Ads 468x68px

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008

Ερωτική μυθοπλασία...Ξυπνάω τα μάτια ανοίγω..... όνειρο ήτανε.


Η μυθοπλασία είναι ένας συναρπαστικός κόσμος που γοητεύει όλους τους ανθρώπους. 
H μυθοπλασία στην ερωτική ζωή λειτουργεί σαν μηχανή προσομοίωσης εμπειριών, που επιτρέπει στο άτομο να ζήσει, με ασφάλεια, εμπειρίες που στην πραγματική ζωή θα ήταν επικίνδυνες και επώδυνες. Μπορεί να μεταφέρει το άτομο μέσα στις συνειδήσεις άγνωστων, δίνοντας του τη δυνατότητα να δοκιμάσει εμπειρίες που στην πραγματικότητα δε θα μπορούσε. Η μυθοπλασία λοιπόν, με ένα τρόπο δίνει στον άνθρωπο περισσότερες από μια ζωές.
Μετρούν ήδη πάνω από είκοσι χρόνια ζωής ζευγάρι, βαδίζοντας πλάι ο ένας στον άλλο, σύντροφοι και στις καλές και στις κακές στιγμές, και όσα χρόνια και αν έχουν περάσει η κάθε επέτειος του γάμου τους είναι η χαρούμενη γιορτή τους. Μαζί έχουν μοιραστεί στο κοινό παρελθόν τους τον έρωτα, χωρίς παράφορο πάθος, αλλά με αγάπη, αυτή τη γλυκιά αύρα που τους περιβάλλει, την αναπνέουν βαθιά μέσα τους και δίνει νόημα στη ζωή τους. Στην αγάπη τους υπάρχει η φυσική έλξη αλλά επίσης συνυπάρχει διανοητική και ψυχική έλξη.
Η αγάπη τους είναι μια αρμονική συμφωνία που έχει μέσα της αποδοχή, εμπιστοσύνη, συναισθηματικό «δέσιμο», αφοσίωση και αντοχή στο χρόνο, στοιχεία σημαντικά και για ένα κοινό μέλλον στο υπόλοιπο της ζωής τους, ακόμη και σε περιόδους όπου οι συγκρούσεις τους μπορεί να είναι έντονες και συχνές.
Αυτός έχει κάνει έναν κύκλο ζωής αφήνοντας πίσω του τα σαράντα πέντε πλησιάζει οσονούπω προς την πύλη των πενηντάρηδων.
Έχει διαμορφώσει πια χαρακτήρα και ξέρει ακριβώς τι θέλει. Παραμένει πλάσμα αρκετά μάχιμο, ανταγωνιστικό έχει και τις ζωικές του αναλαμπές. Διατηρείται ακμαίος, σφριγηλός, και επί πλέον επαρκώς τυχερός με τόση πείρα, υποχρεούται να θεωρεί τον εαυτό του ευτυχή. Στην κορυφή πλέον της ηλικιακής πυραμίδας βλέπει πίσω τι έφτιαξε, κοιτάει μπροστά τι μπορεί να φτιάξει. Μόνο που τα πολλά του τα ‘χει πια δώσει. Είναι ώρα ν' αναζητήσει και αυτός, εγωιστικά, λίγη ποιότητα, λίγη ξενοιασιά. Ένας γοητευτικός ομορφάντρας με μελαγχολικά μάτια και γλυκό χαμόγελο όπως του καταμαρτυρεί η σύντροφος του…… που ντύνεται σαν ψαράς..
Αυτή αν και μόλις πρόσφατα γιόρτασε τα σαράντα της δείχνει πολύ νεότερη βάζοντας κάτω γυναίκες που έχουν τη μισή της ηλικία! Το ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, της ταιριάζει «γάντι». Ο χρόνος της έχει φερθεί άψογα. Γοητευτική, με μια φυσική ομορφιά, που αναδύεται σε κάθε της κίνηση και δείχνει πως άμα μια γυναίκα έχει έμφυτο τον ερωτισμό... είναι απλά ανίκητη. Με περισσή φροντίδα αφοσιωμένη σύντροφος και μητέρα στον έγγαμο βίο τους, και η δημιουργός του γόνιμου οικογενειακού τους περιβάλλοντος. Με τα χρόνια έχει αποκτήσει μια βαθιά και ώριμη θηλυκότητα, σταράτο δέρμα χαρίζοντας της μια λάμψη υγείας και φρεσκάδας, προικισμένο μπούστο, καλοφτιαγμένα λαγόνια.
Ψηλή, το ύψος της πάνω από τον μέσο όρο, ένας πειρασμός με χυμώδες σώμα. Είναι μια γυναίκα που έχει αποδεχτεί τον εαυτό της και το σώμα της, ποτέ της δεν μπήκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία να αλλάξει αυτό που είναι …… έχει αυτοπεποίθηση.
Αγαπά αυτό που είναι και το δείχνει με την πληθωρική παρουσία της, η οποία αιχμαλωτίζει τα βλέμματα αμέσως. Τη βλέπεις και νομίζεις πως αν τη δαγκώσεις θα τρέξουν οι καλύτεροι χυμοί. Αυτά όμως που ανεβάζουν την θερμοκρασία στην εμφάνιση της είναι τα λαξευτά οπίσθια της σε συνδυασμό με τα μακριά της πόδια.
Όταν τα καλοκαίρια εμφανίζεται στην παραλία οι γλουτοί της δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από πολλές άλλες με απίθανη πίσω όψη. Την θυμάται από πάντα ανεπιτήδευτη να ντύνεται απλά, ελάχιστα μακιγιαρισμένη, ειλικρινής στον τρόπο που μιλά ή σε κοιτάζει.
Μια ομορφιά γυναίκας, κατά το πρότυπο παλαιότερων εποχών, που η αίσθηση της θηλυκότητας αναβλύζει σαν αφρός, περί χύνοντας τις γραμμές του κορμιού της.
Αυτός μπορεί να ζει με τα δικά του όνειρα μα σε όλα τα όνειρα του την έχει μέσα. Μπορεί να φτιάχνει τα δικά του παραμύθια μα και στα παραμύθια του είναι πάντα η βασίλισσα του.
Αμφότεροι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η απόλυτη ταύτιση τους δεν είναι εφικτή, οι συζυγικές τους σχέσεις δεν είναι μια στατική κατάσταση. Ο έρωτας έχει καταλαγιάσει και η σχέση έχει μεταλλαχθεί, έχει «ωριμάσει», περνώντας σε μια πιο νηφάλια φάση όπου κυριαρχεί η αγάπη και άλλα τρυφερά συναισθήματα συντροφικότητας, που επιτρέπουν μεγαλύτερη ανοχή για τις ατέλειες του συντρόφου και τη δημιουργία ενός δεσμού που νοιάζεται ο ένας για τον άλλο και τον θέλει για αυτό που είναι και όχι για αυτό που ποθούσε.
Η προσδοκία ότι όλα πρέπει να είναι πάντα τέλεια, είναι μη ρεαλιστική και το γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κάπου αυτός ο «τέλειος σύντροφος».
Στον έρωτα μας λέει ο Φρόιντ, προβάλλουμε στον άλλο το ιδανικό μας «Εγώ», δηλαδή προβάλλουμε στον άλλο, αυτό που θα θέλαμε να είμαστε αλλά δεν είμαστε. Δηλαδή θέλουμε να κάνουμε σχέση με τον καλύτερο εαυτό μας!
Δεν υπάρχει αυτός ο ιδανικός σύντροφος που δε θα τους πληγώσει ποτέ.
H ιδέα του ταιριαστού ζευγαριού, αγγίζει τα όρια της μυθοπλασίας.
O γάμος είναι και μια μηχανή παραγωγής συγκρούσεων!
Όλα τα ζευγάρια διαφωνούν για τα ίδια πράγματα, τα χρήματα, το σεξ, τα παιδιά, τη διαχείριση του ελευθέρου χρόνου.
Ο σοφός παππούς του έλεγε.
«Πριν τον γάμο κράτα και τα δύο σου μάτια ανοιχτά, αλλά μετά τον γάμο κλείσε το ένα.»
Εννοώντας, ότι ένας γάμος για να διατηρηθεί και να θεωρείτε επιτυχημένος πρέπει να υπάρχει σ’ αυτόν κατανόηση συγχώρεση και αποδοχή.
Όλα αυτά τα χρόνια το σεξ είναι σημαντικό στη σχέση τους και η ερωτική τους ζωή πολύ πλούσια, αλλά δεν είναι «το Α και το Ω», δεν είναι αυτό που κρατάει τον γάμο τους.
Αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο στη σχέση τους είναι οι μικρές λεπτομέρειες, ο ρομαντισμός που βγαίνει στη καθημερινότητα, η αγάπη που δείχνει ο ένας στον άλλο με το βλέμμα του.
Ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον και η κατανόηση γιατί επέλεξαν να περάσουν τη ζωή τους μαζί. Όταν λοιπόν μέσα στην καθημερινότητα τους υπάρχει αυτή η διάθεση, τότε έρχεται και το σεξ. Γιατί όλα από μόνα τους οδηγούν εκεί. Δεν τα πιέζουν να πάνε εκεί.
Την τελευταία χρονική περίοδο έντονος είναι ο προβληματισμός του με τη συνεχιζόμενη ερωτική αδιαφορία της συντρόφου του. ..Εξέλιξη που καθορίζει τις σχέσεις τους. να βρίσκονται στο ναδίρ εξαιτίας της συμπεριφοράς της. Η ερωτική της επιθυμία για σεξουαλική επαφή τους έχει μπει σε τροχιά μεγάλης ύφεσης...... Το σεξ μοιάζει απλά, να μην την απασχολεί, και αυτή η έλλειψη ερωτικής επιθυμίας είναι αναπόφευκτο να δημιουργεί δυσαρέσκεια και χάσματα στις προσωπικές τους σχέσεις.
Είναι κάτι στιγμές που όσο αυτός εκφράζει τη σεξουαλική επιθυμία για την σύντροφο του, αυτή απομακρύνεται και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Οι ρόλοι παγιώνονται και εκφράσεις, όπως «Πάντα θέλεις» και «Ποτέ δεν θέλεις» γίνονται μέρος των διαφωνιών του.
Τον βλέπει σαν έναν πολύ καλό της σύντροφο που τον αγαπά, νοιάζεται γι’ αυτόν, είναι ο πατέρας των παιδιών τους, ένας καλός άνθρωπος, αλλά η σεξουαλική τους ζωή περνά στο πίσω πλάνο. Διάφορες σκέψεις αρχίζουν να επικρατούν στο μυαλό του σχετικά με το «γιατί δεν τον θέλει» και αυτές οι σκέψεις οδηγούν και τον ίδιο σε πρόσκαιρη συναισθηματική απομάκρυνση και υποτονική ερωτική διάθεση.
Η λίμπιντο όμως σε τακτά διαστήματα αναζητούσε μια δυναμική διέξοδο.
Αίσθηση και προβληματισμό -αν μη τι άλλο- προκάλεσε ο κύκλος της αντιπαράθεσης που ξεκίνησε μεταξύ τους την τελευταία φορά με λεκτικές και φραστικές ακολουθίες για το θέμα αυτό.
Η Συναισθηματική τους φόρτιση έφερε «στο κόκκινο» τις προσωπικές αιχμές... και η αντιπαράθεση με ειρωνικό σχολιασμό στα όρια της προσβολής.
Πρώτη τον προκάλεσε ειρωνικά.
«Σου σηκώνεται ακόμα;»
«Εμ βέβαια εσύ που να ξέρεις, έχεις ξεχάσει πως είναι να το κάνουν.»
« Δεν το έχω ανάγκη. Δεν μου χει λείψει.» Συνέχισε με την ανάλογη ειρωνεία την αντίδραση της.
«Σωστά! Εσύ βρίσκεις τον εαυτό σου με τους παπάδες και τις αγρυπνίες τους. Τα ράσα σε καυλώνουν.» Εξέφρασε τον προβληματισμό του και αυτός με αιχμηρό και προκλητικά ειρωνικό τρόπο, αναφερόμενος στις συχνές εκκλησιαστικές δραστηριότητες της συντρόφου του.
Αυτή σαν να μην πίστευε στ' αυτιά της! Έμεινε στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό!.... από την έκπληξη για τον προσβλητικό χαρακτηρισμό.
Η όψη της σκοτείνιασε από την οργή της για το υπονοούμενο.
Η φωνή της έτριξε σαν φωτιά σε θάμνους.
«Δε μου λες: Είσαι τελείως βλαμμένος;! Έλεος έχεις ξεφύγει τελείως και δεν ξέρεις τι λες.!»
«Έχουμε ξεφύγει! Είναι προφανές..... Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά. Με εξοργίζει αυτή η παθητική σου σιωπή κάθε φορά που σου λέω τα παράπονα μου για την σχέση μας!» Της είπε.
«Αααα, εσύ όμως το χοντραίνεις πολύ, δε νομίζεις;! Πως είναι δυνατόν να λες αυτές τις μπούρδες. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τρελάθηκες; ∆εν είναι κουβέντες αυτές! Είσαι μυθομανής και το μόνο που μου μένει να πω είναι πως ντρέπομαι για σένα.
Και κοίτα, ως εδώ, δεν θέλω να το συζητήσω παραπέρα γιατί το βρακί μου δεν πρόκειται να το ξαναδείς ούτε ζωγραφιστό.» Του δήλωσε με δυσαρέσκεια και εκνευρισμό μέσα σε ένα κλίμα έντασης που επικρατεί μεταξύ τους.
Σάμπως το έβλεπε και τακτικά τώρα τελευταία.
«Μου το έφαγε η εκκλησία δεν υπάρχει άλλη εξήγηση». Της μουρμούριζε μέσα από τα δόντια του.
Όταν μια σχέση στερεύει από τα αποθέματα ζωντάνιας, ενθουσιασμού, ερωτισμού και άλλων θετικών συναισθημάτων, τότε η προδοσία χτυπάει την πόρτα της σχέσης. Μία τέτοια εξέλιξη θέτει τα όρια του κάθε ατόμου σε δοκιμασία. Ο θυμός φουντώνει....
Αυτός αντέδρασε με την αδιαφορία της, και δεν είναι καθόλου περίεργο που αποφάσισε ότι είναι καιρός, να αγνοήσει όρκους και κανόνες να κάνει την υπέρβαση, κοινώς να ψάξει άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Αναζητούσε μια πύλη εξόδου, μια έξοδο κινδύνου, ώστε αυτή η βαθιά ανάγκη για ευχαρίστηση που καταπιέζεται και δεν εκπληρώνεται να μπορεί να εκπληρωθεί μέσα από άλλες οδούς, και να νοιώσει και πάλι σεξουαλικά ενεργός στο αέναο κυνήγι για πληρότητα.
Το μυαλό του άρχισε να κάνει ερωτικά ταξίδια σε κάθε πιθανό «προορισμό» και με κάθε πιθανή  παρτενέρ.
Εδώ και λίγα χρόνια στο στενό φιλικό τους κύκλο έχει μείνει χήρα μια χυμώδης πληθωρική γυναίκα, συνομήλικη της συντρόφου και παιδική της φίλη από τον καιρό που μάθαιναν την αλφαβήτα στο νηπιαγωγείο.
Ο σύζυγος της χάθηκε σε ατύχημα στο εξωτερικό αλλά ήδη το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, διότι η κακές γλώσσες έλεγαν πως ο τύπος είχε κάνει δεύτερη οικογένεια στη λατινική Αμερική.
Η χήρα περιμένει λοιπόν το πρώτο πράσινο φως από έναν άνδρα για να του εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Νιώθει πως είναι σέξι, όμορφη, ευχάριστη, έξυπνη, ερωτική.... κι έτσι προκαλεί το ενδιαφέρον να την βλέπουν με τον ίδιο τρόπο. Κάνει τον εαυτό της να φαίνεται σαν... λάφυρο γι αυτόν που θα την κατακτήσει.
Θυμάται μια παλιά ιστορία που πίστευε ότι; είχε σβηστεί απ' τη μνήμη του. Χρόνια πριν το θανατηφόρο ατύχημα του συζύγου της. Τα ζευγάρια, είχαν πάει μαζί εκείνο το καλοκαίρι σε οικογενειακές διακοπές. Μετά το θαλάσσιο μπάνιο είναι οι δυο τους στην αυλή του εξοχικού τους.
Η κυρία ξεπλένει την αλμύρα κάτω από το ντους, βγάζει το μαγιό της και χωρίς να σκουπίσει τα νερά που τρέχουν πάνω της φορά ένα κοντό μπουρνούζι.Κάθεται απέναντι του, κι ανοίγει τα πόδια της αργά, αφήνοντας σε θέα το όρος της Αφροδίτης με τα μεγάλα κόκκινα χείλη του αιδοίου της γυμνά, και κάνει με το στόμα της κινήσεις πεοθηλασμού. Όλα αυτά για χάρη του από απόσταση τριών μέτρων.
