκο από την καύλα τόσης ώρας και αυτό θα την πονούσε, αλλά καλύτερα να την άνοιγε από την αρχή πολύ, να πονέσει μια και καλή, παρά λίγο-λίγο, που μπορούσε να την αποθαρρύνει και να την κάνει να μην το θέλει καθόλου. Της τον έσπρωξε με αποφασιστικότητα μέσα παραβιάζοντας την κωλοτρυπίδα της, κάτι που του έδινε μοναδική καύλα. Έβγαλε μια κραυγή πόνου κάτι που τον καύλωσε πολύ.... Έκανε να ξεφύγει και τον κοίταξε με ύφος παράκλησης. Αυτό τον καύλωσε ακόμη περισσότερο. Ένοιωθε πως τη βίαζε  παρά την θέληση της και αυτό τον έκανε να νοιώθει πολύ πρόστυχος και έκφυλος. Την καθησύχασε λίγο για να ηρεμήσει, ενώ αυτός συνέχιζε να κάνει την δουλειά του. Άρχισε να της τον χώνει με σιγουριά και δίνοντας της να καταλάβει πως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει πίσω. Της κόπηκε η ανάσα σε αυτή την πρωτόγνωρη αίσθηση, αλλά σύντομα παραδόθηκε στον γαμιά της. Τώρα το κωλαράκι της είχε αγκαλιάσει με καύλα τον πούτσο του, που είχε όλο τον δρόμο ανοιχτό για να χωθεί ολόκληρος μέσα, ένα από τα πλεονεκτήματα του κώλου έναντι του μουνιού, που έχει μικρό βάθος συνήθως. Του έδινε τεράστια καύλα, αισθανόταν έκσταση και της το έλεγε, γιατί ήξερε πως της αρέσει να το ακούει και πως έτσι καύλωνε και εκείνη και πως έτσι θα του δινόταν ακόμη περισσότερο.
Εκείνη του έλεγε συνέχεια.
«Αχ..αχ..τι καύλα γαμιά μου, πόσο ωραία είναι, τι έχανα τόσο καιρό, γάμησε με βαθιά, χώστον μου όλον, θέλω να με γαμάς συνέχεια και από τον κώλο, όχι μόνο από το μουνί, σκίσε μου την κωλοτρυπίδα, κάνε με τσούλα σου, σκίσε την πουτάνα που σε κάνει και χύνεις, χώσε το καυλί σου στον κώλο μου βαθιά να με πονέσει, τι καύλα μου δίνεις γαμιά μου.»
Ο ιερέας τα άκουγε και έχανε το μυαλό του.
Άρχισε να παίζει το μουνί της με τα δάχτυλά του, ενώ πλέον άρχισε να γαμάει τον κώλο της κανονικά. Της χάιδευε την κλειτορίδα και της έβαζε δάκτυλο στο μουνί της, μέσα έξω, βασανιστικά και εξοντωτικά. Εκείνη είχε πάει στον έβδομο ουρανό, παραδομένη στην καύλα της και εξουθενωμένη από την παραβίαση όλων των τρυπών της. Ο πούτσος του χωνόταν τώρα όλος μέσα , μέχρι τα αρχίδια που χτύπαγαν στον κώλο της. Ο πούτσος του ιερέα ερχόταν σε επαφή με το έντερο της, τον έσφιγγε γύρω- γύρω και το πουτσοκέφαλο της το άνοιγε όσο γινόταν περισσότερο.
«Σου αρέσει τσούλα μου έ;;; Σε ξεκωλιάζει ο γαμιας σου και την βρίσκεις τσούλα; Θα σε ξεκωλιάσω γαμημένη πουτάνα, θα σε γαμάω σαν σκύλα του δρόμου ...»
«Ναι , ναι, είμαι η τσούλα σου γαμιά μου... ξέσκισε μου τις τρύπες μου, κάνε με πουτάνα σου και θα κάνω ότι γουστάρεις, είμαι η ξεκωλιάρα γυναίκα σου που γαμάς να ξεσπάσεις την καύλα σου, εμένα θέλω να έχεις μόνο για πουτάνα σου και θα σου κάνω τα πάντα»
«Τιμώρησε με γαμιά μου... γιατί σε προκαλούσα η πουτάνα, γιατί σε καύλωνα... τιμώρησε με.»
«Όλον πουτάνα στον έχωσα, όλον... θα σου βάλω και τα αρχίδια μέσα, να τα έχεις δικά σου .»
«Τώρα είναι δικό μου το κωλαράκι σου να το ξεσκίζω τσούλα μου ...»
«Θα το απολαμβάνω εγώ και κανείς άλλος πουτάνα μου.» της λέει.
«Μόνο εσύ θέλω να με πονάς έτσι γαμιά μου... μόνο εσύ θέλω να μου δίνεις πόνο και ηδονή μαζί ...πονάω και μου αρέσει γιατί με πονάς εσύ γαμιά μου»
Είχε έρθει η ώρα να χύσει εκείνη για τρίτη φορά και αυτός επιτέλους να αδειάσει τα χύσια του να ξαλαφρώσει. Ξεκίνησε εκείνη φωνάζοντας σαν πουτάνα που την ξέσκιζαν δεν ξέρει και αυτός πόσοι άντρες, φωνάζοντας πως χύνει για εκείνον, τον γαμιά της, πως ξεκωλιάζεται σαν τσούλα του δρόμου και πως θέλει συνέχεια πιο πολύ και από το μουνί... που τον έκαναν να χύσει και αυτός.
Έχυνε με σπασμούς και ανείπωτη καύλα. Έβγαζε χύσια συνέχεια, τα ένοιωθε να ξεκινάνε από τα αρχίδια και να εκτοξεύονται στο κωλάντερο της πουτάνας του. Τινάζονταν και οι δύο, φωνάζανε, χτυπιόταν παραδομένοι στο χύσιμο τους. Ο κώλος της  έσφιγγε τον πούτσο του ιερέα και ρουφούσε όλα τα χύσια του.
