Ads 468x68px

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008

Ερωτική μυθοπλασία...Όνειρο ήταν και πέρασε.

Μυθοπλασία...
H μυθοπλασία στην ερωτική ζωή λειτουργεί σαν μηχανή προσομοίωσης εμπειριών, που επιτρέπει στο άτομο να ζήσει, με ασφάλεια, εμπειρίες που στην πραγματική ζωή θα ήταν επικίνδυνες και επώδυνες. Η μυθοπλασία μπορεί να μεταφέρει το άτομο μέσα στις συνειδήσεις άγνωστων, δίνοντας του τη δυνατότητα να δοκιμάσει εμπειρίες που στην πραγματικότητα δε θα μπορούσε. Η μυθοπλασία λοιπόν, με ένα τρόπο δίνει στον άνθρωπο περισσότερες από μια ζωές. Η μυθοπλασία είναι ένας συναρπαστικός κόσμος που γοητεύει όλους τους ανθρώπους.
Μετρούν ήδη περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια ζωής ζευγάρι, βαδίζοντας πλάι ο ένας στον άλλο, σύντροφοι και στις καλές και στις κακές στιγμές, και όσα χρόνια και αν έχουν περάσει η κάθε επέτειος του γάμου τους είναι η χαρούμενη γιορτή τους.
Μαζί έχουν μοιραστεί στο κοινό παρελθόν τους τον έρωτα, χωρίς παράφορο πάθος, αλλά με αγάπη, αυτή τη γλυκιά αύρα που τους περιβάλλει, την αναπνέουν βαθιά μέσα τους και δίνει νόημα στη ζωή τους. Στην αγάπη τους υπάρχει η φυσική έλξη αλλά επίσης συνυπάρχει διανοητική και ψυχική έλξη. Η αγάπη τους είναι μια αρμονική συμφωνία που έχει μέσα της αποδοχή, εμπιστοσύνη, συναισθηματικό «δέσιμο», αφοσίωση και αντοχή στο χρόνο, στοιχεία σημαντικά και για ένα κοινό μέλλον στο υπόλοιπο της ζωής τους, ακόμη και σε περιόδους όπου οι συγκρούσεις τους μπορεί να είναι έντονες και συχνές.
Αυτός έχοντας  πρόσφατα περάσει την πύλη των πενήντα ύστερα από είκοσι πέντε χρόνια έγγαμου βίου, έχει κάνει έναν κύκλο ζωής έχει διαμορφώσει πια χαρακτήρα και ξέρει ακριβώς τι θέλει. Παραμένει πλάσμα αρκετά μάχιμο, ανταγωνιστικό έχει και τις ζωικές του αναλαμπές, διατηρείται ακμαίος, σφριγηλός, και επί πλέον επαρκώς τυχερός με τόση πείρα, υποχρεούται να θεωρεί τον εαυτό του ευτυχή. Στην κορυφή της ηλικιακής πυραμίδας βλέπει πίσω τι έφτιαξε, κοιτάει μπροστά τι μπορεί να φτιάξει. Μόνο που τα πολλά του τα ‘χει πια δώσει. Είναι ώρα ν αναζητήσει και αυτός, εγωιστικά, λίγη ποιότητα, λίγη ξενοιασιά.
 Ένας πενηντάρης ομορφάντρας όπως του καταμαρτυρεί η σύντροφος του, που ντύνεται σαν ψαράς.
Αυτή πλησιάζει τα σαράντα πέντε αλλά δείχνει αρκετά μικρότερη, βάζει κάτω γυναίκες με τα μισά της χρόνια. Γοητευτική, με μια φυσική ομορφιά, που αναδύεται σε κάθε της κίνηση και δείχνει πως άμα μια γυναίκα έχει έμφυτο τον ερωτισμό... είναι απλά ανίκητη. Με περισσή φροντίδα αφοσιωμένη σύντροφος και μητέρα στον έγγαμο βίο τους, και ο δημιουργός του γόνιμου οικογενειακού περιβάλλοντος. Με τα χρόνια έχει αποκτήσει μια βαθιά και ώριμη θηλυκότητα, σταράτο δέρμα χαρίζοντας της μια λάμψη υγείας και φρεσκάδας, προικισμένο μπούστο, καλοφτιαγμένα λαγόνια.
Ψηλή, το ύψος της πάνω από τον μέσο όρο, ένας πειρασμός με χυμώδες σώμα. Είναι μια γυναίκα που έχει αποδεχτεί τον εαυτό της και το σώμα της, ποτέ της δεν μπήκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία να αλλάξει αυτό που είναι και δεν διστάζει να το δείξει αψεγάδιαστο και γεμάτο καμπύλες…… έχει αυτοπεποίθηση.
Αγαπά αυτό που είναι και το δείχνει με την πληθωρική παρουσία της, η οποία αιχμαλωτίζει τα βλέμματα αμέσως. Τη βλέπεις και νομίζεις πως αν τη δαγκώσεις θα τρέξουν οι καλύτεροι χυμοί. Αυτά όμως που ανεβάζουν την θερμοκρασία στην εμφάνιση της είναι τα λαξευτά οπίσθια της σε συνδυασμό με τα μακριά της πόδια. Όταν τα καλοκαίρια εμφανίζεται στην παραλία οι γλουτοί της δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από πολλές άλλες με απίθανη πίσω όψη. Την θυμάται από πάντα ανεπιτήδευτη να ντύνεται απλά, ελάχιστα μακιγιαρισμένη, ειλικρινής στον τρόπο που μιλά ή σε κοιτάζει.
Μια ομορφιά γυναίκας, κατά το πρότυπο παλαιότερων εποχών, που η αίσθηση της θηλυκότητας αναβλύζει σαν αφρός, περί χύνοντας τις γραμμές του κορμιού της.
Αυτός μπορεί να ζει με τα δικά του όνειρα μα σε όλα τα όνειρα του την έχει μέσα. Μπορεί να φτιάχνει τα δικά του παραμύθια μα και στα παραμύθια του είναι πάντα η βασίλισσα του.
Αμφότεροι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η απόλυτη ταύτιση τους δεν είναι εφικτή, οι συζυγικές σχέσεις τους δεν είναι μια στατική κατάσταση. Ο έρωτας έχει καταλαγιάζει και η σχέση έχει μεταλλαχθεί, έχει «ωριμάσει», περνώντας σε μια πιο νηφάλια φάση όπου κυριαρχεί η αγάπη και άλλα τρυφερά συναισθήματα συντροφικότητας, που επιτρέπουν μεγαλύτερη ανοχή για τις ατέλειες του συντρόφου και τη δημιουργία ενός δεσμού που νοιάζεται ο ένας για τον άλλο και τον θέλει για αυτό που είναι και όχι για αυτό που ποθούσε. Η προσδοκία ότι όλα πρέπει να είναι πάντα τέλεια, είναι μη ρεαλιστική και το γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κάπου αυτός ο «τέλειος σύντροφος».
Στον έρωτα μας λέει ο Φρόιντ, προβάλλουμε στον άλλο το ιδανικό μας  «Εγώ», δηλαδή προβάλλουμε στον άλλο, αυτό που θα θέλαμε να είμαστε αλλά δεν είμαστε. Δηλαδή θέλουμε να κάνουμε σχέση με τον καλύτερο εαυτό μας!
Δεν υπάρχει αυτός ο ιδανικός σύντροφος που δε θα τους πληγώσει ποτέ.
H ιδέα του ταιριαστού ζευγαριού, αγγίζει τα όρια της μυθοπλασίας.
O γάμος είναι και μια μηχανή παραγωγής συγκρούσεων!
Όλα τα ζευγάρια διαφωνούν για τα ίδια πράγματα, τα χρήματα, το σεξ, τα παιδιά, τη διαχείριση του ελευθέρου χρόνου.
Ο σοφός παππούς του έλεγε.
«Πριν τον γάμο κράτα και τα δύο σου μάτια ανοιχτά, αλλά μετά τον γάμο κλείσε το ένα.»
Εννοώντας, ότι ένας γάμος για να διατηρηθεί και να θεωρείτε επιτυχημένος πρέπει να υπάρχει σ’ αυτόν κατανόηση  συγχώρεση και αποδοχή.
Όλα αυτά τα χρόνια το σεξ είναι σημαντικό στη σχέση τους, αλλά δεν είναι «το Α και το Ω», δεν είναι αυτό που κρατάει τον γάμο τους. Αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο στη σχέση τους είναι οι μικρές λεπτομέρειες, ο ρομαντισμός που βγαίνει στη καθημερινότητα, η αγάπη που δείχνει ο ένας στον άλλο με το βλέμμα του. Ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον και η κατανόηση γιατί επέλεξαν να περάσουν τη ζωή τους μαζί. Όταν λοιπόν μέσα στην καθημερινότητα τους υπάρχει αυτή η ερωτική διάθεση, τότε έρχεται και το σεξ. Γιατί όλα από μόνα τους οδηγούν εκεί. Δεν τα πιέζουν να πάνε εκεί.
Τελευταία τον προβληματίζει η υποτονική ερωτική επιθυμία στη συμπεριφορά της συντρόφου του. Έχει μειωμένη επιθυμία για σεξουαλική επαφή τους, το σεξ μοιάζει απλά, να μην την απασχολεί, και αυτή η έλλειψη ερωτικής επιθυμίας δημιουργεί δυσαρέσκεια και χάσματα στις προσωπικές τους σχέσεις.
Τον βλέπει σαν έναν πολύ καλό της σύντροφο που τον αγαπά, νοιάζεται γι’ αυτόν, είναι ο πατέρας των παιδιών τους, ένας καλός άνθρωπος
Είναι κάτι στιγμές που όσο αυτός εκφράζει τη σεξουαλική επιθυμία για την σύντροφο του, αυτή απομακρύνεται και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Οι ρόλοι παγιώνονται και εκφράσεις, όπως «Πάντα θέλεις» και «Ποτέ δεν θέλεις» γίνονται μέρος των διαφωνιών τους.
Με τη σεξουαλική τους ζωή στο πίσω πλάνο, διάφορες σκέψεις αρχίζουν να επικρατούν στο μυαλό του σχετικά με το «γιατί δεν τον θέλει» και αυτές οι σκέψεις οδηγούν και τον ίδιο σε πρόσκαιρη συναισθηματική απομάκρυνση και υποτονική ερωτική διάθεση.
Η λίμπιντο όμως σε τακτά διαστήματα αναζητούσε μια δυναμική διέξοδο.
Την τελευταία φορά η ένταση με λεκτικές και φραστικές ακολουθίες για το θέμα αυτό κορυφώθηκε.
Η κορύφωση του φραστικού «πολέμου» μεταξύ τους κλιμάκωσε και την ένταση εκτός φυσιολογικού ελέγχου.
Πάνω στην ένταση της προσωπικής αντιπαράθεσης τον προκάλεσε ειρωνικά.
«Σου σηκώνεται ακόμα;»
«Εμ βέβαια εσύ που να ξέρεις, έχεις ξεχάσει πως είναι να το κάνουν.»
«Δεν έχω ανάγκη από φιλιά και σεξ, τίποτα από αυτά δε μου χει λείψει.» Συνέχισε με την ανάλογη ειρωνεία την αντίδραση της.
«Σωστά, εσύ τη βρίσκεις με τους παπάδες και τις αγρυπνίες τους. Τα ράσα σε καυλώνουν.» Εξέφρασε τον προβληματισμό του και αυτός με αιχμηρό και προκλητικά ειρωνικό τρόπο, αναφερόμενος στις συχνές εκκλησιαστικές δραστηριότητες της συντρόφου του.
Αυτή έμεινε με το στόμα ανοιχτό και δεν πίστευε στα αυτιά της..... προφανώς με όλα όσα άκουγε.
Η φωνή της έτριξε σαν φωτιά σε θάμνους.
«Δε μου λες; Έχεις ξεφύγει τελείως έτσι; Έλεος!»
« Έχουμε ξεφύγει! Είναι προφανές..... Mε εξοργίζει να λες ότι έχω άδικο.» Της είπε
«Α!, εσύ το χοντραίνεις! Δεν το πιστεύω! Καλά δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα;
Κάτι τέτοια καταγέλαστα λες και εγώ ντρέπομαι για σένα..... για λογαριασμό σου δηλαδή..., μίλα καλύτερα γιατί το βρακί μου δεν πρόκειται να το ξαναδείς ούτε ζωγραφιστό.
Κοίτα, ως εδώ, δεν θέλω να το συζητήσω παραπέρα.» Του δήλωσε μέσα σε ένα κλίμα έντασης και έντονης δυσφορίας.
Σάμπως το έβλεπε και τακτικά τώρα τελευταία.
«Μου το έφαγε η εκκλησία δεν υπάρχει άλλη εξήγηση». Της μουρμούριζε μέσα από τα δόντια του.
Όταν μια σχέση στερεύει από τα αποθέματα ζωντάνιας, και ερωτισμού, τότε η προδοσία χτυπάει την πόρτα της σχέσης και θέτει τα όρια του κάθε ατόμου σε δοκιμασία.
Αυτός αντέδρασε με την αδιαφορία της, και δεν είναι καθόλου περίεργο που αποφάσισε ότι είναι καιρός, να αγνοήσει όρκους και κανόνες να κάνει την υπέρβαση, κοινώς να ψάξει άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Αναζητούσε μια πύλη εξόδου, μια έξοδο κινδύνου, ώστε αυτή η βαθιά ανάγκη για ευχαρίστηση που καταπιέζεται και δεν εκπληρώνεται να μπορεί να εκπληρωθεί μέσα από άλλες οδούς, και να νοιώσει και πάλι σεξουαλικά ενεργός στο αέναο κυνήγι για πληρότητα.
Εδώ και λίγα χρόνια στο στενό φιλικό τους κύκλο έχει μείνει χήρα μια χυμώδης πληθωρική γυναίκα, συνομήλικη και φίλη της συντρόφου του από τα μαθητικά τους χρόνια. Ο σύζυγος της χάθηκε σε ατύχημα στο εξωτερικό αλλά ήδη το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, διότι η κακές γλώσσες έλεγαν πως ο τύπος είχε κάνει δεύτερη οικογένεια στη λατινική Αμερική.
Η χήρα περιμένει λοιπόν το πρώτο πράσινο φως από έναν άνδρα για να του εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Νιώθει πως είναι σέξι, όμορφη, ευχάριστη, έξυπνη, ερωτική.... κι έτσι προκαλεί το ενδιαφέρον να την βλέπουν με τον ίδιο τρόπο. Κάνει τον εαυτό της να φαίνεται σαν... λάφυρο γι αυτόν που θα την κατακτήσει.
Θυμάται μια παλιά τους ιστορία, χρόνια πριν το θανατηφόρο ατύχημα του συζύγου της. Βρίσκονται μαζί τα ζευγάρια διακοπές. Μετά το θαλάσσιο μπάνιο είναι οι δυο τους μόνοι στην αυλή του εξοχικού τους. Η κυρία ξεπλένεται κάτω από το ντους, βάζει το μπουρνούζι της, βγάζει το μαγιό της χωρίς να σκουπίσει τα νερά που τρέχουν πάνω της. Κάθεται απέναντι του, ανοίγει διάπλατα τα πόδια της αφήνοντας σε θέα το όρος της Αφροδίτης με τα μεγάλα κόκκινα χείλη του αιδοίου της γυμνά. Στον περιποιημένο στιλπνό θάμνο του εφηβαίου της κυλούν λαμπερές διάφανες σταγόνες νερού. Ανείπωτη σεξουαλική διέγερση σκόρπισε στο κορμί του η θέα της αρχέγονης εκείνης ουσίας της θηλυκότητας. Σήκωσε τα μάτια του, έκανε πως δεν είδε τίποτα, δεν ήθελε να παρασυρθεί σε λάθος μονοπάτια. Άλλωστε η σεξουαλική σχέση με την όμορφη σύντροφο τον γέμιζε απόλυτα.
Τελευταία είναι κάτι μέρες που εικόνες απ' τα παλιά γυροφέρνουν στο μυαλό του. Με τις σκέψεις αυτές έψαχνε την ευκαιρία.
Μια φθινοπωρινή μέρα προφασίζεται ότι είναι ανάγκη να πάει στο χωριό γιατί τον θέλει εργολάβος που ανακαινίζει την εξωτερική μάντρα του σπιτιού τους.
Η χήρα έχει ένα μικρό αγρόκτημα στο μέσον της διαδρομής με ελιές και με μια μικρή εξοχική κατοικία. Από το καλοκαίρι το συζητούσε με την σύντροφο του ότι το σπίτι έχει ανάγκη για μερικές επισκευές συντήρησης στα συστήματα ύδρευσης και πως μπορούν να τη βοηθήσουν. Ευκαιρία! Της τηλεφωνεί, συζητούν περί ανέμων και υδάτων, της λέει ότι σαββατοκύριακο πάει στο χωριό, αυτή τον ρωτά αν μπορεί να πάει μαζί του, για να βρει κάποιον να της καθαρίσει το κτήμα προς το παρόν. Θεωρώ φρόνιμο να το συζητήσεις με την φιλενάδα σου. Θα χαρεί κι εκείνη, δεν χρειάζεται να σου το πω βέβαια, αλλά να ξέρεις ότι είναι δίπλα σου σε ότι θελήσεις, σε θεωρεί ανεκτίμητη φίλη. Άλλωστε και η φιλία σας κρατάει από τα μαθητικά σας χρόνια, σαν το παλιό καλό κρασί.
Παρασκευή αργά απόγευμα η συνάντηση αναχώρησης έγινε στο συνοικιακό βενζινάδικο.
Την ώρα που αυτός εφοδιάζει βενζίνη το αυτοκίνητο, η χήρα πηγαίνοντας στο αυτόματο μηχάνημα για τους καφέδες, λικνιζόταν με απίστευτη χάρη και τσαχπινιά.
Να 'σου μπροστά του η ηλικιωμένη η φαρμακόγλωσσα, γνωστή κουτσομπόλα της γειτονιάς.
Περίεργη που τον βλέπει με την χήρα έρχεται διπλά του και τον ρωτά για πού το έβαλε.
Της απαντά. Αυτή του κλίνει πονηρά το μάτι και του ψιθυρίζει με νόημα.
«Τη βλέπω ενθουσιασμένη τη χήρα, όλο σκέρτσο, νάζι και τσαχπινιά! ......σε γουστάρει….. αλλά πρόσεχε γιατί εκτός από το φαλλό, θα σου ξεζουμίσει και το μυαλό.»
Διάβολε στο θηλυκό μυαλό της, κάθε συνάντηση της χήρας θεωρείτο βρώμικη, έκλυτη και λάγνα.
Με το πέσιμο του ήλιου φτάσανε στο κτήμα της, συναντήθηκαν με γνωστό εργολάβο και κανόνισαν τα της εργασίας.
Στη συνέχεια άραξαν σε μια μικρή ψαροταβέρνα που βρισκόταν χωμένη στους ευκαλύπτους με εξαιρετικό ψάρι και θαλασσινά κατά μήκος της παλιάς εθνικής.
Απολαμβάνοντας έναν γευστικό συνδυασμό από σαλάτα και ψάρι με ελαφριά μπύρα σιταριού και το τέλειο συμπλήρωμα για  επιδόρπιο τάρτα φρούτων!
Η γεύση και η αίσθηση λειτούργησε αφροδισιακά επάνω τους ώστε να αναζητούν να κάνουν ένα καλό ζευγάρωμα οι δυο τους.
Αποφάσισε να μην οδηγήσει άλλο και να μείνει στο αγρόκτημα το βραδύ και το ξημέρωμα Σαββάτου να αναχωρήσει για το χωριό του.
Η ατμόσφαιρα με το αγροτόσπιτο δίπλα στη θάλασσα, ήταν η τέλεια ερωτική φωλιά, το ιδανικό σκηνικό για να απογειώσει τις αισθήσεις τους και να αφήσουν τους εαυτούς τους ελεύθερους να απολαύσουν τον έρωτα.
Η χήρα ήταν που ανέβασε το βράδυ εκείνο τη λίμπιντο στο ζενίθ, με ένα σεξουαλικό στριπτήζ  συνοδευόμενο από αισθαντικό μουσικό χαλί.
Τον τρέλανε κοιτώντας τον προκλητικά και περνά όλα τα μηνύματα που θέλει με τα μάτια της.
«Θέλω να με πάρεις, εδώ και τώρα».
Όταν μιλάει το κορμί, ξέχνα τα πρέπει και τα μη…...
Αυτός απέβαλε το άγχος του πρωτάρη στις απιστίες και μπήκε στο κλίμα.
Η χήρα δεν βιαζόταν να τελειώσει, έβγαζε τα ρούχα της αργά και αισθησιακά.
Χαϊδευόταν μπροστά του και τον έκανε να καταλάβει πόσο πολύ το απολαμβάνει.
Αυτός απολαμβάνοντας στιγμές ευφορίας με την αισθησιακή εικόνα της είχε βγάλει το πρησμένο του πέος και αυνανίζεται ηδονικά. Η χήρα όταν κατάλαβε ότι αυτός δεν άντεχε άλλο σταμάτησε το στριπτήζ, άλλωστε δεν έμενε και τίποτα να βγάλει, γονάτισε εμπρός του, έπιασε το ορθωμένο και σκληρό πέος του στα χέρια της.
Και ω! με το που το χούφτωσε ένας πίδακας από ιπτάμενο σπέρμα τινάχτηκε από την κορυφή του πέους προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάνοντας μια προσπάθεια να συνέλθει, έκλεισε τα μάτια του πήρε βαθιές ανάσες, ξεφύσησε και μουρμούρισε απογοητευμένος. «Σκατά».
Αλλιώς τη φανταζόταν.... μέσα σ΄ ένα κλίμα διάχυτου ερωτισμού..... την πρώτη φορά μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Η υπόλοιπη βραδιά συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον...., παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της χήρας.
Το ξημέρωμα προφασίστηκε ότι του τηλεφώνησαν πως υπάρχει επείγον πρόβλημα στην εργασία του. Ανέβαλε τον προορισμό για το εξοχικό τους, αναχώρησαν για την επιστροφή. Στο δρόμο ενώ αυτός οδηγεί η χήρα του τον χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι και παιχνιδιάρικα του απευθύνει ασταμάτητη ερωτική βωμολοχία, ενώ ταυτόχρονα το άλλο χέρι το έχει χώσει κάτω από το φουστάνι και γαμάει την κλειτορίδα της.
Μέχρι να φτάσουν στου γυρισμού τον προορισμό, προσπαθεί να εξισορροπήσει την αντιφατική πραγματικότητα που βίωσε.
Και με την επιθυμία να ξεπεράσει τις αδυναμίες του τις στιγμές εκείνες, την κοιτούσε μπερδεμένος, δίνοντας της ταυτόχρονα υποσχέσεις για ερωτικές στιγμές και γαμήσια που θα μείνουν αξέχαστα.
Σε καμία από αυτές τις δεσμεύσεις δεν αποδείχτηκε συνεπής. Δεν τήρησε καμιά υπόσχεση του.!
Θεώρησε την απιστία του προδοσία της συμφωνίας που έχουν κάνει μεταξύ τους και γι’ αυτό και το βιώνει ως προσωπικό τραύμα.
Το σεξ δείχνει την ανάγκη να αφυπνίσει τον εγκέφαλο του, αυτό που το σώμα του ζητάει. Η νόηση όμως και η συνείδηση του έχει τα δικά της όρια. Είναι σαν να λέει στη σύντροφο του: «Δεν είσαι αρκετή για μένα». Και αυτό του είναι πολύ σκληρό. Δεν πρόκειται λοιπόν να την απατήσει ποτέ ξανά. Το ψυχολογικό βάρος που σήκωσε μετά την απιστία δεν αξίζει για κανέναν λόγο τελικά, για μερικές στιγμές ευχαρίστησης, κι αυτό τον κάνει να νιώθει πολύ άσχημα. Θεωρεί πιο σημαντικό το δέσιμο και την εμπιστοσύνη στο δεσμό τους από μία εφήμερη απόλαυση.
Η εικόνα όμως της συμπεριφοράς της συντρόφου του, του έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό καθώς είναι διάχυτη η αίσθηση του ότι «κάτι» συμβαίνει. Όταν μάλιστα, στην περίοδο που αυτός της δείχνει να την θέλει αρκετά σεξουαλικά εκφράζοντας με θόρυβο το παράπονό του ότι «τον πάει στη γωνία», βλέποντας τις προτεραιότητές της, χωρίς το σεξ! Αυτό το «κάτι» του μεταδίδει ταυτόχρονα και ένα μήνυμα στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή του. Είναι σαν να του λέει εμμέσως ότι δεν την ελκύει πια, δεν τα βρίσκουν πλέον στο σεξουαλικό, δεν καταφέρνει να της ξυπνά την ερωτική επιθυμία.
Αποφασίζει πως είναι καιρός να συζητήσει για το πρόβλημα που τον απασχολεί με ένα φίλο από τα παλιά, έναν θαλασσόλυκο καπετάνιο που τον θεωρεί αυθεντία στα ερωτικά.
Η αυθεντία με το κύρος του, σαν έτοιμος από καιρό προσπαθεί να του δώσει τη λύση.
Αρχίζει από το χειρότερο αλλά πιθανό σενάριο που μπορεί να συμβαίνει.
Απλά τα πράγματα. «Υπάρχει άλλος.»
«Μην σε πιάνει πανικός και σκέφτεσαι τα χειρότερα...... Μείνε ψύχραιμος.»
Και σαν άλλος επιθεωρητής Κλουζώ εν δράσει του αναλύει τα σημάδια.
Παρά την επικρατούσα άποψη ότι ο άνδρας είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα, συνήθως γίνεται το αντίθετο. Η γυναίκα επιλέγει ποιον θα βάλει στο κρεβάτι της, γιατί ελέγχει τόσο τη δική της επιθυμία, όσο και την επιθυμία του άνδρα, με απίστευτη ευκολία.
Η γυναίκα, σε αντίθεση με τους άντρες, όταν ερωτεύεται δίνει ψυχή και σώμα. Αν λοιπόν έχει ενθουσιαστεί με κάποιον άλλον, μην περιμένεις να κάνει σεξ μαζί σου, τουλάχιστον όχι με την καρδιά της. Το μυαλό της είναι αλλού και δυστυχώς για εσένα εκεί ακριβώς θα επιθυμούσε να είναι και το σώμα της.
Είναι μερικά θηλυκά, που απλά είναι στη φύση τους να μην μπορούν να μείνουν σταθερά προσηλωμένα σε μία σεξουαλική σχέση. Φυσικά δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που αυτό γίνεται.
Η εμφάνιση και γενικότερα η παρουσία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να δούμε μία γυναίκα σεμνή και χαμηλοβλεπούσα και μετά από λίγο να μάθουμε ότι έχει κάνει τα τέρατα! Τώρα αν είσαι άτυχος και πέσεις σε μία τέτοια γυναίκα, θα σε έχει σίγουρα βασιλιά, αλλά ψάχνε κάθε τόσο το κεφάλι σου!
Να ξέρεις, ότι όλες οι γυναίκες, ότι εμφάνιση κι αν διαθέτουν, έχουν τουλάχιστον έναν θαυμαστή στο περιβάλλον τους ο οποίος παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι είναι δεσμευμένες, τις πολιορκεί διακριτικά.
Δεν είναι πρωτοφανές, όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο, μια γυναίκα μέσα στην πορεία της ζωής ενός γάμου να χάσει το σεξουαλικό ενδιαφέρον χωρίς όμως να χαθεί η συναισθηματική αναγνώριση και η αγάπη προς τον σύντροφο της, έχοντας όμως διαχωρίσει τη σεξουαλικότητα από τη συναισθηματική επαφή.
Μάλιστα όλες αυτές που συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν πια το σεξουαλικό ενδιαφέρον για τον σύντροφό τους, δεν σημαίνει ότι έχουν μπει οι ίδιες σε σεξουαλική σιγή, καθώς μόλις αποκτήσουν καινούργιο σύντροφο, η λίμπιντο επιστρέφει στα ύψη.
Αρκετές δε προχωρούν σε σεξουαλικές σχέσεις που τις περιχαρακώνουν μόνον στην απόλαυση του σεξ, χωρίς να απειλήσουν τη συντροφική τους σχέση και φυσικά το γάμο τους.
Οι στατιστικές, σαφέστατες! Σύμφωνα με την πιο έγκυρη, το εξήντα πέντε τα εκατό των γυναικών ομολογούν πως έχουν απατήσει τους άντρες τους.
Και μήπως είναι σίγουρο το άλλο τριάντα πέντε; Αυτές απλώς δεν το λένε!
«Αφού το κάνει αυτή γιατί να μην το κάνω κι εγώ;» φαίνεται να σκέφτονται όλο και περισσότερες γυναίκες.
Άλλες έρευνες υποστηρίζουν ότι το πενήντα τοις εκατό των παντρεμένων γυναικών έχουν κάνει μία τουλάχιστον εξωσυζυγική σχέση, και ότι το ένα τρίτο από αυτές υπέπεσε στο αμάρτημα αφού απέκτησε παιδιά. Με τέτοια συντριπτικά ποσοστά, μάλλον κάποια ανυπέρβλητη ανάγκη οδηγεί όλες αυτές τις γυναίκες στην απιστία ή ακόμα και η ίδια η φύση.
Κανένα ζώο δεν είναι εκατό τοις εκατό μονογαμικό στο εκατό τοις εκατό της ζωής του.
Πόσο εύκολο είναι να αντισταθεί στα «γραμμένα» του DNA της; Ίσως, τελικά, η μονογαμία να επιτυγχάνεται μόνο μέσω μοιχείας. Για τις γυναίκες λοιπόν η συνηθέστερη ηλικία στην οποία απατούν το άλλο τους μισό είναι τα σαράντα με σαράντα πέντε  τους χρόνια. Και να μην ξεχνάς την κλειτορίδα ως το μοναδικό όργανο που είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για ευχαρίστηση, καθώς διαθέτει 8.000 νευρικές απολήξεις, διπλάσιες από αυτές του πέους.
«Δηλαδή μου λες.... είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή στη ζωή μας η απιστία χτυπά την πόρτα μας;» Ρητορικό το ερώτημα του στον ειδήμονα.
Γι' αυτόν είναι δύσκολο να πιστέψει ότι υπάρχει χώρος για απιστία σε μια φυσιολογική σχέση, όπου κυριαρχεί η αγάπη.
«Και να ξέρεις» του τόνισε απτόητος την συνέχεια της ανάλυσις ο θαλασσόλυκος.
Φυσιολογικοί άνθρωποι δεν υπάρχουν, είναι ένας μύθος η κανονικότητα. Όταν οι «μάσκες πέφτουν» … παύουν να είναι όλα καλά και φυσιολογικά. Ακόμα κι εκείνος που σου φαίνεται τόσο κανονικός, τόσο απλός, κρύβει στην ντουλάπα του σκελετούς και δυναμίτες, πτώματα, ενοχές και πόθους.
Οι μόνοι φυσιολογικοί άνθρωποι είναι αυτοί που δεν γνωρίζουμε.......
Έξι στις δέκα Ελληνίδες είναι άπιστες, μιλάμε ότι, «Γεννηθήκαμε άπιστοι!» Το σεξ δεν αποδέχεται την ηθική γιατί το σεξ είναι και ανήθικο και ακόλαστο. Δεν μπορείς να το μετρήσεις με όρους ηθικούς. Μπορεί να δώσει κάποιος εντολή σε μία επιθυμία που είναι «πρωτόγονη!» όχι!
Πως τους εκμυστηρεύτηκε τα προβλήματα του σε μια κουβέντα που κάνανε γύρω από την προσωπική του ζωή, ο φίλος τους ο ταξιδιώτης με το σημάδι του απατημένου συζύγου;
Όταν μια γυναίκα θέλει να σε απατήσει και να κάνει σεξ τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει. Είναι πιο αδίστακτες από τους άνδρες και μόνο τυχαία δεν έχει βγει το...... «και σε μπουκάλι να την κλείσεις θα το κάνει με τον φελλό».
Και φίλοι μου, να το ξέρετε, καθώς όπως λέει και ο λαός ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος'. Μας το τόνιζε με έμφαση αν θυμάσαι καλά.