Στον περιποιημένο στιλπνό θάμνο του εφηβαίου της κυλούν λαμπερές διάφανες σταγόνες νερού. Kι εκείνος απέναντι, έχει ιδρώσει, οι κόρες των ματιών του έχουν ανοίξει διάπλατα, βαριανασαίνει. Ανείπωτη διέγερση της σεξουαλικής επιθυμίας σκόρπισε στο κορμί του η θέα της αρχέγονης εκείνης ουσίας της θηλυκότητας. Σήκωσε τα μάτια του ψηλά, έκανε πως δεν είδε τίποτα, δεν ήθελε να παρασυρθεί σε σεξουαλικές παρεκκλίσεις, σε λάθος μονοπάτια. Δεν θα θυσίαζε για κάτι περιστασιακό την ουσιαστική σχέση με την όμορφη σύντροφο του που τον γέμιζε απόλυτα. Από την άλλη, όντως ήταν πολύ δύσκολο να μην ρίξει μια ηδονική ματιά ανάμεσα στα πόδια της...
Τελευταία είναι κάτι μέρες που ξεθωριασμένες εικόνες από εκείνον τον ζεστό τον Αύγουστο γυροφέρνουν στο μυαλό του για πρώτη φορά. Δεν τον πιάνει ο ύπνος.
Βυθισμένος σ' αυτές τις σκέψεις έψαχνε την ευκαιρία. Για το τι θα μπορούσε να κάνει.
Μια φθινοπωρινή μέρα λοιπόν προφασίζεται ότι είναι ανάγκη να πάει στο χωριό γιατί τον θέλει ο εργολάβος που ανακαινίζει την εξωτερική μάντρα του σπιτιού τους.
Η χήρα έχει ένα μικρό αγρόκτημα στο μέσον της διαδρομής με ελιές και με μια μικρή εξοχική κατοικία. Από το καλοκαίρι το συζητούσε με την σύντροφο του ότι το σπίτι έχει ανάγκη για μερικές επισκευές συντήρησης στα συστήματα ύδρευσης και πως μπορούν να τη βοηθήσουν.
Ήταν η ευκαιρία που ζητούσε, είχε έρθει η στιγμή να αντιδράσει.
Της τηλεφωνεί και την πληροφορεί ότι σαββατοκύριακο σχεδιάζει να πάει στο χωριό.
Συζητούν σε χαλαρή ατμόσφαιρα που εμπνέει συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων για να συγκαλύψουν την αρχική ένταση που υπάρχει μεταξύ τους.
Η χήρα χαρούμενη τον ρωτά αν μπορεί να ταξιδέψει μαζί του, μέχρι το κτήμα της. Αυτόν τον λούζει μια χαρά. Ανυπομονώ να ταξιδέψουμε εσύ κι εγώ μαζί της λέει. Το θεωρώ ότι θα ήταν φρόνιμο να γίνει η συζήτηση του ταξιδιού με την φιλενάδα σου. Δεν χρειάζεται να σου το πω βέβαια, αλλά να ξέρεις ότι είναι δίπλα σου σε ότι θελήσεις, σε θεωρεί ανεκτίμητη φίλη. Άλλωστε και η φιλία σας κρατάει από τα μαθητικά σας χρόνια, σαν το παλιό καλό κρασί.
Μια Παρασκευή λοιπόν, αργά απόγευμα η συνάντηση αναχώρησης έγινε στο συνοικιακό τους βενζινάδικο.
Την ώρα που αυτός εφοδιάζει βενζίνη το αυτοκίνητο, η χήρα πηγαίνοντας στο αυτόματο μηχάνημα για τους καφέδες, οι εξαίσιες καμπύλες στους γοφούς της λικνίζονται σαν τα κύματα του μελτεμιού.
Να 'σου μπροστά του η τσουχτερή φαρμακόγλωσσα γνωστή κουτσομπόλα της γειτονιάς που παράγει και αναπαράγει φήμες για τον ένα και τον άλλο και δεν αφήνει κανέναν σε χλωρό κλαρί.
Περίεργη που τον βλέπει με την χήρα έρχεται διπλά του. Έχεις «ενδιαφέρουσα» παρέα! και έκανε ένα νεύμα γεμάτο νόημα προς το μέρος της χήρας.
Αυτός χαμογελάει πονηρά την κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω και χαρούμενα και χαλαρά της απαντά.
Η γειτόνισσα του κλείνει το μάτι με πονηρό χαμόγελο πάνω από τον ώμο της, σκύβει προς το μέρος του και του ψιθυρίζει, σχεδόν συνωμοτικά.
«Τη βλέπω ενθουσιασμένη τη χήρα, όλο σκέρτσο, νάζι και τσαχπινιά..... κουνά τον πισινό της σαν τη βαρκούλα σ' ένα χάιδεμα του Μελτεμιού! ......προφανή σημάδια πως σε γουστάρει. Σε φλερτάρει απροκάλυπτα και θα έπρεπε να το είχες καταλάβει.….. αλλά πρόσεχε γιατί εκτός από το φαλλό, θα σου ξεζουμίσει και το μυαλό.»
Διάβολε στο θηλυκό μυαλό της, κάθε συνάντηση της χήρας θεωρείτο βρώμικη, έκλυτη και λάγνα.
Αργά μετά την δύση του ήλιου φτάσανε στο κτήμα της, συναντήθηκαν με γνωστό εργολάβο και κανόνισαν τα της εργασίας..
Στη συνέχεια άραξαν σε μια μικρή ψαροταβέρνα που βρισκόταν χωμένη στους ευκαλύπτους με εξαιρετικό ψάρι και θαλασσινά κατά μήκος της παλιάς εθνικής.
Απολαμβάνοντας έναν γευστικό συνδυασμό από σαλάτα και ψάρι με ελαφριά μπύρα σιταριού και το τέλειο συμπλήρωμα για επιδόρπιο τάρτα φρούτων!
Το φαγητό ήταν η αρχή για ένα τέλειο ερωτικό παιχνίδι.
Η γεύση και η αίσθηση λειτούργησε αφροδισιακά επάνω τους ώστε να αναζητούν την ολοκλήρωση της σεξουαλικής ευχαρίστησης..
Αποφάσισε να μην οδηγήσει άλλο και να μείνει στο αγρόκτημα το βραδύ και το ξημέρωμα του Σαββάτου να αναχωρήσει για το χωριό του.
Η ήσυχη τοποθεσία, το αεράκι της θάλασσας, με το αγροτόσπιτο δίπλα σε μια μικρή παραλία ήταν η κατάλληλη ερωτική φωλιά, το ιδανικό σκηνικό για στιγμές χαλάρωσης που θα απογειώσει τις αισθήσεις τους και θα αφήσουν τους εαυτούς τους ελεύθερους να απολαύσουν μια ερωτική βραδιά.
Ήταν η χήρα  που ανέβασε το βράδυ εκείνο τη λίμπιντο στο ταβάνι, με ένα σεξουαλικό στριπτήζ συνοδευόμενο από αισθαντικό μουσικό χαλί.
Αυτός δεν πίστευε αυτό που έβλεπε, τον τρέλανε κοιτώντας τον προκλητικά και περνά όλα τα μηνύματα που θέλει με τα μάτια της. Περιττό να πει, πόσο πολύ τον είχε καυλώσει......
Αλλά και εκείνης οι κινήσεις της απέπνεαν έναν αέρα έντονου ερωτισμού που τον έδειχνε..... Ήταν αναψοκοκκινισμένη.
«Θέλω να με πάρεις, εδώ και τώρα».
«Όταν μιλάει το κορμί, ξέχνα τα πρέπει και τα μη.»
Αυτός έχει μπει για τα καλά στο κλίμα που επικρατεί..... απέβαλε το άγχος του πρωτάρη στην απιστία και  απολαμβάνει τις στιγμές.
Η χήρα δεν βιαζόταν, στεκόταν στη μέση του δωματίου λίκνιζε το κορμί της κι άρχισε να βγάζει τα ρούχα της αργά κι αισθησιακά.
Χαϊδευόταν μπροστά του και τον έκανε να καταλάβει πόσο πολύ το απολαμβάνει.
Αυτός χάιδευε με το βλέμμα του τις αισθησιακές της καμπύλες  νιώθοντας στιγμές ευφορίας με την αισθησιακή εικόνα της...... έβγαλε το πρησμένο του πέος και αυνανίζεται ηδονικά. Η χήρα όταν κατάλαβε ότι αυτός δεν άντεχε άλλο σταμάτησε το στριπτήζ, άλλωστε δεν έμενε και τίποτα να βγάλει, γονάτισε εμπρός του και έπιασε το ορθωμένο σκληρό πέος του στα χέρια της.
Και ω! με το που το χούφτωσε ένας πίδακας από ιπτάμενο σπέρμα τινάχτηκε από την κορυφή του πέους προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάνοντας μια προσπάθεια να συνέλθει, έκλεισε τα μάτια του πήρε βαθιές ανάσες, ξεφύσησε και μουρμούρισε απογοητευμένος. «Σκατά».
Αλλιώς τη φανταζόταν.... μέσα σ΄ ένα κλίμα διάχυτου ερωτισμού..... την πρώτη φορά μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Η υπόλοιπη βραδιά συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της χήρας.