Χαλάρωσαν και αγκαλιαστήκαν ξανά. Αρχίσανε πάλι τα χάδια και τα φιλιά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη, ο ένας στον άλλον. Άλλη μια συνεύρεση του ιερέα με την σύντροφο του είχε καταλήξει σε μια απίστευτη καύλα, σωματικά και συναισθηματικά.

Nτριν... ντριν... ντριν… χτυπάει το τηλέφωνο, ξεχασμένο στο σαλόνι της σουίτας. Η κυρία σύντροφος  σηκώνεται από την αγκαλιά του ιερέα και τρέχοντας το σηκώνει.
«Εμπρός,» λέει.
«Αγάπη μου, καλημέρα.» Είναι η φωνή του συντρόφου της.
«Καλημέρα, κούκλε μου.… Ουφ… ουφ… ουφ!… .»
«Τι έχεις, αγάπη μου, και βαριαναστενάζεις;»
«Είμαι πολύ ταλαιπωρημένη κούκλε μου γλυκέ. Μ' έπιασαν πάλι αυτοί οι κολικοί του εντέρου και υπέφερα όλο το βράδυ. Δεν έχω κλείσει μάτι. Μου έλειψες και εσύ που μου συμπαραστέκεσαι όταν υποφέρω.... πέρασα μια βραδιά…… κόλαση!!!! »
«Δεν πήρες κανένα γιατρικό να ηρεμήσεις;»
«Έπαιρνα όλο το βράδυ γιατρικό κούκλε μου γλυκέ, αλλά η δράση του με ξεκόλιασε… Αχ τσούζει ο κώλος μου…. Ποπό, τι ταλαιπωρία ήταν αυτή που πέρασα! Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου»
«Και δε θα πας στην εκδρομή σήμερα αγάπη μου; Έκανες τόσες χαρές όταν την προγραμμάτιζες, δεν κρατιόσουν από την ανυπομονησία να ξεκινήσετε και να έχεις τέτοια ατυχία… μα τέτοια ατυχία. Αλήθεια όταν είδες τα συμπτώματα δεν έλεγες στο ρασοφόρο φίλο μας να σου έκανε κανένα ευχέλαιο μήπως και σε βοηθούσε ψυχολογικά τουλάχιστον. Τι διάβολο κολλητός είναι αν δεν συμπαριστέκετα στη σύντροφο του φίλου του... και του το τόνισα!!! όπου χρειαστείς βοήθεια να σε βοηθήσει σαν να είμαι εγώ δίπλα σου. Δεν έκανα καλά αγάπη μου;»
«Κούκλε μου γι ' αυτό σε λατρεύω και σ' έχω κορόνα στο κεφάλι μου.!!!! Α τον Καριόλη… συγγνώμη αγάπη μου για την φράση μου….. αλλά αυτός σε αλλά είχε το νου του… δεν θα το πιστέψεις…. στο ταξίδι χαριεντιζότανε με μια πιτσιρίκα φοιτήτρια. Ακούς εκεί ο σάτυρος...... φωτιά θα πέσει να τον κάψει… Μα μπροστά στα μάτια μας. Πάει χάλασε ο κόσμος αγάπη μου …ξεστρατίζει από το δρόμο του θεού… Τι αμαρτία και αυτή να έχεις το μυαλό σου στο σεξ…. Τώρα βέβαια τα λέω σε σένα τον άλλο το σάτυρο… αλλά εγώ ευχαριστώ το θεό για την εγκράτεια μου… Το ξέρω αγάπη μου σε βασανίζω με τις νηστείες μου, που απέχω από το σεξ, αλλά ο Κύριος Ημών προηγείται.»
«Τι σκατά μου λέει τώρα. ….Γαμάει και ο Κύριος!!!!…. στις νηστείες. Ωχ πάει....θα κάνουμε πάλι κανένα εξάμηνο να δούμε το μουνί της.» μονολόγησε μέσα από τα δόντια του
«Καλά λέω εγώ ότι μου το έφαγε η εκκλησία, με τον έναν η τον άλλο τρόπο.» συνέχισε να μονολογεί.
«Κρίμα που έχουμε και φίλο το ρασοφόρο εξομολόγο. Όταν εξομολογείται δεν της δίνει και καμία συμβουλή ο εξομολόγος, σαν καλός φίλος του που είναι.
Να την προτρέψει βρε αδελφέ.
Με την ευχή μου….. και του θεού τη χάρη… άντε και γαμήσου μ’ αυτόν το φουκαρά που έχει λωλαθεί στη μαλακία.»
«Έλα κούκλε μου «γλυκέ», ο μοναδικός εσύ σύντροφος της ζωής μου, σε λατρεύω!!!!! σε κλίνω όμως τώρα είναι ώρα για το φάρμακο. Να είναι καλά η κυρία Πόπη η ξαδέλφη της χήρας μας που με προσέχει.»
«Να τώρα μου κάνει νόημα από την κουζίνα ότι έχει έτοιμο το γιατροσόφι να το πάρω για να νιώσω ευχάριστα και χαρούμενη.»
Στην κρεβατοκάμαρα ξάπλα στο αναπαυτικό κρεβάτι ο ιερέας γυμνός ανάσκελα με το καυλί του κοντάρι της δείχνει πως είναι ώρα να καθίσει επάνω του και να τον πάρει όλο μέσα της.
«Άσε την λογοδιάρροια…. ο πούτσος μου στητός  σε περιμένει ανυπόμονα ….πουτάνα φωτιά του έχεις βάλει που δεν λέει να σβήσει.»
Η μέρα τους κύλησε μέσα σ’ ένα «ερωτικό τυφώνα». ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, δίχως υποκριτική σεμνοτυφία και «καθωσπρεπισμό» λες και βγαλμένος από την ερωτική ποίηση της Τζοκόντα Μπέλι.
.................................