Ταυτόχρονα υπάρχει μια ζωώδης αλήθεια της γυναικείας επιθυμίας.! Ο εραστής της βγάζει τον πιο ακομπλεξάριστο εαυτό της και δεν αφήνει χώρο σε ντροπές και στερεότυπα. Τα «μη», τα «όχι» και τα «πρέπει» τα έχει ήδη. Αυτό που αναζητά είναι να απελευθερωθεί από κανόνες και περιορισμούς, της αρέσει η ελευθερία να πειραματίζεται να εξερευνά και να ικανοποιεί όλες τις σεξουαλικές της ανάγκες και φαντασιώσεις με τον εραστή από ότι με τον σύντροφο της.
Αυτός δεν είχε ποτέ του ούτε καν αμυδρά αμφιβολία ότι η σύντροφος μπορεί και να τον απατά, ποτέ δεν ένοιωσε ανησυχία για τη σχέση τους. Αλλά διάβολε σήμερα ο θαλασσόλυκος κατόρθωσε να τον φορτώσει αμφιβολίες και σύγχυση.
Ερωτήματα πολλά. «Τι κάνουμε τώρα προφέσορα;» Τον ρώτησε.
«Μου βάζεις δύσκολα. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Η απιστία της γυναίκας είναι μια πράξη με διπλό μήνυμα. Σε τιμωρώ γιατί ήσουν κακό παιδί, αλλά γύρνα πίσω γιατί είσαι χρήσιμος σε άλλα, πιο απλά πράγματα.» Του απαντά ο θαλασσόλυκος.
«Μην το παίρνεις όμως και κατάκαρδα αδελφέ μου.» Τον παρότρυνε.
«Πολλοί είναι αυτοί που κρέμασαν τη φωτογραφία τους παραδίπλα στα πορτρέτα των πιο διάσημων  της ιστορίας με το θέμα αυτό. Ήφαιστος, Αγαμέμνονας, Μενέλαος, κι άλλων ενδόξων.»
«Πως το είπες το ποσοστό έξι στις δέκα;» σιγομουρμούρισε μέσα από τα δόντια του αυτός.
«Κι εγώ θα είμαι η εξαίρεση;» Αναρωτήθηκε.
Εδώ και καιρό γνωρίζει ένα ζευγάρι αγαπημένο, με ζωή ασυννέφιαστη. Και ξαφνικά μαθαίνει πως η κυρία πηδιέται σαν σκύλα. Ο αφελής σύζυγος την κοιτάει στα μάτια.
Συμβαίνει βέβαια και το αντίθετο. Αλλά αυτό δεν τον αφορά. Συνέχισε τις σκέψεις του.
Να την ελέγξει, του είναι αδιανόητο. Το θεωρεί αναξιοπρεπές.
Την αγαπάει και την σέβεται. Δεν διανοήθηκε ποτέ να την  αμφισβητήσει.
Αλλά το βράδυ, όταν του αρνείται την αγκαλιά της αρχίζει να αναρωτιέται: «Κι αν;»
Θα ήταν τόσο φυσικό.
Εδώ που τα λέμε, το αντίθετο είναι αφύσικο. Αφού η συντριπτική πλειοψηφία αυτό κάνει. Αποκλείεται αυτός να είναι η εξαίρεση!
«Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα». Μουρμούριζε.
Αλλά δεν είχε και καμία ένδειξη.
Απλώς νοιώθει ότι η σεξουαλική καμπή στη σχέση τους μπορεί και να οφείλεται στο ότι η σύντροφος του έχει αφοσιωθεί στα παιδιά τους. Τα έχει σε πρώτο πλάνο.
Το αντιλαμβάνεται. Αυτή είναι η φύση. Δεν μπορούμε να την αποβάλουμε.
Ίσως αυτό να καθορίζει την παθητική σεξουαλικά στάση της, και να προσπερνά ότι είναι σημαντικό στον γάμο της να κρατά ζωντανή την επικοινωνία και τον ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό της.
Αυτός την εξωσυζυγική σχέση την θεωρεί κατάσταση νοσηρή, να είναι μ’ έναν άνθρωπο που τον αγαπά, τον πονά και τον φροντίζει ως τον σύντροφό του και ταυτόχρονα να υποστηρίζει καινούργιες συγκινήσεις πού γεμίζουν το κενό του και να γεύεται την ηδονή και τη σεξουαλική απόλαυση με κάποιον άλλον. Δεν το μπορεί....
Πως το είχε νοιώσει με την χήρα; «Σκατά».
Εκτός και αν ο άλλος είναι οι φαντασιώσεις του.
Έχει παρέλθει προ πολλού και η εφηβεία του, ώστε να τον συντροφεύει τις αμιγώς προσωπικές του ώρες η σειρά μυθιστορημάτων κατασκοπίας του Ζεράρ Ντε Βιλιέ.....
Αλλά ακόμη και σήμερα είναι κάποιες φορές που ζει φανταστικές σκηνές με τη Μούσα του, η φανταστική αυτή σχέση λειτουργεί για εκείνον σαν διεγερτικό, που ξεσηκώνει κάθε κύτταρο του κορμιού του.
Ονειρεύεται να σμίγουν όπως οι φλόγες της φωτιάς. Ν’ ανάβει και να σβήνει στην αγκαλιά της.
«Και τώρα Μούσα Ερατώ,
έλα κοντά μας
και πες μας πώς ο Ιάσονας ...
έφερε το χρυσόμαλλο Δέρας...
από τον ερωτά του στη Μήδεια ...
γιατί έχεις τις χάρες
της Κύπριδας Αφροδίτης...
και φέρνεις τη μαγεία
στα ανύπαντρα κορίτσια...»
Μούσα εκείνες τις στιγμές μπορεί να είναι η ίδια η σύντροφος του.
Είναι το εισιτήριο εκείνης που θαυμάζει, εκστασιάζεται και αποκαλύπτει τις βαθύτερες σεξουαλικές του ορμές όταν μπαίνει ως στόχος στο μυαλό του και στις σεξουαλικές φαντασιώσεις του.
Η νύκτα χαϊδεύει τα όνειρα και η σιγαλιά τις σκέψεις.
Αυτά πλάθει ο νους ψάχνοντας μέσα στη σκέψη του σαν σκοπευτής, ορμητικά, παθιασμένα.
Ερευνά άσεμνα και ακόλαστα...... βγάζοντας στην επιφάνεια τις πρωτόγονες απόκρυφες παρορμήσεις του, με λατρευτική αφοσίωση, σαν να προσπαθεί, να έλθει σε σωματική επαφή μαζί της.
Το απολαμβάνει, σε μια κατάσταση ευδαιμονισμού και αγαλλίασης.
Ηδονικά ανακουφισμένος, νωχελικά αναχωρεί για την κρεβατοκάμαρα τους.
Μα τι ανατροπή.
Βρίσκει την γοητευτική σύντροφο του να τον περιμένει.
Στα µάτια της που του χαμογελούσαν μελιστάλακτα, διακρίνεται διάχυτος ερωτισμός, αρκούντως ερεθιστικός…. «πολλά υποσχόμενος.»
«Άργησες», του είπε µε μια ναζιάρικη φωνή, όλο μπρίο και χάρη, όταν τον είδε να ξεπροβάλλει στην πόρτα του δωματίου. Με το σεντόνι είχε καλύψει µε μια δήθεν τυχαία, ωστόσο ακριβή και προσεχτική επιμέλεια, κάποιες γωνιές του κορμιού της, ασφαλώς για να φαίνεται πιο προκλητική και να μπορεί να διεγείρει την φαντασία του καλύτερα, ξυπνώντας μέσα του όλα τα «άγρια» και «ατίθασα» ένστικτα του έρωτα.
Ένα παλιρροϊκό κύμα πάθους χειμαρρώδες και ανεξάντλητο, απειλεί να τον καταπιεί.
Αυτός δεν είπε τίποτα. Μονάχα σήκωσε ελαφρά το σεντόνι και, γλίστρησε αθόρυβα στο κρεβάτι δίπλα της. Το χέρι της άρχισε να διατρέχει το σώμα του, κινούμενο «επικίνδυνα» προς τις «κάτω περιοχές», αυτές τις «άκρως ανδρικές»!
«Μη µου πεις, αγάπη µου, ότι είσαι κουρασμένος, απόψε έχουμε πολλή δουλειά, του ψιθύρισε ναζιάρικα.»
Αχ, μούσα μου! Εσύ που τα βλέπεις και τ’ ακούς όλα. Και τι δεν θα έδινε στ’ αλήθεια για να της πει ότι όντως είναι κουρασμένος. Ότι η μούσα τον είχε κάνει πτώμα.
Όμως, για τίποτα στον κόσμο δεν θα της έλεγε κάτι τέτοιο. Είναι απαράβατος κανόνας, να μην υποπέσει ποτέ σ’ αυτό το σφάλμα, να προβεί δηλαδή σε μια ανάλογη «ομολογία» απέναντι στη γεμάτη σφρίγος και ζωντάνια σύντροφο του.
Τι συνέβη απόψε σε περίοδο ιδιαίτερη... νηστείας και προσευχής.... το κορμί της που αφρίζει από ηδονή, ν' αποτελεί κάλεσμα σε παθιασμένη ερωτική τους συνεύρεσης.
Αυτός χαμογέλασε με ικανοποίηση για το θέαμα.
«Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό ... Μωρό μου!» Μουρμούρισε.
Πρόσκαιρα δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στο ερωτικό κάλεσμά της, μα ο θρίαμβος του ονειρικού, αρνείται το αδύνατο, και η σάρκα του μιλάει και ανταποκρίνεται ριγώντας ολόκληρος με την πρόγευση της ηδονής, αποδεικνύοντας ότι γι αυτόν η σύντροφος του παραμένει τόσο ξεχωριστή, ακαταμάχητη και ιδιαίτερα επιθυμητή.
«Αγάπη μου πάρε με στην ευλογημένη στάση» του λέει.
Μια έκφραση προφανώς δημοφιλής στα χαμηλόφωνα σχόλια, με αστεϊσμούς, ατάκες, και σεξουαλικά υπονοούμενα των εκδρομικών ομάδων που οργανώνουν οι κατά τόπους ενορίες.
Δεν είναι κακό. Όλοι και όλες έχουν τις αδυναμίες τους.
Στήνεται λοιπόν στα τέσσερα με τα υπέροχα οπίσθια της να λικνίζονται με σεξουαλικά προκλητικό τρόπο κουνώντας τους γοφούς της, όπως μόνο αυτή ξέρει να κάνει και του προσφέρει αφειδώς το πρησμένο από ηδονή αιδοίο της με τα υγρά να τρέχουν από την καύλα της ποτάμια.
Άπειρες ορμόνες κατακλύζουν τον εγκέφαλό του, μια πανδαισία σεξουαλικής καμπύλης τον συνεπαίρνει.
Η σύντροφος του, που βρίσκεται σε σεξουαλική διέγερση, παραδίδεται χωρίς αντίσταση εθελουσίως στον εισβολέα της, έρμαιο της σεξουαλικής ηδονής.
Δεν μπορεί να περιμένει, αναζητά το πέος του, να μην της αφήσει αλώβητη καμιά είσοδο.
Κάθε κομμάτι του εαυτού της είχε πάρει φωτιά, το κέντρο της ηδονής της φλεγόταν, καθώς σφυροκοπούσε τον κόλπο της, δυνατά, χαοτικά, όπως ακριβώς εκείνη το ζητάει.
Μια θαυμάσια βραδιά που εξελίχθηκε σ' ένα ξέφρενο ερωτικό παιχνίδι, προσπαθώντας να γευτούν όσο πιο πολύ μπορούν ο ένας τον άλλον.
Όταν τελείωσαν, κατέρρευσαν και οι δύο σε μία κατάσταση ευφορίας που θύμιζε τις πρόσφατες περασμένες αλλά όχι και ξεχασμένες καλές στιγμές τους.
Αυτός την κοίταξε με απορία στα μάτια του και της είπε ότι απόψε έκανε φοβερό γαμήσι και ότι ήταν τόσο καυλιάρα μαζί του κάνοντας το πέος του ευτυχισμένο. Αυτή το πήρε στα χέρια της το φιλάει και το ρουφάει μέχρι που άρχισε να του σηκώνεται, να γίνεται και πάλι σκληρό και όταν αυτός είδε το ηδονικό βλέμμα στο πρόσωπό της, της είπε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό που συμβαίνει απόψε.
Ταυτόχρονα ένιωσε ένα μικρό τσιμπηματάκι στην καρδιά και περίεργες αναδυόμενες σκέψεις άρχισαν να τον τριβελίζουν.
Στη θολούρα του έδινε καιρό για μύχιες σκέψεις.
Ιστορίες άρχισαν να γεννιούνται στο μυαλό του για να γεμίσει τα κενά στις υποψίες του.
Ίσως το κλειδί αυτής της ανέλπιστης ερωτικής πανδαισίας να βρίσκεται καλά κρυμμένο και στον δικό της φαντασιακό της κόσμο. Λένε πως ο άντρας σκέφτεται καθημερινά το σεξ, αλλά κάπου διάβασε μελέτες, ότι μπορεί οι άνδρες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις «βρώμικες» σκέψεις, ωστόσο στην περίπτωση των σεξουαλικών φαντασιώσεων όπως φαίνεται τα πρωτεία κατέχουν οι γυναίκες, σύμφωνα με αυτές οι γυναίκες φαντασιώνονται σεξουαλικά σενάρια πιο συχνά από ότι οι άνδρες.
Συγκριτικά με τις ανδρικές, οι γυναικείες φαντασιώσεις είναι πολύ περισσότερες τις βιώνουν πολύ πιο έντονα και έχουν πιο ιδιαίτερα γούστα.
Μέσα λοιπόν από τη δική του φαντασίωση, ακολουθώντας διαδρομές και μονοπάτια στο λαβύρινθο του μυαλού του, ιχνηλατούσε τις πιθανές ερωτικές φαντασιώσεις της συντρόφου του, φτάνοντας μέχρι εκεί που εξοικειώνεται όλο και περισσότερο με την ιδέα της πραγματοποίησής τους.
«Σάρκα και οστά» ένιωσε να παίρνει σιγά σιγά στο μυαλό του, η ερωτική φαντασίωση της συντρόφου του σε μια σχέση της με το ρασοφόρο εξομολόγο της.
Τους φαντάζεται να την αγκαλιάζει ντυμένος τα ράσα του και η μυρωδιά του λιβανιού να αναδύεται απ’ γύρο τους, εκεί στο μικρό δωματιάκι που ο ιερέας εκτελούσε τις εξομολογήσεις του. Ίσως και να υπάρχει και κάποια σεξουαλική σχέση μεταξύ τους που όμως μένει καλά κρυμμένη, γιατί δεν θα ήθελαν να διαταράξουν την φήμη τους. Και να που οι κατακόμβες και οι σπηλιές της μνήμης του, έχουν πλημμυρίσει, ερμηνεύοντας περασμένες εικόνες της καθημερινότητας της συντρόφου του με τον εξομολόγο της.
Οι φαντασιώσεις του ξεκινούν από την εποχή που ο ιερέας ήρθε στην ενορία τους. Πρέπει να ήταν σαράντα χρονών περίπου. Δεν του είναι εύκολο να περιγράψει τη γοητεία του. Θα σου έλεγε πως ήταν απλά ένας μοναδικός άνθρωπος. Ψηλός, ευθυτενής, ξανθοκόκκινα μαλλιά, με μπλε σκούρα μάτια και βαθιά φωνή, «ο γοητευτικός βίκινγκ» τον αποκαλούσε η σύντροφος του. Πάντα ντυμένος κομψά, είχε αυτοπεποίθηση. Την γενειάδα του την διατηρούσε περιποιημένη, κοντά κουρεμένη και το ξανθοκόκκινο μαλλί του συνήθως το έδενε σε αλογοουρά.
Χαρισματικός τους μάγεψε, απλά και μόνο η αύρα που ακτινοβολούσε και η αναμφισβήτητη γοητεία του προκαλούσε τα βλέμματα πάνω του. Γεμάτος νέες ιδέες, ξεχωριστός θεολόγος, ακαταπόνητος ξομολόγος, πόλος έλξης των πιστών ενοριτών.
Και κατά την γνώμη του, δεν υπήρχε περίπτωση να του αντισταθεί γυναίκα αν την ήθελε, δεν υπήρχε περίπτωση να αντισταθεί σε γυναίκα αν τον ήθελε εκείνη.
Η φύση τον προίκισε μ' αυτό το υπέροχο πρόσωπο και το σώμα. «Δώρο του Θεού προς τις γυναίκες». Ο ιδανικός εραστής σ΄ ένα γυναικείο κοινό που να ξυπνά τη φαντασία τους και τον καλά κρυμμένο ερωτισμό τους τόσο ζωντανά, που θα μπορούσαν ακόμη και να βιώσουν ένα είδος πνευματικής σεξουαλικής κορύφωσης.
Ήταν από αστική οικογένεια, είχε σλαβική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του και ιδιαιτέρους δεσμούς με το πατριαρχείο. Με εξαιρετικές θεολογικές σπουδές, ήξερε να συνδυάζει την ιεροσύνη με την ομορφιά της ζωής. Μιλούσε τρεις τέσσερις γλώσσες, οι πληροφορίες του πίστωναν ότι είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν την νομική επιστήμη για άγνωστους προσωπικούς λόγους.
Σαν άγαμος κατείχε και τον τίτλο.... Ιερατικός Προϊστάμενος......
Από τις πρώτες στιγμές του ερχομού του ο ιερέας έγινε δεκτός στην ενορία με συναισθήματα συμπάθειας και οικειότητας. Ιδιαίτερα όμως με την σύντροφο του είχε αποκτήσει μια πιο προσωπική σχέση, μπήκε στη ζωή της με οικειότητα, υπήρξε το στοιχείο της εγγύτητας αναμεταξύ τους και νοιώθουν οικεία, άνετα και ζεστά στην επαφή τους.
Τον δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση για εξομολόγο της.
Με την προτροπή του άρχισε να συμμετέχει ενεργά σε διάφορες δράσεις της εκκλησίας. Ταυτόχρονα της έδωσε την δυνατότητα να προβάλλει τις δεξιότητες της προς όφελος της ενορίας και να διαδραματίζει πολλές φορές πρωταγωνιστικό ρόλο σε ορισμένες εκδηλώσεις, με έντονο το στοιχείο της κοινωνικής προσφοράς.
Θυμάται πως ο ιερέας ερχόταν στο σπίτι τους αρχικά για τον αγιασμό, η για κάποιο ευχέλαιο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η οικειότητα με την σύντροφο του συνέβαλε στην ανάπτυξη φιλικών δεσμών ανάμεσα σε όλα τα μέλη της οικογένειας με τον γοητευτικό ιερέα, με αποτέλεσμα ότι οι σχέσεις μεταξύ τους να γίνουν θερμές, φιλικές και οι επισκέψεις του αρκετά συχνές, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα.
Με την πάροδο του χρόνου στη διάρκεια αυτών των επισκέψεων το βλέμμα του να πέφτει πάνω της και λέει τόσα, όσα ποτέ τα χείλη του δεν θα μπορούσαν να ξεστομίσουν, δεν μπορούσε να κρατήσει το λάγνο βλέμμα του μακριά από το αντικείμενο του πόθου του.
Λένε πως η λαγνεία …..ακριβώς όπως και το νερό….. πάντοτε βρίσκει το χαμηλότερο επίπεδο.  Εάν υπάρχει έστω και μια τρυπούλα, μια χαραμάδα ή μια μικρή αδυναμία στον χαρακτήρα, η λαγνεία θα τη βρει.
Ωστόσο, αν διέθεταν φωνή τα μάτια θα γινόταν σαματάς.
Κι όταν τα μάτια αντικρίζουν κάτι που τους αρέσει, το ένστικτο καλεί το άτομο να πλησιάσει, προκειμένου να ερευνήσουν και οι υπόλοιπες αισθήσεις το αντικείμενο του πόθου.
Αυτή ψηλή, λυγερή, ξεχειλίζοντας από αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο βλέμμα της, ανασήκωνε με νάζι τα χέρια της περνούσε τα δάχτυλα στα κυματιστά μαλλιά της, τεντώνονταν τονίζοντας τις υπέροχες καμπύλες στο ζουμερό κορμό της, τα σφιχτά της στήθη, και στο πρόσωπό της ζωγραφιζόταν ένα πονηρό γεμάτο νόημα φιλάρεσκο χαμόγελο την ώρα που καθόταν με άνεση απέναντι του. Στριφογύριζε στην καρέκλα της, με εύσχημο τρόπο , ξεσταύρωνε και σταύρωνε ξανά τα πόδια της επίτηδες και αργά, προσφέροντας μια στιγμιαία θέα του μαύρου δαντελένιου εσώρουχου ώστε να του δώσει την ευκαιρία να απολαύσει το θέαμα ξέροντας ότι ο ιερέας την έτρωγε με τα μάτια του.
Το ένιωθε στα πλούσια στήθη της, στο βελουδένιο και λείο δέρμα της, αισθανόταν το βλέμμα του να σέρνεται στο χυμώδες κορμί της, στα χυτά της πόδια, στην αθέατη θυσανωτή πηγή της, εκεί όπου επικεντρωνόταν ο πόθος του.
Οι γενναιόδωρες καμπύλες της άγγιζαν τις πιο λεπτές χορδές της λίμπιντο του, εξάπτοντας τις αισθήσεις του, το πάθος του ξεχείλιζε σαν χείμαρρος και στη ματιά του δεν υπάρχει παρά μόνο η φλογερή επιθυμία για την ολόψυχη παράδοσή της που θα σβήσει τον ακόρεστο πόθο του για εκείνη.
Ήταν φανερό ότι η αρχική συμπάθεια τους είχε μετατραπεί σε πάθος.
Γι’ αυτή είναι ένα μόνιμο ερωτηματικό στην ψυχή της, τι θα συμβεί άραγε αν, κι αυτό το αν καίει σιωπηλά αφήνοντας χαρακιές στην καρδιά  της. Μια φωτιά που σιγοκαίει, αθόρυβα και σε κάποιο φύσημα του ανέμου μπορεί να γίνει πυρκαγιά.
Ας μην ξεχνάμε ότι «πειρασμός» είναι το άλλο όνομα του παράφορου έρωτα! Και όπως όλοι ξέρουν, είναι εύκολο να παρασυρθείς από πειρασμούς, που συνήθως προκύπτουν όταν δεν τους περιμένεις. Με το πέρασμα του χρόνου η έλξη μπορεί να έγινε αμοιβαία, μεταξύ τους, επιθυμώντας ίσως τη σεξουαλική συνεύρεση που δεν μπορεί να προχωρήσει σε δέσμευση.
Κάθε φορά λοιπόν που ο ιερέας τους επισκεπτόταν ένιωθε το εσώρουχο της να έχει ποτίσει από τα υγρά της. Γινόταν μούσκεμα από την καύλα.
Και έτσι έβαλε μπρος και κατάστρωνε σχέδια που την οδηγούν στο κάθε άλλο παρά αθώο φλερτ με τον γοητευτικό ιερέα.
Φρόντιζε να ντύνεται απλά, με φορέματα που τόνιζαν τις αρμονικές καμπύλες στο κορμί της και άφηναν ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της. Από κάτω φορούσε συνήθως ολόμαυρα μικροσκοπικά  διάφανα βρακάκια με το μουνί της να διαγράφεται μέσα από το εσώρουχο.
Σε κάθε ευκαιρία του έδινε την απόλαυση να έχει οπτική επαφή με το αρχέγονο σπήλαιο της ηδονής, προκαλώντας του τον πόθο να φουντώνει και να θεριεύει. Όλο ο νους του εκεί παρασυρμένος από κύματα ηδονής που πάλλονταν χαμηλά βαθιά στο κορμί του.
Το παιχνίδι τους με τη φωτιά είχε ήδη ξεκινήσει, εξαιρετικά επικίνδυνο αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικά ερεθιστικό.
Αυτός άλλη μια νύκτα ακόμη φαντασιώνεται τον ιερέα που την επισκεπτόταν στο ιδιωτικό χώρο  εργασία της και συζητούσαν τα διάφορα θέματα της ενορίας.
Με τον καιρό οι επισκέψεις του, στον ιδιωτικό της χώρο άρχισαν να γίνονται συχνότερες. Ταυτόχρονα συχνότερη έγινε και η συμμετοχή της στα εκκλησιαστικά  φιλανθρωπικά προγράμματα, και συμμετείχε ανελλιπώς στα εκκλησιαστικά δρώμενα και τις ιερές αγρυπνίες.
Τότε πέρναγε απαρατήρητη αυτή η επαφής τους.
Απόψε που τους φαντασιώνεται και φέρνει πίσω τις εικόνες, αυτές του δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα. Η εικόνα τώρα ερχόταν μ' άλλη καθαρότητα και διαφάνεια στη μνήμη του.
Βλέπει τον ιερέα να εισέρχεται ως συνήθως άνετος χαμογελαστός στον ιδιωτικό της χώρο εργασίας να συζητούν με ζέση διάφορα καθημερινά συμβάντα και θέματα της ενορίας και η επίσκεψη να τελειώνει με τον συνηθισμένο διάλογο.
Τα χείλη να λένε. «Ευλογημένη απόψε έχουμε αγρυπνία.» Μα το βλέμμα καρφωμένο πάνω της, διαπεραστικό, διερευνητικό γεμάτο λαγνεία, προάγγελος μιας πολλά υποσχόμενης κολασμένης ηδονής να λέει.
«Σε περιμένει ένα καυτό βράδυ, χωρίς φραγμούς και όρια. Απόψε θα σε γαμήσω τόσο που θα πληρώσεις όλες της αμαρτίες σου, τ' ορκίζομαι θα σε ξεπατώσω στο γαμήσι.»
Αυτή να σκύβει να του κρατά το χέρι, και φιλώντας το ευλαβικά ν' απαντάει.
«Το ξέρεις πάτερ ότι δεν λείπω από καμία αγρυπνία σου».
Ενώ τα ματιά και το κορμί της μετέδιδαν. «Πάτερ με κολάζεις, το βρακί μου έγινε μούσκεμα».
Ο ερεθισμός ήδη είχε φουντώσει μέσα της, προσπαθώντας να τον κρύψει όσο καλύτερα γινόταν από τον σύντροφο της και να τον δείξει όσο περισσότερο γινόταν στον ιερέα.
Τη γεμίζει η φαντασίωση του λεβεντόκορμου ιερέα με το προικισμένο πέος του ήδη στητό καυλωμένο να την περιμένει, να νιώθει τα στιβαρά του χέρια να τη βάζουν κάτω, να της σηκώνουν τα πόδια ψηλά, ανοιγμένα διάπλατα, και αυτή να οδηγεί το πέος του μέσα της σε μια βαθιά διείσδυση στον κόλπο της με όλο το μήκος του και να το αισθάνεται εκεί ακίνητο, ενώ απορροφά το απερίγραπτο συναίσθημα πληρότητας που της προσφέρει.
Αυτή η φαντασίωση της πληρότητας είναι κάτι ασύγκριτο και αυτό την τρέλαινε ακόμα περισσότερο.
Στη συνέχεια ο ιερέας τον ασπάζονταν όταν τύχαινε να βρισκόταν και αυτός εκεί, του ευχόταν ένα ήσυχο και ξεκούραστο υπόλοιπο της ημέρας και αποχαιρετώντας τον, ένα αμυδρό χαμόγελο σχηματιζόταν στα χείλια του, σαν να έλεγε.
«Εσύ πήγαινε και κοιμήσου κ’ εγώ  απόψε θα της δείξω πως γαμάνε οι άνδρες! Σαν πουτάνα θα τη γαμήσω.... και περίμενε εσύ μαλάκα να τελειώσει η αγρύπνια .... που βόσκεις τον ύπνο του δικαίου!»
Αυτός με τον ιερέα..... δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και τη διάθεση για κοινωνική επαφή τους.... που επέφερε μια ουσιαστική φιλία με αμοιβαίο σεβασμό, αλληλοεκτίμηση και αλληλοκατανόηση. Μοιράζονταν ποιοτικό χρόνο, κοινά ενδιαφέροντα, γνώσεις και εμπειρίες.
Είχε ενστερνισθεί τις απόψεις και τα σχέδια του ιερέα που στόχο είχαν να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού τμήματος  της ενορίας τους......, και η σύντροφος του ήταν ακούραστη αρωγός στις προσπάθειες που χρειάζονταν να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες αυτές.
Ταυτόχρονα στο κάδρο της μνήμης εισέρχονται εικόνες σαν αυτές...... όπως οι με πονηρό χαμόγελο ερωτήσεις που της απευθύνουν ξεδιάντροπα, και δεικτικά δυο ανέραστες ενορίτισσες, δήθεν αθώα, δήθεν αυθόρμητα. Ερωτήματα που κρύβουν φτηνά σεξιστικά υπονοούμενα. Μάλιστα τη συχνή επαφή της με τον ιερέα τους την έχουν σχολιάσει πολλάκις και ποικιλοτρόπως.
«Εσύ που ταχείς καλά με τον ιερέα ποτέ θα»……
«Εσύ που τον βλέπεις τακτικά ποτέ θα»…… Ρωτάνε δήθεν.... να μάθουν τα ήδη γνωστά.
Όπως ήταν φυσικό, και η δράση της στα εκκλησιαστικά δρώμενα δεν έμενε ασχολίαστη ακόμη και με ειρωνεία από τις ίδιες σιτεμένες ενορίτισσες. Και το κυριότερο, οι ενοχλητικές, αδιάκριτες και περίεργες ερωτήσεις που δεχόταν.
«Αχ χρυσή μου! Έχεις το τηλέφωνο του ιερέα, να τον ρωτήσουμε πότε εξομολογεί»
Τέτοιος ο βαθμός ζήλιας, τους ξυπνούσε φθόνο που ξέφευγε από τα φυσιολογικά όρια και γινόταν μνησικακία.
Και μέσα τους σκέπτονται. «Τυχερή, σίγουρα της πετάει τα μάτια έξω στο γαμήσι, ο προικισμένος ιερέας μας...., ποιος την χάρη της αμαρτωλής με τέτοιον ωραίο, καλοφτιαγμένο και λεβέντη γαμιά».
Αχ! και πόσο τη ζηλεύουν. Η αλήθεια είναι πως τα μουνιά τους μαραμένος κήπος, φαντασιώνονται και αυτές τον λεβεντόκορμο ιερέα να τα ποτίζει με την μάνικα του.
Αυτόν στην φαντασία του δεν τον εκπλήσσει ότι η παρουσία του εξομολόγου μπορεί να αναδεικνύει πάθη και επιθυμίες της.
Μέσα από τις εξομολογήσεις της ίσως να ζει στις βαθύτερες φαντασιώσεις της.... στιγμές που θέλει να ζήσει αλλά δεν έχει τολμήσει να μοιραστεί μαζί του.
Στη συνέχεια η εικόνα προβάλει τον ιερέα να φορά το πετραχήλι, να προσεύχεται και να της ζητά να πάει να γονατίσει μπροστά του. Αυτή γονατίζει εκεί ακριβώς που της υποδεικνύει, σκέτη κόλαση με το μπεζ ελαφρύ αμάνικο λινό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που φορούσε το οποίο εφαρμόζει στις πλούσιες καμπύλες της και αναδεικνύει τον επίκτητο αισθησιασμό της. Ο ξομολόγος σηκώνει το πετραχήλι το βάζει στο κεφάλι της, ακουμπάει τη παλάμη του από πάνω και ξεκινά την εξομολόγηση.
Το σώμα του ήδη είχε πυρώσει από σφοδρό μα συνάμα τρυφερό πόθο γι' αυτήν που του εξομολογείται, και η θερμότητα τον διαπερνούσε και χυνόταν στο αίμα του. Αναρωτιέται αν το κορμί της θέλει το δικό του όπως το δικό του θέλει εκείνη.