Το ξημέρωμα προφασίστηκε ότι του τηλεφώνησαν πως υπάρχει επείγον πρόβλημα στην εργασία του. Ανέβαλε τον προορισμό για το εξοχικό τους, αναχώρησαν για την επιστροφή. Στο δρόμο ενώ αυτός οδηγεί η χήρα του τον χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι και παιχνιδιάρικα του απευθύνει ασταμάτητη ερωτική βωμολοχία, ενώ ταυτόχρονα το άλλο χέρι το έχει χώσει κάτω από το φουστάνι και γαμάει την κλειτορίδα της.
Μέχρι να φτάσουν στου γυρισμού τον προορισμό, προσπαθεί να εξισορροπήσει την αντιφατική πραγματικότητα που βίωσε.
Και με την επιθυμία να ξεπεράσει τις αδυναμίες του τις στιγμές εκείνες, την κοιτούσε μπερδεμένος, δίνοντας της ταυτόχρονα υποσχέσεις για ερωτικές στιγμές και γαμήσια που θα μείνουν αξέχαστα.
Σε καμία από αυτές τις δεσμεύσεις δεν αποδείχτηκε συνεπής. Δεν τήρησε καμιά υπόσχεση του.!
Θεώρησε την απιστία του προδοσία της συμφωνίας που έχουν κάνει μεταξύ τους και γι’ αυτό και το βιώνει ως προσωπικό τραύμα.
Το σεξ δείχνει την ανάγκη να αφυπνίσει τον εγκέφαλο του, αυτό που το σώμα του ζητάει. Η νόηση όμως και η συνείδηση του έχει τα δικά της όρια. Είναι σαν να λέει στη σύντροφο του: «Δεν είσαι αρκετή για μένα». Και αυτό του είναι πολύ σκληρό. Δεν πρόκειται λοιπόν να την απατήσει ποτέ ξανά. Το ψυχολογικό βάρος που σήκωσε μετά την απιστία δεν αξίζει για κανέναν λόγο τελικά, για μερικές στιγμές ευχαρίστησης, κι αυτό τον κάνει να νιώθει πολύ άσχημα. Θεωρεί πιο σημαντικό το δέσιμο και την εμπιστοσύνη στο δεσμό τους από μία εφήμερη απόλαυση.
Η εικόνα όμως της συμπεριφοράς της συντρόφου του, του έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό καθώς είναι διάχυτη η αίσθηση του ότι «κάτι» συμβαίνει. Όταν μάλιστα, στην περίοδο που αυτός της δείχνει να την θέλει αρκετά σεξουαλικά εκφράζοντας με θόρυβο το παράπονό του ότι «τον πάει στη γωνία», βλέποντας τις προτεραιότητές της, χωρίς το σεξ! Αυτό το «κάτι» του μεταδίδει ταυτόχρονα και ένα μήνυμα στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή του. Είναι σαν να του λέει εμμέσως ότι δεν την ελκύει πια, δεν τα βρίσκουν πλέον στο σεξουαλικό, δεν καταφέρνει να της ξυπνά την ερωτική επιθυμία.
Αποφασίζει πως είναι καιρός να συζητήσει για το πρόβλημα που τον απασχολεί με ένα φίλο από τα παλιά, έναν θαλασσόλυκο καπετάνιο που τον θεωρεί αυθεντία στα ερωτικά.
Η αυθεντία με το κύρος του, σαν έτοιμος από καιρό προσπαθεί να του δώσει τη λύση.
Αρχίζει από το χειρότερο αλλά πιθανό σενάριο που μπορεί να συμβαίνει.
Απλά τα πράγματα. «Υπάρχει άλλος.»
«Μην σε πιάνει πανικός και σκέφτεσαι τα χειρότερα...... Μείνε ψύχραιμος.»
Και σαν άλλος επιθεωρητής Κλουζώ εν δράσει του αναλύει τα σημάδια.
Παρά την επικρατούσα άποψη ότι ο άνδρας είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα, συνήθως γίνεται το αντίθετο.
Η γυναίκα, σε αντίθεση με τους άντρες, όταν ερωτεύεται δίνει ψυχή και σώμα. Αν λοιπόν έχει ενθουσιαστεί με κάποιον άλλον, μην περιμένεις να κάνει σεξ μαζί σου, τουλάχιστον όχι με την καρδιά της. Το μυαλό της είναι αλλού και δυστυχώς για εσένα εκεί ακριβώς θα επιθυμούσε να είναι και το σώμα της.
Και γιατί να κάνετε σεξ, αφού εκείνη αντλεί ικανοποίηση  από αλλού; Σε αντίθεση με έναν άπιστο άντρα, που μπορεί να μοιράζει τον ερωτισμό του σε δύο ή και περισσότερους στόχους, οι γυναίκες είναι συνήθως προσηλωμένες σεξουαλικά σε έναν κάθε φορά, εκείνον που τις ικανοποιεί περισσότερο. Θα το καταλάβεις ότι συμβαίνει αν ξαφνικά βρίσκει δικαιολογίες για να αποφύγει να κάνετε σεξ, σου λέει πως είναι νυσταγμένη, πιασμένη, φουσκωμένη και άλλα τερτίπια για να σε αποφύγει. Ενίοτε θα ανταποκρίνεται στις πρωτοβουλίες σου, με λιγότερη προθυμία και λιγότερο πάθος από μεριάς της κυρίως για να μην υποπτευτείς τίποτα, αλλά μια γυναίκα που σε απατάει σίγουρα δεν θα σε πλησιάζει πρώτη εκείνη ερωτικά. Και γιατί είναι χορτάτη αλλά κυρίως γιατί δεν την αφήνουν οι τύψεις της να το κάνει.
Φυσικά και όλα αυτά είναι καχύποπτα. Ακόμα και αν δεν είναι άπιστη, ακόμα και αν δε σε έχει κερατώσει, σίγουρα το ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας έχει εξασθενήσει υπερβολικά πολύ.
Η εμφάνιση και γενικότερα η παρουσία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να δούμε μία γυναίκα σεμνή και χαμηλοβλεπούσα και μετά από λίγο να μάθουμε ότι έχει κάνει τα τέρατα! Τώρα αν είσαι άτυχος και πέσεις σε μία τέτοια γυναίκα, θα σε έχει σίγουρα βασιλιά, αλλά ψάχνε κάθε τόσο το κεφάλι σου!
Να ξέρεις, ότι όλες οι γυναίκες, ότι εμφάνιση κι αν διαθέτουν, έχουν τουλάχιστον έναν θαυμαστή στο περιβάλλον τους ο οποίος παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι είναι δεσμευμένες, τις πολιορκεί διακριτικά.
Δεν είναι πρωτοφανές, όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο, μια γυναίκα μέσα στην πορεία της ζωής ενός γάμου να χάσει το σεξουαλικό ενδιαφέρον χωρίς όμως να χαθεί η συναισθηματική αναγνώριση και η αγάπη προς τον σύντροφο της, έχοντας όμως διαχωρίσει τη σεξουαλικότητα από τη συναισθηματική επαφή.
Μάλιστα όλες αυτές που συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν πια το σεξουαλικό ενδιαφέρον για τον σύντροφό τους, δεν σημαίνει ότι έχουν μπει οι ίδιες σε σεξουαλική σιγή, καθώς μόλις αποκτήσουν καινούργιο σύντροφο, η λίμπιντο επιστρέφει στα ύψη.
Αρκετές δε προχωρούν σε σεξουαλικές σχέσεις που τις περιχαρακώνουν μόνον στην απόλαυση του σεξ, χωρίς να απειλήσουν τη συντροφική τους σχέση και φυσικά το γάμο τους.
Οι στατιστικές, σαφέστατες! Σύμφωνα με την πιο έγκυρη, το εξήντα πέντε τα εκατό των γυναικών ομολογούν πως έχουν απατήσει τους άντρες τους.
Και μήπως είναι σίγουρο το άλλο τριάντα πέντε; Αυτές απλώς δεν το λένε!
«Αφού το κάνει αυτή γιατί να μην το κάνω κι εγώ;» φαίνεται να σκέφτονται όλο και περισσότερες γυναίκες.
Άλλες έρευνες υποστηρίζουν ότι το πενήντα τοις εκατό των παντρεμένων γυναικών έχουν κάνει μία τουλάχιστον εξωσυζυγική σχέση, και ότι το ένα τρίτο από αυτές υπέπεσε στο αμάρτημα αφού απέκτησε παιδιά. Με τέτοια συντριπτικά ποσοστά, μάλλον κάποια ανυπέρβλητη ανάγκη οδηγεί όλες αυτές τις γυναίκες στην απιστία ή ακόμα και η ίδια η φύση.