Το κορμί, χάρτης αστρικός σε κώδικα μυστικό
Οι πόροι μέσα κρύβουν μυστικά, πολλά φεγγάρια να γεμίσουν
Δίχως φόβο στον χούμο να βαλθείς στη φθορά την αβίαστη
Μην ποθείς στην κορφή να αποφτάσεις
Καθυστέρησε στου παράδεισου την πύλη όσο μπορείς
Νανούρισε τον έκπτωτο άγγελό σου ανακατεύοντάς του τα πυκνά μαλλιά
με το ξίφος φωτιάς ασφετέριστης
Δάγκωσε το μήλο
Μύρισε
Πόνεσε
Αντάλλαξε βλέμματα σάλιο μουσκέψου
Κυλήσου εντύπωσε λυγμούς σάρκα που στάζει
Εύρημα το πόδι στο τελείωμα του άκρου
Καταδίωξέ το ψάξε μυστικό του βήματος μορφή της φτέρνας
Τόξο του βηματισμού που γεννά κολπίσκους βάδισμα τοξωτό
Απόλαυσέ τα
..................................
Ο έρωτας, τους τσουλήθρα πάνω σε ουράνιο τόξο, δεν περιγράφεται, απλά βιώνεται.
Αργά το απόγευμα χώρισαν οι δρόμοι τους, η σύντροφος του ξεκίνησε για το ξενοδοχείο να συναντήσει την εκδρομική ομάδα και ο ιερέας αναχώρησε για το Άγιο Όρος.
Ίσως και τίποτα να μην τέλειωσε, μπροστά τους πάντα θα υπάρχουν μονοπάτια που θα τους οδηγούσαν και πάλι στο ερωτικό τους σμίξιμο.....................
................«Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά έλα πάρε μου τη λύπη έλα δωσ' μου τη χαρά..»
Η φίλη της η χήρα της τραγουδά σκερτσόζικα….. ήθελε πολλά να την ρωτήσει για την χθεσινή βραδιά.
«Πες μου λοιπόν είμαι όλο αυτιά.»
Η σύντροφος του παίρνει μια ανάσα και της λέει... «Αχ από πού να αρχίσω;».
«Ξεκίνα από όπου θες» της απαντάει. Γελάνε
«Τι να σου πω; Εάν είμαι ενθουσιασμένη ότι μετά από είκοσι πέντε και βάλε χρόνια συζυγικής ζωής κεράτωσα τον κούκλο μου. Έχουμε χρόνο να τα πούμε το βράδυ οι δυο μας στο δωμάτιο, η χθεσινή βραδιά θα μπορούσε να είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Ήταν συγκλονιστικό.» Της απαντά η σύντροφος του.
«Σωστά έχουμε χρόνο να τα πούμε αργότερα. Απόψε αγάπη μου πες σε όλους ένα αντίο και ζήσε τη βραδιά χωρίς αυτούς!.......... Εμείς εδώ έχουμε η μια την άλλη να μιλάμε σαν φιλενάδες, που είχανε να βρεθούνε καιρό.. ... Ξέχνα λοιπόν τους έρωτες και πάμε παρέα για πολλά κοκτέιλ σε κάποιο μπαράκι. Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη το βράδυ… και ερωτιάρα.»
Σούρουπο καθημερινής η βόλτα στην πόλη ήταν ενδιαφέρουσα και χαλαρωτική. Μετά από μερικά  σφηνάκια που τα σήκωνε η κατάσταση και για τις δυο τους, η βραδιά είχε κυλήσει υπέροχα σε μια φάση χαράς και χαλάρωσης μέχρι να αποφασίσουν να γυρίσουν στο ξενοδοχείο.
Μόλις έφτασαν στο δωμάτιο τους ήθελαν να κάνουν ένα ντους να ανανεωθούν. Η χήρα της είπε να πάει πρώτη στο μπάνιο, γιατί αυτή θα κάτσει να δει τα μηνύματά της.
Έχοντας τελειώσει το ντους η χήρα, απευθύνεται στην σύντροφο του. Τη ρώτησε αν πήγαν όλα καλά.
«Λοιπόν πως τα πέρασες χθες με τους κολικούς του εντέρου;»
«Με διέλυσε ο γαμιόλης ο παπάς. Κωλος είναι γαμιόλη, πρόσεχε τον. Νομίζω έχει ερεθιστεί και με ενοχλεί».
«Λοιπόν ξάπλωσε τώρα μπρούμυτα στο κρεβάτι και άφησε τη φίλη σου να σε περιποιηθεί γιατί από ότι καταλαβαίνω ίσως να έχει συγκαεί ο κώλος σου. Έχω από χθες προμηθευτεί μια αντιφλεγμονώδη λιπαρή κρεμά που βοήθα στην υγεία του δέρματος.»
Τη βοήθησε να βγάλει το εσώρουχο και έριξε μια ματιά στον βελουδένιο κώλο της.
«Ειναι γαμιάς ο καριόλης ο τραγόπαπας. Σκρόφα ο κώλος σου είναι ερεθισμένος, όχι σε πολυ σοβαρή κατάσταση, σε λίγο θα νοιώσεις πολυ καλυτερα.»
Απλώνοντας την ενυδατική κρέμα στην αρχή άρχισε να την χαϊδεύει απαλά - απαλά με όλη την παλάμη της, για να απορροφηθεί από το δέρμα.
Όταν τα χάδια συνεχιστήκαν μέσα στη χαραμάδα άρχισαν να αναστατώνουν την σύντροφο και η ανάσα της γινόταν όλο και πιο βαριά.
«Γιατί μου τα κάνεις όλα αυτά;» άρχισε να λέει…
«Για να σου αρέσουν μωρό μου!» της απάντησε η χήρα.
«Περίμενε να δούμε και την κολωτρυπίδα σου τώρα.»
Στη συνεχεία διστακτικά έβαλε το δάχτυλο της ανάμεσα στη τρύπα της χαραμάδας και ένοιωσε τα υγρά της να ανακατώνονται με την λιπαρή κρέμα.