Μέχρι σήμερα έχουν ανταλλάξει μονάχα παθιασμένα βλέμματα. Για μια στιγμή αυτή έμεινε σιωπηλή με χαμηλωμένα μάτια κάτι κράτησε τις λέξεις στη γλώσσα της. Αυτός την παρότρυνε να μιλήσει να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο. Ζεστό κοκκίνισμα κατακλύζει και πυρώνει τα μάγουλά της καθώς κι αυτή ένιωθε ερεθισμένη, αφήνεται ελεύθερη στην αύρα του κι όλο αυτό που της εκπέμπει η παρουσία του αναζητώντας να της αφήσει το αποτύπωμά του.
Οι αντιστάσεις της κατέρρευσαν κι άρχισε να λιώνει μέσα σε ονειρική γαλήνη, σπάζοντας τα δεσμά της, ήθελε να λυτρωθεί από τον ίδιο τον εαυτό της, από την δική της εσωτερική αντίσταση και να εξομολογηθεί απροφάσιστα, τις δικές της επιθυμίες, του δικού της σώματος.
Όση ώρα του εξομολογείται τις «αμαρτίες» της, ερεθισμός αρχίζει να φουντώνει μέσα της, κατακλύζει τις αισθήσεις της, φλογίζει το κορμί της με τη σκέψη της στο ρασοφόρο να μάχεται να την κατακτήσει κι εκείνη να του αντιστέκεται ψευδό-διαμαρτυρόμενη «όχι! αυτό είναι μεγάλη αμαρτία πάτερ» αλλά ενδόμυχα παρακαλά να την αρπάξει στα στιβαρά του χέρια να την αποκαλεί «πρόστυχο παλιοθήλυκο» λέγοντας της ότι είναι ο Σατανάς μεταμορφωμένος, να την σέρνει και να την ξαπλώνει χάμω παρά την αντίσταση που προβάλλει, και τα καυλωμένα στήθια της να πετάγονται έξω από το λίνο φορεματάκι της κάτω από τη πίεση των χεριών του και να καταπίνει αχόρταγα με τα μάτια και τα χέρια του το θέαμα που του προσφέρει.
Να τον ακούει να της λέει ότι είναι μια «ελεεινή μοιχαλίδα» την ώρα που με το ένα του χέρι της σηκώνει το φόρεμά ψηλά και με το άλλο χέρι να τραβάει με δύναμη το κορδόνι από το βρακί της κάνοντάς το κομμάτια και αυτή να υποκύπτει και να «κατακτιέται» από αυτόν και παρασύρεται σε φαντασιακή ερωτική πλημμύρα.
Φαντάζεται το ρασοφόρο γυμνό κάτω από το ράσο του και ανάμεσα στους ισχυρούς μυώδης λαγόνες του να ορθώνεται το πέος του σε πλήρη στύση, να γονατίζει ανάμεσα στα πόδια της να της ανασηκώνει την λεκάνη για να την πλησιάσει, να τυλίγει τα πόδια της στη μέση του και να διεισδύει βαθιά μέσα στον κόλπο της και αυτή να δέχεται «το αναπόφευκτο» και να βρίσκει την ικανοποίηση στην «ήττα» της, την οποία περίμενε με ανυπομονησία και την απολαμβάνει πλήρως ενώ απορροφά το απερίγραπτο συναίσθημα της πληρότητας που της προσφέρει ο προικισμένος φαλλός του που έχει μπει μέσα της και έχει γίνει ένα μαζί της.
Νοιώθει το αίμα να σφυροκοπά τα μηνίγγια της.
Είχε πάψει πλέον να αντιστέκεται και ο ρασοφόρος την ένοιωθε πλέον πως αυτή συντόνιζε τις κινήσεις τους και αυτή άρχισε να δίνει τον ρυθμό. Τα δίνει όλα βγάζει φωτιές, ένα ηφαίστειο που σπαρταράει από τους πολλούς οργασμούς.
«Τώρα κάνω εγώ κουμάντο γαμιά μου.»
Ανασήκωνε σπασμωδικά τη λεκάνη της για να τον πλησιάσει για να τον νιώσει πιο βαθιά.
Μια Κυρία τελικά ποτέ δεν «αφήνεται». Διατάζει και απολαμβάνει την άμεση εκτέλεση της παραμικρής της επιθυμίας.
Το ράσο του ιερέα αποκαλύπτει, παρά συγκαλύπτει, τους σπασμούς που τον διατρέχουν κάτω από το μαύρο ρούχο. Λένε οι ενορίτισσες στα κουτσομπολιά τους ότι του ιερέα ....ξέρετε ποιος..... είναι πολύ προικισμένος.
Αυτή ήταν σε μια τέτοια κατάσταση την ώρα εκείνη που ο κόλπος της άρχισε να υγράνει και έσφιξε τους μηρούς της για να τους κρατήσει κλειστούς και να συγκρατήσει το τρέξιμο κάτω στα πόδια της.
Οι σκέψεις της σβήνουν και η σιωπή που ακολουθεί, πέφτει κι απλώνεται γύρω τους, ακόμη και οι χτύποι της καρδιάς της, σταματημένοι, περιμένουν κι αυτοί μέσα στην εκκωφαντική απουσία θορύβου. Σηκώθηκε, οι ματιές τους συναντήθηκαν σε ένα τελευταίο βλέμμα μα τα μάτια του δεν έφτασαν ποτέ στην καρδιά της.
Τον αποχαιρετά με ευγνωμοσύνη που της έδωσε τη δύναμη να βιώσει τη δική της αυτεξούσια σεξουαλικότητα, στην φανταστική τους συνουσία χωρίς σαρκική επαφή. Της χαμογέλασε, ένα αχνό χαμόγελο κατανόησης και συγχώρεσης και ύστερα χωρίστηκαν.
Έμεινε να την παρατηρεί καθώς η φιγούρα της απομακρυνόταν από κοντά του, και η αναχώρηση της του δημιουργεί μια αίσθηση απέραντης έλλειψης που τη βιώνει ως στέρηση βασανιστική. Τι τον κάνει, όμως, να νιώθει έτσι και τι πυροδοτεί αυτά τα έντονα, εκρηκτικά συναισθήματα του ερωτικού πάθους.
Αυτή η γυναίκα με όπλο την νεανική βελούδινη επιδερμίδα που ακτινοβολεί φρεσκάδα και τα καυτά σμιλεμένα οπίσθια της ασκεί μια ακατανίκητη επίδραση πάθους επάνω του, τα οπίσθια της είναι ικανά να τον «κολάσουν».
«Οχι! Όχι, μην φεύγεις! Μην μ' αφήνεις!» Σκέπτεται φωναχτά με τις αισθήσεις να πυροδοτούν την ερωτική έλξη και το πάθος για εκείνη.
Για τον ξομολόγο το «τώρα» είναι το μόνο που υφίσταται, το «μετά» σχεδόν δεν υφίσταται. Αισθάνεται και πάλι το πέος του να ορθώνεται δυνατό και σίγουρο, αναζητώντας τους βελούδινους φιλήδονους γλουτούς της να μπει και να χωθεί βαθιά μέσα της, στη φυσική έλξη του πόθου του και να την πλημμυρίσει με μια θάλασσα ηδονής.
Σε μια ατέρμονη συνέχεια των φαντασιώσεων του, οι καθημερινές εικόνες από τις επαφές του ιερέα με την σύντροφο του τροφοδοτούν και εμπλουτίζουν την μνήμη του.....  φιλτράρονται και ερμηνεύονται με μια νέα ερευνητική αντίληψη.
Στην πραγματικότητα επιχειρεί να «μπει» στο μυαλό της και να ακολουθήσει τον «φρενήρη» ρυθμό των σκέψεων της, τις πιο «ψαγμένες» τις πιο «τραβηγμένες» και τελικά τις πιο «σκανδαλώδεις» ερωτικές φαντασιώσεις που αφορούν την σύντροφο του.
Κατά την γνώμη του στα ερωτικά όνειρα μιας γυναίκας τα πάντα είναι πιθανά. Τίποτα δε είναι… «αφυδατωμένο»!
Όπως τότε.
Ήταν ένα βράδυ βροχερό, Παρασκευής.
Η καμπάνα σήμανε στις οκτώ και μισή ακριβώς την ώρα που αποβίβασε την σύντροφο του από το αυτοκίνητο τους, στο μικρό ναό στην άκρη της πόλις τους στην ρίζα του βουνού εκεί όπου θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία.
Πάντα η σύντροφος του ένοιωθε ζεστασιά και ευχαρίστηση που πήγαζε από την τακτική ενεργή συμμετοχή της στην Θεία Λατρεία.
Στην ευρύχωρη σκεπαστή είσοδο του ναού δέσποζε η εντυπωσιακή φιγούρα του ιερέα πλαισιωμένη από έναν υπερήλικα γέροντα μοναχό και λίγους πιστούς κυρίως γυναίκες. Ο ιερέας όταν τους αντίκρισε κατέβηκε τα σκαλοπάτια με αρχοντική περπατησιά και ευχάριστη διάθεση τους χαιρέτησε εγκάρδια. Η σύντροφος του, φίλησε ευλαβικά το χέρι του ιερέα, και στη συνεχεία ο ιερέας , αυτόν επειδή από τις ατέρμονες κοινωνικές συζητήσεις τους γνώριζε τις απόψεις του περί αθεΐας, αρκέστηκε να τον ασπαστεί αδελφικά στα δυο μαγούλα με περίσσια ευχαρίστηση που τον συναντούσε ξανά.
Αν και είχαν διαφορετικές θρησκειολογικές αντιλήψεις, όφειλε να παραδεχτεί ότι στις διαπροσωπικές σχέσεις τους, ο ειλικρινής και εποικοδομητικός διάλογος με κριτική πάντα ματιά και με ήθος, ήταν μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, μια ευχάριστη απόδραση από τη δύσκολη πραγματικότητα των καιρών.
Ο ιερέας απόψε ήταν άψογα περιποιημένος, είχε κουρέψει και περιποιηθεί υπέρ το δέον την γενειάδα του το πρόσωπο του ακτινοβολούσε υγεία ενεργητικότητα, γοητεία. Ένας πραγματικός σταρ.
Τους σύστησε τον Άγιο μοναχό και τους ευχαρίστησε για την τιμή που του κάνει η σύντροφος του να μετέχει στην Ιερά αγρύπνια του και θέλει να ελπίζει κάποια στιγμή να τον τιμήσει και ίδιος.
Του το πρότεινε και επιμένει.
Η σύντροφος του τον αποχαιρέτησε και προχώρησε για την είσοδο του ναού.
Αυτός ρίχνοντας μια τελευταία ματιά πριν αναχωρήσει στεκόταν και τους κοίταζε, τον ιερέα και την σύντροφο του την ώρα που εισέρχονται στο ναό δίπλα- δίπλα, σχεδόν αγκαζέ.
«Τι όμορφο ζευγάρι.» Μουρμούρισε.
Ταιριαστό μα τον «Δια», είναι λες και έχουν βγει από ταινία. Ήταν και οι δυο τους τόσο όμορφοι, τόσο στιλάτοι, τόσο γοητευτικοί.
Κρυφογέλασε συνεπαρμένος με τις σκέψεις του. Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα που τον πλημμύρισαν ένιωσε λιγάκι περίεργα.
Ο ιερέας ψηλός, λεπτός, γεροδεμένος αρχοντικό περπάτημα, δεμένα αλογοουρά τα ξανθοκόκκινα μαλλιά του, εκείνη όμορφη, χυμώδης, περιποιημένη, τα καστανόξανθα σγουρά μαλλιά επιμελώς ατημέλητα έπεφταν ανέμελα και χάιδευαν τους ώμους της, ευθυτενή περπατησιά, περήφανο παράστημα, όμορφη εικόνα, χίλιες λέξεις. Ίσως και να κρύβει μέσα της πολλαπλά μηνύματα.
Οι πληροφορίες ήταν ότι πιθανώς η Ιερά αγρύπνια θα είχε μεγαλύτερη διάρκεια λόγω της επίσκεψης του Άγιου γέροντα και η συνεννόηση με την σύντροφο του ήταν να τον πάρει τηλέφωνο με το τέλος της γιατί είναι κουρασμένος και θα κοιμηθεί.
Η ώρα είναι τρεις μετά τα μεσάνυχτα που κτυπούσε επανειλημμένα το τηλέφωνο. Η σύντροφος του τον αναμένει στα σκαλοπάτια του ναού ταλαιπωρημένη, άυπνη.
Γύρω δεν υπήρχε ψυχή ζώσα, απόλυτη ερημιά και ησυχία.
Ανεβαίνει στο όχημα και απλώνεται ανακουφισμένη στο κάθισμα. Αυτός της ζητά μια μεγάλη συγγνώμη που τον πήρε ο ύπνος και καθυστέρησε, χαϊδεύοντας την τρυφερά ν’ απλωθεί η ζεστασιά του και να φτάσει μέχρι τα κουρασμένα μέλη της.
«Τι συνέβη και έδωσε τόσο μεγάλη παράταση ο αξιολάτρευτος ρασοφόρος μας στο μυστήριο.» Την ρώτησε. Κάτι του απάντησε για τον Άγιο γέροντα τον επισκέπτη από το σέρβικο μοναστήρι, κάτι για κάποια εκκλησιαστικά τελετουργικά, αυτός δεν έδωσε σημασία.
Όμως, τώρα που η φαντασία του βρίσκεται σε «ντελίριο» και ξεπερνά τα όρια του συνηθισμένου κάνει κομμάτια τα πλαίσια της εικόνας και συνθέτει την δική του εικόνα στο «σκοτεινό φόντο» της νύκτας με την παράταση στην Ιερά αγρυπνία.
Συμπληρώνει τα γεγονότα με τη φαντασία του.
Φαντάζεται την σύντροφο του με το τέλος στην Ιερά αγρυπνία από μια παρόρμηση της στιγμής και όχι από μια βαθιά σκέψη να ανταποκρίνεται στο πάθος του ρασοφόρου.
Φαντάζεται το ρασοφόρο με τα χαρακτηριστικά ενός «Βίκινγκ» κατακτητή, δραστήριος και φλογερός εραστής, που γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της αποπλάνησης, ξέρει τι ζητά και πως να το πάρει, ξετρελαμένος από επιθυμία για τη γοητευτική σύντροφο του να κατακτά την πρόθυμη παράδοση της.
Φαντάζεται και τη σύντροφο του δυναμική, ατίθαση, τολμηρή, μέσα της να κρύβεται η ανάγκη της τον ιερέα που αποτελεί την επιθυμία και το κρυφό όνειρο για το σύνολο του θηλυκού πληθυσμού της ενορίας, να τον «κυβερνήσει», να τον ξελογιάσει ξανά και ξανά και αυτός να της ανοίγει διάπλατα όλες τις πόρτες της ηδονής.
Ναι! αυτός είναι ο δυνατός και σεξουαλικά επιθυμητός άνδρας που «παίζει» στις φαντασιώσεις της και «μοιράζεται» το μαξιλάρι της στα όνειρα της.  Και αυτό ίσως δεν ήταν φαντασίωση!  Ήταν προσδοκία!
Και ο καλός μας ρασοφόρος ο οικογενειακός φίλος που απολαμβάνει την φιλία του και την φιλοξενία τους να γίνεται μόνιμος εραστής της, και επιβήτωρ.
Τον άτιμο! Τον μπαγάσα!
Μάλλον οι έννοιες της φιλίας και της φιλοξενίας είναι παλιές πλέον και κανείς δεν τους δίνει σημασία.
Φαντασιακά κατανέμει το χρόνο και συνθέτει την πραγματική πορεία των γεγονότων και τι ακριβώς συνέβηκε κατά την κρίση του στη μεταμεσονύκτια αγρυπνία τους.
Βλέπει πως λίγο πριν τελειώσει η Ιερά αγρύπνια ο ιερέας ζητά από την σύντροφο του αν έχει την ευγενή καλοσύνη να παραμείνει όσο να ξεπροβοδήσουν τους εκλεκτούς επισκέπτες. Έχει να αντιμετωπίσει την επαύριον κάποιο απρόοπτο πρόβλημα της ενορίας και πολύ θα εκτιμούσε την γνώμη της.
Η ιερά αγρύπνια πιστεύει ότι έχει τελειώσει περίπου σαράντα με πενήντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και δέκα λεπτά αργότερα αναχώρησαν οι πιστοί, η εκκλησία είναι άδεια.
Τελευταίος ο Άγιος γέροντας με την συνοδεία του και έχουν μείνει οι δυο τους δεν υπάρχει άλλη ψυχή στο περιβάλλον.
Ο ιερέας την προτρέπει να μπει στον μικρό ξενώνα που θερμαίνεται, να τον περιμένει μερικά λεπτά μέχρι να τελειώσει μερικές ασχολίες στο ιερό του ναού γιατί η βραδιά έχει  πολύ υγρασία. Αυτή μπαίνει μέσα στην κάμαρα, μια ωραία θαμπάδα από το χαμηλό φως έλουζε το χώρο, ένα ηλεκτρικό θερμαινόμενο σώμα σκορπούσε άπλετη ζέστη
Η μικρά κάμαρα ήταν άψογα λειτουργική, καθαρή, ζεστή, πανέξυπνα δια ρυθμισμένη. Ιδανικό καταφύγιο για εραστές της ήρθε αυτόματα η σκέψη στο νου, βγάζοντας τη μπλε μαρέν κομψή καπαρντίνα της. Από κάτω φορούσε ένα απλό λινό μπεζ, μίντι φόρεμα με κουμπιά και ζώνη, κοντομάνικο με V στο μπούστο και ξύλινα κουμπιά μπροστά έως το τελείωμα του. Πίσω στη μέση έχει λάστιχο και ζώνη από το ύφασμα του. Τα δυο πάνω ανοιχτά, διακρινόταν πλούσια η χαραμάδα του μπούστου της, τα τελευταία ανοικτά μέχρι την μέση των μοιρών της δίνοντας θέα στα καλλίγραμμα πόδια της. Η σιλουέτα της μέσα σ' εκείνο το αχνό φως διαγραφόταν υπέροχη. Κοιτάζει γύρω της ερεθισμένη, μπερδεμένη με την αίσθηση του κίνδυνου και του μυστήριου να κτυπάει κόκκινο μέσα της.
Πως να ημερέψει το φόβο που σαν το παγιδευμένο αγρίμι φωλιάζει μέσα της όταν άρχισε να συνειδητοποιεί πως έχει φερθεί παράτολμα, απερίσκεπτα, μέσα στην έκρηξη του πάθους της, αλλά κατά βάθος ήξερε πως ο μόνος λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση ήταν το ακατανίκητο πάθος που ασφυκτιά  στις κρύπτες του μυαλού της για τον ιερέα.
Απ' την άλλη νόμιζε ότι αυτό το πάθος μπορούσε αρχικά να το διαχειριστεί, αλλά στην πορεία όλο αυτό άλλαξε και ξέφυγε απ' τον έλεγχό της.
Κι όμως, παρά τη λαχτάρα που φλόγιζε το κορμί της για τον ιερέα, δεν είχαν πλαγιάσει ακόμα μαζί. Είχαν έρθει πολλές φορές κοντά αλλά πάντα εκείνη έκανε πίσω το τελευταίο δευτερόλεπτο. 'Έβρισκε συνεχώς κάποια δικαιολογία, πως δεν ήταν έτοιμη. Ένα κομμάτι του εαυτού της την κρατούσε στη σιγουριά της γνώριμης ζωής της, μια ζωή που ήταν αφιερωμένη στο καθήκον και στην οικογένεια της.
Απόψε όμως οι αντιστάσεις και οι αμφιβολίες της έχουν χλομιάσει και η μέθη της για τον ιερέα είχε φουντώσει και πάλι.
Η ώρα είναι ήδη μία μετά τα μεσάνυχτα.. Όσο η σύντροφος του εξερευνούσε την μικρή κάμαρα ο ιερέας έβγαζε τα άμφια και το ράσο του στην εκκλησία τα πήρε στα χέρια του και προχώρησε και αυτός για την μικρή κάμαρα. Ντυμένος τώρα με καθαρό τζιν παντελόνι και υπόλευκο πουκάμισο με Μάο γιακά, και τέλεια εφαρμογή στο σώμα του εμφανίστηκε στην πόρτα της κάμαρας.
Μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω του αυτή για μια στιγμή αιφνιδιάστηκε που τον είδε με πολιτικά ντυμένο, να μοιάζει με καθαρόαιμο αθλητικό άτι: Ψηλός, με στιβαρούς ώμους, ευρύ στέρνο, μυώδεις και σφιχτούς γλουτούς.
«Μυώδεις και σφιχτοί γλουτοί» το απόλυτο ανδρικό φετίχ της συντρόφου του.
«Μυώδεις και σφιχτοί γλουτοί». Κάθε σύγκριση με του ιερέα είναι πόνος στο στομάχι για αυτόν άλλα όπως λένε και οι έρευνες δεν χρειάζεται να συγκρίνει τα φυσικά χαρακτηριστικά του, με αυτά των άλλων ανθρώπων. Εξάλλου, τον κατευνάζει η ενδόμυχη σκέψη ότι ο καθένας είναι μοναδικός, και ξεχωριστός μέσα στην διαφορετικότητα του.
«Θεέ μου» αναφώνησε έκπληκτη. Αυτός ο άντρας τη διέλυε!
Ξάφνου όλα αυτά φάνταζαν υπερβολικά, βεβιασμένα, μια αίσθηση αγωνίας την κυρίευσε, και η κάθε στιγμή κουβαλούσε πάνω της μια πρωτόγνωρη αίσθηση ότι χάνει τον έλεγχο μ' αυτά που ζει απόψε, η μικρή κάμαρα οι πιστοί που αναχώρησαν και η συνειδητοποίηση ότι έμειναν μόνοι τους με την ερημιά γύρω τους. Ένιωσε προσωρινά να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια της. Το αίμα κυλούσε πιο έντονα στις φλέβες της. Ο Ιερέας χαμογέλασε ελαφρά, με το που κατάλαβε ότι αυτή αισθανόταν άβολα συνεχίζοντας να την κοιτάζει στα μάτια.
«Λοιπόν, τι θέλεις να συζητήσουμε; Να κάθεσαι έτσι απλά και να με κοιτάζεις με τέτοιο ύφος;» Τον ρώτησε.
«Όχι. Θέλω να κάνω έρωτα στη γυναίκα που λατρεύω.»
'Ένιωσε τη θλίψη να την τυλίγει. Στη γυναίκα που λατρεύει. Θεέ μου, πόσο ήθελε να ήταν αλήθεια όλο αυτό.
«Μην το λες αυτό» του αντέτεινε.
«Δεν οδηγεί πουθενά η σχέση μας, και το ξέρουμε και οι δύο αυτό. Μου υποσχέθηκες να με αφήσεις ήσυχη. Χωρίς σεξ.»
Την πλησίασε και την πήρε στην αγκαλιά του τα χείλη του χάιδεψαν απαλά το αυτί της.
«Αρκεί που σε κρατώ στην αγκαλιά μου».
Το στήθος της σφίχτηκε, δεν ήξερε τι να του απαντήσει. Δεν ήθελε να μιλήσει. Ήθελε μόνο να νιώσει. Ο ιερέας σαν να το κατάλαβε, έκανε ένα βήμα πίσω, τα μάτια του μετρούσαν το σώμα της μέσα από το φόρεμα της.
«Είσαι υπέροχη, αλλά σε προτιμώ γυμνή».
Απόψε γι' αυτό το ζευγάρι, η ερωτική επιθυμία να βιώσουν την ερωτική τους διέγερση μεσολαβούν μόνο πέντε ξύλινα κουμπιά και ένα φερμουάρ. Η τρυφερότητα στο βλέμμα του την έκανε κομμάτια.
«Τι σου συμβαίνει; Δεν Θα έκανα ποτέ κάτι που δεν Θα ήθελες.»
Της χάιδεψε τα μαλλιά, διώχνοντας τα μακριά από το πρόσωπό της, και της σήκωσε το πιγούνι. Η ανάσα του χάιδεψε τα χείλη της και τη φίλησε απαλά, βυθίζοντας τη γλώσσα του στο στόμα της για να γίνουν ένα. 'Ήθελε να τον σπρώξει μακριά, αλλά το σώμα της γινόταν όλο και πιο αδύναμο με κάθε χάδι του. Του ανοίχτηκε και ανταπέδωσε το φιλί, βυθίζοντας τα δάχτυλά της στους ώμους του, καθώς κάθε σμιλευμένος μυς του πίεζε τις καμπύλες της. Τα σκούρα γαλάζια μάτια του σιγοκαιγόταν από τον πόθο, που την έλιωσε και λύγισε κάθε αντίστασή της.
«Θέλω να κάνω έρωτα σ' εσένα, στη γυναίκα που λατρεύω. Τώρα αμέσως. Θα με αφήσεις;»
Η τιμή του ήταν πάνω απ' όλα, και αυτή  ήξερε πως ένα μόνο νεύμα της μπορούσε να τον κάνει να τραβηχτεί από δίπλα της. Αχ, Θεέ μου, τι πήγαινε λάθος με αυτήν. Γιατί ήθελε αυτόν τον άντρα τόσο πολύ. Θα την κατέστρεφε.
Περίμενε την απόφασή της. Το κορμί και το μυαλό της πολεμούσαν μεταξύ τους, αλλά βαθιά μέσα της μια μικρή φωνή είχε επικρατήσει.
Πάρε ότι μπορείς τώρα, και θα κρατήσεις για πάντα τις αναμνήσεις. Άρπαξε το στόμα του με το δικό της. Αυτός τη φίλησε ολοκληρωτικά, η γλώσσα τον έπαιζε συνεχώς με τη δική της καθώς τη ξάπλωσε πάνω στο πάπλωμα στο δάπεδο. Ενώ την έγδυνε εξερευνούσε κάθε μέρος τον σώματός της με τα χέρια του, το στόμα του, τη γλώσσα του. Αυτή άρχισε να βογκάει, καθώς την είχε φέρει στο χείλος της ηδονής.
Ο ιερέας σταμάτησε, γδύθηκε ενώ εκείνη φλεγόταν, καθώς περίμενε την επόμενη κίνησή του. Ένιωσε το στόμα του να γαργαλάει το δέρμα της με ένα ακόμη φιλί, ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα, σαν φτερούγισμα πεταλούδας, που την έκανε να αναστενάζει από αδημονία. Ο ιερέας της λέει πως είναι πολύ ωραία και όμορφη, έχει ένα σώμα που το σκέφτεται συνέχεια όταν αυτή είναι μακριά του.
Ο ιερέας ξέρει να εκτιμά τις γυναίκες, ξέρει να επικοινωνεί ερωτικά έχει την αντίληψη των αισθήσεων και των επιθυμιών τους και δουλεύει επάνω στην ερωτική επικοινωνία που έχει με την γυναίκα που επιθυμεί.
Ξέρει ότι μια γυναίκα χρειάζεται να νιώθει ποθητή για να λειτουργήσει σαν τη γατούλα που ονειρεύεται στο κρεβάτι. Ξέρει ότι στις γυναίκες αρέσει να τους μιλά ο άντρας όταν κάνουν έρωτα, διεγείρονται πολύ στο νου τους. Μια στιγμή αδυναμίας, είκοσι πέντε χρόνια μουρμούρα, φαγούρας, συνήθειας, και έπειτα ένας ιερέας ο οποίος το ξέρει το παιχνίδι αυτό γιατί πήγε με αρκετές παντρεμένες, και όλες μιλούν πολύ πριν το σεξ για τα κακά του γάμου για να νιώσουν άνετα με την απιστία τους, μιλούν μέχρι ν' αρχίσει το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του σεξ μιλούν για το πόσο ωραία νιώθουν τώρα στην αγκαλιά του, πόσο ικανός, ξεχωριστός και μοναδικός εραστής είναι, έτσι κι ο ιερέας όσο πιο πολύ της μιλά τόσο πιο εύκολα την ξεκλειδώνει και την κάνει να αφεθεί στην ηδονή.
Οι γυναίκες θυμούνται για πάντα στη ζωή τους εκείνους τους εραστές που ήξεραν να τις ξελογιάζουν, με τα λόγια τους, τους όρκους και τις γαλιφιές τους.
Να γιατί ο ιερέας της είπε.
«'Έχεις το πιο ωραίο μουνάκι του κόσμου, αν μιλούσε θα γράφε ποίηση». Με το κεφάλι του ανάμεσα στα σκέλια της.
Κατέβασε τα χέρια του στην κοιλιά της διορθώνοντας τη στάση της, κοίταξε το άνοιγμά της και γλίστρησε το χέρι του ανάμεσα στους μηρούς της τρίβοντας το εφήβαιο πριν εισχωρήσει ένα δάχτυλο μέσα της.
«Μωρό μου» μουρμούρισε αυτάρεσκα «είσαι μούσκεμα».
Η πλάτη της έγινε τόξο και βόγκηξε, καθώς έσπρωχνε το σώμα της στην παλάμη του.
«Ω Θεέ μου! Ω ναι! ναι, γάμησε το.... το μωρό σου. Είναι δικό σου...» τον παρακάλεσε με σπαρακτική ηδονή στη φωνή της.
Η καρδιά της χτυπούσε ακανόνιστα ενώ ο εγκέφαλος, έστελνε κύματα ωμής λαγνείας ανάμεσα στα πόδια της, έμπηξε τα νύχια της στο πάπλωμα με αδημονία. Την άρπαξε από τους γοφούς και την τράβηξε πάνω στη στύση του. Η λαχτάρα της ανασήκωσε τους γοφούς της ώστε να διεισδύσει όλο και πιο βαθιά μέσα της. Χωρίς να το καταλάβει συγχρόνισε τις κινήσεις της με τις δίκες του.
«Μη σταματάς να με γαμάς.  Απόψε είμαι δικιά σου». Του έλεγε καθώς ο ιερέας της έχωνε όλο και πιο βαθιά το πέος του μέσα της.
«Πες μου..... σου αρέσει αμαρτωλή, που σε γαμάει ο ξομολόγος σου;»
«Ναι μωρό μου, το βλέπεις πόσο μου αρέσει.»
«Και ο ξομολόγος τι τις κάνει τις αμαρτωλές καύλα μου.»
«Τις ξεσκίζει στο γαμήσι γαμιά μου. Τις γαμάει χωρίς έλεος.»
«Καυλιάρα μου, από εδώ και πέρα θα σου μένουν αξέχαστα τα γαμήσια μας, θα σε γαμάει συνέχεια ο γαμιάς σου!»
«Ω ναι!  Αυτό το προικισμένο εργαλείο θα είναι δικό μου και μόνο δικό μου.
 Αχ τι γαμήσια θα του προσφέρω. Θα το ξεζουμίζω να μην μπορεί να γαμήσει άλλη. Αχ ναι! Μόνο το μωρό σου θα γαμάς. Πες μου γαμιά μου να τα ακούσω.»
Τα χέρια του έτριβαν τα στήθη της, παίζοντας με τις κορυφές τους, και με ένα τελικό χτύπημα πάνω στην κλειτορίδα της την έκανε να διαλυθεί εντελώς.
«Μωρό μου.! Από σήμερα θα σου γαμάω κάθε μέρα την μουνάρα σου, και από αύριο ξέρεις τι έρχεται, έτσι δεν είναι καύλα μου;»
«Από αύριο θα με κάνεις ότι θέλεις μωρό μου! Ότι θέλεις. Κι εγώ θα κάνω ότι μου πεις γαμιά μου!.»
«Με τι ξεσηκώνεις τα αρσενικά μωρό μου; θα τον ξεσκίσω.»
«Ναι γαμιά μου, θα μου γαμήσεις τον κώλο.»
Τα χέρια του σφίχτηκαν άγρια στο κορμί της, άρχισε να συσπάται από την καύλα. Τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν. Το στόμα της μισάνοιχτο. Το μουνί της άρχισε να σφίγγει τον πούτσο του να τον ρουφάει να θέλει να τον στραγγαλίσει όλον μέσα της, να θέλει να τον εξαφανίσει μέσα στο σώμα της, με μια πρωτόγνωρη λαιμαργία. Το σώμα της όλο ετοιμάστηκε να δεχθεί τις δονήσεις, την έκσταση, και την απογείωση. Τα δάχτυλα των χεριών της άρπαξαν το πάπλωμα, προσπαθώντας να πιαστεί από κάπου, αισθανόταν πως έπεφτε στο κενό.