Κανένα ζώο δεν είναι εκατό τοις εκατό μονογαμικό στο εκατό τοις εκατό της ζωής του.
Πόσο εύκολο είναι να αντισταθεί στα «γραμμένα» του DNA της; Ίσως, τελικά, η μονογαμία να επιτυγχάνεται μόνο μέσω μοιχείας. Για τις γυναίκες λοιπόν η συνηθέστερη ηλικία στην οποία απατούν το άλλο τους μισό είναι τα σαράντα με σαράντα πέντε τους χρόνια. Και να μην ξεχνάς την κλειτορίδα ως το μοναδικό όργανο που είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για ευχαρίστηση, καθώς διαθέτει 8.000 νευρικές απολήξεις, διπλάσιες από αυτές του πέους.
«Δηλαδή μου λες είναι αναπόφευκτο..... έρχεται η μέρα, λοιπόν.... που κάποια στιγμή στη ζωή μας η απιστία μας χτυπάει την πόρτα; Όλοι κάποια στιγμή θα κερατώσουμε ή θα κερατωθούμε;» Ρητορικό το ερώτημα του στον ειδήμονα.
Γι' αυτόν είναι δύσκολο να πιστέψει ότι υπάρχει χώρος για απιστία σε μια φυσιολογική σχέση, όπου κυριαρχεί η αγάπη.
«Και να ξέρεις» του τόνισε απτόητος την συνέχεια της ανάλυσις ο θαλασσόλυκος.
Φυσιολογικοί άνθρωποι δεν υπάρχουν, είναι ένας μύθος η κανονικότητα. Όταν οι «μάσκες πέφτουν»  παύουν να είναι όλα καλά και φυσιολογικά. Ακόμα κι εκείνος που σου φαίνεται τόσο κανονικός, τόσο απλός, κρύβει στην ντουλάπα του σκελετούς και δυναμίτες, πτώματα, ενοχές και πόθους.
Οι μόνοι φυσιολογικοί άνθρωποι είναι αυτοί που δεν γνωρίζουμε.......
Έξι στις δέκα Ελληνίδες είναι άπιστες, μιλάμε ότι, «Γεννηθήκαμε άπιστοι!» Το σεξ δεν αποδέχεται την ηθική γιατί το σεξ είναι και ανήθικο και ακόλαστο. Δεν μπορείς να το μετρήσεις με όρους ηθικούς. Μπορεί να δώσει κάποιος εντολή σε μία επιθυμία που είναι «πρωτόγονη!» όχι!
Πως τους εκμυστηρεύτηκε τα προβλήματα του σε μια κουβέντα που κάνανε γύρω από την προσωπική του ζωή, ο φίλος τους ο ταξιδιώτης με το σημάδι του απατημένου συζύγου;
Όταν μια γυναίκα θέλει να σε απατήσει και να κάνει σεξ τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει. Είναι πιο αδίστακτες από τους άνδρες και μόνο τυχαία δεν έχει βγει το...... «και σε μπουκάλι να την κλείσεις θα το κάνει με τον φελλό».
Ταυτόχρονα υπάρχει μια ζωώδης αλήθεια της γυναικείας επιθυμίας.! Ο εραστής της βγάζει τον πιο ακομπλεξάριστο εαυτό της και δεν αφήνει χώρο σε ντροπές και στερεότυπα. Τα «μη», τα «όχι» και τα «πρέπει» τα έχει ήδη. Αυτό που αναζητά είναι να απελευθερωθεί από κανόνες και περιορισμούς, της αρέσει η ελευθερία να πειραματίζεται να εξερευνά και να ικανοποιεί όλες τις σεξουαλικές της ανάγκες και φαντασιώσεις με τον εραστή από ότι με τον σύντροφο της.
Αυτός δεν είχε ποτέ του ούτε καν αμυδρά αμφιβολία ότι η σύντροφος μπορεί και να τον απατά, ποτέ δεν ένοιωσε ανησυχία για τη σχέση τους. Αλλά διάβολε σήμερα ο θαλασσόλυκος κατόρθωσε να τον φορτώσει αμφιβολίες και σύγχυση.
Ερωτήματα πολλά. «Τι κάνουμε τώρα προφέσορα;» Τον ρώτησε.
«Μου βάζεις δύσκολα. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Η απιστία της γυναίκας είναι μια πράξη με διπλό μήνυμα. Σε τιμωρώ γιατί ήσουν κακό παιδί, αλλά γύρνα πίσω γιατί είσαι χρήσιμος σε άλλα, πιο απλά πράγματα.» Του απαντά ο θαλασσόλυκος.
«Μην το παίρνεις όμως και κατάκαρδα αδελφέ μου.» Τον παρότρυνε.
«Πολλοί είναι αυτοί που κρέμασαν τη φωτογραφία τους παραδίπλα στα πορτρέτα των πιο διάσημων της ιστορίας με το θέμα αυτό. Ήφαιστος, Αγαμέμνονας, Μενέλαος, κι άλλων ενδόξων.»
«Πως το είπες το ποσοστό έξι στις δέκα;» σιγομουρμούρισε μέσα από τα δόντια του αυτός.
«Κι εγώ θα είμαι η εξαίρεση;» Αναρωτήθηκε.
Εδώ και καιρό γνωρίζει ένα ζευγάρι αγαπημένο, με ζωή ασυννέφιαστη. Και ξαφνικά μαθαίνει πως η κυρία πηδιέται σαν σκύλα. Ο αφελής σύζυγος την κοιτάει στα μάτια.
Συμβαίνει βέβαια και το αντίθετο. Αλλά αυτό δεν τον αφορά. Συνέχισε τις σκέψεις του.
Να την ελέγξει, του είναι αδιανόητο. Το θεωρεί αναξιοπρεπές.
Την αγαπάει και την σέβεται. Δεν διανοήθηκε ποτέ να την αμφισβητήσει.
Αλλά το βράδυ, όταν του αρνείται την αγκαλιά της αρχίζει να αναρωτιέται: «Κι αν;» Θα ήταν τόσο φυσικό.
Εδώ που τα λέμε, το αντίθετο είναι αφύσικο. Αφού η συντριπτική πλειοψηφία αυτό κάνει. Αποκλείεται αυτός να είναι η εξαίρεση!
«Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα». Μουρμούριζε. Αλλά δεν είχε και καμία ένδειξη.
Απλώς νοιώθει ότι η σεξουαλική καμπή στη σχέση τους μπορεί και να οφείλεται στο ότι η σύντροφος του έχει αφοσιωθεί στα παιδιά τους. Τα έχει σε πρώτο πλάνο.
Το αντιλαμβάνεται. Αυτή είναι η φύση. Είναι απολύτως λογική αυτή η εξέλιξη στις σχέσεις ... είναι αναπόφευκτη..... η ερωτική επιθυμία μπαίνει σε τροχιά ύφεσης, και προσπερνά ότι είναι σημαντικό στον γάμο της να κρατά ζωντανή την επικοινωνία και τον ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό της.
Αυτός την εξωσυζυγική σχέση την θεωρεί κατάσταση νοσηρή, να είναι μ’ έναν άνθρωπο που τον αγαπά, τον πονά και τον φροντίζει ως τον σύντροφό του και ταυτόχρονα να υποστηρίζει καινούργιες συγκινήσεις πού γεμίζουν το κενό του και να γεύεται την ηδονή και τη σεξουαλική απόλαυση με κάποιον άλλον. Δεν το μπορεί.... ώστε η ιδέα της απιστίας δεν του περνάει καν από το μυαλό ή τον αγγίζει τόσο λίγο που δεν έχει σημασία.
Πως το είχε νοιώσει με την χήρα; «Σκατά».
Εκτός φυσικά, όταν πρόκειται για τις προσωπικές του στιγμές.
Το μυαλό του πλάθει εικόνες νοητές, και απόλυτα πιπεράτες..... το ερωτικό του πάθος τρέφεται από εικόνες --με φανταστικές ερωμένες--. Σ' ένα λιμάνι με ομίχλη και σκούρα λυπημένη θάλασσα. Καράβια που σφυρίζουν ασταμάτητα και όμορφες γυναίκες. Γυναίκες γεννημένες για να σε μεθύσουν με τις ομορφιές τους, να σε περιμένουν με την ανάγκη να αγαπηθούν παράφορα, να τους κάνει κάποιος έρωτα. Κι αυτός ν' ανάβει και να σβήνει στην αγκαλιά τους...... νιώθει ότι βρήκε τον παράδεισο και την κόλαση στο πρόσωπό τους!
«Και τώρα Μούσα Ερατώ,
έλα κοντά μας
και πες μας πώς ο Ιάσονας ...
έφερε το χρυσόμαλλο Δέρας...
από τον ερωτά του στη Μήδεια ...
γιατί έχεις τις χάρες
της Κύπριδας Αφροδίτης...