«Μωρό μου, τι υπέροχο κώλο σου έκανα, δεν μπορείς να φανταστείς. Κι απ’ ότι βλέπω, πρέπει να είναι καλά δουλεμένος. Κοίτα πως πάλλεται... ρουφιάνα!» είπε η χήρα
«Και ο δικός σου δεν υστερεί… Νομίζεις δεν έχω αντιληφθεί τον κούκλο μου που λιγουρεύεται τον κώλο σου σαν πατρινό λουκούμι.» είπε η σύντροφος του
«Εγώ έχω καυλώσει απίστευτα», και ότι θα ήθελα να δοκιμάσω μαζί σου με γυναίκα. Είπε η χήρα.
«Μωρή φιλενάδα! Τι έχεις στο βρώμικο μυαλουδάκι σου μωρό μου! Θα το μάθει ο εξομολόγος μας και θα μας αφορίσει.»
«Θα μας αφορίσει η θα μας ξεκολιάσει στο γαμήσι και τις δυο. Ξέρεις το καινούργιο που κυκλοφορεί για τον ιερέα μας.»
«Όχι για λέγε.»
« Ο τυχοδιώχτης παπά-γαμιάς, που καυχιέται ότι εκδύει τις γυναίκες από τα αμαρτήματα και από τα εσώρουχα.»
«Ο καριόλης! Το πιστεύω! έχει φλεγόμενους δαίμονες μέσα του οι οποίοι γυρεύουν σεξουαλική ικανοποίηση στην εφήμερη ζωή του.»
Στην αρχή η μια κορόιδευε την άλλη. Τα υπονοούμενα έπεφταν βροχή. Οι πονηρές λεξούλες όλο αυξάνονταν. Η πρόσκληση της χήρας ήταν αναπάντεχη. Και τώρα βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και στο ίδιο κρεβάτι και μοιράζονται την εξερεύνηση των κορμιών, που τις άγγιξε για πρώτη φορά άλλη γυναίκα
«Σύνελθε!», είπε στον εαυτό της. «Έχεις χάσει τα μυαλά σου!» μονολόγησε η σύντροφος του.
Ταυτόχρονα τριβόταν όλο και περισσότερο στο χέρι της χήρας τόσο πολύ που άρχισε να ξεστρώνει το σεντόνι στο κρεβάτι.
«Έλα μωράκι μου, μη μου αντιστέκεσαι». Της λέει η χήρα.
«Δεν ξέρω… μου είναι δύσκολο να σου στήσω το κωλαράκι μου! Νοιώθω άβολα.»  κατάφερε να ψιθυρίσει, αφήνοντας έναν αναστεναγμό ευχαρίστησης και έκλεισε τα μάτια παρακαλώντας από μέσα της να μη σταματήσει.
«Έλα, η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη. Θα το συνηθίσεις και θα σου αρέσει». Της είπε η χήρα.
Η σύντροφος του είχε περάσει πλέον την κόκκινη γραμμή και αποφάσισε ότι είναι ο καιρός να το απολαύσει.
«Φιλενάδα γίνεσαι πρόστυχη αλλά μου αρέσει! Ναι μωρό μου, μ' αρέσει, βάλτο μου όλο μέσα... πήδα το κωλαράκι μου…!» της λέει με καυλωμένη φωνή.
Κι έτσι η χήρα έβαλε όλο το δάχτυλό μέσα της, ενώ οι μυς της προσπαθούσαν να το πνίξουν σφίγγοντάς το.
Άρχισε να φωνάζει…
«Μωρό μου καυλώνω! θα χύσω! μωρό μου…»  Όσο περνούσε η ώρα το κωλαράκι της καύλωνε ολοένα και πιο πολύ ενώ και τα κωλομάγουλα της είχαν πάρει φωτιά! με μια περίεργη διέγερση να την κατακλύζει καθώς στο μυαλό της επαναλαμβάνονται οι εικόνες από το χθεσινό γαμήσι που της είχε κάνει ο ιερέας.
Τώρα η χήρα με αεράτες σίγουρες κινήσεις, απλώνει αρκετό υγρό,πάνω στους τορνευτούς γοφούς, αυτό στάζει περνάει από την χαραμάδα του κώλου, κυλάει στα μουνόχειλα, απλώνει το υπόλοιπο, στα πόδια από τους μηρούς μέχρι τις γάμπες.
Η σύντροφος του, ανοίγει ναζιάρικα τα πόδια της, σηκώνει λίγο την λεκάνη να της δώσει χώρο, και η χήρα χουφτώνει απαλά όλο το μουνί της, με την παλάμη, και με τα δάχτυλα πάνω κάτω, η καύλα την τρελαίνει.
«Βλέπεις πόσο σε καυλώνει η φιλενάδα σου. Και εγώ έχω καυλώσει, έχω να νιώσω τόσα υγρά στο μουνί μου πολύ καιρό.» Της λέει η χήρα.
Και τελικά φιλήθηκαν για πρώτη φορά. Οι κουβέντες είχαν σταματήσει και τα χείλη τους κόλλησαν σε ένα παθιασμένο φιλί. Οι γλώσσες τους εξερευνούσαν τα στόματα τους. Άρχισαν να φιλιούνται σαν τρελές, τόσο άγρια, τόσο τρελά, γλείφαν η μία την άλλη… φιλιούνται στο λαιμό και δάγκωναν τα χείλη τους.
Τα βυζιά τους ήταν έτοιμα να εκραγούν. Αγκαλιάζονταν και τρίβονταν πάνω στο κρεβάτι παθιασμένα. Τα υγρά τους είχαν κάνει λίμνη ανάμεσα στα πόδια τους.
«Έλα μωρό μου χάιδεψε την κλειτορίδα μου. Δεν βλέπεις που σου ανοίγω τα πόδια μου;», φώναξε η σύντροφος του, κάνοντας ταυτόχρονα στην άκρη το σλιπάκι της χήρας και χώνοντας δύο δάκτυλα στον κώλο της και τα άλλα τρία στο μουνί της.
Η χήρα έτρεμε, ήταν έτοιμη να λιώσει από ηδονή. Κοιτούσε με τέτοιο πάθος και μετά έκλεισε τα μάτια της. Το πρόσωπο της ήταν κατακόκκινο. Ήταν πλέον τόσο ανοιχτή από την καύλα, που αν η σύντροφος του είχε και άλλα δάχτυλα, θα τα έχωνε κι αυτά μέσα.