Οδηγήθηκαν ταυτόχρονα στον οργασμό, αυτός βγάζοντας μία κραυγή ικανοποίησης και το επόμενο δευτερόλεπτο άρχισε να χύνει ασταμάτητα σε όλο το κορμί της μέχρι το πρόσωπο της και εκείνη με τις κραυγές της να αντηχούν στο ερωτικό τους λημέρι κατέρρευσε δεν άντεχε άλλο, με την ανάσα της καυτή στο σβέρκο του πάνω.
Τα χέρια του τυλίχτηκαν γύρω της και κόλλησε το κορμί του πάνω στο δικό της. Μείνανε κολλημένοι έτσι για λίγο να βρούμε τις ανάσες τους.
Αν ήταν στο χέρι του δε θα έβγαινε ποτέ από μέσα της.
 Δυστυχώς όμως ήταν η στιγμή που θα έπρεπε να πουν αντίο και ο καθένας να γυρίσει στην καθημερινότητα του. Με μοναδική προσδοκία το μέλλον. Μέχρι την επόμενη συνάντηση. Μέχρι την επόμενη ολοκλήρωση.
Ήταν γενναιόδωρη η πληρότητα που ένιωθαν όταν της ψιθύρισε στο αυτί. «Αυτό είναι αληθινό.» Αυτή δεν απάντησε. Η καρδιά της έκλαιγε και τα χείλη της έτρεμαν, σε μια προσπάθεια να προφέρουν τα λόγια που ήθελε να πει. 'Όμως, ο βασανιστικός ψίθυρος μέσα της, της θύμισε τη μόνη αλήθεια που ήξερε. Κανείς δεν μπορεί να σε αγαπήσει για πάντα. Έτσι, δεν είπε τίποτα.

Ήταν μια Δευτέρα τέλη Αυγούστου...αργά βράδυ η σύντροφος του κρατούσε ένα διαφημιστικό εκδρομικό φυλλάδιο, που αφορούσε πρόγραμμα τριήμερης εκδρομής.... με συνοδευτικό σημείωμα της νεωκόρου της εκκλησίας που είχε ευθύνη διοργάνωσης της εκδρομής.
Αγαπητοί μου ενορίτισσες/ες η εκκλησία μας θα κάνει τριήμερη εκδρομή Θεσσαλονίκη-Καβάλα - Παναγία Σουμελά.
Το πρόγραμμα είναι: Παρασκευή: Αθήνα- Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Θεσσαλονίκη.
Άφιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
Σάββατο: Θεσσαλονίκη-Σπήλαιο Αλιστράτης-Μονή Εικοσιφοίνισσας-Καβάλα-Θεσσαλονίκη
Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
Κυριακή: Θεσσαλονίκη-Παναγία Σουμελά -Αθήνα
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση το πρωί για τη Παναγία Σουμελά, όπου θα προσκυνήσουμε και θα παρακολουθήσουμε την τελετή.
Κατά το τέλος της, θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.
Η σύντροφος του ήταν από τις πρώτες που δήλωσε συμμετοχή ….. ταυτόχρονα έψησε και την φίλη της την χήρα να πάνε παρέα ώστε να μείνουν μαζί στο ίδιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο.
Τις μεταφέρει με το αυτοκίνητο τους ξημερώματα στον τόπο συγκέντρωσης και αναχώρησης των εκδρομέων στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.
«Τι βλέπω! Και ο ιερέας μαζί σας; Ποιος τη χάρη σας ευλογημένες.»
«Θα έρθει μέχρι Θεσσαλονίκη μαζί μας, στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Άγιο Όρος.» Τον πληροφορεί η χήρα
«Τι μαθαίνω! Σύντομα μας αφήνει οριστικά! Πάει πατριαρχείο;» Τις ρωτάει.
«Έτσι ακούγεται.» Άκουσε θλιμμένα την σύντροφο του να επιβεβαιώνει την ερώτηση του.
Αυτός είχε μια εγκάρδια επαφή και συνομιλία με τον ιερέα κατά την διάρκεια προετοιμασίας αναχώρησης τω εκδρομέων.
Αμφότεροι απολάμβαναν δημιουργικά τις συζητήσεις μεταξύ τους που είχαν επιφέρει μια στέρεα και γόνιμη φιλία.
Ο ιερέας του έκφρασε την βαθιά του λύπη και την απογοήτευση που δεν λαμβάνει μέρος και αυτός στην ενοριακή εκδρομή τους μαζί με την σύντροφο  του.
Αυτός χαμογέλασε προς απάντηση και μετά ευχαρίστησε θερμά τον ιερέα για τα καλά του λόγια, ανταποδίδοντας τις φιλοφρονήσεις, και τον συνεχάρη για την διαφαινόμενη μετακίνηση του στο πατριαρχείο.
Την ώρα της αναχώρησης έσπευσε να του ζητήσει στο όνομα της ειλικρινής φιλίας που με τον χρόνο σφυρηλατήθηκε ανάμεσα τους!
«Φρόντισε να μου την προσέχεις σαν τα μάτια σου..!! Είμαι σίγουρος ότι την αφήνω με εμπιστοσύνη σε πολύ καλά χέρια ώστε να την κάνουν να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά …. χαρούμενη … ευτυχισμένη …… η διάθεσή της να ανεβαίνει και να νιώθει μοναδική, ώστε να μην της λείπει η απουσία μου..»
Του ιερέα τα μάτια παιχνιδιάρικα πρόσθεταν κρυφά υπονοούμενα  ….«του φίλου»… κολλημένα πάνω της, ενώ η έκφραση στο πρόσωπο του μαρτυρούσε την απόλυτη ικανοποίηση, γι' αυτό που έβλεπε. Του προκαλούσε μια αναστάτωση και ρίγη ηδονικά η σκέψη το πόσο μουνάρα ήταν η γυναίκα του φίλου του και τον θέλει για γαμιά της. Να γεύεται τα  πλούσια προσόντα της, το λαχταριστό κορμί της και να σπαρταράει από ηδονή, πάνω στην καυτή της σάρκα.
«Και πως τέτοια καπούλια είναι κρίμα να μην γαμιούνται». Συνέχισε το συλλογισμό του.
«Μείνε ήσυχος. Και να γνωρίζεις τι θέλουν οι γυναίκες με τρεις λέξεις… πάθος... φροντίδα.... και επικοινωνία. Εγώ θα 'μαι πάντα δίπλα της, ο φύλακας άγγελός της να της τα προσφέρω.!» Του δήλωσε ο ιερέας με μια σκανδαλιάρικη διάθεση κι ένα φευγαλέο χαμόγελο πέρασε από τα χείλη του όταν τον χαιρέτισε.
Η σύντροφος του ντυμένη και περιποιημένη στην πέννα ήταν χάρμα οφθαλμών. Σκέτη καύλα για εκκλησιαστική εκδρομή. Θέλετε τα πόδια, το βαθύ ντεκολτέ, η ωραία μέση….. τα οπίσθια κόλαση…
Αγαπά μεν το απλό και φυσικό look, αλλά που και που έχει την ευκαιρία να ντύνεται εξαιρετικά κομψά. Τα ρούχα της τη κολακεύουν και ταιριάζουν στο σώμα της.
Όταν ο σύντροφος της με έκπληξη παρατήρησε ότι τελευταία ξέφυγε από το συνηθισμένο συντηρητικό, ντύσιμο αυτή του απάντησε.
Οι αλλαγές μου φτιάχνουν τη διάθεση και τη ψυχολογία.
Ο έρωτας γεννιέται σε ντυμένα σώματα και γερνάει σε γυμνές ανακαλύψεις, λέει ο ποιητής.
Η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει ένας άντρας πάνω σε αυτήν. Οι γυναίκες το γνωρίζουν καλά αυτό, για αυτό και οι περισσότερες αφιερώνουν αρκετό χρόνο κάθε μέρα στην περιποίηση του προσώπου τους, του σώματός τους, αλλά και των μαλλιών τους.. να γίνουν ακαταμάχητες.
Παρατήρηση δεύτερη: Η σύντροφος του τελευταία έχει αυξήσει το χρόνο που περιποιείται την εμφάνιση της. Να και οι καθαριστικές κρέμες να και ενυδατικές, να και περιποίηση προσώπου, νυχιών και φροντίζει και το καθημερινό μακιγιάζ της απλό μεν, αλλά προσθέτει στα φυσικά της χαρίσματα.
Από κοντά και η χήρα. Αυτή τη γυναίκα η κάθε μέρα που περνά την ζωογονεί, της δίνει αισθησιακή αφθονία, ομορφιά, σεξουαλικότητα. Λαμποκοπούσε.
Την ώρα που τις αποχαιρετά η χήρα μένει για λίγο πίσω, «καρφώνει» πάνω του τα μενεξελιά της μάτια με σημάδια που ξεπερνούν αυτό που λέμε «αθώο φλερτ» .....κάπου κρυμμένος μέσα της αυτός εξακολουθεί να υπάρχει...... και η ελπίδα να κυριαρχεί ότι θα υπάρξει και αίσιο τέλος.
Τον αποχαιρετά μα το χαμόγελο της αρχικά δεν ήταν δυνατόν να δραπετεύσει από τα κλεισμένα χείλη της...... μέχρι παρεξηγήσεως... Η πικρία και ο θυμός μένει ακόμη καταπιεσμένος να φωλιάζει μέσα της ......
«Μπαμπέσικο κάθαρμα.... εμείς οι δυο! έχουμε πολλά να πούμε.» Του είπε…. κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο της…., και ως εκ θαύματος ο θυμός της ξεθύμανε ακαριαία.
Χαμογελώντας στη συνέχεια, ανασήκωσε τα φρύδια της παίρνοντας τρυφερές εκφράσεις τον άγγιξε με τρυφερότητα και αναχώρησε για το όχημα.
Αυτός έμεινε πίσω τους χωρίς να χάσει κείνο το ανέμελο ύφος του.
Και στο κάτω-κάτω ήταν όντως κάθαρμα για την χήρα.
Γαμάτες καταστάσεις.
Στη διαδρομή η χήρα σκουντάει την σύντροφο του και της ψιθυρίζει…..
«Ρίξε μια κλεφτή ματιά εκεί στα μπροστινά καθίσματα. Αυτές οι ανέραστες εκεί μπροστά σε τρώνε με τα μάτια. Θα σε ματιάσουν οι σκρόφες.»
« Η μια είναι αυτό το βλήμα που κάνει και την επίτροπο. Ψάχνει γαμιά γιατί έχει βγάλει αράχνες το μουνί της από την αγαμία!  Βλέπεις ο κύρης της έχω ακούσει ότι έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα ο χριστιανός και πρέπει να έχει να γαμηθεί από την παλαιολιθική εποχή. Βλέπει τον ιερέα σαν ξερολούκουμο και περιμένει μάταια μήπως... γίνει κανένα θαύμα.... άλλα ατύχησε.»
«Και η άλλη με τον τουρλωτό τον κώλο και τα βυζιά σανίδα... κάνει και την ντίβα... η κλώσα.... Ξέρεις ντε ποια.... όλο και καμιά ξεπέτα μπορεί να κάνει στη γύρα που δουλεύει γιατί ο δικός της για κάποιο λόγο έχει σκεβρώσει από τα νιάτα του, αδύνατον να την ποτίζει.
Έχω μάθει ότι είναι και καυλιάρα. Και τι δεν θα 'δίνε να βρει γκόμενο.
Ένα πουλάκι μου κελάηδησε ότι λιγουρεύεται και τον δικό σου..... πως τον λες... τον κούκλο σου.... και είναι κούκλος αναθεμάτον. Όλα τα καλά σε σένα συμβαίνουν μωρή σκρόφα, το κοκαλάκι της νυχτερίδα έχεις.»
«Να μυριστώ κάτι τέτοιο και θα της κουρέψω το μουνί με το πριόνι... άκου να απλώσει χέρια η βρομούσα στον θησαυρό του κούκλου μου. Άσε που ο κούκλος μου είναι γρανιτένιος βράχος, σπάνιο διαμάντι, δεν λερώνεται στις λάσπες. Βέβαια το ξέρω υποφέρει με τις νηστείες μου....αλλά με καταλαβαίνει και μου συμπαρίσταται......»
«Δες τες! Βλέπουν τον ιερέα που σε γαμάει με τα μάτια του και πρασινίζουν από χολή. Γι αυτό σου λέω.... φυλακτό....θα σε ματιάσουν οι σκρόφες.»
Να και τα πρώτα νευράκια και το καβγαδάκι της συντρόφου του με τον ιερέα στην ενδιάμεση στάση του πολύωρου ταξιδιού τους.
«Μήπως σε διέκοψα από κάτι; Με την τσουλίτσα!» Του απευθύνεται με τόνο που δείχνει ότι τα αίματα έχουν ανάψει.
Τον έχει στριμώξει παράμερα σε μια γωνιά, στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο στάθμευσης του πανδοχείου και του επιτίθεται ξαναμμένη.
Ο ιερέας μόλις έχει αποχαιρετίσει  μια μικρή παρέα από ένα λεωφορείο της γραμμής.
Ήταν τα μάτια της που μοιάζανε να πετάνε φλόγες.
«Ποια ήταν αυτό το ξέκωλο. Θα σου τα βγάλω τα ματάκια. Πες μου πόσο καυλωμένος είσαι που σαλιαρίζεις με το κάθε τυχαίο νυμφίδιο που ερωτοτροπεί και τρίβεται προκλητικά στα ράσα σου.» Μάταια ο ιερέας προσπαθούσε να την καλμάρει.
«Καριόλη παπά, θα στο ξεριζώσω αυτό που έχεις στα σκέλια σου και θα το πετάξω στα σκυλιά.
Είναι δικός μου!..... δικός μουου!!. Μονό το δικό μου μουνί θα νοιώθει τη χαρά του. Η πουτάνα έχω ανάψει, δεν καταλαβαίνω τίποτα, σε θέλω..... να με γαμήσεις», και με τα βλέφαρα να τρεμοπαίζουν παιχνιδιάρικα και όλο νάζι, του δείχνει ότι δεν φοράει τίποτα κάτω από το φουστάνι της.
Ταυτόχρονα, ζωηρή και ατίθαση τον αφήνει σύξυλο και ξεκινά για το λεωφορείο λικνίζοντας αισθησιακά τους γλουτούς της.
Του ιερέα τα μάτια δεν ξεκολλάν από πάνω της, και το πέος από την καύλα του, σήκωνε το ράσο του αντίσκηνο.
«Θα με στείλεις αδιάβαστο….. πουτάνα». Παραμιλά, ποτισμένος με τη διονυσιακή λατρεία, από τα ξεχωριστά της θέλγητρά.
«Μια επιθυμητή γυναίκα που κάθε άνδρας θα ήθελε να της πετάξει τα μάτια έξω στο γαμήσι.» Συνέχισε το παραμιλητό του
Μετρούν και οι δυο τους με ανυπομονησία και λαχτάρα τις ώρες να φτάσουν στο ξενοδοχείο, σαν εραστές που καιρό είχαν να σμίξουν.
Αυτή από τις καύλες της δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ. Σκέφτηκε να ξέσπαγε στον σύντροφο της, αλλά δεν ήθελε να το κάνει. Αυτή η πρωτόγνωρη καύλα που είχε ανήκε στον εξομολογο της και δεν ήθελε με τίποτα να την σπαταλήσει με άλλον άνδρα. Η ωριμότητα της τη βοήθησε να κρατηθεί. Ήθελε τους χυμούς του έρωτα της να τους χαρίσει στον ίδιο που τους δημιούργησε.
Αφορμή του καυγά, μια εικοσάχρονη φοιτήτρια από το λεωφορείο της γραμμής που δεν έχασε την ευκαιρία να φλερτάρει ξεδιάντροπα με τον ιερέα μπροστά στα μάτια της!.
Φθάνοντας Θεσσαλονίκη η χήρα  ενημέρωσε την επικεφαλής του γκρουπ πως δεν θα  μείνουν απόψε στο ξενοδοχείο, διότι  έχουν προγραμματίσει με την σύντροφο του να συναντήσουν μια ξαδέλφη της όπου θα διανυκτερεύσουν και το πρωί θα έλθουν να συναντηθούν με τους υπόλοιπους στο ξενοδοχείο για την συνέχεια του προγράμματος.
«Και όλα αυτά τα κάνω για έναν και μόνο λόγο φιλενάδα... να μην νιώθεις άβολα. Άλλωστε γι αυτό το λόγο είμαι εδώ, να σε κάνω να νιώθεις ασφαλής…… Τείχος προστασίας.!» Της λέει πουτανιάρικα της συντρόφου του και φλυαρώντας αναχώρησαν προς το πάρκινγκ του ξενοδοχείου όπου τις ανέμενε η ξαδέλφη.
«Αλήθεια δεν μας είπες σε ποιο ξενοδοχείο σε αφήνουμε;» Τη ρώτησε η χήρα.
Η σύντροφος του τους είπε το ξενοδοχείο…. ένα πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλις.
«Βέβαια η αλήθεια είναι ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις ζητάει το κάτι παραπάνω απ' τη ζωή η φιλενάδα μας….. Τέτοια κορμάρα για γαμήσι, θέλει πεντάστερη σουίτα το μουνί μας.... ε;» την πειράζει γελώντας η χήρα.
«Βρε σαν δε ντρέπεσαι, κι είσαι και φιλενάδα μου. Και όπως είπαμε! Κοίτα μην ξεχαστείς ούτε λεπτό, απόψε είμαστε μαζί στην ξαδέλφη σου.»
«Να προσέχεις οι παπάδες είναι πρόστυχοι, καριόλιδες. Τώρα εάν είναι και καλοί γαμιάδες, όπως και να 'χει, εσύ τα ξέρεις καλύτερα. »
«Το ξαναλέω ! Σα δεν ντρέπεσαι… είσαι και φιλενάδα μου. Και δεν τελείωσα! Θέλω ακόμη τη συμπαράσταση σου. Το βράδυ με έτρεχες στα φαρμακεία με κολικό του εντέρου. Είχα επώδυνες εκκενώσεις.»
«Βρε βρε τη χαμηλοβλεπούσα εκκλησιαζόμενη. Τι έχει σκαρώσει το πουταναριό!
Τελικά είσαι πολύ Καριόλα! Μεγάλη Καριόλα.
Προβλέπω το ρασοφόρο να σου ξεπατώσει τη σούφρα και το κωλάντερο και όντως να τη χρειαστείς τη βοήθεια μου και το φαρμακείο.
Δηλαδή αύριο να μην σε περιμένουμε στην εκδρομή Σπήλαιο Αλιστράτης,-Μονή Εικοσιφοίνισσας.»
«Εσύ τι λες!  Ν’ αφήσουμε το γάμο και να πάμε για πουρνάρια…. Ε όχι!...... Ο χορός και το γαμήσι είναι της γυναικός η φύση, φιλενάδα.
Κάτι ξέρεις και εσύ από ερωτικά στριπτήζ αν δεν κάνω λάθος». Της είπε η σύντροφος του, ευρισκόμενη  σε ερωτικό οίστρο με την καύλα να πυρώνει συνέχεια το κορμί της και να υγραίνει το μουνί της.
Πριν αφήσουν τη σύντροφο του στο ξενοδοχείο, η χήρα της ψιθυρίζει χαδιάρικα.
«Α και που είσαι! Δεν κάνεις λάθος.... Πες λοιπόν σ' αυτόν το μαλάκα το σύντροφο σου, τέτοιο εργαλείο που έχει είναι κρίμα να του σκουριάζει….. που τον έχεις στη νηστεία....... πολλές έχουν ανάγκη από τη δροσιά του. Μην είσαι και εσύ αχόρταγη, τα θέλεις όλα δικά σου.
Αμόλα τον να κάνει καμιά ελεημοσύνη και σε εμάς τις πεινασμένες. »
«Ντροπή σου! Εσύ που το ξέρεις τι εργαλείο έχει ο σύντροφος μου;»
«Είμαι σίγουρη ότι είναι εφάμιλλο ίσως και πιο προικισμένο από του ιερέα. Εσύ θα μου πεις εάν έχω δίκιο.»
«Σαν δεν ντρέπεσαι… είσαι και φιλενάδα μου... Ο κούκλος είναι λίρα εκατό για οικογένεια... και μεταξύ μας.... πολύ μα πολύ προικισμένος ......μα μακριά το βρώμικο μυαλό σου…. είσαι και φιλενάδα μου..... έχε γούστο... αστό καλύτερα να μην το σκέπτομαι.»
Τελικά την επομένη η χήρα ενημέρωσε το υπόλοιπο γκρουπ για τα προβλήματα υγείας, της συντρόφου του, και ότι θα μείνει και την ημέρα στην ξαδέλφη της για να συνέλθει....

Ανέβηκε τα σκαλιά του πολυτελούς ξενοδοχείου και ξεκίνησε να περπατάει προς την είσοδο. Ήταν χάρμα οφθαλμών να τη βλέπει κανείς. Η γοητεία της, έκανε τα κεφάλια πολλών αντρών να γυρνούν στο πέρασμα της. Τα μάτια τους πρώτα έπεφταν στις καλλίγραμμες γάμπες, που ξεπρόβαλαν κάτω από τη φούστα. ύστερα τα βλέμματα ανέβαιναν στον στρογγυλό και πεταχτό πισινό της, ο οποίος ασφυκτιούσε μέσα στη στενή φούστα. Τα καστανόξανθα σγουρά μαλλιά έπεφταν ανέμελα και χάιδευαν τους ώμους και την πλάτη της. Αν ήταν τυχεροί και κατάφερναν να τη δουν κι από μπροστά, είχαν την χαρά να απολαύσουν ένα μεγάλο και ζουμερό στήθος να προβάλει λαχταριστό μέσα από τη μπλούζα της.
Διασχίζοντας την είσοδο δεν έδινε σημασία στα ξένα βλέμματα. Ούτε που τα πρόσεχε.
Έφτασε πρώτη στη σουίτα του ξενοδοχείου και σαν εικοσάχρονο κοριτσάκι, περίμενε να φανεί ο έρωτας της. Αυτή την φορά, είχε αφήσει τον πόθο της και την καύλα της να την κατευθύνει και ότι ήταν να γίνει ας γίνει. Μπήκε στο δωμάτιο της και τον περίμενε. Η καρδιά της πήγαινε να σπάσει, τα χέρια της έτρεμαν, το στόμα της είχε ξεραθεί και το μουνί της ηφαίστειο να εκραγεί, περιμένοντας τον εισβολέα να εισβάλει εκεί που περίμενε μέρες τώρα.
Ο ιερέας κατέφθασε με πολίτικα ντυμένος με το τζιν παντελόνι του και το λευκό Μάο πουκάμισο του όπως τότε στην πρώτη ερωτική φωλιά τους. Φορούσε τραγιάσκα κρύβοντας τα πλούσια μαλλιά του και κατάμαυρα γυαλιά Ήλιου ήταν δύσκολο να τον αναγνώρισης.
Μόλις μπήκε μέσα, του όρμησε επάνω του.
Άρχισε να τον φιλάει παντού, να τον αγγίζει με τις παλάμες της παντού.
Ο ξομολόγος έμεινε αρχικά άναυδος στις αντιδράσεις της, με τα χέρια μετέωρα, στη συνέχεια την έχωσε στην αγκαλιά του. Της χάιδευε όλο το κορμί της, απολαμβάνοντας την βελούδινη σάρκα της, τις καμπύλες της και κάθε σημείο του κορμιού της. Εκείνη, παραδομένη στην κυριαρχία του, δεν έφερνε καμία αντίσταση, το σώμα της σφίγγεται πάνω στο δικό του.
Την απομάκρυνε λιγάκι ώστε να καταφέρει να δει το πρόσωπο της και να της προσφέρει το κόκκινο τριαντάφυλλο που κρατούσε στο χέρι του. Εκείνη το πήρε, θαύμασε το ρόδινο χρώμα του και ένιωσε το γλυκό άρωμα του να φτάνει στα ρουθούνια της. Την πρόσεχε και την περιποιόταν. Ήταν το μωρό του.
« Αγάπη μου, δώσε μου δέκα λεπτά να κάνω ένα μπανάκι, μετά από τέτοιο ταξίδι . Ύστερα είμαι όλη δική σου…» του ψιθύρισε ναζιάρικα.
«Θέλω να σε γαμήσω μωρό μου, θέλω τόσο πολύ να σε γαμήσω. Σε θέλω τώρα δεν μπορώ να περιμένω» Της είπε.
Είδε και την δική της λαχτάρα στο βλέμμα της, έτρεμε, το κορμί της ταρασσόταν, το στόμα της μισάνοιχτο τον περίμενε.
«Ας περιμένει το μπάνιο. Και εγώ σε θέλω μωρό μου. Δεν αντέχω και εγώ. Το κορμί μου διψάει.»
Εκείνη, με αργές κινήσεις, βρήκε τον πούτσο του, τον έβγαλε έξω, τον κοίταξε ικετευτικά και πρόστυχα, σαν τσούλα που τον έπαιζε για την δική της καύλα και άρχισε να τον περιποιείται με την γλώσσα της. Δεν άντεχε, ήθελε να τον νοιώσει μέσα της, ήθελε να την τρυπήσει, να την εμβολίσει, να καρφωθεί μέσα στο κορμί της.
Την έριξε στα τέσσερα, χάμω στη μοκέτα του δωματίου στην ζωώδη στάση, και καθώς είδε το μουνί της ανοιχτό να τον περιμένει έπαθε αμόκ. Είχε τεντώσει το κορμί της, η μέση της είχε κάνει μια τεράστια καμπύλη έτσι που να του έχει στην διάθεση του τις δύο τρύπες της.
Πρωτόγονα ένστικτα ξύπνησαν μέσα του, αρπάζει τον πούτσο του και με μία κίνηση της τον χώνει στο μουνί της… τον έβαλε όλο μέσα βαθιά … τόσες μέρες την περίμενε ο πούτσος του να την εμβολίσει και να την καρφώσει στο κεφάλι του.
Συντονίστηκαν στις κινήσεις και την κάρφωνε βαθιά στο μουνί της, στην μήτρα της. Χτύπαγαν τα κορμιά μας και ένοιωθε τα αρχίδια του να συμμετέχουν στο χτύπημα αυτό. Μιλούσε και αυτή πρόστυχα και έτσι είχανε καταργήσει κάθε ηθικό νόμο και κάθε κοινωνική σύμβαση.
Ήταν δύο άνθρωποι που ευχαριστιόταν τον έρωτα τους, πέρα από συμβατικότητες και ταμπού.
Είχαν γίνει ένα και είχαν αφεθεί ο ένας στην καύλα του άλλου.
Πόσο γυναίκα ήταν θεέ μου!!!
Ποτέ στην ζωή του δεν είχε νοιώσει έτσι ξανά!
Έμπαινε ο ένας μέσα στον άλλο, τα δίνανε όλα χωρίς να σκεφτούν τίποτα, μόνη τους έννοια ήταν να χύσουν μαζί.
Στο τέλος, κάθε αντοχή του είχε τελειώσει και αφέθηκε στην καύλα της.
Άρχισε να χύνει, ούτε και θυμάται που. Το μόνο που θυμάται είναι πως είχε απογειωθεί.
Αυτή σηκώθηκε από την μοκέτα, ανέβηκε στο κρεβάτι.
«Έλα στο κρεβάτι σε παρακαλώ...» μουρμούρισε με το πρόσωπο της θαμμένο στο μαξιλάρι.
........................... Ο ιερέας έβαλε τη γλώσσα και τα χείλη του σε ενέργεια. Άρχισε να ρουφάει, να χτυπάει με την γλώσσα του και να δαγκώνει την κλειτορίδα της και την γύρω περιοχή. Ρουφούσε τα υγρά της και έγλυφε τα πάντα που περνούσαν μπροστά από την γλώσσα του.
Τα χέρια του είχαν χουφτώσει τα κωλομάγουλα της και τα νύχια του είχαν μπει στην σάρκα της. Δεν μπορούσε να του ξεφύγει με τίποτα και να το ήθελε.
Αυτή άρχισε να χύνει πάλι με σπασμούς και δυνατότερες φωνές από πριν.
Της εξομολογήθηκε πως αμέτρητες φορές είχε φανταστεί να την γαμάει από τον κώλο και πως είχε αποφασίσει να το κάνει. Εκείνη του εξομολογήθηκε πως τον είχε δώσει στο σύντροφο της στο μακρινό παρελθόν... και πως φοβήθηκε τον πόνο και πως θα πάθει καμιά ζημιά..... και αυτό την απωθούσε.... ο σύντροφος της το σεβόταν και δεν της το ζήτησε ποτέ ξανά.
Την καθησύχασε πως δεν θα πονούσε καθόλου.
Εκείνη, παραδομένη καθώς ήταν δεν έφερε καμία αντίσταση.
Αισθανόταν πως ότι και να της ζητούσε θα το έκανε, τόσο πολύ του είχε παραδοθεί. Του το είπε και η ίδια. Είχε αποφασίσει πως ήταν ο άντρας που θα τα έδινε όλα.
Ο ιερέας ξέρει πολύ καλά αυτή την ανάγκη όλων των γυναικών, δηλαδή να βρουν έναν άντρα να τον εμπιστευτούν και να του παραδίδουν τα πάντα. Ξέρει επίσης και πόσο πολλές γυναίκες δεν τον έχουν βρει αυτό τον άντρα και έχουν κρυμμένη και καταπιεσμένη αυτή την αίσθηση, ανικανοποίητη, με παράπονο πως δεν έχουν νοιώσει ακόμη αυτή την ευτυχία. Πολλές θέλουν να νοιώσουν πουτάνες, τσούλες του δρόμου, να κάνουν βρώμικα πράγματα, να νοιώσουν βρώμικη ηδονή, να βγάλουν από μέσα τους τον απόκρυφο και άγνωστο εαυτό τους, να γαμηθούν σκληρά από πίσω και δεν έχουν βρει τον άντρα που θα τις διευκολύνει σ' αυτό.
Υπάκουα πήρε την στάση της και τον περίμενε.
Πήρε την βαζελίνη έβαλε στο δάχτυλο του και άρχισε να το αλείφει στην κωλοτρυπίδα της. Την έβλεπε πως καύλωνε και παρέτεινε αυτή την διαδικασία για να την κάνει να το απολαύσει ακόμη περισσότερο.  Ο ιερέας έχει γαμήσει πολλά κωλαράκια και ξέρει πότε είναι έτοιμος ένας κώλος για γαμήσι. Άλειψε και το πουτσοκέφαλό του και την έφερε κοντά του. Ο πούτσος του σαν πολιορκητικός κριός, κοιτούσε με καύλα την πύλη που σε λίγο θα κατέρριπτε.
Της τον έσπρωξε με αποφασιστικότητα μέσα παραβιάζοντας την κωλοτρυπίδα της.  Αυτή έβγαλε μια κραυγή πόνου, έκανε να ξεφύγει και τον κοίταξε με ύφος παράκλησης. Αυτό τον καύλωσε ακόμη περισσότερο. Την καθησύχασε λίγο για να ηρεμήσει, ενώ συνέχιζε να κάνει την δουλειά του. Άρχισε να της τον χώνει με σιγουριά και δίνοντας της να καταλάβει πως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει πίσω. Της κόπηκε η ανάσα σε αυτή την πρωτόγνωρη αίσθηση, αλλά σύντομα παραδόθηκε στον γαμιά της.
Τώρα το κωλαράκι της είχε αγκαλιάσει με καύλα τον πούτσο του, που είχε όλο τον δρόμο ανοιχτό για να χωθεί ολόκληρος μέσα της.
Αισθανόταν έκσταση και της το έλεγε, γιατί ήξερε πως της αρέσει να το ακούει και πως έτσι καύλωνε και εκείνη και του δινόταν ακόμη περισσότερο.
Και του έλεγε συνέχεια.
«Τι μου κάνεις.  Αχ.. αχ.. τι καύλα είναι αυτή γαμιά μου!!  Τι έχανα τόσο καιρό η πουτάνα »
Ο ιερέας τ΄ άκουγε, έχανε το μυαλό του και άρχισε να γαμάει τον κώλο της κανονικά.
Ταυτόχρονα άρχισε να παίζει το μουνί της. Της χάιδευε την κλειτορίδα και της έβαζε δάκτυλο στο μουνί της, μέσα έξω, βασανιστικά και εξοντωτικά. Αυτή είχε πάει στον έβδομο ουρανό, παραδομένη στην καύλα της και εξουθενωμένη από την παραβίαση όλων των τρυπών της.