και φέρνεις τη μαγεία
στα ανύπαντρα κορίτσια...»

Μούσα εκείνες τις στιγμές μπορεί να είναι η ίδια η σύντροφος του.
Είναι το εισιτήριο εκείνης που θαυμάζει, εκστασιάζεται και αποκαλύπτει τις βαθύτερες σεξουαλικές του ορμές όταν μπαίνει ως στόχος στο μυαλό του και στις σεξουαλικές φαντασιώσεις του.
Η νύκτα χαϊδεύει τα όνειρα και η σιγαλιά τις σκέψεις.
Αυτά πλάθει ο διψασμένος νους ψάχνοντας μέσα στη σκέψη του σαν σκοπευτής, ορμητικά, παθιασμένα.
Ερευνά άσεμνα και ακόλαστα...... βγάζοντας στην επιφάνεια τις πρωτόγονες απόκρυφες παρορμήσεις του, με λατρευτική αφοσίωση, σαν να προσπαθεί, να έλθει σε σωματική επαφή μαζί της.
Παραδομένος στο πάθος του με αυθάδεια ηδονικά σεργιανούσε σε διονυσιακή μέθη και ηδονή.
Ηδονικά ανακουφισμένος χαλάρωσε, και με αργές, νωχελικές κινήσεις αναχωρεί για την κρεβατοκάμαρα τους.
Μια μεγάλη έκπληξη, σαν πειρασμός ήρθε να ταράξει την τρικυμισμένη τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια ερωτική τους σχέση…
Εκεί που ένιωθε ότι οι σεξουαλικές τους συνευρέσεις είχαν πλέον τελματώσει, και η σύντροφος δυσανασχετούσε ακόμα και στη σκέψη ότι θα πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνουν sex τον περίμενε απροσδόκητη εξέλιξη.
Η αλήθεια δεν το περίμενε ότι θα είχε μια τόσο ευχάριστη βραδιά! Μα η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Κάποιες στιγμές μάλιστα κάποια περιστατικά μας προκαλούν έκπληξη και μας αφήνουν γεμάτους απορία.
Τι συνέβη απόψε σε περίοδο ιδιαίτερη... νηστείας και προσευχής.... το κορμί της να αφρίζει από ηδονή, και ν' αποτελεί κάλεσμα σε παθιασμένη ερωτική τους συνεύρεσης..
«Άργησες!», του είπε με μια ναζιάρικη φωνή, όλο χάρη και γοητεία, όταν τον είδε να ξεπροβάλλει στην πόρτα του δωματίου.
Στα μάτια της που του χαμογελούσαν μελιστάλακτα, διακρίνεται διάχυτος ερωτισμός, αρκούντως ερεθιστικός…. «πολλά υποσχόμενος.»
Μα πιο πολύ του άρεσε η πρόκληση.
Με το σεντόνι είχε καλύψει με μια δήθεν τυχαία, ωστόσο ακριβή και προσεχτική επιμέλεια, κάποιες γωνιές του κορμιού της,ασφαλώς για να φαίνεται πιο προκλητική και να μπορεί να διεγείρει την φαντασία του καλύτερα, ξυπνώντας μέσα του όλα τα «άγρια» και «ατίθασα» ένστικτα του έρωτα.
Η ατμόσφαιρα, το κλίμα και η σκηνή με το σεντονι τον προετοιμάζει για το θέαμα.
Ένα παλιρροϊκό κύμα πάθους χειμαρρώδες και ανεξάντλητο, απειλεί να τον καταπιεί.
«Μη μου πεις, αγάπη μου, ότι είσαι κουρασμένος, απόψε έχουμε πολλή δουλειά, του ψιθύρισε ναζιάρικα.»
Αχ, μούσα μου! Εσύ που τα βλέπεις και όλα τ’ ακούς!
Και τι δεν θα έδινε στ’ αλήθεια για να της πει ότι όντως είναι κουρασμένος. Ότι η μούσα τον είχε κάνει πτώμα.
Όμως, για τίποτα στον κόσμο δεν θα της έλεγε κάτι τέτοιο. Είναι απαράβατος κανόνας, ποτέ του να μην υποπέσει σ’ αυτό το σφάλμα. Να προβεί δηλαδή σε μια ανάλογη «ομολογία» απέναντι στη γεμάτη σφρίγος και ζωντάνια σύντροφο του, όταν της αρέσει να τον σκανδαλίζει, να τον σαγηνεύει, να ξυπνάει μέσα του τις πιο απόκρυφες επιθυμίες.
Αυτός δεν είπε τίποτα. Μονάχα σήκωσε ελαφρά το σεντόνι και, γλίστρησε αθόρυβα στο κρεβάτι δίπλα της. Το χέρι της άρχισε να διατρέχει το σώμα του, κινούμενο «επικίνδυνα» προς τις «κάτω περιοχές», αυτές τις «άκρως ανδρικές»!
«Ουπς! Τι έχουμε εδώ; O πούτσος έχει πέσει κάτω χλωμός και μαραμένος; ....Σαν μαραμένη γλαδιόλα είναι αγάπη μου.»
Αυθόρμητα, δίχως σκέψη και προετοιμασία ενέδωσε στο πειρασμό να πάρει το αίμα της πίσω για τις προσωπικές αιχμές που της απηύθυνε με αιχμηρό τρόπο στη τελευταία σύγκρουση τους για τη σεξουαλική συμπεριφοράς της....καθώς είχε θέσει υπό ενοχή την ηθική της.
"Η γυναίκα είναι πάντα έτοιμη για την εκδίκηση της" είπε κάποτε ο Μολιέρος
Είχε την ευκαιρία της να πάρει τη προσωπική «εκδίκηση» που αφήνει υπέροχη γεύση σε όποιον τη γεύεται.. …… και το έπραξε με τον πιο «γλυκό» τρόπο που τους ξεσήκωνε σεξουαλικά.
«Ήθελες να με γαμήσεις ε;… Εσύ άχρηστε είσαι ανίκανος να πηδήξεις! Με τι! με πούτσα μαραμένη;» Του λέει καθώς έτριβε την μαραμένη του πούτσα στο κώλο της.
«Μπορείς να γαμήσεις; Σου σηκώνεται καθόλου; Πόσο καιρό έχει να σου σηκωθεί άχρηστε; Έλα λοιπόν, τι με κοιτάς σαν χάνος με το στόμα ανοιχτό!; Παραδέξου ότι δεν μπορείς να με γαμήσεις!!!»
Αποφασισμένη να παρατείνει το πιάτο της εκδίκησης που τρώγεται κρύο….. πετάει το σεντόνι από πάνω της και μένει ολόγυμνη μπροστά στα έκπληκτα μάτια του, με τα πόδια της ανασηκωμένα και ορθάνοιχτα, με τα χέρια της να πιάνει το μουνάκι της ξεδιάντροπα να το ανοίγει και να του λέει με τρόπο προκλητικό.
«Νομίζεις ότι θα γαμήσεις αυτό το μουνάκι; Νομίζεις ότι μπορείς να με γαμήσεις; Για δες! η πούτσα σου πώς κατάντησε σε τέτοιο χάλι; κρύα και μαραμένη. Έλα λοιπόν, έλα αφού θέλεις να γαμήσεις!»
Αυτός δεν αποκρίνεται.... προτιμά να μην πει τίποτε..... μένει σιωπηλός παρακολουθώντας την επιφυλακτικά, δεν έκανε καμία κίνηση.
Αυτή συνεχίζει, με περισσότερη ένταση. Σαλιώνει τα δάχτυλα του αριστερού χεριού, του έριξε μια πονηρή ματιά και γλείφοντας τα χείλη της άρχισε να χαϊδεύει επιφανειακά το μουνάκι της αργά και βασανιστικά. «Μου αρέσει να παίζω με το άτακτο μουνάκι μου κι εσύ να βλέπεις... Μόνο αυτό είσαι άξιος να κάνεις!»
Είναι η στιγμή που ξεκινά το πιο αποτελεσματικό σεξουαλικό σενάριο μεταξύ άντρα και γυναίκας που περιέχει μέσα του ένα στοιχείο… "ψευτομάχης."
Αυτός είναι ….. το ισχυρό αρσενικό...... ελαφρά βίαιος χωρίς υπερβολές...... που μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της την ώρα που κοιμάται και την εξαναγκάζει να κάνει σεξ μαζί του παρά τις διαμαρτυρίες της…… αλλά στην πραγματικότητα απολαμβάνει το κάθε λεπτό που καταλήγει σε έναν απίστευτο οργασμό.
Γιατί δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο συναρπαστικό για μια γυναίκα από το να φαντάζεται ότι πηδιέται με κάποιον που δεν ξέρει. Και όταν ηρεμήσει θα ορκίζεται ότι ήσουν θεός στο κρεβάτι.