Άρχισαν οι σπασμοί τους καθώς χάιδευαν η μια το μουνί της άλλης.
Όμορφη αίσθηση, μοναδική. Χαμένες και οι δύο στην πιο γλυκιά παραζάλη ούτε που κατάλαβαν πότε ήρθανε σε στάση 69 να γλείφουνε η μια το μουνί της άλλης και τις κωλοτρυπίδες τoυς. Τα δάχτυλα τους είχαν πάρει φωτιά μπαινόβγαιναν μέσα στα καυτά υγρά καυλωμένα μουνιά τους και στις κωλοτρυπίδες τους.
Ο παράδεισος τους άνοιξε την πόρτα του.
Αργά τα μεσάνυχτα αφού ηρέμησαν, είπαν ότι τους άρεσε και ότι θα ήθελαν πολύ να το επαναλάβουν ξανά.
Η χήρα της είπε για την σεξουαλική έλξη που της προκαλεί ο σύντροφο της και ότι πολλές φορές φαντάζεται τον εαυτό της μαζί τους στο κρεβάτι και ότι αυτή η σκέψη την καύλωνε αρκετά.
Για μεγάλη της έκπληξη, η χήρα άκουσε την σύντροφο του να λέει ότι αυτό την κολακεύει ιδιαίτερα και ότι θα ήθελε να δοκιμάσει να κάνουνε όλοι μαζί σεξ.
«Το αξίζει ο κούκλος μου αυτό το κίνητρο της ερωτικής επαφής. Είναι έντονα σεξουαλικός αλλά ταυτόχρονα έχει ισχυρές ηθικές αναστολές Λοιπόν άσε και εσύ τις ντροπές και κούνα του τον κώλο σου λίγο πιο καυλιάρικα. Βλέπεις μου προέκυψε μονογαμικό ον ο κούκλος μου.».....................
..................................................Μόλις έχει μπει ο Σεπτέμβριος και ο ιερέας ετοιμάζεται για αναχώρηση με προορισμό το πατριαρχείο στα νέα καθήκοντα του.. Ήδη την ενορία την έχει αναλάβει ο αντικαταστάτης του.
Η σύντροφος του θεωρούσε αδιανόητο να μην κάνουν μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, ένα τραπέζι…. κάτι ….., με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του ιερέα με την ενορία τους. Της φαινόταν γρουσουζιά, αλλά και μόνο στη σκέψη να το συζητήσει με τον σύντροφο της την έπιαναν ενοχές...
Περίμενε ότι ο σύντροφος της θα δίσταζε ή θα συνοφρυωνόταν, εκείνος όμως την κοίταξε σκεπτικός. Κατόπιν, πήρε τα χέρια της συντρόφου του μέσα στα δικά του και εξέτασε τα νύχια της, όπως έκανε στα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους, και μετά την κοίταξε κατάματα.
«Ένα τραπέζι» είπε. «Πράγματι. Ωραία ιδέα».
«Ένα πολύ ιδιαίτερο, αποχαιρετιστήριο, τραπέζι…… με μοναδικούς καλεσμένους τον ιερέα μας και τη φιλενάδα σου την χήρα μας, .......και κύριο πιάτο…. τη συγκίνηση.» Της είπε με τρυφερότητα.
Το τραπέζι αποφασίστηκε να γίνει στη πίσω βεράντα του σπιτιού τους, τηρούσε τις καλύτερες προϋποθέσεις από άποψη περιβάλλοντος. Η μεγάλη βεράντα με την πέργκολα που την σκέπαζαν η κληματαριά και οι βουκαμβίλιες μεταμορφώθηκε σε τραπεζαρία. Το τραπέζι στρώθηκε με λευκό κεντητό τραπεζομάντιλο και οι μυρωδιές έκαναν την βεράντα σαν εξοχική ταβέρνα. Τα τζιτζίκια τερέτιζαν, στα απέναντι πεύκα ……πανταχού παρόντα αλλά αθέατα….. η βραδιά ήταν ζεστή. Η σύντροφος του χαιρόταν αυτή την επιλογή, της άρεσε που, ενώ ήταν στο σπίτι της, ένιωθε σαν να βρισκόταν εντελώς αλλού. Αν και είχε κάποιους φόβους για το επικείμενο εγχείρημα τους, τους έδιωξε γρήγορα πίνοντας μια ρακή ήδη από την κουζίνα. Ως τότε, δεν έπινε ποτέ πάνω από ένα δυο ποτηράκια κρασί, έτσι όταν ήπιε μια ρακή, δεν ήξερε αν βούρκωσε εξαιτίας του ποτού ή αν έφταιγε η γλυκόπικρη βεβαιότητα ότι ο ιερέας έφευγε την επόμενη μέρα. Ακούμπησε το ποτήρι της στο τραπέζι με μια πομπώδη χειρονομία και έκανε αέρα στο πρόσωπό της πριν ξεσπάσει σε δάκρυα.
Το αποχαιρετιστήριο τραπέζι τους είχε γαρίδες με σκορδάτη, μαγιονέζα με κρίταμα, φρεσκότατα ζουμερά σκουμπριά στη σχάρα, μαϊντανοσαλάτα με πλιγούρι, λεμονάτη καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και μία δροσερή σαλάτα με αγγούρι πιπεριές και άνηθο.
Όλα φτιαγμένα με μεράκι από τα χέρια της.
Τα θαλασσινά συνόδευε ένα κρασί με νεύρο και όγκο, ένα λευκό ξηρό κρασί από την ποικιλία Σαββατιανό …αρχίζοντας και τελειώνοντας το δείπνο με μια ρακή.