Ο πούτσος του χωνόταν τώρα όλος μέσα, μέχρι τα αρχίδια που χτύπαγαν στον κώλο της, κι ερχόταν σε επαφή με το έντερο της.
«Όλον πουτάνα στον έχωσα, όλον... θα σου βάλω και τα αρχίδια μέσα, να τα έχεις δικά σου .»
Έχυνε με σπασμούς και ανείπωτη καύλα. Έβγαζε χύσια συνέχεια, τα ένοιωθε να ξεκινάνε από τα αρχίδια και να εκτοξεύονται στο κωλάντερο της.
Τινάζονταν και οι δύο, φώναζαν, χτυπιόταν, παραδομένοι στην ηδονή τους.
Χαλάρωσαν και αγκαλιάστηκαν ξανά. Αρχίσανε πάλι τα χάδια και τα φιλιά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη, ο ένας στον άλλον.
.....................
Nτριν... ντριν... ντριν… χτυπάει το τηλέφωνο, ξεχασμένο στο σαλόνι της σουίτας.
Η κυρία σύντροφος σηκώνεται από την αγκαλιά του ιερέα, του έκανε νόημα με το δάχτυλό της να μην μιλήσει και τρέχοντας το σηκώνει.
«Εμπρός,» λέει.
«Αγάπη μου, καλημέρα.» Είναι η φωνή του συντρόφου της.
«Καλημέρα, κούκλε μου.… Ουφ… ουφ… ουφ!… .»
«Τι έχεις, αγάπη μου, και βαριαναστενάζεις;»
«Είμαι ψυχολογικά πολύ ταλαιπωρημένη. Αισθάνομαι πολύ άσχημα κούκλε μου γλυκέ. Μ' έπιασαν πάλι αυτοί οι κολικοί του εντέρου και υπέφερα όλο το βράδυ. Δεν έχω κλείσει μάτι. Μου έλειψες και εσύ που μου συμπαραστέκεσαι όταν υποφέρω.... πέρασα μια βραδιά…… κόλαση!!!! »
«Δεν πήρες κανένα κατάλληλο γιατρικό να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις;»
«Βέβαια έπαιρνα και το σωστό γιατρικό και βάλσαμο όλο το βράδυ και είχα και την κατάλληλη τρυφερή φροντίδα, …. κούκλε μου γλυκέ,…. αλλά η δράση του με ξεκόλιασε…
Αχ τσούζει ο κώλος μου…. Ποπό, τι ταλαιπωρία ήταν αυτή που πέρασα!  Μεγάλη ταλαιπωρία, σου λέω. Μάλλον πήρα μεγαλύτερη δόση και είχα και παρενέργειες αγαπούλα μου.
Μαζεύω όλο μου το κουράγιο να πάρω τα πόδια μου.
Ήταν μάλλον θέλημα Θεού, η ταλαιπωρία που πέρασα. Ο πόνος δοκιμάζει την αγάπη μας στον Θεό για να έρθουμε πιο κοντά στην Αγκαλιά του.
Θα κάνω υπομονή στο μικρό αυτό μαρτύριο της δοκιμασίας του.!»
«Μου θυμίζεις το φίλο μας το ρασοφόρο που μας έλεγε.
Ο Θεός ξέρει ποιόν δοκιμάζει και γιατί τον δοκιμάζει!!
Και δε θα πας στην εκδρομή σήμερα αγάπη μου;
Μια εκδρομή αποφάσισες να πας να ηρεμήσεις στη φύση για λίγο και εσύ.
Έκανες τόσες χαρές όταν την προγραμμάτιζες, δεν κρατιόσουν από την ανυπομονησία να ξεκινήσετε και να έχεις τέτοια ατυχία… μα τέτοια ατυχία.
Αλήθεια όταν εμφανίστηκαν οι ενδείξεις και τα συμπτώματα δεν ζήτησες από το ρασοφόρο φίλο μας να σου έκανε κανέναν αγιασμό, καμιά προσευχή ... μήπως και σε βοηθούσε έστω και ψυχολογικά τουλάχιστον.
Τι κολλητός φίλος είναι αν δεν συμπαραστέκεται στη σύντροφο του φίλου του... Καθώς φεύγατε, του το τόνισα ιδιαιτέρως να σε προσέχει σαν τα μάτια του να σε νοιάζεται. Να είναι πάντα δίπλα σου, ότι ανάγκη και επιθυμία έχεις να σε βοηθήσει και να σε συντρέξει σαν να είμαι εγώ δίπλα σου.
Διάβολε όλο τον καιρό ο ρασοφόρος δεν έλεγε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω σου….. σε πρόσεχε..... πως είναι να σε κρατάνε σφιχτά σαν κάτι πολύτιμο που δεν θέλουν να χάσουν…..
Και τώρα που έχεις ανάγκη από τρυφερότητα και παρηγοριά, να σου παραχωρήσει τον ώμο του να ακουμπήσεις επάνω του τώρα που υποφέρεις αυτός σε παράτησε και σηκώθηκε κι έφυγε. Μα τόσο άκαρδος…. άσπλαχνος….. τέρας αναισθησίας.»
«Κούκλε μου γι ' αυτό σε λατρεύω και σ' έχω κορόνα στο κεφάλι μου.!!!!
Α τον Καριόλη… συγγνώμη αγάπη μου για την φράση μου….. αλλά αυτός σε αλλά είχε το νου του… δεν θα το πιστέψεις…. στο ταξίδι χαριεντιζόταν με μια πιτσιρίκα φοιτήτρια. Ακούς εκεί ο σάτυρος...... φωτιά θα πέσει να τον κάψει… Μα μπροστά στα μάτια μας. Πάει χάλασε ο κόσμος αγάπη μου …ξεστρατίζει από το δρόμο του θεού… Τι αμαρτία και αυτή να έχεις το μυαλό σου στο σεξ…. Τώρα βέβαια τα λέω σε σένα τον άλλο το σάτυρο… αλλά εγώ ευχαριστώ το θεό για την εγκράτεια μου… Το ξέρω αγάπη μου σε βασανίζω με τις νηστείες μου, που απέχω από το σεξ, αλλά ο Κύριος Ημών προηγείται.»
«Άντε πάλι απ την αρχή....μου ψέλνει το ίδιο τροπάριο. … Προηγείται ο Κύριος!!…. και οι νηστείες.
Ωχ πάει.... θα κάνουμε πάλι κανένα τρίμηνο να δούμε το μουνί της.» μονολόγησε μέσα από τα δόντια του.
«Καλά λέω εγώ ότι μου το έφαγε η εκκλησία, με τον έναν η τον άλλο τρόπο.» συνέχισε να μονολογεί.
«Κρίμα που έχουμε και φίλο το ρασοφόρο εξομολόγο. Όταν εξομολογείται δεν της δίνει και καμία συμβουλή ο εξομολόγος, σαν καλός φίλος του που είναι.
Να την προτρέψει βρε αδελφέ.
Με την ευχή μου….. και του θεού τη χάρη… άντε και γαμήσου μ’ αυτόν το φουκαρά που έχει λωλαθεί στη μαλακία.»
«Έλα κούκλε μου «γλυκέ», ο μοναδικός εσύ σύντροφος της ζωής μου, σε λατρεύω!!!!! σε κλίνω όμως τώρα είναι ώρα για το φάρμακο να το πάρω για να νιώσω και πάλι ευχάριστα και χαρούμενη.»
Στην κρεβατοκάμαρα ξάπλα στο αναπαυτικό κρεβάτι ο ιερέας γυμνός ανάσκελα με το καυλί του κοντάρι της δείχνει πως είναι ώρα να καθίσει επάνω του και να τον πάρει όλο μέσα της.
Η μέρα τους κύλησε μέσα σ’ ένα «ερωτικό τυφώνα». ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, δίχως υποκριτική σεμνοτυφία και «καθωσπρεπισμό» λες και βγαλμένος από την ερωτική ποίηση της Τζοκόντα Μπέλι.
Το κορμί, χάρτης αστρικός σε κώδικα μυστικό
Οι πόροι μέσα κρύβουν μυστικά, πολλά φεγγάρια να γεμίσουν
Δίχως φόβο στον χούμο να βαλθείς στη φθορά την αβίαστη
Μην ποθείς στην κορφή να αποφτάσεις
Καθυστέρησε στου παράδεισου την πύλη όσο μπορείς
Νανούρισε τον έκπτωτο άγγελό σου ανακατεύοντας του τα πυκνά μαλλιά
με το ξίφος φωτιάς ασφετέριστης
Δάγκωσε το μήλο
Μύρισε
Πόνεσε
Αντάλλαξε βλέμματα σάλιο μουσκέψου
Κυλήσου εντύπωσε λυγμούς σάρκα που στάζει
Εύρημα το πόδι στο τελείωμα του άκρου
Καταδίωξε το ψάξε μυστικό του βήματος μορφή της φτέρνας
Τόξο του βηματισμού που γεννά κολπίσκους βάδισμα τοξωτό
Απόλαυσέ τα
Αργά το απόγευμα χώρισαν οι δρόμοι τους, η σύντροφος του ξεκίνησε για το ξενοδοχείο να συναντήσει την εκδρομική ομάδα και ο ιερέας για το Άγιο Όρος.
Ίσως και τίποτα να μην τέλειωσε.
Μπροστά τους πάντα θα υπάρχουν μονοπάτια που θα τους οδηγούσαν και πάλι στο ερωτικό τους σμίξιμο...

................«Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά έλα πάρε μου τη λύπη έλα δωσ' μου τη χαρά..»
Η φίλη της η χήρα της τραγουδά σκερτσόζικα….. ήθελε πολλά να την ρωτήσει για την χθεσινή βραδιά.
«Πες μου λοιπόν είμαι όλο αυτιά.»
Η σύντροφος του ισιώνει την πλάτη της παίρνει μια βαθιά ανάσα και της λέει...
«Aχ από πού να αρχίσω; Τι να σου πω;
Τι εννοούμε ρε φιλενάδα όταν λέμε ότι ο άτιμος ο χρόνος φθείρει τα πάντα
Βλέπεις μετά από είκοσι πέντε χρόνια γάμου φιλενάδα ο πόθος και η ανάγκη επιβεβαίωσης ζητούν ικανοποίηση όταν η ζωή σου γίνεται ανιαρή. Η σεξουαλική μου ζωή είχε φθάσει σε σημείο, που δεν μου προκαλεί πια κανένα ενθουσιασμό η σκέψη να κάνω έρωτα με το σύντροφό μου.
Ενώ τώρα είμαι ενθουσιασμένη νοιώθω όμορφα, νοιώθω θηλυκό, παύω να ΄μαι μάνα και σύζυγος, είμαι εγώ, γυμνή, με τον έρωτα μου.
Νιώθω ένα αίσθημα απίστευτης πληρότητας και συγχρόνως έχω την εντύπωση ότι ζούσα σε κατάσταση στέρησης.
Και λιώνω. Ο ρασοφόρος, με τρελαίνει, τα έχω χάσει τελείως το ξέρω.
Όταν πέφτω στην αγκαλιά του πρόθυμη για όλα, στην πραγματικότητα είμαι έτοιμη για τα πάντα,
Όταν μου κάνει έρωτα και με γαμάει νοιώθω ότι κάνω έρωτα για πρώτη φορά μετά από καιρό. Νοιώθω σαν μαθητριούλα που ανακαλύπτει αισθησιακά και όμορφα τις σεξουαλικές της ορμές και αφήνεται στον έρωτα και στο γαμήσι χωρίς όρια.
Όταν ηρεμώ το ξέρω ότι κάνω λάθος,..... πολύ χοντρό λάθος, ξεπερνάω τα όρια και τρομάζω και φοβάμαι μήπως χαθώ.
Ο έρωτας και ο φόβος πηγαίνουν πάντοτε μαζί με μια θανάσιμη αγωνία που φέρει μαζί μ' αυτήν κι ένα αίσθημα ενοχής.
Τρομάζω ρε φιλενάδα…. πιο πολύ με την σκέψη ότι, ο ρασοφόρος μπορεί να κάνει κυριολεκτικά ότι θέλει με το κορμί μου, με υποτάσσει. ... μαζί του κάνω τα πάντα…… απίστευτο γαμήσι…. πηδώντας με νοιώθω τον οργασμό, σε κορύφωση κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια. Σε σημείο που το  μυαλό μου δεν ξεκολλάει από εκείνον..........είναι συνεχώς στο καυλί του.
Σπίτι χωρίς κέρατο δάσος χωρίς έλατο. Έτσι δεν λένε ρε φιλενάδα;....
Ακόμη και τα πουλάκια στη φύση, δεν είναι και αθώες περιστερές. Βρέθηκαν πολλά ράμματα για την γούνα τους , όπως ότι βγάζουν τα ματάκια τους, με όποιον τους γυαλίσει στο απέναντι φτερωτό στρατόπεδο και πάει λέγοντας.
'Όχι ότι θέλω να χωρίσω τον κούκλο μου, αυτό δεν το συζητάω καν. Τον αγαπάω, τόσα έχουμε περάσει μαζί, με ξέρει, τον ξέρω, αγαπιόμαστε, αλλά ο γάμος γίνεται αναπόφευκτα ανιαρός.
Ο έρωτας δεν χωράει σε λογική.»
«Σωστά o έρωτας δεν χωράει σε λογική. Λοιπόν έχουμε χρόνο να τα πούμε αργότερα. Απόψε αγάπη μου πες σε όλους ένα αντίο και ζήσε τη βραδιά χωρίς αυτούς!.......... Εμείς εδώ έχουμε η μια την άλλη να μιλάμε σαν φιλενάδες, που είχανε να βρεθούνε καιρό.. ... Ξέχνα λοιπόν τους έρωτες και πάμε παρέα για πολλά κοκτέιλ σε κάποιο μπαράκι. Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη το βράδυ… και ερωτιάρα.»
Σούρουπο καθημερινής η βόλτα στην πόλη ήταν ενδιαφέρουσα και χαλαρωτική. Μετά από μερικά  σφηνάκια που τα σήκωνε η κατάσταση και για τις δυο τους, η βραδιά είχε κυλήσει υπέροχα σε μια φάση χαράς και χαλάρωσης μέχρι να αποφασίσουν να γυρίσουν στο ξενοδοχείο.
Μόλις έφτασαν στο δωμάτιο τους ήθελαν να κάνουν ένα ντους να ανανεωθούν. Η χήρα της είπε να πάει πρώτη στο μπάνιο, γιατί αυτή θα κάτσει να δει τα μηνύματά της.
Έχοντας τελειώσει το ντους η χήρα, απευθύνεται στην σύντροφο του. Τη ρώτησε αν πήγαν όλα καλά.
«Δεν μου τελείωσες…… πως τα πέρασες χθες με τους κολικούς του εντέρου;»
«Με διέλυσε ο γαμιόλης ο παπάς. Κώλος είναι γαμιόλη, πρόσεχε τον. Με ενοχλεί και νομίζω έχει ερεθιστεί».
«Λοιπόν ξάπλωσε τώρα μπρούμυτα στο κρεβάτι και άφησε τη φίλη σου να σε περιποιηθεί γιατί από ότι καταλαβαίνω ίσως να έχει πάρει φωτιά ο κώλος σου. Έχω από χθες προμηθευτεί μια αντιφλεγμονώδη λιπαρή κρεμά που βοήθα στην υγεία του δέρματος.»
Της ανέβασε το νυχτικό ψηλά στη πλάτη, τη βοήθησε να βγάλει το μικρό εσώρουχο της και δεν έχασε την ευκαιρία να κολλήσει τη ματιά της στον βελουδένιο κώλο…..  λείος, απαλός και σφιχτός
«Είναι ερεθισμένος, όχι τίποτα το σοβαρό. Μην κουνιέσαι σε λίγο θα ανακουφιστείς και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα.»
Απλώνοντας την ενυδατική κρέμα και υγραίνοντας την περιοχή στην αρχή άρχισε να την χαϊδεύει απαλά - απαλά με όλη την παλάμη της, για να απορροφηθεί από το δέρμα.
Όταν τα χέρια της άρχισαν πιο τολμηρά να εξερευνούν την περιοχή ανάμεσα στη χαραμάδα στο λείο και απαλό δέρμα, τα χάδια  άρχισαν να αναστατώνουν την σύντροφο του και η ανάσα της γινόταν όλο και πιο βαριά.
«Γιατί μου τα κάνεις αυτό;» άρχισε να λέει στη χήρα…
Το ευχάριστο πασπάτεμα με τα χέρια, της προκαλούσε ένα αίσθημα  ηδονικό που διαχεόταν σ' όλο της το κορμί ..
«Για να σου αρέσουν μωρό μου!» της απάντησε η χήρα.
«Περίμενε να δούμε και την κολωτρυπίδα σου τώρα», συνέχισε η χήρα, και διστακτικά έβαλε το δάχτυλο της ανάμεσα στη τρύπα της χαραμάδας….. ένοιωσε τα υγρά της να ανακατώνονται με την λιπαρή κρέμα.
«Μωρό μου, τι υπέροχο σέξι κωλαράκι σου έκανα, δεν μπορείς να φανταστείς. Κοίτα πως πάλλεται... ρουφιάνα! Αχ, μωρό μου, αυτό με καυλώνει»
«Και ο δικός σου δεν υστερεί… Νομίζεις δεν έχω αντιληφθεί τον κούκλο μου που λιγουρεύεται τον κώλο σου σαν πατρινό λουκούμι.»
Της χήρας της άρεσε πολύ η ηδονή που ένιωθε από κείνη τη μεριά του κορμιού της. Άλλωστε το λένε και οι σεξολόγοι: Η γυναίκα πρέπει να ανακαλύπτει τις «ταμπουρωμένες» ηδονές που μπορεί να της προσφέρει το κορμί της, αρκεί να μη χαθεί στην αναζήτηση.
«Αλλά, ρε φιλενάδα, δεν ξέρουνε οι άντρες να σε παίρνουνε απ' τον κώλο. Ο κώλος,  γαμώτο μου...., θέλει προετοιμασία, μια τελετουργία, ε;
Εγώ θέλω να καυλώνω, μου αρέσει τρελά, αλλά δεν ξέρουνε, γαμώτο, με βιάζουν  και πονάω και τους σιχτιρίζω, έχω άδικο;»
«Φιλενάδα απόψε έχω καυλώσει απίστευτα, πάντα ήθελα να δοκιμάσω με γυναίκα….. από καιρό έχω νιώσει έλξη μαζί σου…. Έχω σεξουαλικές φαντασιώσεις αλλά δεν τολμούσα, φοβόμουν να σου το πω. Πάντα ήμουν περίεργη και πάντα ήθελα να δοκιμάσω μαζί σου μια καινούργια εμπειρία». Είπε η χήρα.
«Μωρή φιλενάδα! Τι έχεις στο βρώμικο μυαλουδάκι σου μωρό μου! Θα το μάθει ο εξομολόγος μας και θα μας αφορίσει.»
«Θα μας αφορίσει η θα μας ξεκολιάσει στο γαμήσι και τις δυο. Ξέρεις το καινούργιο που κυκλοφορεί για τον ιερέα μας.»
«Όχι για λέγε.»
« Ο τυχοδιώχτης παπά-γαμιάς, που καυχιέται ότι εκδύει τις γυναίκες από τα αμαρτήματα και από τα εσώρουχα.»
«Ο καριόλης! Το πιστεύω!
Εγώ ξέρω τ’ άλλο που κυκλοφορεί τελευταία.
Πήγε μια νεαρά και ζωηρή ενορίτισσα να του εξομολογηθεί. Του εξομολογήθηκε ότι το έκανε με τον χασάπη, τον μανάβη κλπ.
Συχωρεμένη τέκνο μου……… Ο ιερέας είχε δώσει αρκετές φορές άφεση αμαρτιών σε πιστούς της Εκκλησίας . Αφού τη ζητούσαν, την έπαιρναν..... μέγα το έλεος του Θεού.
Όλοι είμαστε αμαρτωλοί, τέκνον μου.....Έχεις να εξομολογηθείς κάποια άλλη αμαρτία;
Ναι. πάτερ έχω κάνει και μια μεγαλύτερη αμαρτία.
Ποια ευλογημένη.
Να έχω γαμηθεί και με τον παπά της άλλης ενορίας.
Γιατί μωρή τσούλα η δική σου ενορία δεν έχει παπά;.
Έχει φλεγόμενους δαίμονες μέσα του ......»
Στην αρχή η μια κορόιδευε την άλλη. Τα υπονοούμενα έπεφταν βροχή. Οι πονηρές λεξούλες όλο αυξάνονταν. Η πρόσκληση της χήρας ήταν αναπάντεχη. Και τώρα βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και στο ίδιο κρεβάτι και μοιράζονται την εξερεύνηση των κορμιών, που τις άγγιξε για πρώτη φορά άλλη γυναίκα
«Σύνελθε!», είπε στον εαυτό της. «Έχεις χάσει τα μυαλά σου!» μονολόγησε η σύντροφος του.
Ταυτόχρονα τριβόταν όλο και περισσότερο στο χέρι της χήρας τόσο πολύ που άρχισε να ξεστρώνει το σεντόνι στο κρεβάτι.
«Έλα μωράκι μου, μην αντιστέκεσαι, ξέρω και εσύ το θες». Της λέει η χήρα.
«Δεν ξέρω… μου είναι δύσκολο να σου στήσω το κωλαράκι μου! Νοιώθω άβολα.»  κατάφερε να ψιθυρίσει, αφήνοντας έναν αναστεναγμό ευχαρίστησης και έκλεισε τα μάτια παρακαλώντας από μέσα της να μη σταματήσει να της χαϊδεύει τον κώλο .
Ένα πρωτόγνωρο γι αυτή ερωτικό παιχνίδι ξεκίνησε. Εύρισκε το άγγιγμα αυτό πολύ ερεθιστικό.
«Έλα, η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη. Θα το συνηθίσεις και θα σου αρέσει και θα νοιώσεις ευχάριστα, όταν αισθανθείς τους μύες να χαλαρώνουν και το δάχτυλό μου να γλιστρά μέσα σου.» Της είπε η χήρα.
Η σύντροφος του είχε περάσει πλέον την κόκκινη γραμμή και αποφάσισε ότι είναι ο καιρός να το απολαύσει.
«Φιλενάδα γίνεσαι πρόστυχη αλλά μου αρέσει! Ναι μωρό μου, μ' αρέσει, βάλτο μου όλο μέσα... πήδα το κωλαράκι μου…!» της λέει με καυλωμένη φωνή.
Κι έτσι η χήρα έβαλε όλο το δάχτυλό μέσα της, ενώ οι μυς της προσπαθούσαν να το πνίξουν σφίγγοντας το.
Μετά το αρχικό της μούδιασμα είχε μπει στο ρόλο της ... Ένοιωθε να έχει ανατριχιάσει από ηδονή όταν κατάλαβε πόσο υγρή την είχε κάνει η χήρα.
Άρχισε να φωνάζει…
«Μωρό μου καυλώνω! θα χύσω! μωρό μου…» Όσο περνούσε η ώρα το κωλαράκι της καύλωνε ολοένα και πιο πολύ……. τα κωλομάγουλα της είχαν πάρει φωτιά!
Τώρα η χήρα με αεράτες σίγουρες κινήσεις, απλώνει αρκετό υγρό, πάνω στους τορνευτούς γοφούς, αυτό στάζει περνάει από την χαραμάδα του κώλου, κυλάει στα μουνόχειλα, απλώνει το υπόλοιπο, στα πόδια από τους μηρούς μέχρι τις γάμπες.
Η σύντροφος του, ανοίγει ναζιάρικα τα πόδια της, σηκώνει λίγο την λεκάνη να της δώσει χώρο, και η χήρα χουφτώνει απαλά όλο το μουνί της, με την παλάμη, και με τα δάχτυλα πάνω κάτω, η καύλα την τρελαίνει.
«Βλέπεις πόσο σε καυλώνει η φιλενάδα σου. Και εγώ έχω καυλώσει, έχω να νιώσω τόσα υγρά στο μουνί μου πολύ καιρό.» Της λέει η χήρα.
Και τελικά φιλήθηκαν για πρώτη φορά. Οι κουβέντες είχαν σταματήσει και τα χείλη τους κόλλησαν σε ένα παθιασμένο φιλί. Οι γλώσσες τους εξερευνούσαν τα στόματα τους. Άρχισαν να φιλιούνται σαν τρελές, τόσο άγρια, τόσο τρελά, έγλειφαν η μία την άλλη… φιλιούνται στο λαιμό και δάγκωναν τα χείλη τους. Τα φιλιά να κεντούν τη φρεσκάδα του κορμιού τους.
Τα βυζιά τους έτοιμα να εκραγούν. Αγκαλιάζονταν και τρίβονταν πάνω στο κρεβάτι παθιασμένα. Τα υγρά τους είχαν κάνει λίμνη ανάμεσα στα πόδια τους.
«Έλα μωρό μου χάιδεψε την κλειτορίδα μου. Δεν βλέπεις που σου ανοίγω τα πόδια μου;», φώναξε η σύντροφος του, κάνοντας ταυτόχρονα στην άκρη το σλιπάκι της χήρας και χώνοντας δύο δάκτυλα στον κώλο της και τα άλλα τρία στο μουνί της.
Η χήρα έτρεμε, ήταν έτοιμη να λιώσει από ηδονή. Κοιτούσε με τέτοιο πάθος και μετά έκλεισε τα μάτια της. Το πρόσωπο της ήταν κατακόκκινο. Ήταν πλέον τόσο ανοιχτή από την καύλα, που αν η σύντροφος του είχε και άλλα δάχτυλα, θα τα έχωνε κι αυτά μέσα.
Άρχισαν οι σπασμοί τους καθώς χάιδευαν η μια το μουνί της άλλης.
Όμορφη αίσθηση, μοναδική. Χαμένες και οι δύο στην πιο γλυκιά παραζάλη ούτε που κατάλαβαν πότε ήρθανε σε στάση 69 να γλείφουνε η μια το μουνί της άλλης και τις κωλοτρυπίδες τoυς. Τα δάχτυλα τους είχαν πάρει φωτιά μπαινόβγαιναν μέσα στα καυτά υγρά καυλωμένα μουνιά τους και στις κωλοτρυπίδες τους.
Ο παράδεισος τους άνοιξε την πόρτα του.
Νύχτα χωνεμένη, είχε πάει σχεδόν δύο μετά τα μεσάνυχτα που το ζευγάρι αναλώθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις και αφού ηρέμησαν από το ζενίθ της ερωτικής απόλαυσης, η χήρα ρώτησε την σύντροφο του.
«Τώρα που ηρεμήσαμε πες μου αργά και καθαρά, ….σου άρεσε;.»
Ένα μικρό βογκητό απόλαυσης ξέφυγε από την σύντροφο του καθώς χορτασμένη απ' την ηδονή αφέθηκε επάνω στην αγκαλιά στο γυμνό κορμί της χήρας.
«Μωρό μου!... Νιώθω παράξενα όμορφα.......σαν ζαλισμένη..... ένα παράξενο μείγμα ενοχής και ένα ζεστό κύμα ηδονής με διαπερνά ολόκληρη». Της απάντησε ναζιάρικα η σύντροφος του.
Τότε ήταν που η χήρα έκανε το βήμα και μοιράστηκε τις μύχιες σεξουαλικές φαντασιώσεις με την φιλενάδα της. Της είπε για την επιθυμία και την σεξουαλική έλξη που ξυπνά στις φαντασιώσεις της ο σύντροφο της και ότι πολλές φορές φαντάζεται τον εαυτό της μαζί τους στο κρεβάτι να κάνουμε έρωτα χωρίς αναστολές, και αυτές οι εικόνες και οι σκέψεις στέλνουν την ερωτική της διάθεση στα ουράνια.
Για μεγάλη της έκπληξη, η χήρα άκουσε την σύντροφο του να λέει ότι αυτό την κολακεύει ιδιαίτερα και ότι θα ήθελε να δοκιμάσει να κάνουνε όλοι μαζί σεξ…… λέγοντας της.
«Καλή μου φιλενάδα, η υπέρτατη ανδρική φαντασίωση του κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του είναι να πάει με δυο γυναίκες ταυτόχρονα.
Ο κούκλος μου είναι έντονα σεξουαλικός αλλά ταυτόχρονα έχει ισχυρές ηθικές αναστολές….. ώρες- ώρες τον λυπάμαι γιατί τον αγαπώ και έχω συναίσθηση της κατάστασης, πως υποφέρει. Το παρακάνω και εγώ με τις νηστείες μου και την περιοδική σεξουαλική αποχή… που τον παιδεύουν και μου διαμαρτύρεται.
............Καλά, νηστεύεις από το φαγητό, πρέπει και από το σεξ; Τι εννοείς δεν θα κάνουμε καθόλου σεξ;!
Λοιπόν άσε και εσύ τις ντροπές και κούνα τον κώλο σου χωρίς όρια και ντροπές και δείξε του πόσο πολύ τον θέλεις.
Βλέπεις μου προέκυψε και μονογαμικό ον ο κούκλος μου.
Το ξέρεις ότι στη φύση έχουν βρεθεί ως μονογαμικά ζώα μόνο δύο είδη: ένα είδος κοτσυφιού κι ένα είδος φάλαινας.» είπε στην χήρα.
«Καιρός να προσθέσουν και τρίτο είδος......... τον κούκλο μου» Πρόσθεσε χαριτολογώντας.
«Κάπου είδα γραμμένο … Η μονογαμία είναι μια άπατη..... βάλτε κι άλλον έναν τώρα στο κρεβάτι.» Συμπλήρωσε γελώντας χαρούμενα η χήρα.
Στο δρόμο της επιστροφής είχε αρχίσει να νυχτώνει, η χήρα έβλεπε ψηλά το φεγγάρι και όμορφες σκέψεις της έρχονταν στο μυαλό. Ένιωθε πολύ γεμάτη και μόνο υπέροχα συναισθήματα ξεπηδούσαν από τη ψυχή της…….. ήταν σε καλή διάθεση…… και η χθεσινοβραδινή ιδέα δεν λέει να ξεκολλήσει από το μυαλό της.
«Ρε φιλενάδα το νιώθεις και εσύ ότι το ταξίδι της επιστροφής μας, μετά από την τριήμερο εκδρομή μου φαίνεται πιο σύντομο απ’ ότι αυτό που κάναμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας αρχικά;»
Αν και πολύ κουρασμένη, το μυαλό της δεν ξεκολλάει από τη συζήτηση που είχανε με την σύντροφο του στη βραδινή ερωτικής τους περιπλάνηση.
«Μωρό μου γλυκό το σκέφτηκα. Όλα θα ξεκινήσουν στην Τήνο. Πριν ανοίξουν τα σχολεία ξέρω ότι πηγαίνεις για προσκύνημα κάθε χρόνο και σε συνοδεύει ανελλιπώς και ο κούκλος σου.
Αλήθεια πες μου πως το καταφέρνεις αυτό; …να!  να τρέχει προθύμως στις σταυροπροσκυνήσεις και ο κούκλος σου;
Προσπάθησε να κάνεις μια ανάλαφρη συζήτηση μαζί του την ώρα που είστε και οι δύο χαλαροί, έτσι ώστε να τον παροτρύνεις να πάμε μαζί παρέα … Κράτα και λίγο σεξουαλικό μυστήριο στη συζήτηση…. να τον διεγείρεις ώστε να προετοιμάσεις το έδαφος…..  έτσι και αλλιώς  δεμένο στο βρακί σου τον έχεις…… και εκεί θα κάνουμε  τα πράγματα που μας αρέσουν ... Εάν συμφωνείς και συ προτείνω να καλέσουμε και το ρασοφόρο ώστε σ’ ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως η σχεδιασμένη αναχώρηση του να έχει τον θερμό αποχαιρετισμό μας … θα χαρεί πολύ να ταξιδέψει μαζί μας……
Θα χαρείς και εσύ…… που όταν τον βλέπεις το μουνί σου παίρνει φωτιά.…, σου βγάζει στην επιφάνεια την πουτάνα γυναίκα που κρύβεται μέσα σου!