«Αυτό που θα σου κάνω τώρα δεν θα είναι καθόλου αστείο πουτανάκι. Θα σε γαμήσω! και θα σε γαμήσω ανελέητα με το καλό είτε με το ζόρι γι' αυτό και γίνε πρόθυμη για ένα καλό και άγριο γαμήσι μαζί μου.»
«Νομίζεις, άχρηστε, πως έσκισες τη γάτα! Εσύ μόνο λόγια είσαι και να λες μαλακίες... Τι να μου κάνεις εσύ; Τι μπορείς να κάνεις εσύ στο μουνάκι μου; Τίποτα. Μόνο λόγια είσαι. Ο πούτσος σου, ο καημένος… Τι να κάνει; Είναι τόσο αδύναμος! Το μουνί, θέλει γερό γαμήσι.. Θέλει πούτσο όρθιο, σκληρό και ντούρο. Ο παπάς!.... μάλιστα...άντρας με δυο οκάδες αρχίδια. Είναι φοβερός και πάντα έτοιμος.... μου τον χώνει μέχρι την ρίζα τον πούτσο του ..... Με λιώνει κυριολεκτικά! Έχω βαρεθεί να σε ακούω να μου λες ότι με καυλώνουν οι παπάδες. Αλήθεια αυτό δεν ήταν που έλεγες; Ή μήπως, όλα όσα έλεγες ήταν παραμύθια φούμαρα και τώρα έχεις μετανιώσει που με οδήγησες σε κάτι τέτοιο;.... E, να που το έκανα. Γιατί εσύ με ώθησες να το κάνω, το ξέρεις;»
«Ναι, το ξέρω! Όμως το έκανες στ’ αλήθεια;»
«Φυσικά! Απ’ το μυαλό μου νομίζεις το έβγαλα; Τι άλλο θες; Να ήσουν μπροστά κι εσύ και να βλέπεις;»
«Όχι, όχι! Αν και θα.... …»
«Μπα! Σε ερεθίζει η σκέψη ότι η σύντροφος σου γαμήθηκε με έναν άγνωστο άντρα, σαν καμιά πουτάνα, εεε;»
«Χμμμ!»
«Και θες να τ' ακούς, εεε; Τα κατορθώματα της συντρόφου σου. Κι εγώ πρέπει να τα διηγούμαι! Αυτό κι αν είναι ανωμαλία!»
Ολόγυμνη, κουλουριάζεται, τυλίγεται με το σεντόνι και προσπαθεί να τον αποφύγει…. του λέει ότι δεν τον ξέρει...δεν τον θέλει…..   με πραγματικό κίνητρο να γίνει όλο και πιο δύσκολος στόχος να την κατακτήσει.
Αυτός πρόσκαιρα δυσκολεύεται να ανταποκριθεί, μα ο θρίαμβος του ονειρικού, αρνείται το αδύνατο, και η σάρκα του μιλάει και ανταποκρίνεται ριγώντας ολόκληρος με την πρόγευση της ηδονής, αποδεικνύοντας ότι γι αυτόν η σύντροφος του παραμένει τόσο ξεχωριστή, ακαταμάχητη και ιδιαίτερα επιθυμητή.
Πιάνει το πέος του από την ρίζα και το κουνάει πάνω - κάτω και της το δείχνει.
«Έλα! Πιάσε τον πούτσο που θα σε γαμήσει! Φίλησε τον για να καυλώσει καλά και να σε γαμήσει!».
Της αρπάζει το σεντόνι και προσπαθεί να το τραβήξει από πάνω της αλλά αυτή το κρατούσε μ’ όλη της την δύναμη.
«Τι κάνεις εκεί; Τρελάθηκες;»
«Σκάσε μην μιλάς!» Της είπε με αυταρχικό ύφος. «Θα περάσουμε καλά οι δύο μας πουτανάκι! Θα σου κάνω εγώ ένα τρελό γαμήσι και θα σου αρέσει. Έχω πάρει κι άλλες πουτάνες σαν κι εσένα!»
Και με μια απότομη και δυνατή κίνηση παίρνει το σεντόνι και το πετάει στο πάτωμα!
Σαν αγρίμι έπεσε πάνω της, άρχισε να χουφτώνει το μουνί της, και να τη φιλά με λύσσα στο στόμα, στο λαιμό, στο αυτί της. Με δύναμη και πίεση άνοιξε το στόμα της και έβαλε μέσα την γλώσσα του. Με το δεξί χέρι πασπάτεψε το μουνί της, έχωσε μέσα δύο δάχτυλα και ρυθμικά τη γαμούσε μ’αυτά. Απίστευτη καύλα Θεέ μου! Το μουνί της ήταν μούσκεμα. Έβγαλε απότομα τα δάχτυλά του, και άρχισε να τα γλύφει. «Απ’ότι βλέπω καριόλα, σ’αρέσει. Έτοιμη, φτιαγμένη για ξέσκισμα είσαι!» Ο τρόπος που της μιλούσε την καύλωνε ακόμη πιο πολύ. Τη μεταχειριζόταν σαν μία του δρόμου. «Που’ναι ο καριόλης ο σύντροφος σου, να δει τι καύλες έχει η πουτάνα η σύντροφος του!!» αναφώνησε θριαμβευτικά και ξανάχωσε τα δάχτυλα στο μουνί της.
Αυτή κουνήθηκε απελπισμένα και κατάφερε να του ξεφύγει για λίγο….. την ακινητοποίησε και με τον πούτσο του τρίφτηκε πάνω στην είσοδο του μουνιού της χωρίς να καταφέρει για την ώρα να εισβάλει μέσα της! Φάνηκε να του αρέσει που του αντιστεκόταν, τον καύλωνε κι άλλο. Χωρίς ίχνος από ρομαντικά κλισέ  επιχείρησε να εισβάλει ακόμη μια φορά χωρίς και πάλι να το καταφέρει.
Φαινόταν να το διασκεδάζει αυτό το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, σίγουρος ότι δεν μπορούσε να του ξεφεύγει για πολύ και ξανάκανε κίνηση με τον πούτσο του προς το μουνάκι της! Απλώς της ακούμπησε το μουνάκι με τον πούτσο του και της άφησε περιθώρια να του ξεφύγει!
«Με καυλώνεις πουτάνα έτσι που κουνιέσαι και ξεφεύγεις. Όσο και να κουνιέσαι όμως δεν θα μου γλιτώσεις πουτανίτσα! Δεν γλιτώνει το μουνάκι σου από τον πούτσο μου! Θα το γαμήσω όσο κι αν αντιστέκεσαι!»
Κι αυτή αυτό ζητούσε, απλώς έδινε παράταση στο παιγνίδι τους και το διασκέδαζε αντιστεκόμενη. Έμοιαζε με το «παιχνίδι» του αρπαχτικού με το θήραμα που στο τέλος δεν γλίτωνε!
«Και τώρα μωρό μου, τι θέλεις να σου κάνω; Πες μου, τι θέλεις να σου κάνω;» της λέει με επιτακτικό ύφος. «Πες μου καριόλα, τώρα τι θέλεις!» επανέλαβε.
Όταν κατάλαβε ότι είναι μάταιο να αντιστέκεται, τον κοιτάζει στα μάτια και του λέει: « Τι θες από μένα; Θες να με κάνεις δική σου; Θες να με ξεσκίσεις; Έλα λοιπόν... Κάντο!»
Η καύλα τους είχε χτυπήσει κόκκινο και είχαν παραδοθεί στις ορέξεις τους.
Του λέει: «Έλα! Τι περιμένεις; Πάρε αυτό που θες! Σκίσε με!»
Είχε έρθει πλέον η ώρα της αλήθειας, η στιγμή που θα τη «σκότωνε» με τον πούτσο του, που πλέον της φαινόταν τεράστιος και ήταν πολύ σκληρός από την καύλα.
Η ώρα που γίνεται γλυκιά γατούλα, το απόλυτο θηλυκό, «γυναίκα με τα όλα της».
«Μη με κάνεις να παρακαλέσω. Θέλω να με γαμήσεις. Θέλω να με γαμήσεις!!» του ψιθύρισε. «Μπορώ να περιμένω μέχρι να είσαι έτοιμος.» Φώναξε όσο πιο σιγά μπορούσε.
«Ξαναπέστο καριόλα, θέλω να το ακούσω πάλι!» Της λέει και χώνει ένα δάχτυλο βαθιά στο μουνί της.
«Σκίσε με, γάμησε με επιτέλους. Δώσε μου τον πούτσο σου!!!»
«Μωρό μου. Δεν θα γίνει τίποτε χωρίς να το θέλεις.» Την καθησύχασε.
«Πάρε με αγκαλιά και κράτα με σφιχτά!» Του λέει και το σώμα της γλίστρησε πάλι πίσω και κόλλησε με το δικό του.