Δύσκολος ο αποχαιρετισμός σε μια φαντασιακή ερωτική σχέση που εξατμίζεται στο πέρασμα του χρόνου...... ο ιερέας και η χήρα .....είναι η ίδια η δική τους ερωτική ιστορία, παθιασμένη, που αποκαλύπτεται πίσω από τον μανδύα του φανταστικού....Το φανταστικό και η ερωτική τους συμπεριφορά ανήκουν και τα δύο στην κρυμμένη τους πλευρά..... δυο πρόσωπα που είναι πολύ δικά τους, πολύ μέσα τους, τα οποία τους χαρακτηρίζουν και πολλές φορές ταυτίζονται μαζί τους. Πρόσωπα που τελικά τους είναι τόσο οικείοι και γνωστοί που μπορεί να είναι αυτοί οι ίδιοι..... τους αγάπησε με ένταση...... οι λέξεις έχουν σκοινιά και οι προτάσεις αγκαθωτά σύρματα για να τους αποχωριστεί... να τελειώσει το παραμύθι του.... να αποσυνδέσει τον διακόπτη.....να κλείσει απαλά την πόρτα τους, αφήνοντας απ' έξω τις μορφές τους....
Οι σκέψεις του, δεν περιγράφονται με λόγια, ο διακόπτης γύρισε, οι φιγούρες τους έσβησαν, σκοτάδι κατακάθεται μέσα του πυκνό και αδιαπέραστο. Οι φίλοι τους χάθηκαν, έφυγαν παντελώς και οριστικά, με τον ίδιο τρόπο όπως εμφανίστηκαν στο φαντασιακό του κόσμο.
Η νύχτα ήρθε συμπονετική δροσερή άπλωσε σεντόνια σιωπής, μερικά σύννεφα ψηλά στον ουρανό έτρεχαν και άλλαζαν σχήμα σαν να κυνηγούσαν την ιδεατή μορφή τους. Έκλεισε τα μάτια, ο νους γέμισε εικόνες ξεχασμένες από την κοινή ζωή τους ..... μα δεν είχαν χαθεί ...... τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Απόψε είναι οι δυο τους στη βεράντα, αυτός σύντροφος σταθερός αταλάντευτος, ζουν μαζί χαρές και λύπες. Και δεν υπήρξε ποτέ η εποχή που η ζωή τους να είχε μπροστά της δρόμους και μονοπάτια και πολλές επιλογές. Η διαδρομή τους ήταν πάντα μια, η εξαιρετική διαδρομή που οδηγούσε στα ιδανικά λημέρια της οικογένειας τους.
Δεν είναι ένα τραπέζι λύπης και θλίψης, αλλά ένα τραπέζι χαράς με πρωταγωνιστές τους δυο τους γιατί απόψε γιορτάζουν είκοσι οκτώ χρόνια συμβίωσης και ήταν τόσο χαρούμενοι που πραγματικά έλαμπαν στο γιορτινό τους τραπέζι.
«Τι χαρά να βλέπω γύρω μου ευτυχισμένους ανθρώπους. Θέλω να είναι όλοι ευτυχισμένοι, έτσι θέλω να ζούμε πάντα». Του λέει, με τα μάτια της να λάμπουν ηδονικά.
«Και εγώ το ίδιο άγγελε μου!» Την αγκάλιασε και προχώρησαν προς την έσοδο του σπιτιού.
Κάτω από τη μεγάλη πόρτα του σαλονιού, σταμάτησε. Τον κοίταξε παράξενα, ένιωθε κάτι περίεργο να πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Αισθάνθηκε τόσο περίεργα, ήταν αυτή και αυτός, κανείς άλλος. Ήταν μια γυναίκα έτοιμη να βρυχηθεί. Ήταν η στιγμή τους.
Κρεμάστηκε στους ώμους του, ένιωσε τη ζεστασιά της να διαπερνά το κορμί του. Νιώθοντας πως ήθελε περισσότερα από εκείνη, αγκάλιασε τη μέση της με το χέρι του και τράβηξε το κορμί της να κολλήσει στο δικό του. Το πρόσωπό της βρίσκεται κάπου στο στήθος του, τα χείλη της φιλούν το λαιμό του, τα χέρια της έχουν αγκαλιάσει τη μέση του. Γλιστράνε στην άκρη του αναπαυτικού καναπέ καθώς αυτός γονατίζει στο πάτωμα, με το ένα του χέρι αγκάλιασε από τη μέση το καυτό κορμί της και το άλλο κατέβηκε από την κοιλιά της και έπιασε το σημείο ανάμεσα στο δαντελένιο εσώρουχό της. Βρήκε αυτό που αναζητούσε και το χάιδεψε ανελέητα με τις άκρες των δαχτύλων του. Ακόμα και με τόσο λίγα προκαταρκτικά, εκείνη ήταν ήδη έτοιμη, ένιωσε την υγρή ζεστασιά της να τον τυλίγει. Την κράτησε σταθερά καθώς συνέχιζε να τη χαϊδεύει, ώσπου εκείνη τεντώθηκε σαν τόξο, τίναξε το κεφάλι της πίσω και τα νύχια της γαντζώθηκαν στους ώμους του, ενώ οι βρυχηθμοί της απλώθηκαν στις τέσσερις γωνίες του σαλονιού.......................
...........................Οι φαντασιώσεις τους κλείδωσαν μακρυά από το συζυγικό τους κρεβάτι, εκεί ο ένας δίπλα στον άλλο, τα μάτια τους αντικρίζουν μόνο εκείνους. Ο χρόνος σταματάει, οι λέξεις περισσεύουν η ανάσα τους κόβεται, μένουν μόνο τα βλέμματά τους να μιλήσουν και να καλύψουν όλα τα κενά που υπάρχουν μέσα τους. Οι ανάσες κι οι χτύποι της καρδιάς τους συντονίζονται, χαράζουν κοινές νότες ευτυχίας κι αισθάνονται «ένας» όπως είκοσι οκτώ χρόνια τώρα. Η σεξουαλική επιθυμία είναι η αρχή και εκφράζει το πόθο και την έλξη, που δημιουργεί η φαντασίωση τους και απλώνει τη σεξουαλική πράξη στο μυαλό και στο σώμα τους, την νιώθουν και θέλουν να την εκφράσουν μεταξύ τους. Είναι το αλατοπίπερο ενός κουρασμένου δεσμού, που ψάχνει τη νοστιμιά μέσα σε συνταγές που θα έχουν περισσότερο αλάτι και πιπέρι. Είναι το εισιτήριο που αποκαλύπτει τις βαθύτερες σεξουαλικές τους ορμές όταν ο σύντροφος τους μπαίνει ως στόχος στο μυαλό τους και στις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Άλλη μια βραδιά ζουν μια ερωτική πανδαισία, ένα υπέροχο σμίξιμο δύο σωμάτων και δύο ψυχών, σεξουαλικής επαφής αλλά και γεμάτες έρωτα. Το πεπρωμένο που τους έφερε μαζί θα φροντίσει όπως και την ημέρα της γνωριμίας τους να τους δίνει αφορμές να μην μπορεί ο ένας μακριά απ’ τον άλλο. Προθέσεις, επιθυμίες, κρυφές και φανερές, λαχτάρες, όνειρα, ματαιώσεις, ελπίδες, ξεπετάγονται μέσα από χάσματα που αφήνουν οι σκέψεις, και καθρεφτίζουν τη ζωή τους όπως πραγματικά είναι.