Περιττό να σου πω ότι ο ιερέας θα μείνει άναυδος από την χαρά του...... και στο ταξίδι το καυλί του θα θέλει να σκίσει το ράσο του και να πεταχτεί έξω.
Θα χαρεί και ο κούκλος σου....... άλλωστε κολλητοί φίλοι είναι,......... θα χαρούν και οι δυο τους πιστεύω.. και που ξέρεις όλα μπορούν να συμβούν.
Φιλενάδα και οι άνδρες άλλαξαν τα τελευταία χρόνια. Υπομένουν η αποδέχονται την εκτός γάμου ερωτική δραστηριότητα των γυναικών τους.
Μερικοί μάλιστα, όχι μόνο την υπομένουν, αλλά ηδονίζονται, ζητώντας από τις συζύγους τους, να τους περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια, την ερωτική τους συνεύρεση με τον εραστή τους.
Τέλος, υπάρχει κι ένα ποσοστό ανδρών, που θέλουν να απολαμβάνουν τη γυναίκα τους, όταν αυτή ερωτοτροπεί, ή κάνει έρωτα με τον εραστή της, με την δική τους παρουσία! Πολλές φορές μάλιστα της το ζητούν, και συμμετέχουν και οι ίδιοι.
Κάτι ξέρω από παρτούζες μωρό μου! Αποφάσισα λοιπόν, να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.
Ήδη φαντάζομαι τις ερωτικές μας σκηνές στην σουίτα του ξενοδοχείου να ανεβάζουν τις θερμοκρασίες και την ηδονή να φωλιάζει μέσα μας.
Θα έχουμε δυο άντρες στο κρεβάτι οι οποίοι θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μας ικανοποιήσουν….. να μας βγάζουν τα κρυμμένα τρόπαια της ηδονής….. και εμείς να τριβόμαστε σαν πουτανάκια έτοιμα να μας γαμήσουν με όλους τους τρόπους κι από παντού.
Εγώ... εσύ μωρό μου... ο ρασοφόρος... και ο κούκλος σου....
Να γουστάρουμε μωρό μου! Σαν αυθεντικές πουτάνες. Χωρίς ενδοιασμούς και κόμπλεξ..»
Δεν έχει αναστολές σκέφτηκε........αλλά μόνο νύχτες και στιγμές απ’ ηδονή χορτάτες.

Αυτός ήδη βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας αναμένοντας την επιστροφή της σύντροφο του με την χήρα από την εκδρομή τους.
Εκεί συνάντησε και τον ιερέα ο οποίος είχε επιστρέψει απογευματινές ώρες από την Θεσσαλονίκη αεροπορικώς και ανέμενε ομοίως το ποίμνιο του.
Οι δύο άντρες που στέκονταν ο ένας απέναντι από τον άλλον μέσα στον προαύλιο χώρο του ναού, είχαν ακριβώς το ίδιο ύψος. Ο ζεστός αέρας γύρω τους μύριζε λιβάνι. Ο ιερέας φορούσε ελαφριά και λίγο πιο μοντέρνα ράσα για ορθόδοξους ιερείς γιατί εδώ και πάνω από έναν μήνα είχε κάθε μέρα λιακάδα και τις βραδινές ώρες η ζέστη γινόταν αφόρητη.
Μετά από μια θερμή και εγκάρδια χειραψία αναλώθηκαν σε φιλική συζήτηση με θέμα το ταξίδι του ιερέα στο Άγιο Όρος.
«Αν και είναι πολύ δύσκολο κανείς να εκφράσει με λόγια τις εμπειρίες του απ’ αυτό το μοναδικό ταξίδι, την μνημειακή του διάσταση, το μεγαλείο του.
Ένα ταξίδι στο μύθο, στην πραγματικότητα και στην ιστορία. Φίλε μου κάλε! Μες στο μυαλό μου ήσουνα! Την επομένη φορά θα πάμε παρέα. Μη μου στερήσεις αυτή τη χαρά. »
«Καλοσύνη σου πάτερ! Είναι και χαρά δική μου! Το υπόσχομαι.»
Εκεί το έφερε και η κουβέντα με τους κολικούς της συντρόφου του…..
«Πάτερ σαν φίλος από καρδιάς, τολμώ να σου μιλήσω ανοικτά……
Μου παραπονέθηκε για κάποιο περαστικό πρόβλημα υγείας.
Με πληροφόρησε ότι είχε αρχίσει να νιώθει άβολα ήδη από το ταξίδι..... ότι είχε βαρύ κεφάλι, είχε αρχίσει να υποφέρει από κολικούς όλο το βράδυ, και δυσκολία να φροντίσει τον εαυτό της ...
Και εσύ ο πνευματικός της….. οι ψυχικές αναζητήσεις της….. έφυγες είπε, χωρίς να της δώσεις σημασία, και το πήρε κατάκαρδα.
Να! Νομίζει ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι δεν πάει καλά, λέγοντας ότι δεν εισπράττει την αγάπη και τρυφερότητα από τον πνευματικό της σαν βαθιά θρησκευόμενη.
Αισθάνεται ότι την αποφεύγεις...
Ένοιωσε μοναξιά, συναισθηματική απογοήτευση...... ανίσχυρη, παραμελημένη και σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα. αναζητώντας τον πνευματικό της. Τον εξομολόγο της και έμπιστο σύμβουλος της ...
Η αλήθεια είναι ότι κάτι και για μια φοιτήτρια έλεγε δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε.
Χάθηκε να της διαβάσεις μια προσευχή …….. στενή φιλία έχεις και με την σύντροφο μου γνωρίζεις πως δρουν επάνω της οι προσευχές και η θεία λατρεία…….  που υπέφερε να της πεις δυο παρηγορητικές ευχές, αδελφέ μου,….. σε λέω αδελφέ μου γιατί σε αισθάνομαι αδελφό μου……. ακόμη και να  αγκαλιάσεις στοργικά το κορίτσι μας.
Τα κορίτσια πάτερ είναι σαν τις γάτες, όταν είσαι ο πνευματικός τους. Θέλουν να τις αγκαλιάζεις στοργικά και μέσω υμών να αισθάνονται τη χάρη του θεού στον πόνο και την ταλαιπωρία.
Στην ανάγκη σαν κολλητός μου φίλος μπορούσες να διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο τους να κοιμηθείς μαζί της το βράδυ για να νοιώθει ασφαλής με την παρουσία σου και την επόμενη να αναχωρούσες για τον προορισμό σου.
Ώ! τι θαλπωρή… τι γαλήνη που θα ένιωθε εάν τρύπωνες μέσα στο ζεστό κρεβατάκι της.
Να νοιώσει τη ζέστη από το σώμα σου να διαχέεται γλυκά στο κορμί της καθώς εξαφανίζει τις φοβίες και τους δισταγμούς της και να τη λυτρώνει απ' τα επίγεια προβλήματα της.
Πάτερ στα μέρη μας για τους κολλητούς φίλους ισχύει ο κανόνας ότι ο κολλητός σου μπορεί να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με την σύντροφο σου και να μη συμβεί τίποτα για πέντε χρόνια συνεχόμενα.»
Τουλάχιστον τίποτα από τη μεριά του κολλητού σου.
Αυτής!.... Κύματα ηδονής να ξεχύνονται στο κορμί της.... σαν ν' ακούει, τα βογκητά και τα πνιχτά παρακάλια της ενώ κουλουριάζεται και κολλάει πάνω του από ευχαρίστηση.... «Το κορμί μου έχει πάρει φωτιά. Καίγομαι απ’ την καύλα! Έλα λοιπόν! Μην αργείς! Γάμησε με!,  πάρε με μωρό μου!!!» Αυτά δεν τα είπε, αλλά τα σκέφτηκε…
......................... Απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα και τα προσκυνήματα που επισκέφθηκαν……. το λεωφορείο με τους εκδρομείς επέστρεψε από αυτή την προσκυνηματική εκδρομή στον ευρύτερο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού με τους εκδρομείς, μέσα σ' ένα κλίμα ψυχικής ευφορίας από την πολύ πετυχημένη εκδρομή……. όλοι τους ήταν σαν μια οικογένεια.
«Κατεβαίνει!»
Τον πληροφόρησε ο ιερέας που την είδε πρώτος να κατεβαίνει από το γεμάτο λεωφορείο.
Αυτή χαρούμενη που την περίμενε να επιστρέψει, κάλυψε τα τελευταία λιγοστά εκατοστά που τους χώριζαν και τον αγκάλιασε τόσο σφιχτά λες και έλειπε μήνες.
Η όλη παρουσία της έχει μια χάρη. Κομψότητα. Είναι ένα πλάσμα elegant από κορυφής έως ονύχων.
«Μια χαρά σε βλέπω αγάπη μου». Της είπε ο σύντροφος της κοιτώντας το όμορφο πρόσωπο της και τα ζωηρά της μάτια.
«Αγάπη μου σε αναζήτησα.... Θέλω να σε μυρίσω, μου έλειψε η μυρωδιά σου, μου έλειψες εσύ …… Να ξέρες πόσο σ' αγαπώ........ Χριστέ μου πόσο μου έλειψες.» Tου λέει.
Στη συνέχεια τον αφήνει αφού του ζήτησε συγνώμη, τον προσπερνά νωχελικά με βήμα λικνιστό να συναντήσει στο βάθος του προαυλίου χώρου τον ιερέα.
Έσκυψε ευλαβικά να τον ασπαστεί.
Τα χέρια του ιερέα με αργές και αισθησιακές κινήσεις χάιδευαν το δικό της χέρι. «Μ’ έχεις κάνει λιώμα.» Της ψέλλισε λιγωμένος από ερωτική επιθυμία.
Το πρόσωπο της είχε πέσει μέσα σε μια κηλίδα φωτός και ήταν φωτισμένο.
Στα σαρκώδη και άλικα χείλη της, και στο χαμόγελο της που ανθούσε υπάρχει μια εικόνα ερωτική.
Τις θολές του σκέψεις τις διέκοψε η χήρα, ζωηρή, με ζουμερές καμπύλες, τσαχπίνικα σκιρτήματα και πλούσια ξανθό κόκκινα μαλλιά, σε μπούκλες.
Οι ματιές τους έσμιξαν για αρκετά δευτερόλεπτα.
Το βραδινό αεράκι της χάιδευε το πρόσωπο που του χαμογελούσε ναζιάρικα.
Τα όμορφα γλυκά της µάτια ερωτοτροπούσαν παιχνιδιάρικα όταν τον έφερε κοντά της, κόλλησε το στήθος της πάνω στο σκληρό του στήθος προκαλώντας ηλεκτρισμό στο σφριγηλό του σώµα και ηδονικές δονήσεις. Αισθάνθηκε, λίγο έκπληκτος η αλήθεια. Την άκουσε να αναστενάζει ηδονικά και ένιωσε ευχαριστημένος.
Ανοίχτηκε για λίγο έριξε το βλέμμα της στο κορμί του, προς τα κάτω, χαμογέλασε πλατιά και ξανά κόλλησε επάνω του. Το σώμα της τρεμάμενο προσδοκεί την ηδονή της ύπαρξής του.
Αυτός αισθάνθηκε το μπράτσο της να τον σφίγγει, το κορμί της να συσπάται, και πίεζε με τους μηρούς της το ολοένα και πιο σκληρό πέος του καθώς τρίφτηκε πάνω του.
Ήταν ένας καυλωμένος άνδρας..
Και όπως ήταν φυσικό καύλωσε και κείνη και σκέφτηκε στα γρήγορα ότι κάτι έπρεπε να γίνει.
«Η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα.» Της είπε με πονηρό χαμόγελο.
Εκείνη τον κοίταξε ξαφνιασμένη. Δεν το περίμενε. Ήταν η ευκαιρία της.
Αυτός ο άνδρας της αναστάτωνε και δεν το έκρυβε. Δεν της έδινε τη σημασία που θα ήθελε, αλλά δεν του περνούσε κι αδιάφορη τουλάχιστον απόψε καθώς έδειχνε. Λάτρευε το χαμόγελό του. Το χιούμορ του και την κοινωνικότητα του.
Είχαν αποκτήσει ένα πολύ παράξενο δέσιμο. «Φίλοι» δήλωναν. Κι αυτό ήταν, πρακτικά
Ξενέρωνε που ήταν πιασμένος.
«Είναι πιο τίμια στο κρεβάτι κούκλε μου.» Του ανταπόδωσε με πονηρό χαμόγελο και με τη μνήμη της γεμάτη αναμνήσεις και ηδονή εκείνης της πρώτης τους ερωτικής πράξης στο εξοχικό της.
Τους άρεσε πολύ απόψε αυτή η σωματική επαφή και δεν το έκρυψαν ο ένας από τον άλλο.
Η σύντροφος του τον πληροφόρησε ότι με τον ιερέα και τον αγιογράφο είχαν να διευθετήσουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες και θα καθυστερούσε.
Η εκκλησία τελούσε υπό αναπαλαίωση και οι εργασίες ήταν σε εξέλιξη.
Του πρότεινε ν' αναλάβει τη μεταφορά της φιλενάδας στο σπίτι της, και να γυρνούσε για να την πάρει.
Η χήρα έλαβε την ευκαιρία πήρε παράμερα την σύντροφο του το συζήτησαν και άλλαξαν το πλάνο.
«Τα παιδιά μας λείπουν στην έξοχη εγώ είμαι μόνη στο σπίτι από ότι γνωρίζω το ίδιο και εσείς λοιπόν θα πάμε με τον κούκλο σου σπίτι μου να με βοηθήσει να ετοιμάσουμε το δείπνο, και εσένα μόλις τελειώσετε με τις αγιογραφίες σε φέρνει ο ιερέας…. Α και που είσαι ….. τον καλούμε και αυτόν στο δείπνο.»
Κάτι ακόμη της ψιθύρισε συνωμοτικά, της έκλεισε πονηρά το μάτι και της έβαλε και κάτι στο χέρι.
«Καλή διασκέδαση κι αν προλάβετε ετοιμάζετε και το δείπνο.... λίγο χλωμό το βλέπω αλλά λέω.». Τους φώναξε φεύγοντας προς το εσωτερικό του ναού.
Αυτός κοίταξε περίεργα τη χήρα.... αφού η σύντροφος του είχε μπει ήδη στο ναό και τη ρώτησε.
«Τι εννοούσε με αυτό η φιλενάδα σου; Τι μουρμουρίζατε συνωμοτικά εσείς οι δυο εκεί πέρα;» Ρώτησε χαμογελώντας.
«Δεν ξέρω του λέει, κάτι πρόστυχο μάλλον με εσένα και εμένα. Τι να σου πω, σύντροφος της είσαι, δεν κατάλαβες;»
Αυτός σήκωσε ερωτηματικά τους ώμους του.
Ο ιερέας τους δήλωσε ότι ευχαρίστως και πρόθυμα θα μεταφέρει την σύντροφο του, αλλά ο ίδιος παρά όλο που θα το επιθυμούσε από καρδιάς έχει κάποια ανειλημμένη υποχρέωση απόψε και δεν θα μπορέσει να έλθει στην παρέα τους.
Πρότεινε δε μια από τις επόμενες ημέρες να δειπνήσουν όλοι μαζί, είναι καλεσμένοι του.
Με το που ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο, η χήρα είχε ένα προσωπικό ξέσπασμα μαζί του..
Οδηγώντας στο δρόμο, βρέθηκε αντιμέτωπος, από τα πρώτα μέτρα…… με μια αρκούντως θυμωμένη αντίδραση της χήρας.
Άρχισε σε έξαλλη κατάσταση να του επιτίθεται λεκτικά μ' ένα ατέλειωτο συναισθηματικό ξέσπασμα διαμαρτυρόμενη για την συμπεριφορά του..
«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτό που κάνεις. Με πούλησες! Πρόστυχε άνδρα που είναι οι υποσχέσεις σου για ατέλειωτα γαμήσια;
Οι μέρες περνούσαν, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση…… το τηλέφωνο σου κλειστό ……. Σε σκεπτόμουν και  έσκαγα, λύσσαγα, έβραζα στο ζουμί μου και ένιωθα... πώς να σ' το εξηγήσω;
Ε, να, τη στιγμή εκείνη που έσκαγα, ένιωθα... ένιωθα ...»
Τελείωσε τόσο απότομα που μπέρδεψε τα λόγια της κι αναστέναξε ανακουφισμένη που είχε τελειώσει..
Αυτός δεν της έκανε καμία νύξη για το οτιδήποτε μεταξύ τους. Αρχικά παρέμεινε σιωπηλός, σκεφτικός. Περίμενε να τελείωση η έκρηξη, που δεν θ' αργούσε.
Στη συνέχεια ξεκίνησε μια απολογητική απάντηση στο ξέσπασμα της λέγοντας :
«Σάντυ! Δε θα πλήγωνα ποτέ κάποιον επίτηδες» Της λέει
«Αν ήξερα ότι αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα, προφανώς δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Ένιωθα τόσο χαζός. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να σε προσβάλλω ή να σε πληγώσω .. Αλλά δυστυχώς……..»  Και εκεί έμεινε μετέωρη η απολογία του.
«Και εν προκειμένω το γνωρίζεις ότι τελευταία μεγάλο διάστημα ήμουν εκτός Ελλάδας.  Η εταιρεία με είχε στείλει στην Κίνα στις επισκευές αγάπη μου…»
(Σάντυ είναι το όνομα της χήρας).
Η λεκτική επίθεση καταλάγιασε εύκολα, και γρήγορα άλλαξε και η διάθεση, γιατί η σπίθα και το ερωτικό υπήρχε από την πρώτη στιγμή.
Εξομολογήθηκε το πόσο πολύ τον ήθελε….. να τον κάνει δικό της.
Αυτός προσπερνώντας διπλωματικά τον σκόπελο να απαντήσει……. άρχισε να την ευχαριστεί θερμά για την συμπαράσταση στην σύντροφο του, και θα επιθυμούσε να μεταφέρει τις ευχαριστίες του και στη ξαδέλφη της στην Θεσσαλονίκη.
Η χήρα ξενερωμένα του είπε…. «τόσο κολλημένος είσαι που δεν μπορείς να δεις ερωτικά άλλη γυναίκα;»
Πείσμωσε. Τον ήθελε. Έκατσαν έτσι οι συγκυρίες λοιπόν που απόψε θα έκανε τα πάντα για να τον πάει στο κρεβάτι..
Είχε μάθει ότι θέλει, να το διεκδικεί. Και όλα απόψε έδειχναν πως και αυτός τη θέλει.
«Το ότι είσαι παντρεμένος με ξενερώνει απίστευτα και είναι πολύ τυχερή η φιλενάδα μου αλλά πραγματικά αν και ξέρω ότι δεν είναι σωστό να φλερτάρω με παντρεμένο άνδρα, δεν ξέρω τι είναι αυτό μέσα μου που με κάνει να μην μπορώ να σταματήσω μαζί σου. Θέλω να σου κάνω τον πιο τρελό έρωτα.»
«Σάντυ! Το κορμί μου σε θέλει, σε ζητά…… αλλά τα μυαλό μου αντιστέκεται στον πειρασμό .»
«Κούκλε το σεξ και ο έρωτας θέλουν φαντασία, χωρίς «πρέπει» και στερεότυπα.
Αυτά τα έχουμε ξαναπεί …. Όταν μιλάει το κορμί ξέχνα τα πρέπει και τα μη.
Πώς αλλιώς να στο εξηγήσω… να στο ζωγραφίσω;…… σε θέλω για εραστή κι όχι φίλο ή πατρική φιγούρα.»
Μέχρι να φτάσουν στο σπίτι, ένιωθε μια γλυκιά ηδονή να την κυριεύει, κι έμεινε να κρυφοκοιτάζει, μια τεράστια στύση ανάμεσα στα πόδια του που λίγο ήθελε να σκίσει το παντελόνι του και να πεταχτεί έξω.
Ο πόθος της για γαμήσια με τον σύντροφο της φίλης της είχε ξυπνήσει για τα καλά μέσα της.
Είχε στερηθεί το γαμήσι και τώρα που το βρήκε δε θέλει να χαθεί καμία ευκαιρία.
Αυτός εκτός από την προσοχή του στο δρόμο όση ώρα μίλαγε τα μάτια του ήταν καρφωμένα και στα βυζιά της και με τη σκέψη πως θα της τον έβαζε ανάμεσά τους, τον έκανε ηφαίστειο.
Αυτή λες και κατάλαβε τη σκέψη του, του κάνει: «Σε βλέπω να κοιτάζεις το στήθος μου συνέχεια. Αλήθεια πες μου το δικό μου δεν κάνει τη διαφορά με της φιλενάδας μου;»
«Σάντυ! Προς Θεού δεν πρέπει να απασχολείς τον οδηγό»……………..
Ήδη είχαν παρκάρει στην αυλή του σπιτιού της.
Με το που έκλεισαν την πόρτα πίσω τους την είδε και έπαθε. Φόραγε ένα πουκάμισο άσπρο από δαντέλα, και χωρίς να περιμένει κουβέντα  ξεκουμπώνει το πουκάμισό της το βγάζει, και τα στητά υπέροχα βυζιά της τ’ αφήνει ελεύθερα στη θέα.
«Σάντυυυ! Μωρό μου!... Το ξέρεις ότι σε λίγο έρχεται η φιλενάδα σου;».
«Μην ανησυχείς! Μωρό μου! …δεν έχεις ιδέα από τον αγιογράφο.» Του απαντά μ’ ένα πονηρό χαμόγελο στα χείλη.
«Ακούραστος εργάτης, φοβερά λεπτολόγος, ευγενέστατος αλλά και συνάμα αυστηρός στη δουλειά του με ακρίβεια, και ευαισθησία. Είναι τόσο λεπτολόγος που ελέγχει και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Δεν έχω δει άλλον άνθρωπο να αγαπά τόσο τη δουλειά του ……
Είναι ικανός λοιπόν να τους ξενυχτίσει.» Του λέει ατάραχη.
Και μην ξεχνάς τον κολλητό σου το ρασοφόρο. Είναι κρυφός φιλήδονος και λάγνος εραστής.....και η φιλενάδα η θρησκόληπτη με την κορμάρα πειρασμό όλο και κάποια μικρή αμαρτία θα θέλει να .... του εξομολογηθεί απόψε.... για να καθαρισθεί από την αμαρτωλή της φύσιν.»
«Σάντυ μου λες κάτι; Αυτό σημαίνει κάποια είδηση; Βάζεις φωτιά στις σκέψεις μου, γκρίζα σύννεφα παντού......»
Από κάτω φορούσε μία μπλε φούστα με ένα σκίσιμο στο πλάι, αθλητικά εκδρομικά παπούτσια με κοντές βαμβακερές κάλτσες που της έδιναν μια εφηβική σεξουαλική αθωότητα.
Φθάνοντας στο σαλόνι της, του πήρε από τα χέρια τους ταξιδιωτικούς σάκους και τους έριξε στον καναπέ. Έλυσε τη φούστα της και την άφησε να πέσει στο πάτωμα, έμεινε τελείως γυμνή με το βρακί της και τα παπούτσια της.
Το φιλήδονο κορμί, οι καμπύλες και το κοριτσίστικο χαμόγελο της του κόβουν την ανάσα!
Σκέτη φωτιά κουνώντας προκλητικά τους γλουτούς της σκύβει, βγάζει το βρακί της και του το κολλάει στο πρόσωπο βρεγμένο από τα υγρά της καύλας της.
Αυτός έμεινε άφωνος με το βρακί στο στόμα.
Η χήρα βλέποντας τη χαζή έκφραση που είχε πάρει από τη καύλα του, αρχίζει με το ένα της χέρι να τρίβει τις ρώγες της και με το άλλο της να τον αγκαλιάζει και να κολλάει επάνω του.
Το στόμα της ήρθε πάνω στο δικό του και κολλώντας τα χείλη της στα δικά του, αυτός ασυναίσθητα ανοίγει το στόμα του και βάζοντας τη γλώσσα του στο στόμα της αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος.
Τα πόδια τους έτρεμαν από τη καύλα.
Αυτή η αποκάλυψη του αμοιβαίου πάθους τους συνήγειρε. Τους αναθέρμανε τον πόθο και τη σωματική έλξη, που από πάντα υπήρχε και αποφάσισαν να ξαναριχτούν με ορμή σ’ ένα νέο γύρο σεξουαλικής πανδαισίας. Σαν συνέχεια μετά από καιρό από εκείνο το πρώτο βράδυ στο ειδυλλιακό αγροτόσπιτο, με ένα υποχρεωτικό και άκομψο διάλειμμα με υπαιτιότητα του.
Συνέχισαν να φιλιούνται. Έλιωναν !
Η χήρα αισθάνθηκε το χέρι του στους μηρούς της, να διαγράφει κύκλους και να χαϊδεύει, χωρίς καμία απολύτως βιασύνη, και το κορμί της να ανταποκρίνεται μ’ ένα σφίξιμο ανάμεσα στα πόδια της.Τις έχωσε μέσα στο μουνί της δύο δάχτυλα και ρυθμικά τη γαμούσε μ’ αυτά.
Με το μουνί της πλέον τελείως μούσκεμα του ψιθυρίζει. «Απίστευτη καύλα Θεέ μου! Έλα, πάμε στο κρεβάτι».
Χωρίς ν’ ανακοπεί η ερωτική τους μέθη κίνησαν αγκαλιασμένοι και περπατούσαν με συνεχή σκουντουφλήματα στο διάδρομο που οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρα της, ενώ είχε αρχίσει να βγάζει τα ρούχα του προκειμένου να σμίξουν τα κορμιά τους το γρηγορότερο δυνατόν.
Ξεκούμπωσε το πουκάμισο του και τον βοήθησε να το βγάλει με τα χέρια της να τρέχουνε επάνω στο μυώδες στήθος του.
Ξαπλώνει πάνω του και συνεχίζουν να φιλιούνται στο στόμα. Τα χέρια της πλέον άρχισαν να εξερευνούν το κορμί του. Σιγά – σιγά άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω ενώ παράλληλα τα χέρια του συνέχιζαν να της τρίβουν τη κλειτορίδα της.
Το χέρι της έφτασε στον πούτσο του που σπαρταρούσε από ηδονή. Σταμάτησε να τον φιλάει στο στόμα και γύρισε κοιτάζοντας τον πούτσο του με θαυμασμό.
«Ωωω.. Θεέ και Κύριε!... Πρόστυχε άνδρα..... πόσο σου έχει σκληρύνει… σε καυλώνω η πουτάνα.» Αναφώνησε απολαυστικά και με ύφος θεατρικό.
« Εσύ τι λες… Και βέβαια μωρό μου. Είναι δυνατόν να μην με καυλώνεις; Να ήξερες πόσες φορές σε σκεπτόμουν  εκεί στη μακρινή Κίνα».
Τον κοίταξε και χαμογέλασε αυτάρεσκα.
«Μην μου πεις ότι τον έπαιζες όσες φορές με σκεπτόσουν;»
«Να σου πω την αμαρτία μου; Εσύ τι λες!
Όπως θυμάμαι ήσουν πολλές φορές η πρωταγωνίστρια στις φαντασιώσεις μου.
Τότε η ηδονή μου έφτανε στα ύψη, και η σκέψη αυτή έφερνε τον οργασμό… δυνατό… γλυκό… απολαυστικό… λυτρωτικό.»
Η χήρα γονάτισε τον βοήθησε να βγάλει τα παπούτσια, του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο.
Με λάγνα και πολλά υποσχόμενη ματιά πήρε με πρόστυχη ευλάβεια τον πούτσο του στα χέρια της και τον οδήγησε στο στόμα της.
«Καύλα μου το κανείς υπέροχα, αλλά απόψε θα ξεκινήσουμε αλλιώς.»
«Το κάνω καλύτερα από τις κινέζες σου;» Τον ρωτάει ναζιάρικα.
Αυτός γέλασε χαρούμενα και της απάντησε.
«Το γνωρίζεις ότι είμαι μονογαμικό ον…. . Λατρεύω την φιλενάδα σου και δεν μου 'ρχεται να ψάξω άλλη ερωτική αγκαλιά..... είσαι η εξαίρεση μου και αυτό λέει πολλά......»
Την ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι της λύγισε τα πόδια, της έβγαλε τα αθλητικά παπούτσια αφήνοντας τις κοντές βαμβακερές κάλτσες της στα μακριά της πόδια ... Ένα ζευγάρι πανέμορφα πόδια!
Ξετρελαμένος από την επιθυμία, ανάσαινε το άρωμα του κορμιού της, που σπαρταρούσε.
«Έχεις τόσο όμορφο δέρμα, μωρό μου»
Οι ματιές τους έσμιξαν κι εκείνη χαμογέλασε ηδονικά, προτού αφήσει το κεφάλι της να πέσει πίσω ανάμεσα στα μαξιλάρια.
Το δέρμα της ανατρίχιαζε στο άγγιγμα του, η στάση του σώματός της χαλάρωνε, γινόταν πιο προκλητική, το κωλαράκι της τουρλωνόταν αυτόματα και τα πόδια της άνοιγαν για να τον διευκολύνει.
Κατέβηκε χαμηλά ανάμεσα στα πόδια της φιλώντας τα ένα πρώτα σε όλη τη διαδρομή προς τα κάτω. Ξαναγύρισε ανάποδα τη διαδρομή, αυτή τη φορά στο άλλο πόδι έως ότου έφτασε στο μουνάκι της. Περιποιημένο γυάλιζε, ήταν γεμάτο υγρά και κατακόκκινο.
Τα άκρο δάκτυλα του ακουμπούσαν ήδη τα μεγάλα μουνόχειλα ανακαλύπτοντας την υγρασία της, προχωρούσε ακόμη πιο σίγουρος. Σάλιωσε τα δάχτυλά του και συνέχισε τον αργό, αλλά ηθελημένο, βασανισμό της. Με τις άκρες των δαχτύλων του πείραζε την κλειτορίδα της, που είχε ήδη αρχίσει να φουσκώνει και μετά έτριβε απαλά, πρώτα τα μικρά μουνόχειλα και μετά την είσοδο του κόλπου της.
Αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της.
Αισθανόταν την καυτή ανάσα του, κι όταν επιτέλους η γλώσσα του ακουμπούσε την κλειτορίδα της, τα πόδια της άνοιγαν ακόμα περισσότερο για να την υποδεχτούν.
Αυτό έστειλε ρίγη σε όλο της το σώμα.
Ένας αναστεναγμός ηδονής αχχχχχαχχχχ….. ακούστηκε από τα χείλη της.
Ενστικτωδώς έκλεισε τα πόδια της εγκλωβίζοντας το κεφάλι του.
Αυτός άρχισε να γεύεται το μουνάκι της περνώντας τη γλώσσα του απαλά από πάνω του.
«Τι μου κανείς γαμιά μου… λιώνω η πουτάνα.»
«Αυτό δεν ήθελες  ομορφιά μου. Γεύομαι το καυτό μουνάκι σου καύλα μου.»
«Αχχχχ έτσι, ναι- ναι-ναι, εκεί… με τρελαίνεις… τι καύλα είναι αυτή.»
Του λέει, καθώς η γλώσσα του, πότε γλείφει τα εσωτερικά της μουνόχειλα της, πότε περιστρέφεται στην κλειτορίδα της. Με τα δάχτυλα του της ανοίγει τα μουνόχειλα και με τη γλώσσα του τη γαμάει κανονικά, προσπαθώντας να τη βάλει όσο πιο βαθιά μπορεί. Έμεινε αρκετή ώρα γλείφοντας και γαμώντας τη με τη γλώσσα του, ενώ η χήρα σπαρταρούσε από την  καύλα, και με τα χέρια της πίεζε το κεφάλι του πάνω της να το βάλει όλο μέσα της.
«Τελειώνω, άνδρα μου…. τι είναι αυτό που μου κανείς σήμερα;»
«Χύσε καύλα μου…. Θέλω να σε ακούσω να το λες».
«Χύνω άνδρα μου, πάρτα υγρά μου, εσύ μου τα έφτιαξες, δικά σου είναι.»
«Έτσι σε θέλω καυλιάρα μου, να γίνεσαι πουτάνα στα χέρια του γαμιά σου.»