Σε μια ρουτίνα που δε μιλάνε τα χείλη αλλά τα βλέμματα. Καταργούνται οι λέξεις και απλά της φανερώνει την αγάπη του με πράξεις. Και μαζί ανταμώνουν τ’ όνειρο σ ’έναν κόσμο δικό τους κάτω απ’ την επήρεια εθιστικών αγγιγμάτων, κι αισθήσεων που συγκρούονται κι εκρήγνυται σε ένα ερωτικό παραλήρημα που δίνει ενέργεια στις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Ξάπλωσε δίπλα της άνοιξε τα καυτά χείλη του αιδοίου της, και άρχισε απαλά να γλείφει το θάμνο γύρω του. Η σύντροφος του αρχίζει να αναδεύεται ανήσυχα, αρχίζει να βογκά και να αναστενάζει γεμάτη λαγνεία. Αμέσως μετά η γλώσσα του βυθίζεται και το κορμί της σφαδάζει φρενιασμένα. Όσο τη ρουφάει και τη πηδάει με τη γλώσσα του, νιώθει ηδονικό σκίρτημα παντού, σε όλο της το κορμί, δεν μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμά του, τύλιξε τα πόδια της στο λαιμό του και τον κράτησε εκεί. Της αρέσει αυτή η στάση. Δεν δέχονται όλες οι γυναίκες να πέσει ένας οποιοσδήποτε άντρας ανάμεσα στα σκέλια τους, πρέπει πρώτα να τις κερδίσει για να του δώσουν το σινιάλο. Με τη γλώσσα του διαχώρισε τα δυο χείλη και όταν τ' άνοιξε πια ήταν υγρά και έτριψε τη γλώσσα του πάνω κάτω ανάμεσα στα στρώματα της ευαίσθητης της σάρκας, πέρασε τα χέρια του κάτω απ' τα γόνατα της, έπιασε τους γοφούς της και τη κοιλιά της με της παλάμες του, την χάιδεψε και της άνοιξε τα πόδια. Όλα γίνονται απαλά, με ευγένεια, είναι μια προσευχή που θέλει την ώρα της. Την γάμησε με τη γλώσσα του, όσο χρειαζόταν για να την ερεθίσει στην κλειτορίδα που άρχισε να σκληραίνει, έτσι προχώρησε πιο βαθιά μέχρι την σκληρή επιφάνεια του μαργαριταριού της, άρχισε να την γλείφει πιο σκληρά βάζοντας πίεση πάνω στο δέρμα της. Με τα δυο δάχτυλα άνοιξε τα μουνόχειλα και χτύπησε ελαφριά με την άκρη της γλώσσας του την κλειτορίδα, κι άρχισε να τη γλείφει απαλά στρέφοντας τα μάτια του προς το πρόσωπο της, αυτή τον κοίταξε με μια έκφραση πόνου, του έπιασε τα μαλλιά απ' το κεφάλι και τα έσφιξε στην παλάμη της, άρχισε να βαριανασαίνει, αυτός το βύζαξε πιο δυνατά, αυτή τραβήχτηκε προς τα κάτω, αυτός την ακολούθησε, ανύψωσε την λεκάνη της και μαζί της ανέβασε το κεφάλι προς τα πάνω χωρίς να αφήσει την κλειτορίδα της έξω απ' το στόμα του, την ακολούθησε σε κάθε της κίνηση. Κι αυτή του είπε, Μην σταματάς αααχ,…. και….. ααααχ…. μην σταματάς, «μωρό μου»… ωωωχ…. μην σταματάς... Την άφησε να τον καθοδηγεί, μετά αυτός έβαλε το δάχτυλο του κι άρχισε ταυτόχρονα να την γαμά μ' αυτό έχοντας την ακόμη στο στόμα του, προκαλώντας της ακόμη περισσότερη έξαψη κι απ' ότι όταν την γαμούσε κανονικά: Το πέος, ανέκαθεν ήταν μοναχά σύμβολο εξουσίας, ποτέ όργανο ή εργαλείο, τα όργανα είναι αυτά που την εξυμνούν, τα εργαλεία αυτά που την εξυψώνουν. Οι ρώγες στο στήθος της σκλήρυναν, το πρόσωπο της αναψοκοκκίνισε, κι άρχισε να ριγεί, άρχισε να μπαίνει σε οργασμό ν' ανάβουν οι φωτιές, μ' αυτός συνέχισε να την κρατά στο στόμα του, δεν της άφησε την κλειτορίδα ούτε στιγμή, συνέχισε να την βυζαίνει μέχρι που την τελείωσε. 'Όταν άρχισε να κατεβαίνει απ' τον πρώτο οργασμό, πίεσε τη γλώσσα του στο μέρος κάτω της κλειτορίδας καλύπτοντας το πάνω με τα χείλη του, μετακίνησε τη γλώσσα του μέσα έξω-μέσα έξω-έξω-μέσα-έξω μαζί με τα δάχτυλα του πολύ απαλά, μέχρι που έφτασε σ’ απανωτούς οργασμούς...
Τον ικανοποιεί βαθιά το να φέρνει τη σύντροφο του σε σπασμούς έκστασης με τα φιλιά του.
Το πιστεύει βαθιά ότι μεταξύ δύο συντρόφων δεν υπάρχει καμία διαφθορά, ενοχή ή ντροπή, γιατί η σαρκική ανισότητα παύει να υπάρχει στο κρεβάτι. Υπάρχει μόνο η υπόσχεση της ευχαρίστησης και η εκπλήρωση των αμοιβαίων επιθυμιών.
Η θέα των χειλιών του αιδοίου και των αστραφτερών ρόδινων πτυχών έστειλαν όλο το αίμα από το σώμα του να ξεχυθεί σαν χείμαρρος στο πέος του. Εκείνη βόγκηξε απελπισμένα. «Σε παρακαλώ» είπε λαχανιασμένα, τον ικέτεψε να βάλει ένα τέλος στα ηδονικά βασανιστήρια που της έκανε με τη γλώσσα του.
«Πάρε με, κάνε με ότι θες, αλήτεψε στο κορμί μου».
Καθώς τώρα οδηγούσε το πέος του καυτό, σκληρό, παλλόμενο μέσα στον κόλπο της, μετά από μια στιγμή που φάνηκε να κρατά αιώνες, ξεκίνησε να κινείται, με αργές ωθήσεις. 'Όταν εκείνη ανασηκώθηκε για να τον συναντήσει, άρχισε να κινείται ρυθμικά μέσα της σ’ ένα ξέφρενο οργασμό που δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει, οι απότομοι σπασμοί του ξύπνησαν μέσα της κύματα, σαν φλόγες, αστραφτερές σαν πυροτεχνήματα, που έκαναν τα σωθικά της να λιώνουν. Σαν καμπάνες που χτυπούσαν δυνατά, χαρμόσυνα. Η απελευθέρωσή του ήρθε καυτή. Ο σφυγμός του σφυροκοπούσε στα αυτιά του και ούτε που κατάλαβε τις άγριες κοφτές κραυγές της, καθώς άλλος ένας οργασμός την κυρίευσε. Κατέρρευσε δίπλα της κατάκοπος και γαλήνιος. Και της ψιθυρίζει στο αυτί πως η χημεία όπως κι η μαγεία δε χάνονται. Μια όαση που μέσα της παρασύρονται και χάνονται μέχρι να τους βρει το ξημέρωμα αγκαλιά. Και αυτή του υπενθυμίζει πως όταν κοιμούνται μαζί, ν’ αφήνει το πνεύμα του στα χέρια της με ασφάλεια, και δε θα βγει ποτέ από τα δίχτυα της. Όχι ότι αυτός άλλωστε θέλει να ξεφύγει, από την ισόβια σύντροφό του, που τον σαγηνεύει με την άδολη χάρη της και τον φυσικό αισθησιασμό της. Φαινομενικά εύθραυστη, αλλά προικισμένη με τεράστια δύναμη επιβίωσης, ικανή να προσφέρει ασφάλεια και προστασία στην σχέση τους και την οικογένεια τους. Αυτη ειναι το λιμάνι τους, στις φουρτούνες για να δένουν.
Είναι σημαντικό γι αυτόν μετά από τόσα χρόνια έγγαμου βίου, να νοιάζεται πραγματικά για την σύντροφο του, να ξέρει ότι μπορούν να συνυπάρχουν χωρίς να κυνηγάνε σκιές αναζητώντας το καλύτερο απ' αυτό που έχουνε. Μαζί λοιπόν προσπαθούν και ζουν με περίσσια αγάπη, με τις συμφωνίες αλλά και τις διαφωνίες τους, και με τις λιακάδες και με τις βροχές, πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο, όχι απέναντι.
Ο δε παλιόφιλος καπετάνιος ...αφού πρώτα τον κάθισε σε αναμμένα κάρβουνα, ερμηνεύοντας με σαφήνεια όσα οι έρευνες και οι αναλύσεις λένε ...τρέχει τώρα τη φωτιά να σβήσει, ανήσυχος για μια εξέλιξη ανεπανόρθωτη στην οικογενειακή ζωή του φίλου του..... πριν αναχωρήσει για τα μακρινά του ταξίδια, του τόνισε με έμφαση..... Μιας και σίγουρα μετά από την συζήτηση μας η καχυποψία σου έχει φτάσει σε επίπεδα στρατόσφαιρας, καλό θα ήταν πριν καταδικάσεις τη σύντροφό σου ως... μοιχαλίδα σε αναμονή, να μπεις στην ακριβώς αντίστροφη διαδικασία που λέει το εξής απλό: Αν μία γυναίκα περνάει καλά, δεν κάνει «σχέδια» παρά μόνο για τον άντρα στον οποίο οφείλει την ευτυχία της. Ξέρεις, επομένως, τι πρέπει να κάνεις. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι και η Πηνελόπη, με τον Οδυσσέα έμεινε.
Και....... .Φίλε μου καλέ και ποτέ μην ξεχνάς! Στην αγάπη, θέλουμε να κάνουμε σεξ με τον άλλον όταν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά. Στο πάθος, κάνουμε σεξ κάθε φορά που συναντιόμαστε. Στην αγάπη, δεχόμαστε την πραγματικότητα του συντρόφου μας. Στο πάθος, μας αρέσει η εικόνα που έχουμε από αυτόν.
................................................
Όνειρο ήταν και πέρασε. 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το σεξ δεν είναι έγκλημα........................ Η περιγραφή του γιατί πρέπει να είναι;
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπάρχει ο ιδανικός σύντροφος;
«Στο μυαλό μας μπορεί να υπάρχει. Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι όταν δεν έχουμε το σύντροφο δίπλα μας τον εξιδανικεύουμε και όταν τον έχουμε δίπλα μας αρχίζει η αντίστροφη διαδικασία. Η σχέση βέβαια δεν είναι πολεμική, ιδανική όμως δεν είναι σίγουρα».
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Web Informer Button