« Ναι – ναι γαμιά μου, χύνω η πουτάνα πάλι - πάλι - πάλι…..» και σφίγγει με δύναμη με τα πόδια της στο κεφάλι του, κολλώντας το πάνω στο μουνί της που έβγαζε ποσότητες υγρών.
Αυτός σηκώθηκε και πήγε προς τα πάνω, άρχισε να τη φιλάει,
«Καύλα μου, δοκίμασε τα υγρά σου.»
«Τι μου κανείς άνδρα μου….. Με τρελαίνεις!  Με τρελαίνεις!
Αχ μωρή πουτάνα φιλενάδα! Με τέτοιο γαμιά και τον βάζεις σε νηστεία! Ψυχολόγο θέλεις!
Από σήμερα θα του δείξω εγώ τι σημαίνει απόλυτο σεξ, χωρίς φραγμούς, απελευθερωμένο από οποιεσδήποτε συμβάσεις.»
Ξέσπασε χωρίς να το καταλάβει. Απλά είχε τρελαθεί αυτή τη στιγμή μαζί του.
Και ήταν και η στιγμή να του δείξει τι πάει να πει γυναίκα.
Αφού τον κοίταξε με το λάγνο πρόστυχο βλέμμα της, άρχισε να του τον χαϊδεύει και να του τον παίζει ενώ είχε κάτσει χαμηλά στα πόδια του. Του τον άγγιξε με την γλώσσα της στο πουτσοκέφαλο και του άφησε λίγο σάλιο που ενωνόταν με το στόμα της. Στην συνέχεια το ρούφηξε ολόκληρο και άρχισε να τον θηλάζει με λαιμαργία. Σταματούσε πότε - πότε για να του γλύφει και τις φουσκωμένες  κρεμαστές μπάλες από τα αρχίδια του και το ευχαριστιόταν απίστευτα.
«Τυχερή η φιλενάδα που σε έχει.» Του είπε.
«Τυχερή και εγώ τώρα που σε βρήκα.» Συνέχισε.
«Είσαι πολύ καύλα γυναίκα.» Της είπε.
«Να ξέρεις πως θέλω να βρεθούμε οι τρεις μας.  Απόψε είναι η τυχερή μου μέρα και θέλω να σου μείνει αξέχαστη η βραδιά μας.» Συνέχισε τον μονόλογο της.
Εκείνος την άρπαξε, την γύρισε να ξαπλώσει επάνω του σε στάση εξήντα ενιά και πλέον άλληλο- γλείφονταν
Σε λίγο η χήρα ήρθε και πάλι σε οργασμό φωνάζοντας…
«Ναι! Ναι, μην σταματάς, γλύψε με - γλύψε με, αχ, τελειώνω, ναι, ναιαιαι!!!»
Αυτός σηκώθηκε και της πήρε τα πόδια της στους ώμους του τον έχωσε στο μουνί της με τη μία και την ξέσκιζε με γρήγορο και άγριο ρυθμό. Σε λίγο το σώμα του είχε γύρει μπροστά της και άρχισε να την γλωσσοφάει ενώ συνέχιζε να την γαμάει.
Τα πόδια της χήρας ήταν στον ώμο του ακόμα, αλλά είχαν φτάσει και στους ώμους της πλέον.
Το Καυλί του μπαινοέβγαινε με ένταση και της χάρισε έναν ακόμα οργασμό.
Αφού η χήρα τελείωσε, εκείνος βγήκε από μέσα της και την έβαλε να του τον γλύφει ξανά.
Είχε τον σκοπό του γιατί ήθελε να λιπανθεί καλά το καυλί του για να της τον χώσει στην κωλοτρυπίδα της.
«Δεν είναι πως δεν θέλω γαμιά μου, αλλά φοβάμαι το μέγεθος και τον όγκο που είχε το καυλί σου και θα με πονέσεις μωρό μου.
Καυλιάρη άνδρα μου σε παρακαλώ πάμε στο σαλόνι να στηθώ στο χαλί για πιο άνετα.
Να ακούσουμε και το κουδούνι όταν έλθει η φιλενάδα ώστε να μην έχουμε και κανένα απρόοπτο.»
Του είπε..... και αμέσως σηκώθηκε του έπιασε το καυλί με το χέρι της και τον έσυρε τραβώντας τον στο σαλόνι.
Αυτός που εξακολουθούσε να βρίσκεται σε έκσταση, κρατώντας τον την ακολούθησε υπάκουα.
Φθάνοντας στο σαλόνι την γονάτισε στα τέσσερα με τα χέρια της να στηρίζονται στο δάπεδο ώστε να κάνει κλειστή γωνία το κορμί της.
Η χήρα δεν αντιστάθηκε καθόλου.
«Ο κώλος σου ήταν από τα πρώτα πράγματα που με ηδονίζουν πάνω σου και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πηδήξω.
Από μόνος του μωρό μου!  Αυτός ο όμορφος κώλος,  λέει. Γαμήστε με!»
Και αφού της έφτυσε την κωλοτρυπίδα έχωσε το πουτσοκέφαλο σιγά - σιγά μέσα της με τον ήδη σαλιωμένο από το τσιμπούκι της πούτσο του.
Μια κραυγή πόνου έσκισε τη σιωπή καθώς ο πρησμένος πούτσος του έσκιζε τα σωθικά της. Με τα δάχτυλα του δεξιού του χεριού προσπαθούσε να την χαλαρώσει παίζοντας με τη κλειτορίδα της, καθώς ο πούτσος του συνέχιζε να οργώνει τα δύσβατα μονοπάτια ηδονής, που όσο περνούσε η ώρα γλιστρούσε όλο και πιο εύκολα μέσα στο κώλο της. Δεν σταμάτησε, αλλά απλώς χαμήλωσε τον ρυθμό και τώρα την πηδούσε τρυφερά. «Ααααααχ, πρόστυχε άνδρα, με πονάς, αλλά συνέχισε, μη σταματάς.» είπε και έσπρωχνε το κώλο της πάνω στο καυλί του, δίνοντας το έναυσμα για ένα άγριο σφυροκόπημα. «Ναι καυλιάρη μου…ναι… έτσι γάμα με την πουτάνα σου.. μη σταματάς…»
Αυτός της τον έχωσε μέχρι τα αρχίδια του να ακουμπήσουν στον κώλο της και μετά άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς μέχρι που την πηδούσε τόσο δυνατά και γρήγορα, που η χήρα έχυνε απανωτές φορές και δεν σταματούσε να του λέει.
«Ναι, ναι, ναι γαμιά μου, πήδα τον, πήδα τον, είμαι αχόρταγη τώρα για πούτσα στον κώλο μου, πήδα με, σκίσε με καυλιάρη μου. Ναι πουτσαρά μου»
Η πούτσα του μπαινόβγαινε στον κώλο της σαν έμβολο χτυπώντας το κωλάντερο της και δίνοντας της απανωτούς οργασμούς. Η χήρα με το ένα της χέρι έτριβε το μουνί της και με το άλλο άνοιγε το ένα της κωλομάγουλο για να της το χώνει ακόμα πιο βαθιά.
«Ναι, αχ ναι, πήδα με, πήδα με, μη σταματάς, μου αρέσει η πούτσα μου μέσα στον κώλο μου, πουτσαρά μου.»
Αυτός ένιωθε το τέλος να έρχεται.
«Ναιαιαιαι!!!! Είμαι έτοιμος...Χύνω μωρό μου....»
Ένα ποτάμι από σπέρμα γέμισε την πλάτη, τα μαλλιά της και κυλούσε στον λαιμό της.
Δεν είχαν τελειώσει το ξέσπασμα τους όταν ξαφνικά ένα δυνατό παρατεταμένο χειροκρότημα και μια γνώριμη φωνή με επιφωνήματα θαυμασμού δόνησαν την ατμόσφαιρα του σαλονιού επευφημώντας..
Άξιος!, άξιος!, άξιος!.
Είναι η στιγμή που η σύντροφος του τους πιάνει στα πράσα να γαμιούνται …
«Με την φιλενάδα μου γαμιέσαι ρε σάτυρε!! Άτιμε θα σε σκίσω!!
Και συ μωρή πουτάνα με τον κούκλο μου;»
Φώναζε και χειρονομούσε μεν.... αλλά παράξενο από τις αντιδράσεις..... δεν του φαίνεται και ιδιαίτερα εξαγριωμένη μ' αυτό που συμβαίνει.
«Τι να κάνω βρε φιλενάδα, ήταν κατεπείγουσα περίπτωση… του δείχνω πως γίνεται το σωστό γλυφομούνι και το σωστό γαμήσι.
Εξάλλου μωρό μου το γνωρίζεις από πρώτο χέρι...., οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές...., κι εγώ είμαι τόσο άτυχη που και πουτάνα και τρελή..., τυχαίο;»
Αυτός τα έχασε!! Κάθισε στον καναπέ αποσβολωμένος..... στην κυριολεξία δεν ήξερε πως να αντιδράσει.!! Αυτό που αντίκρισε τον άφησε άφωνο. Στεκόταν ακίνητος σαν άγαλμα κοιτώντας την με ένα βλέμμα χαμένο.
Είναι η στιγμή που αυτή τους κάνει αλανιάρικα.
«Γεια σας. Η Άρτεμις είμαι. Ξέρετε!...., είμαι σίγουρη πως με γνωρίζετε!»
(Άρτεμις είναι το όνομα της σύντροφο του.)
Ο ίδιος σαστισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε απόψε..... Συνέβη αυτό που δεν είχε τολμήσει ποτέ ούτε στις ερωτικές του φαντασιώσεις.
Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι μια δοκιμασία και αδυνατεί να σκεφτεί την εξέλιξη τους.....
Με την ξαφνική παρουσία της, η ατμόσφαιρα αυτομάτως ηλεκτρίστηκε, γιατί αυτό που συνέβη ήταν πολύ αναπάντεχο, ήταν κάτι που δεν το περίμενε ... του προκάλεσε έκπληξη και αμηχανία..... το ότι, πρώτη φορά, ένιωθε κάτι σαν πρωταγωνιστής σε σεξουαλικό σενάριο με πλοκή .
Στάθηκε σκεπτικός, προσπαθώντας με κόπο να συναρμολογήσει τις σκέψεις του ...
Άρχισε να συναρμολογεί στο μυαλό του τα τελευταία γεγονότα..
Τα συνωμοτικά τους ψου - ψου στο προαύλιο...... τα υπονοούμενα καλά να περάσετε..... Το κάτι στο χέρι …τι άλλο από το κλειδί του σπιτιού, αλήθεια!.
Και η χήρα; ….. Μωρό μου πάμε στο σαλόνι να το κάνουμε. .... Αμ Σάντυ μωρό μου, θα στον ξεσχίσω και πάλι αυτό τον υδραυλικό σου κώλο...
Σκηνοθεσία με ολόκληρο σενάριο στήσανε οι καργιόλες….. η μια γαμιόταν και η άλλη έβλεπε ζωντανή τσόντα μ’ εμένα πρωταγωνιστή. Αλήθεια πόση ώρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι αναρωτήθηκε.
«Μπράβο βρε φιλενάδα, χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες. Η αλήθεια είναι ότι με ανάψατε αρκετά. Με έχουν πάρει τα ζουμιά.... το βρακί μου στάζει από τις καύλες»
Αυτος κοιτώντας τη στα μάτια, είχε μείνει  άναυδος δεν ήταν ακόμα σίγουρος τι έπρεπε να πει.
«Εσύ τι έγινε ο ρασοφόρος σε ξεπέταξε στα γρήγορα; ...... στα όρθια σε πήρε;» Τη ρώτησε η χήρα.
«Απόψε έχω βγει από τα ρούχα μου με αυτή την ανέραστη.
Αυτή η σιτεμένη η επίτροπος όταν μας  μυρίστηκε ότι μείναμε πίσω, μας κουβαλήθηκε και μας κόλλησε βδέλλα αγάπη μου, σαν μέλι στο σαχάνι.
Ανάγκασε τον ιερέα να μας αφήσει νωρίτερα...... είχε και επείγουσα συνάντηση με τον επίσκοπο.
Με έφερε ο αγιογράφος. Να είναι καλά ο χριστιανός.»
Τους πληροφόρησε μ' έναν αναστεναγμό.
«Στα έλεγα εγώ.... Η σιτεμένη βλέπει τον ιερέα μας σαν παίδαρο βαρβάτο, και της γυαλίζει το μάτι γιατί είχε πήξει στην αγαμία. Δεν θέλει όμως και να πιστέψει ότι μπορεί να χάσει έναν τέτοιο παίδαρο μέσα από τα χέρια της. Πάντα ελπίζει σ' ένα θαύμα σαν καλή χριστιανή που είναι.» Της είπε η χήρα.
«Πηδηχτήκατε και δεν με περιμένατε; ε;; Πιστεύω να έχετε όρεξη για ένα γαμήσι ακόμη».
Την άκουσε στη συνέχεια έκπληκτος να τους λέει!... Ποια;! η καλή του η σύντροφος, η όμορφη σύντροφος του, μα κυρίως… η υπέροχη μανούλα των παιδιών τους.... Εεειιμηηηννν!
«Ήμουν τουλάχιστον καλός; έβγαλα πέρα καλά τον ρόλο μου;…..  της τσόντας, χωρίς εμπειρία.» Ήταν οι πρώτες του λέξεις..... προσπαθώντας να ξεπεράσει το εμπόδιο του έντονου άγχους και να απαλλαγεί από αυτό.
«Ήσουν καλός....... η αλήθεια να λέγεται. ......πραγματικά ήσουν πολύ καλός….. για το ρόλο του γαμιά σε προτείνω ανεπιφύλακτα.» Του δήλωσε η σύντροφος του.
«Δύσκολος ο ρόλος σου,…… αλλά και πόσο καλά τα έβγαλες πέρα.
Καιρός είναι αγάπη μου να αποφασίσουμε επιτέλους ν’ αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους και να ζήσουμε μαζί όλα όσα μέχρι τώρα υπάρχουν στο μυαλό μας μόνο σαν φαντασιώσεις».
Συμπλήρωσε η σύντροφος του.
Γι αυτόν η ερωτική γοητεία στο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ τους είναι κάτι που δεν μπορεί να την προσδιορίσει.
Ήταν μια από τις πιο αμήχανες στιγμές στην ζωή του, μα δεν είχε το θάρρος να το πει ...  ερωτικά σκιρτήματα, πάθη ανομολόγητα τον κατακλύζουν και καύλες... και η αλήθεια είναι πως τις θέλει και τις δυο.»
Η χήρα χαμογελώντας πονηρά και με τα ερωτικά παιχνιδιάρικα μάτια της, πήρε την κατάσταση στα χέρια της.
«Οι αμήχανες στιγμές στο σεξ μπορεί να συμβούν στον καθένα μας. Λοιπόν τέρμα το άπραγοι και ανίκανοι παρατηρητές.»
Κοιτώντας τον όλο νάζι, πήρε την πρωτοβουλία να οδηγήσει την σύντροφο του στην κρεβατοκάμαρα.
Αυτός έδιωξε τις ενοχλητικές σκέψεις και επέτρεψε στον εαυτό του να απολαύσει αυτή τη νέα εμπειρία. ...... έτοιμος για να μοιραστεί μαζί τους όλες τις ζουμερές και ηδονικές απολαύσεις.
«Έλα, βγάλε το φουστάνι σου να τα σε καμαρώσω κορμάρα μου» Την προέτρεψε η χήρα.
Η σύντροφος του έβγαλε το φουστάνι της, μένοντας με το βρακί της που ήταν ήδη μούσκεμα.
«Μωρό μου τι κούκλα είσαι εσύ!  Κορμί σκέτος πειρασμός!..»
Γυμνές όπως ήταν ξεκίνησαν να χαϊδεύονται μεταξύ τους και να απολαμβάνουν σιγά - σιγά τα πανέμορφα κορμιά τους, να ανταλλάσσουν γλωσσόφιλα και τα σάλια τους. Ήταν απίθανη εικόνα.
«Μωράκι μου δεν έχω ξεχάσει το πόσο πολύ με είχες ανάψει το προηγούμενο βράδυ  στη Θεσσαλονίκη.» Είπε η σύντροφος του.
«Μην μιλάς και συνέχισε να με φιλάς.» Της είπε η χήρα και της έβγαλε την κιλότα και το σουτιέν και άρχισαν οι δυο τους να χαϊδεύουν τα στήθη η μια της άλλης, να άλληλο γλείφονται.
Ξαπλώνουν στο κρεβάτι και αρχίζουν να φιλιούνται στο στόμα. Τα χέρια τους άρχισαν να εξερευνούν τα κορμιά τους. Το μουνιά τους ήταν πλέον  μούσκεμα. Όταν ένοιωθαν η μια την γλώσσα της άλλης στο μουνί τους σπαρταρούσαν από τη καύλα.
«Μωρό μου έλα γύρνα ανάποδα από πάνω μου, θέλω κι εγώ να σε γευτώ και να πιπιλήσω τα μουνόχειλα σου.»
«Ναι πρόστυχη κορμάρα, θα γυρίσω να με ρουφήξεις. Ρούφα το μουνί μου και γλύψε μου και τον κώλο μου. Θέλω η κωλοτρυπίδα μου να είναι έτοιμη όταν έρθει ο σύντροφος σου να με παίρνει από την κωλοτρυπίδα μου . Και εσύ να  βλέπεις.!»
«Σκάσε πρόστυχη φιλενάδα.! Αρκετά μου τον ξεζούμισες καργιόλα απόψε. Τώρα είναι η σειρά μου…»
«Ο κούκλος μου που είναι αλήθεια …  δεν πιστεύω να έφυγε… Χριστέ μου.... γιατί δεν θα το αντέξω αυτό θα πεθάνω..... Μωρή φιλενάδα λες να με βρει κανένα κακό;»
Η σύντροφος του έντρομη αναρωτιέται…. Φοβήθηκε για τα χειρότερα.... φοβόταν μήπως αυτός έχει δείξει δυσαρέσκεια....
«Ηρέμησε μωρό μου, τώρα έρχεται να μας περιποιηθεί το μουνάκι σου, και την κωλοτριπίδα μου πάω να τον φωνάξω.»
Και τον φέρνει στην κρεβατοκάμαρα σέρνοντας τον πάλι από το καυλί του.
Μόλις έσκασε μύτη και τον είδε η σύντροφος του η ηρεμία φώλιασε μέσα της. Σαν να της έφυγε κάποιο βάρος.
«Μας άκουγες πονηρούλη και μας έβλεπες εεε;;;  Και με κόψω-χόλιασες…χαρά μου.  …. Αρτοκλασία θα ετοιμάσω αύριο… μετά από τέτοια τρομάρα που πήρα…. Σε ευχαριστώ Παναγιά μου που άκουσες τις προσευχές μου και εγώ θα σε ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή......
Και 'σένα κούκλε μου σε λατρεύω. Πω πω τι βλέπω ήρθες έτοιμος!!! »
«Ναι μωρό μου... και σας άκουγα και σας έβλεπα.»
«Έλα λοιπόν πουτσαρά μου, θέλω να στον λιώσω στο γλείψιμο.»
Ένας πούτσος τεράστιος και καυλωμένος.
Τότε η χήρα της λέει « Έλα δικός σου γλύψτον να τον νιώσεις.
Το εργαλείο του κούκλου σου είναι δυναμίτης….. εγώ μωρή σκρόφα θέλω να δω κάποια στιγμή τον άλλο του ρασοφόρου εάν έχει όντως και αυτός τέτοια προσόντα.»
Η σύντροφος του χωρίς δεύτερη σκέψη γονάτισε μπροστά του και άρχισε να του τον γλείφει.
Του τον έπιανε με τα δυο της χέρια και πάλι περίσσευε. Αυτός ξάπλωσε στο κρεβάτι και η χήρα δίπλα του με το ένα χέρι του έτριβε τα αρχίδια του και με το άλλο έτριβε τα βυζιά της. Ταυτόχρονα ανά διαστήματα έπαιρνε το καυλί του από την σύντροφο του και έκανε ένα ξέφρενο τσιμπούκι που ούτε η σύντροφος του κάνει.
Η σύντροφος του τελικά άρχισε να του τον βυζαίνει δυνατά όταν τον ακούει να φωνάζει «αυτό είναι, μωρό μου......ρούφα τον καριόλα μου».
Η χήρα δεν μπορεί να συγκρατηθεί τον αρπάζει το βγάζει από το στόμα της συντρόφου του και αρχίζουν να τον γλύφουν ταυτόχρονα.
Η σύντροφος του, τον ξάπλωσε καλύτερα στο κρεβάτι και ανέβηκε πάνω του, η ηδονή ήδη φώλιαζε μέσα της. Άνοιξε τα πόδια της και τα τέντωσε όσο μπορούσε για να μπορέσει να χωρέσει ανάμεσά τους το μεγάλο του όργανο.
Τον ήθελε σαν τρελή μέσα της, με τις νηστείες της είχε καιρό να χαρεί τον προικισμένο πούτσο του συντρόφου της.
Δεν τον άφησαν ούτε λεπτό να χαλαρώσει, αμέσως η χήρα τον οδηγεί κατευθείαν στο μουσκεμένο μουνί της συντρόφου του. Αυτή τον ένοιωσε να μπαίνει χαλαρά στα μουνόχειλα της. Και σύντομα το πέος του, ζωντανό και σκληρό καθώς το αίμα κυλούσε με ζωή μέσα του χώθηκε όλο μέσα της. Η σύντροφος τον ένοιωθε να την γεμίζει…. φλογίστηκε, και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει όλο και πιο γρήγορα πάνω στο ορθωμένο και σκληρό πέος του.
«Κούκλε μου, γάμα με την πουτάνα - γάμα με δυνατά, σκίσε με.
Καργίολα φιλενάδα ο σύντροφος μου, γαμάει το μουνί  μου….. το βλέπεις;!
Αυτός ο πούτσος είναι δικός μου - δικός μου με γαμάει και μου τον χώνει βαθιά. Σκίσε με ψωλαρά μου. Αχ τι έχανα η πουτάνα με τις νηστείες μου»
«Έτσι αντράκλα μας,…. γάμησε μας.... τις σκρόφες»  ξεφωνίζει και η χήρα και όρθια χώνει το κατακόκκινο μουνάκι της και την πρησμένη κλειτορίδα της στο στόμα του.
«Πήδα μας, καργιόλη......, είμαστε μεγάλες πουτάνες, γουστάρουμε την πούτσα σου.»
«Καύλα μου όμορφη, σου αρέσει που γλύφεις την φιλενάδα σου και εγώ σε πηδάω;»
«Ναι πουτσαρά μου, ναι μου αρέσει να με γαμάς και την φιλενάδα μου να την ξεκολιάζεις την καγιόλα.»
«Ναι γαμιά μας....... Ναι καργιόλη άντρα, να μας γαμάς τις κωλοτρυπίδες και τις δυο. Να τις γαμάς........ να τις πηδάς, είναι δικές σου.» Φώναζε και η χήρα.
Πολύ σύντομα άρχισαν οι οργασμοί. Τα υγρά της έτρεχαν πάνω του όταν ο σύντροφος της στην κορύφωση, έβγαλε κραυγή θριάμβου και χάθηκε μέσα της..
«Χύνω μέσα στη μουνάρα σου, πάρτα πουτάνα μου. Εγώ μόνο θα γαμάω τη μουνάρα σου και κανείς άλλος γαμιόλα. Μόνο εγώ καύλα μου». Το σπέρμα του εκτινάχτηκε μέσα της και το ένοιωσε να την καίει. Με το καυλί του μέσα στο μουνί της, ξάπλωσε πάνω του. Απόλαυση...
«Αγάπη μου τέρμα οι νηστείες του ψιθύρισε ξέπνοη. Σου υπόσχομαι πολλά γαμήσια - ατελείωτα γαμήσια.»
«Καλά μόνο εσύ θα γαμάς την μουνάρα της! Μεγάλα λόγια.  Μήπως κοιτάς λίγο την πάρτη σου και θα φας τα μούτρα σου; Λέω εγώ τώρα» Του ψιθυρίζει η χήρα.
«Μωρό μου μην την ακούς. Θα το ξενυχτήσουμε απόψε, έτσι δεν είναι; Απόψε η νύχτα είναι δική μας!!! Σε θέλω λοιπόν ερωτικά ακόρεστο και με μεγάλες επιδόσεις εραστή και το ξέρω ότι δεν μας απογοητεύσεις»
Όμως στροβίλιζε ξανά και ξανά στο μυαλό της τον ίδιο συλλογισμό:  Οι αγωνίες και τα ερωτήματα,  εναλλάσσονται.
Ποια θα ήταν η αντίδρασή του, αν μ έβλεπε να ερωτοτροπώ και να γαμιέμαι τελικά με κάποιον που θα μου άρεσε όπως ο ρασοφόρος μου;
Καθώς η ώρα του δείπνου είχε πάει περίπατο, τα κορίτσια ξαναγίνονταν νοικοκυροπούλες, πήγαν στην κουζίνα να ετοιμάσουν κάτι πρόχειρο να δειπνίσουν.
Αυτός τις ακολούθησε. Συγχρόνως αυτή η αβεβαιότητα της υποψίας που πλανάται τον έτρωγε. Κι ας μη νομιστεί ότι ζήλευε. Δεν ήταν διόλου ζηλότυπος. Δεν είχε κτητικές τάσεις.
«Οι αριθμοί όμως δεν λένε ποτέ ψέματα..» Μουρμούριζε.
Και μια ανάλυση αυτού του τριάντα πέντε τον έκαιγε: Αν οι μισές είπαν ψέματα; Πιστές μένουν το δεκαοκτώ τα εκατό. Αυτές πρέπει να είναι είτε άσκημες, είτε θεοσεβούμενες που τρέμουν την αμαρτία, είτε..... είτε…..
Η σύντροφος του ήταν θεοσεβούμενη. Και πολύ μάλιστα. Εκκλησιαζόταν τακτικά, νήστευε Τεταρτη και Παρασκευή.
Αλλά άσκημη δεν ήταν. Τουναντίον μουνάρα είναι η Άρτεμις, που κάνει τους άνδρες να χύνουν, μόνο που τη βλέπουν !!!
Αγόρι μου γλυκό...... παραμιλούσε μονάχος του….. στις φαντασιώσεις σου είχες τον πλήρη έλεγχο των πράξεων σου και σε διέγειραν επειδή άφηνες την φαντασία σου να οργιάσει και να μπορείς να εκφραστείς πιο ελεύθερα……..
Τώρα προσγειώσου στην πραγματικότητα. Το κεφάλι μέσα.
Ξεπερνώντας την αρχική του έκπληξη το αποφάσισε ότι είναι καιρός να απολαμβάνουν να μοιράζονται και να πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους με την σύντροφο του, και να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους.
«Αλήθεια μωρή ξέκωλη πήγες με τον ρασοφόρο φίλο μας; λες και δεν έχω και εγώ αρχίδια και παπάρι.» Της λέει χαμογελώντας και στο πρόσωπο του ζωγραφίζεται μια σκανδαλιάρικη έκφραση... Ανακουφιστική για τις σχέσεις τους........, χωρίς συναισθήματα ενοχής και ντροπής.
«Η φαντασίωση και η υλοποίηση της δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε αγάπες μου γλυκές......, γιατί το λέει και ο λαός...., το μουνί  θέλει παιχνίδια με τον πούτσο και τ’ αρχίδια.» Τους εκφράζει έντονα την άποψη για τις σεξουαλικές αντιλήψεις της η χήρα.
Στο μυαλό του τώρα στριφογύριζαν οι πραγματικές εικόνες..... με τον ρασοφόρο να την γαμάει σαν πουτάνα κι αυτός να τη βλέπει και να την ακούει να του φωνάζει από καύλα. «Γάμησε με δυνατά θέλω να νιώσω το καυλί σου όλο, ξέσκισε με την τσούλα πουτσαρά μου, κάνε με πουτάνα σου. »
Τότε ήταν που όντως κατάλαβε ότι δεν θα ήταν τελείως αθώα η σύντροφος του!!
Η Θεοσεβούμενη, η βαθιά θρησκευόμενη, και η καλή Χριστιανή!! Ήμαρτον, Θεέ μου, αλλά...... Αυτόν είχε ταράξει στη προσμονή και στην εγκράτεια για σαράντα μέρες..... με τη νηστεία και την προσευχή της, η ταπεινή δούλη του Θεού.
Η αλήθεια είναι ότι έμοιαζε να το ζητάει ο οργανισμός της το σιχτίρισμα.
Γιε μου του έλεγε στην εφηβεία του, ο σοφός παππούς του...... «Ο έρωτας τους είναι ψεύτικος σαν τ΄ Απριλιού το χιόνι..... πρωί πρωί απλώνεται το μεσημέρι λιώνει.»
Α, και την πονηρή αλεπού, τον γλυκό μου και μελιστάλαχτο ρασοφόρο, με μαχαίρωσε πισώπλατα. ....... σκέφτεται.....,  με παρέσυρε με τη γοητεία του στο σκοτάδι……. ποιος ο καλύτερος μου φίλος που τον έχω σαν αδελφό….. θα τον γαμήσω τον καριόλη......., μου έκανε και τον κολλητό ο μπάσταρδος. Δεν παλεύεται με τίποτε ο θεομπαίχτης. Αλά έλα όμως που τον αγαπώ πάντα σαν φίλο και αδελφό μου τον μπαγάσα.
Τα πέντε χρόνια στο κρεβάτι, τα έκανε σκάρτα πέντε μήνες ο καυλιάρης...... στον κολλητό του!!!
Βέβαια έχει κι ένα δίκιο.
Όταν η σκρόφα σου κουνάει τα οπίσθια... «κόλαση»   προκαλώντας αλλεπάλληλες... σεισμικές δονήσεις... και ο Όσιος Συμεών ο Στυλίτης να 'σαι...... θα σε στείλει από τον Παράδεισο στην Κόλαση!!!
Αστραπιαία πέρασαν απ, το μυαλό του χίλιες σκέψεις ..., χαμογέλασε πονηρά..... πόσο ακραία ηδονικό θα ήταν, ένα πήδημα του ρασοφόρου!!! Να τον γαμήσει για να πληρώσει που δεν σεβάστηκε την φιλία τους... τον κολλητό του...... Η ειλικρίνεια δεν είναι πάντοτε εύκολη αλλά είναι σημαντική για να χτιστεί μία σχέση φιλίας...... όφειλε να σεβαστεί τους κανόνες!!!
Όχι βέβαια για την εκδίκηση.... Δεν μπορεί η εκδίκηση να είναι επιλογή: Στον πόλεμο κανείς δεν κερδίζει.... μόνο η μια πλευρά είναι που χάνει πιο αργά... αλλά γιατί υπάρχει μια εύφλεκτη αύρα που τον περιβάλλει, ....... και έχει κάτι αλήτικα ελκυστικό......., περιμένοντας μονάχα μια σπίθα. Είναι έτοιμος να ..
Και… και.. είναι και αυτά τα σημάδια… και αυτό το ένστικτο κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να καταλάβεις πράγματα χωρίς καν να ειπωθούν..
Όπως οι αναλαμπές της μνήμης από τις τελευταίες συναντήσεις τους.... υπήρχε μια παιχνιδιάρικη, υπαινικτική διάθεση του ρασοφόρου να του ανάβει την σπίθα του σεξουαλικού πάθους, καθώς...... του παρατριβόταν πάνω του....... σαν ο κώλος του να ήθελε χάδι......, αλλά μάλλον δεν τολμούσε να κάνει το βήμα που χρειαζόταν….. καθώς αμφιταλαντευόταν μεταξύ της αποδοχής και της απόρριψης του.....
Θυμάται ακόμη πως ο ρασοφόρος έδειχνε μεγάλη κατανόηση..... και οι αντιλήψεις του όσον αφορά την αποδοχή της ερωτικής σχέσης δυο ανδρών ήταν άκρως θετικές, παρά το γεγονός ότι είχε τα πάρε-δώσε του με χυμώδεις υπάρξεις....
«Φίλε!» του έλεγε «Ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία.» Και τριβόταν επάνω του εμ, κάπως ....... και, ναι, του προκαλούσε στύση.
Όλα αυτά ήταν μια διανοητική εικόνα, που σχηματίστηκε στο μυαλό του σαν πράξη, από μια σκέψη δευτερολέπτων ...
Είναι αργά περασμένα μεσάνυχτα.....Μία περίεργη, αλλά και δυνατή σε ερωτικές συγκινήσεις βραδιά μετά την πρώτη τους πετυχημένη τριγωνική ερωτική τους συνεύρεση......είναι η αφετηρία που ξεκινά ένα εξαίσιο και απίστευτο γαϊτανάκι γλυκιάς παραζάλης με τις ερωτικές επιθυμίες που τους κατακλύζουν.
Ήταν η χήρα που τον ξύπνησε από τις σκέψεις του.
Τι θωρείς ακίνητος πού τρέχει ο λογισμός σου; Τι στέκεις έτσι άφωνος, μες την αχλή γερμένος; Τι συλλογιέσαι;
«Ότι τα κεράσια και οι φράουλες που τρώτε κάνουν το μουνί της γυναίκας να έχει υπέροχη γεύση.» Σχολίασε αυτός.
«Κούκλε μου αυτό ήταν η προθέρμανση. Ετοιμάσου για την πιο σεξουαλική, παθιασμένη ερωτική υπόλοιπη βραδιά μωράκι μου. Για καυτές στιγμές έντονου πάθους με την σύντροφο σου και την φιλενάδα της.» Τον προετοιμάζει για τη συνέχεια η σύντροφος του.
«Κορίτσια τάιμ άουτ. Εγώ είμαι μέχρι το βήμα 3 στην κλίμακα του 5......  Για παραπάνω, σβήνουμε τα φώτα και πάμε για ύπνο»
«Δηλαδή;» του λένε και οι δυο με μια φωνή…
Και τους λέει μια ιστορία..
Μια φορά ένας χωρικός πάει να αρμέξει την αγελάδα του στο στάβλο και τη βρίσκει νεκρή. Η στενοχώρια του μεγάλη. Πάνω στην απελπισία του κρεμάστηκε. Πάει η γυναίκα του στο στάβλο, βρίσκει την αγελάδα νεκρή και τον άνδρα της κρεμασμένο και στην απελπισία της κρεμάστηκε και αυτή.
Πάει ο γιος στο στάβλο, βλέπει το θέαμα και αποφασίζει να πάει να πέσει στον ποτάμι να πνιγεί. Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του ένα χέρι τον βγάζει από το νερό. Ήταν μια γυναίκα πανέμορφη. «Είμαι η νεράιδα του ποταμού. Ξέρω τι σου συνέβη. Αν με ικανοποιήσεις 5 φορές θα αναστήσω τους γονείς σου και την αγελάδα.» Τη βάζει κάτω ο νεαρός… μια, δυο, τρεις, τέσσερις φορές αλλά στην 5η τα 'φτύσε.
«Άντε πνίξου» του λέει και τον αφήνει να πνιγεί στον ποταμό.
Πάει στο στάβλο και ο δεύτερος αδελφός,.......... Πάλι η νεράιδα τον σώζει........ Αν με ικανοποιήσεις 10 φορές .........Τη βάζει κι αυτός κάτω αλλά την 10η τα 'φτύσε. «Άντε πνίξου κι εσύ.»
Πάει και ο τρίτος αδελφός, βλέπει τι συνέβη και πάει κι αυτός να πνιγεί. Πάλι η νεράιδα τον σώζει.
Αν με ικανοποιήσεις 20 φορές θα αναστήσω τους γονείς σου, τα αδέλφια σου και την αγελάδα.
«Μόνο 20 θες; Εγώ σε ικανοποιώ και 40» της λέει ο τρίτος αδερφός.
Αρχίζει, λοιπόν 1..2..5..20..25... ξαφνικά σταματάει και της λέει:
«Δε φαντάζομαι μετά το τριακοστό να πεθάνεις κι εσύ όπως η αγελάδα…»
Γέλασαν και οι δυο τους, γέλασε κι αυτός......
«Ουφ.... ούτε εγώ είμαι σίγουρος πως θα καταφέρω ν' αντεπεξέλθω να ικανοποιήσω τις προσδοκίες σας» Τους τόνισε.
«Κούκλε μου! κουκιά μετρημένα…. έχουμε τελειώσει τη δεύτερη και πάμε για την τρίτη ικανοποίηση.... χωρίς πρόβλημα το γνωρίζω από πρώτο χέρι γλυκέ μου διάβολε... όσο για την τέταρτη.... θα σου στήσει κώλο η φιλενάδα και σε βλέπω να την ικανοποιείς αγάπη μου.» Τον καθησύχασε η σύντροφος του. «Τώρα να προκύψει και πέμπτη..... χλωμό το βλέπω... πριν δεκαπέντε χρόνια θα στοιχημάτιζα ναι!»
Το πρόχειρο δείπνο ήταν έτοιμο.....Δείπνησαν με τρόφιμα από τις προμήθειες που είχε η χήρα στο ψυγείο, μέσα σε μια πολύ ζεστή κ όμορφη ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας και από ένα δροσερό ποτήρι λευκό κρασί.
Τελικά υπήρχε μια καθαρή σεξουαλική χημεία, λες και ήταν φτιαγμένοι οι τρεις τους για να ικανοποιεί ο ένας τον άλλον... Μεταξύ τους μιλούσαν πρόστυχα ώστε να δημιουργείται μία έντονα σεξουαλική ατμόσφαιρα και να τους κάνει να αισθανθούν άνετα με το απόλυτο και έντονο σεξουαλικό πάθος.... Φιλήθηκαν αχόρταγα......... Το κλίμα είναι απολαυστικό, ζωντανό, κεφάτο, γεμάτο τολμηρό πάθος. Δεν χρειάζεται να πουν ο ένας στον άλλο πώς νιώθουν, το δείχνουν. Έχουν ιδιαίτερα αυξημένη λίμπιντο και ο ερωτισμός τους είναι διάχυτος.

Το μεθεπόμενο πρωινό, του έπιασε το χέρι και κοιτώντας τον στα µάτια σκεπτική και του λέει:
«Λέω να μην πάμε με την παρέα στην Τήνο! Μόνο να πάμε οι δυο μας όπως πάντα.»
«Γιατί; Μωρό μου! Ωραίες οι φαντασιώσεις αλλά με μέτρο;»
«Αυτό που έγινε προχθές, δεν λέω αν και ήταν υπέροχο, ωστόσο τώρα που ηρεμήσαμε νοιώθω περίεργα,  δεν ξέρω αν θέλω να προχωρήσει. Δύσκολα αφομοιώνονται όλα αυτά θέλω να πω….  »
«Μωρό μου ήδη έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα ζώντας το σεξουαλικό σκηνικό που μας ερεθίζει και βγαίνει έξω από τα όρια, του καθώς πρέπει, του ......σωστού...., του ηθικού και του κοινωνικά παραδεκτού. Λογικό οι ακραίες καταστάσεις να μας προβληματίζουν. Λογική συνέχεια ότι δε θ' αργούσαμε να έρθουμε αντιμέτωποι και με πιο ακραίες φαντασιώσεις στον έρωτα. Θα το τολμήσουμε; Η απάντηση μου είναι .....αφήνω την εκλογή σε σένα!!... Στο ερωτικό παιχνίδι όλα επιτρέπονται...... Το μυαλό ξεφεύγει.... Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις βρίσκονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο του μυαλού μας, προκαλώντας μας μεγάλη ψυχική και σωματική ηδονή.
Άλλωστε ξεκίνησες πρώτη. Εγώ ακολουθώ. Αυτό είναι κάτι μεταξύ μας......»
Συνέχιζε να τον κοιτά στα μάτια σκεπτική….
«Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ μας νοιώθω ασφάλεια μαζί σου. Ξέρω ότι αν σου πω ….φεύγουμε τώρα…., θα φύγουμε.» Του είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
Κι έτσι εντέλει συμφώνησε, και αποδέχτηκε την πρόκληση υπό έναν  όρο....
«Αν μ' αγαπάς ......ζευγάρι εμείς.... ζευγάρι και η φιλενάδα με τον ρασοφόρο μας.. Και το ταξίδι με το ταχύπλοο της γραμμής........όχι καμπίνες, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία με όνειρα τρελά για ερωτικές ιστορίες που φαντασιώνεται η φιλενάδα μου.»
«Μωρό μου! Σ' αγαπώ! και το ξέρεις χρόνια τώρα.
Μην την μαλώνεις τη φιλενάδα σου......  την ξέρει την αλήθεια.....αλλά μη της χαλάς τα όνειρα της….. Το ταξίδι, όπως και ο έρωτας, εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα. Κάποιος έχει πει ότι ο καλός ταξιδευτής δεν έχει σταθερά σχέδια και δεν έχει καμιά πρόθεση να φτάσει κάπου.»
Τελικά η χήρα προσβλήθηκε από εποχιακό αλλεργικό άσθμα, αδυνατούσε να ταξιδέψει.... ο ρασοφόρος είχε κάποια προβλήματα που τον έτρεχαν με την ταξιδιωτική βίζα..... έβαλε ο και διαβολάκος την ουρά του..... και όλα τα σχέδια τους έμειναν μετέωρα και ανεκτέλεστα.
«Μωρό μου! Κάποιος άλλος έχει πει: Τα ταξίδια, όπως οι καλλιτέχνες, γεννιούνται δε γίνονται. Το δικό μας ήταν γραπτό να κοπεί στην κυοφορία του....»
Έτσι και αυτό το ταξίδι με τους τέσσερις….. ποτέ δεν έγινε..... αργότερα πήγαν οι δυο τους όπως τόσα χρόνια το συνηθίζουν....
Πάντα συνοδεύει την σύντροφο του στο ταξίδι της στη Μεγαλόχαρη της Τήνου και στη θεία λατρεία της.... Του το αναγνωρίζει...... Έχουν καταφέρει να έχουν μια υπέροχη σχέση………….

.................................................. Έχει μπει ο Σεπτέμβριος για τα καλά και ο ιερέας ετοιμάζεται για αναχώρηση με προορισμό το πατριαρχείο στα νέα καθήκοντα του.. Ήδη την ενορία την έχει αναλάβει ο αντικαταστάτης του.
Η σύντροφος του θεωρούσε αδιανόητο να μην κάνουν μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, ένα τραπέζι…. κάτι ….., με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του ιερέα με την ενορία τους. Της φαινόταν γρουσουζιά, αλλά και μόνο στη σκέψη να το συζητήσει με τον σύντροφο της την έπιαναν ενοχές...
Περίμενε ότι ο σύντροφος της θα δίσταζε ή θα συνοφρυωνόταν, εκείνος όμως την κοίταξε σκεπτικός. Κατόπιν, πήρε τα χέρια της συντρόφου του μέσα στα δικά του και εξέτασε τα νύχια της, όπως έκανε στα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους, και μετά την κοίταξε κατάματα.
«Ένα τραπέζι» είπε. «Πράγματι. Ωραία ιδέα».
«Ένα πολύ ιδιαίτερο, αποχαιρετιστήριο, τραπέζι…… με μοναδικούς καλεσμένους τον ιερέα μας και τη φιλενάδα σου την χήρα μας, .......και κύριο πιάτο…. τη συγκίνηση.» Της είπε με τρυφερότητα.
Το τραπέζι αποφασίστηκε να γίνει στη πίσω βεράντα του σπιτιού τους, τηρούσε τις καλύτερες προϋποθέσεις από άποψη περιβάλλοντος. Η μεγάλη βεράντα με την πέργκολα που την σκέπαζαν η κληματαριά και οι βουκαμβίλιες μεταμορφώθηκε σε τραπεζαρία. Το τραπέζι στρώθηκε με λευκό κεντητό τραπεζομάντιλο και οι μυρωδιές έκαναν την βεράντα σαν εξοχική ταβέρνα. Τα τζιτζίκια τερέτιζαν, στα απέναντι πεύκα ……πανταχού παρόντα αλλά αθέατα….. η βραδιά ήταν ζεστή. Η σύντροφος του χαιρόταν αυτή την επιλογή, της άρεσε που, ενώ ήταν στο σπίτι της, ένιωθε σαν να βρισκόταν εντελώς αλλού. Αν και είχε κάποιους φόβους για το επικείμενο εγχείρημα τους, τους έδιωξε γρήγορα πίνοντας μια ρακή ήδη από την κουζίνα. Ως τότε, δεν έπινε ποτέ πάνω από ένα δυο ποτηράκια κρασί, έτσι όταν ήπιε μια ρακή, δεν ήξερε αν βούρκωσε εξαιτίας του ποτού ή αν έφταιγε η γλυκόπικρη βεβαιότητα ότι ο ιερέας έφευγε την επόμενη μέρα. Ακούμπησε το ποτήρι της στο τραπέζι με μια πομπώδη χειρονομία και έκανε αέρα στο πρόσωπό της πριν ξεσπάσει σε δάκρυα.
Το αποχαιρετιστήριο τραπέζι τους είχε γαρίδες με σκορδάτη, μαγιονέζα με κρίταμα, φρεσκότατα ζουμερά σκουμπριά στη σχάρα, μαϊντανοσαλάτα με πλιγούρι, λεμονάτη καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και μία δροσερή σαλάτα με αγγούρι πιπεριές και άνηθο.
Όλα φτιαγμένα με μεράκι από τα χέρια της.
Τα θαλασσινά συνόδευε ένα κρασί με νεύρο και όγκο, ένα λευκό ξηρό κρασί από την ποικιλία Σαββατιανό …αρχίζοντας και τελειώνοντας το δείπνο με μια ρακή.
Δύσκολος ο αποχαιρετισμός σε μια φαντασιακή ερωτική σχέση που εξατμίζεται στο πέρασμα του χρόνου......
Ο ιερέας! Και η χήρα!..... Είναι η ίδια η δική τους ερωτική ιστορία....., παθιασμένη....., που αποκαλύπτεται ισορροπώντας ανάμεσα στο φαντασιακό και το πραγματικό.... στην αλήθεια και το παραμύθι.
Δυο φαντασιακά πρόσωπα, τα οποία τους χαρακτηρίζουν και πολλές φορές ταυτίζονται μαζί τους. Πρόσωπα που τελικά τους είναι τόσο οικείοι που μπορεί να είναι αυτοί οι ίδιοι.....
Τους αγάπησε!... Με ένταση!..... Οι λέξεις έχουν σκοινιά και οι προτάσεις σύρματα αγκαθωτά για να τους αποχωριστεί...
Είναι ώρα να τελειώσει το παραμύθι του.... να αποσυνδέσει τον διακόπτη..... να κλείσει απαλά την πόρτα……, αφήνοντας απ' έξω τις μορφές τους....
Οι σκέψεις του δεν περιγράφονται με λόγια.
Ο διακόπτης γύρισε, οι φιγούρες τους έσβησαν, σκοτάδι κατακάθεται μέσα του πυκνό και αδιαπέραστο.
Οι φίλοι τους χάθηκαν, έφυγαν παντελώς και οριστικά, με τον ίδιο τρόπο όπως εμφανίστηκαν στο φαντασιακό του κόσμο.
Η νύχτα ήρθε συμπονετική δροσερή άπλωσε σεντόνια σιωπής, μερικά σύννεφα ψηλά στον ουρανό έτρεχαν και άλλαζαν σχήμα σαν να κυνηγούσαν την ιδεατή μορφή τους.
Έκλεισε τα μάτια, ο νους γέμισε εικόνες ξεχασμένες από την κοινή ζωή τους ..... μα δεν είχαν χαθεί ...... τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Απόψε είναι οι δυο τους στη βεράντα, αυτός σύντροφος σταθερός αταλάντευτος, ζουν μαζί χαρές και λύπες. Και δεν υπήρξε ποτέ η εποχή που η ζωή τους να είχε μπροστά της δρόμους και μονοπάτια και πολλές επιλογές.
Η διαδρομή τους ήταν πάντα μια, η εξαιρετική διαδρομή που οδηγούσε στα ιδανικά λημέρια της οικογένειας τους.
Δεν είναι ένα τραπέζι λύπης και θλίψης, αλλά ένα τραπέζι χαράς με πρωταγωνιστές τους δυο τους γιατί απόψε γιορτάζουν είκοσι έξι χρόνια συμβίωσης και ήταν τόσο χαρούμενοι που πραγματικά έλαμπαν στο γιορτινό τους τραπέζι.
«Τι χαρά να βλέπω γύρω μου χαρούμενους ανθρώπους, έτσι θέλω να ζούμε πάντα». Του λέει, με τα μάτια της να λάμπουν ηδονικά.
«Και εγώ το ίδιο άγγελε μου! Όταν εμείς είμαστε ευτυχισμένοι και οι γύρω μας είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.»
Την αγκάλιασε και προχώρησαν προς την έσοδο του σπιτιού.
Κάτω από τη μεγάλη πόρτα του σαλονιού, σταμάτησε. Τον κοίταξε παράξενα, ένιωθε κάτι περίεργο να πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Αισθάνθηκε τόσο περίεργα, ήταν αυτή και αυτός, κανείς άλλος. Ήταν μια γυναίκα έτοιμη να βρυχηθεί. Ήταν η στιγμή τους.
Κρεμάστηκε στους ώμους του, ένιωσε τη ζεστασιά της να διαπερνά το κορμί του. Νιώθοντας πως ήθελε περισσότερα από εκείνη, αγκάλιασε τη μέση της με το χέρι του και τράβηξε το κορμί της να κολλήσει στο δικό του. Το πρόσωπό της βρίσκεται κάπου στο στήθος του, τα χείλη της φιλούν το λαιμό του, τα χέρια της έχουν αγκαλιάσει τη μέση του. Γλιστράνε στην άκρη του αναπαυτικού καναπέ καθώς αυτός γονατίζει στο πάτωμα, με το ένα του χέρι αγκάλιασε από τη μέση το καυτό κορμί της και το άλλο κατέβηκε από την κοιλιά της και έπιασε το σημείο ανάμεσα στο δαντελένιο εσώρουχό της. Βρήκε αυτό που αναζητούσε και το χάιδεψε ανελέητα με τις άκρες των δαχτύλων του. Ακόμα και με τόσο λίγα προκαταρκτικά, εκείνη ήταν ήδη έτοιμη, ένιωσε την υγρή ζεστασιά της να τον τυλίγει. Την κράτησε σταθερά καθώς συνέχιζε να τη χαϊδεύει, ώσπου εκείνη τεντώθηκε σαν τόξο, τίναξε το κεφάλι της πίσω και τα νύχια της γαντζώθηκαν στους ώμους του, ενώ οι βρυχηθμοί της απλώθηκαν στις τέσσερις γωνίες του σαλονιού.......................
..........................Οι φαντασιώσεις τους κλείδωσαν στο συζυγικό τους κρεβάτι, εκεί ο ένας δίπλα στον άλλο, τα μάτια τους αντικρίζουν μόνο εκείνους. Ο χρόνος σταματάει, οι λέξεις περισσεύουν η ανάσα τους κόβεται, μένουν μόνο τα βλέμματά τους να μιλήσουν και να καλύψουν όλα τα κενά που υπάρχουν μέσα τους. Οι ανάσες κι οι χτύποι της καρδιάς τους συντονίζονται, χαράζουν κοινές νότες ευτυχίας κι αισθάνονται «ένας» όπως είκοσι επτά χρόνια τώρα. Η σεξουαλική επιθυμία είναι η αρχή και εκφράζει το πόθο και την έλξη, που δημιουργεί η φαντασίωση τους και απλώνει τη σεξουαλική πράξη στο μυαλό και στο σώμα τους, την νιώθουν και θέλουν να την εκφράσουν μεταξύ τους. Είναι το αλατοπίπερο ενός κουρασμένου δεσμού, που ψάχνει τη νοστιμιά μέσα σε συνταγές που θα έχουν περισσότερο αλάτι και πιπέρι. Είναι το εισιτήριο που αποκαλύπτει τις βαθύτερες σεξουαλικές τους ορμές όταν ο σύντροφος τους μπαίνει ως στόχος στο μυαλό τους και στις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Άλλη μια βραδιά ζουν μια ερωτική πανδαισία, ένα υπέροχο σμίξιμο δύο σωμάτων και δύο ψυχών, σεξουαλικής επαφής αλλά και γεμάτες έρωτα. Το πεπρωμένο που τους έφερε μαζί θα φροντίσει όπως και την ημέρα της γνωριμίας τους να τους δίνει αφορμές να μην μπορεί ο ένας μακριά απ’ τον άλλο. Προθέσεις, επιθυμίες, κρυφές και φανερές, λαχτάρες, όνειρα, ματαιώσεις, ελπίδες, ξεπετάγονται μέσα από χάσματα που αφήνουν οι σκέψεις, και καθρεφτίζουν τη ζωή τους όπως πραγματικά είναι.
Σε μια ρουτίνα που δε μιλάνε τα χείλη αλλά τα βλέμματα. Καταργούνται οι λέξεις και απλά της φανερώνει την αγάπη του με πράξεις. Και μαζί ανταμώνουν τ’ όνειρο σ ’έναν κόσμο δικό τους κάτω απ’ την επήρεια εθιστικών αγγιγμάτων, κι αισθήσεων που συγκρούονται κι εκρήγνυται σε ένα ερωτικό παραλήρημα που δίνει ενέργεια στις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Ξάπλωσε δίπλα της άνοιξε τα καυτά χείλη του αιδοίου της, και άρχισε απαλά να γλείφει το θάμνο γύρω του. Η σύντροφος του αρχίζει να αναδεύεται ανήσυχα, αρχίζει να βογκά και να αναστενάζει γεμάτη λαγνεία. Αμέσως μετά η γλώσσα του βυθίζεται και το κορμί της σφαδάζει φρενιασμένα. Όσο τη ρουφάει και τη πηδάει με τη γλώσσα του, νιώθει ηδονικό σκίρτημα παντού, σε όλο της το κορμί, δεν μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμά του, τύλιξε τα πόδια της στο λαιμό του και τον κράτησε εκεί. Της αρέσει αυτή η στάση. Δεν δέχονται όλες οι γυναίκες να πέσει ένας οποιοσδήποτε άντρας ανάμεσα στα σκέλια τους, πρέπει πρώτα να τις κερδίσει για να του δώσουν το σινιάλο. Με τη γλώσσα του διαχώρισε τα δυο χείλη και όταν τ' άνοιξε πια ήταν υγρά και έτριψε τη γλώσσα του πάνω κάτω ανάμεσα στα στρώματα της ευαίσθητης της σάρκας, πέρασε τα χέρια του κάτω απ' τα γόνατα της, έπιασε τους γοφούς της και τη κοιλιά της με της παλάμες του, την χάιδεψε και της άνοιξε τα πόδια. Όλα γίνονται απαλά, με ευγένεια, είναι μια προσευχή που θέλει την ώρα της. Την γάμησε με τη γλώσσα του, όσο χρειαζόταν για να την ερεθίσει στην κλειτορίδα που άρχισε να σκληραίνει, έτσι προχώρησε πιο βαθιά μέχρι την σκληρή επιφάνεια του μαργαριταριού της, άρχισε να την γλείφει πιο σκληρά βάζοντας πίεση πάνω στο δέρμα της. Με τα δυο δάχτυλα άνοιξε τα μουνόχειλα της και χτύπησε ελαφριά με την άκρη της γλώσσας του την κλειτορίδα, κι άρχισε να τη γλείφει απαλά στρέφοντας τα μάτια του προς το πρόσωπο της, αυτή τον κοίταξε με μια έκφραση πόνου, του έπιασε τα μαλλιά απ' το κεφάλι και τα έσφιξε στην παλάμη της, άρχισε να βαριανασαίνει, αυτός το βύζαξε πιο δυνατά, αυτή τραβήχτηκε προς τα κάτω, αυτός την ακολούθησε, ανύψωσε την λεκάνη της και μαζί της ανέβασε το κεφάλι προς τα πάνω χωρίς να αφήσει την κλειτορίδα της έξω απ' το στόμα του, την ακολούθησε σε κάθε της κίνηση. Κι αυτή του είπε, Μην σταματάς αααχ,…. και….. ααααχ…. μην σταματάς, «μωρό μου»… ωωωχ…. μην σταματάς... Την άφησε να τον καθοδηγεί, μετά αυτός έβαλε το δάχτυλο του κι άρχισε ταυτόχρονα να την γαμά μ' αυτό έχοντας την ακόμη στο στόμα του, προκαλώντας της ακόμη περισσότερη έξαψη κι απ' ότι όταν την γαμούσε κανονικά: Το πέος, ανέκαθεν ήταν μοναχά σύμβολο εξουσίας, ποτέ όργανο ή εργαλείο, τα όργανα είναι αυτά που την εξυμνούν, τα εργαλεία αυτά που την εξυψώνουν. Οι ρώγες στο στήθος της σκλήρυναν, το πρόσωπο της αναψοκοκκίνισε, κι άρχισε να ριγεί, άρχισε να μπαίνει σε οργασμό ν' ανάβουν οι φωτιές, μ' αυτός συνέχισε να την κρατά στο στόμα του, δεν της άφησε την κλειτορίδα ούτε στιγμή, συνέχισε να την βυζαίνει μέχρι που την τελείωσε. 'Όταν άρχισε να κατεβαίνει απ' τον πρώτο οργασμό, πίεσε τη γλώσσα του στο μέρος κάτω της κλειτορίδας καλύπτοντας το πάνω με τα χείλη του, μετακίνησε τη γλώσσα του μέσα έξω-μέσα έξω-έξω-μέσα-έξω μαζί με τα δάχτυλα του πολύ απαλά, μέχρι που έφτασε σ’ απανωτούς οργασμούς...
Τον ικανοποιεί βαθιά το να φέρνει τη σύντροφο του σε σπασμούς έκστασης με τα φιλιά του.
Το πιστεύει βαθιά ότι μεταξύ δύο συντρόφων δεν υπάρχει καμία διαφθορά, ενοχή ή ντροπή, γιατί η σαρκική ανισότητα παύει να υπάρχει στο κρεβάτι. Υπάρχει μόνο η υπόσχεση της ευχαρίστησης και η εκπλήρωση των αμοιβαίων επιθυμιών.
Η θέα των χειλιών του αιδοίου και των αστραφτερών ρόδινων πτυχών έστειλαν όλο το αίμα από το σώμα του να ξεχυθεί σαν χείμαρρος στο πέος του. Εκείνη βόγκηξε απελπισμένα. «Σε παρακαλώ» είπε λαχανιασμένα, τον ικέτεψε να βάλει ένα τέλος στα ηδονικά βασανιστήρια που της έκανε με τη γλώσσα του.
«Πάρε με, κάνε με ότι θες, αλήτεψε στο κορμί μου».
Καθώς τώρα οδηγούσε το πέος του καυτό, σκληρό, παλλόμενο μέσα στον κόλπο της, μετά από μια στιγμή που φάνηκε να κρατά αιώνες, ξεκίνησε να κινείται, με αργές ωθήσεις. 'Όταν εκείνη ανασηκώθηκε για να τον συναντήσει, άρχισε να κινείται ρυθμικά μέσα της σ’ ένα ξέφρενο οργασμό που δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει, οι απότομοι σπασμοί του ξύπνησαν μέσα της κύματα, σαν φλόγες, αστραφτερές σαν πυροτεχνήματα, που έκαναν τα σωθικά της να λιώνουν. Σαν καμπάνες που χτυπούσαν δυνατά, χαρμόσυνα. Η απελευθέρωσή του ήρθε καυτή. Ο σφυγμός του σφυροκοπούσε στα αυτιά του και ούτε που κατάλαβε τις άγριες κοφτές κραυγές της, καθώς άλλος ένας οργασμός την κυρίευσε. Κατέρρευσε δίπλα της κατάκοπος και γαλήνιος. Και της ψιθυρίζει στο αυτί πως η χημεία όπως κι η μαγεία δε χάνονται. Μια όαση που μέσα της παρασύρονται και χάνονται μέχρι να τους βρει το ξημέρωμα αγκαλιά. Και αυτή του υπενθυμίζει πως όταν κοιμούνται μαζί, ν’ αφήνει το πνεύμα του στα χέρια της με ασφάλεια, και δε θα βγει ποτέ από τα δίχτυα της. Όχι ότι αυτός άλλωστε θέλει να ξεφύγει, από την ισόβια σύντροφό του, που τον σαγηνεύει με την άδολη χάρη της και τον φυσικό αισθησιασμό της. Φαινομενικά εύθραυστη, αλλά προικισμένη με τεράστια δύναμη επιβίωσης, ικανή να προσφέρει ασφάλεια και προστασία στην σχέση τους και την οικογένεια τους. Αυτή είναι το λιμάνι τους, στις φουρτούνες για να δένουν.
Είναι σημαντικό γι αυτόν μετά από τόσα χρόνια έγγαμου βίου, να νοιάζεται πραγματικά για την σύντροφο του, να ξέρει ότι μπορούν να συνυπάρχουν χωρίς να κυνηγάνε σκιές αναζητώντας το καλύτερο απ' αυτό που έχουνε. Μαζί λοιπόν προσπαθούν και ζουν με περίσσια αγάπη, με τις συμφωνίες αλλά και τις διαφωνίες τους, και με τις λιακάδες και με τις βροχές, πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο, όχι απέναντι.
Είναι σημαντικό ακόμη το ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις τους σταματούν και δεν σχολιάζονται περαιτέρω με το τέλος της σεξουαλικής τους συνεύρεσης και έρχονται ξανά στο προσκήνιο στο επόμενο σεξουαλικό ταξίδι τους. Αυτό είναι μια καλή συνταγή για μια σχέση τους που ξέρει να... μαγειρεύει, αλλά και ξέρει να τρώει!
Ο δε παλιόφιλος καπετάνιος ...αφού πρώτα τον κάθισε σε αναμμένα κάρβουνα, ερμηνεύοντας με σαφήνεια όσα οι έρευνες και οι αναλύσεις λένε ...τρέχει τώρα τη φωτιά να σβήσει, ανήσυχος για μια εξέλιξη ανεπανόρθωτη στην οικογενειακή ζωή του φίλου του..... πριν αναχωρήσει για τα μακρινά του ταξίδια, του τόνισε με έμφαση.....
Μιας και σίγουρα μετά από την συζήτηση μας η καχυποψία σου έχει φτάσει σε επίπεδα στρατόσφαιρας, καλό θα ήταν πριν καταδικάσεις τη σύντροφό σου ως... μοιχαλίδα σε αναμονή, να μπεις στην ακριβώς αντίστροφη διαδικασία που λέει το εξής απλό: Αν μία γυναίκα περνάει καλά, δεν κάνει «σχέδια» παρά μόνο για τον άντρα στον οποίο οφείλει την ευτυχία της.
Ξέρεις, επομένως, τι πρέπει να κάνεις. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι και η Πηνελόπη, με τον Οδυσσέα έμεινε.
Και....... .Φίλε μου καλέ και ποτέ μην ξεχνάς!
Στην αγάπη, θέλουμε να κάνουμε σεξ με τον άλλον όταν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά. Στο πάθος, κάνουμε σεξ κάθε φορά που συναντιόμαστε.
Στην αγάπη, δεχόμαστε την πραγματικότητα του συντρόφου μας. Στο πάθος, μας αρέσει η εικόνα που έχουμε από αυτόν.
................................................
Όνειρο ήταν και πέρασε. 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.1: Το σεξ δεν είναι έγκλημα........................ Η περιγραφή του γιατί πρέπει να είναι;
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.2: Υπάρχει ο ιδανικός σύντροφος;
«Στο μυαλό μας μπορεί να υπάρχει. Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι όταν δεν έχουμε το σύντροφο δίπλα μας τον εξιδανικεύουμε και όταν τον έχουμε δίπλα μας αρχίζει η αντίστροφη διαδικασία. Η σχέση βέβαια δεν είναι πολεμική....., όμως ρεαλιστικά και πρακτικά, ιδανική δεν είναι.» 
 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.3: Πέρα από τα εφήμερα όνειρα του............ εδώ έχει να κάνει με μια σχέση αγάπης, ειλικρινή, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με γήινα ελαττώματα που όμως καταφέρνουν να αναγνωρίζουν την ουσία και την ποιότητα των αισθημάτων τους ώστε να υπερβαίνουν προκατασκευασμένες ιδέες, για το σωστό και το λάθος το αποδεκτό και το απαράδεκτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Web Informer Button