Τα χέρια του κυριαρχούσαν με αυθάδεια στο παραδομένο κορμί.
«Μωρό μου!» Μουρμούρισε. Χαμογελώντας από ικανοποίηση, με το θέαμα που ήταν αισθησιακό και πολύ ερεθιστικό.Τη φίλησε καυτά και αχόρταγα με τα χείλη του να στάζουν πόθο.
Και τη Θαύμαζε. Δεν μπορούσε να μην τη θαυμάζει. Του φαινόταν τόσο ξαναμμένη και γοητευτική  Κι ατάραχη, είχε αυτή την αταραξία του έρωτα πάνω της.
«Αγάπη μου πάρε με στην ευλογημένη στάση.» Του λέει με μια σπίθα λαγνείας στα μάτια της.
Η ίδια, προετοιμάζεται να τον απολαύσει, ασκώντας τη σαγήνη του γυμνού θηλυκού σώματος, πάνω του. Θέλει να βλέπει να σηκώνεται ο ανδρισμός του, που κι αυτήν την ξεσηκώνει.
Τίποτα πιο ερεθιστικό από εκείνη την ερωτική ματιά της....... με πόζα όλο νόημα στήνεται στα τέσσερα αφήνοντας εκτεθειμένα τα σμιλεμένα της οπίσθια προκαλώντας τον.… ήταν απίστευτη!
Αρχίζει να λικνίζεται αισθησιακά κουνώντας με προκλητικό τρόπο τους γοφούς της, όπως μόνο αυτή ξέρει να κάνει και του προσφέρει αφειδώς το πρησμένο από ηδονή αιδοίο με τα υγρά της να τρέχουν ποτάμια. Η σύντροφος απόψε  έλιωνε από την καύλα. Βρίσκεται σε ερωτική έκσταση. Σε έκσταση οργασμού, και παραδίδεται, χωρίς αντίσταση, εθελουσίως, στον εισβολέα.
Και όταν εκείνη στεκόταν έτσι, με τα στρογγυλά, προκλητικά οπίσθια της μπροστά του, ένιωθε έναν καυτό πόθο να φουντώνει μέσα του. Το κορμί της του κόβει την ανάσα και τα καλοσμιλεμένα οπίσθια της τον κάνουν να χάνει τα λόγια του. Σαν να επιδίωκε να χαράξει την εικόνα της επάνω σε κάθε του κύτταρο και να τυπώσει μέσα του μνήμες ανεξίτηλες.
Ένιωσε την άγρια κάψα του κορμιού της πάνω στο δικό του. Άπειρες ορμόνες κατακλύζουν τον εγκέφαλό του, ένα αμάλγαμα επιθυμιών και πόθου τον περίλουσε.
«Έλα κούκλε μου, δεν αντέχω άλλο τον θέλω μέσα μου να με ξεσκίσει. Έχω ανάψει ολόκληρη!».
«Τον θες; Πες το.»
««Γάμα με επί τέλους… δεν βλέπεις την ορθάνοιχτη μουνάρα μου πόσο θέλει το καυλί σου;»»  Του είπε παθιασμένα, ερωτικά.
«Πού τον θες μωρό μου;»
«Μη ρωτάς μαλακίες. Βάλ’ τον μου! Βάλ’ τον στο μουνί μου να στον πάρω μέσα! Βάλτον επιτέλους να τελειώνω η πουτάνα!»
Δεν πρόλαβε να τελειώσει το λόγο της και καρφώνεται μέσα της με όλο του το μήκος…βογκάει από ηδονή. Κι όπως ανάμεσά τους η ερωτική έλξη ήταν πάντα πολύ δυνατή αυτό την τρέλαινε! Σαν πουτάνα που βρήκε το γαμιά της! Και η σάρκα της ριγεί από ηδονή! Ήθελε να είναι ένα διεφθαρμένο πλάσμα της νύχτας, παραδομένη στο πάθος της, βυθισμένη στην αμαρτία, παραδομένη στις σαρκικές ηδονές.
Με επιδέξιες κινήσεις και πάντοτε κρατώντας τον φυλακισμένο μέσα της, κουνούσε τη μέση της με τέτοιο τρόπο ώστε να εισχωρεί ηδονικά πιο βαθιά.
Καθώς η ηδονή ξεδιπλωνόταν μέσα της, φλεγόμενη από τον πόθο αναζητά να μην της αφήσει αλώβητη καμιά είσοδο.
Αυτός αρχικά αφέθηκε στον ρυθμό που του έδιναν τα βογκητά ηδονής της. Έμεινε για λίγο ακίνητος, απολαμβάνοντας το φιλήδονο ρυθμό της. Εκείνη τεντώθηκε κι άλλο, κούνησε ξανά και ξανά τη μέση της παραδομένη στην καύλα της. Τα μουνόχειλα της πρήστηκαν, μεγάλωσαν, τεντώθηκαν κι άρπαξαν σφιχτά το πέος του. .
Στη συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έβαλε το ένα του χέρι γύρω από τη μέση της στο ύψος του αφαλού της και με το άλλο χέρι παίζει στο σημείο που το χρειάζεται περισσότερο από οπουδήποτε αλλού..... με την κλειτορίδα της. Αφού τη κόλλησε επάνω του έκανε πλέον αυτός τις διεισδύσεις, αρχικά όσο μαλακά του έλεγε εκείνη και σιγά σιγά ξέφυγε… σε ένταση και δύναμη… ξαφνικά… τη σφυροκοπούσε με όλη του τη δύναμη, ζωωδώς έμπαινε όλο και πιο βαθιά μέσα της.... βρισκόταν αλλού και τον επανέφεραν οι φωνές της οι γεμάτες από καύλα και ηδονή. Το δωμάτιο γέμισε με ήχους ιδιαίτερα δυνατούς.
Αυτή σταμάτησε ν' αναπνέει και άρχισε με μικρές, κοφτές κραυγές, να οδηγείται σε μεγαλύτερες κραυγές που άντεχαν τα πνευμόνια της, έκλεισε τα μάτια της και χάθηκε στη δίνη του οργασμού φωνάζοντας ξανά και ξανά το όνομά του.
Καθώς ηρεμούσε, ένιωσε να της  χαϊδεύει τρυφερά τα μαλλιά και η μπάσα φωνή του αντήχησε στα αυτιά της.
«Μωρό μου... ποια με γάμησε μόλις τώρα;» της αστειεύτηκε γλυκά. Προσπάθησε να χαμογελάσει, αλλά δεν είχε τη δύναμη. Ένιωθε ακόμα αυτό το τυραννικό λίγωμα εκεί χαμηλά στην κοιλιά της... «θεούλη μου, θέλω κι άλλο γαμήσι...»
Άνοιξε τα μάτια της και τον είδε που της χαμογελά. Του τον πήρε στο χέρι της και τον χάιδεψε απαλά καθώς παλλόταν κι άρχισε να του σηκώνεται, να γίνεται και πάλι ασυγκράτητος και σκληρός. Του χάρισε μια υπέροχη ζεστή και υγρή αγκαλιά με τα χείλη και τη γλώσσα της που τον έκανε να βογκήξει. Δεν τον άφηνε να ηρεμήσει καθόλου, ήθελε συνέχεια να τον έχει καυλωμένο. «Απόψε είναι η βραδιά σου. Απόψε κάνε με ό,τι θες.» Του ψιθυρίζει.
Ο πούτσος του φώλιασε και πάλι μέσα της, ορθός, και μουσκεμένος από τα υγρά της. Τον ένιωθε να την τεντώνει. Τον ρούφηξε δυνατά σφίγγοντας τους μυς του κόλπου της. Ένας αληθινός βρυχηθμός ξέφυγε από τα χείλη του γαμιά της.
«Αχχ ναιαιαι!! Πουτάνα ρούφα τον με το μουνί σου, θέλω να τον λιώσεις!» κραύγασε.
Πεσμένη τώρα πάνω στο κορμί του, με το πρόσωπο θαμμένο στο λαιμό του να μυρίζει τη μυρωδιά του, άρχισε να κουνιέται ξανά, σφίγγοντας πάντα και θηλάζοντας τον πούτσο του με το αιδοίο της. Εκείνος μούγκριζε από καύλα και την τραβούσε με μανία από τα κωλομέρια μπρος πίσω ένιωσε το καυλί του να χώνεται ακόμη πιο βαθιά, μέχρι το τέρμα και να πατώνει στη μήτρα της... Βρεθήκανε να κοιτάζονται ξαναμμένοι.
«Γαμήσου πουτάνα μου...» βρυχήθηκε με πάθος. «Γάμα το καυλί του συντρόφου σου, είναι δικό σου... θέλω να σε δω να ξεσκίζεσαι σα λυσσασμένη απάνω του...»
Ολόκληρο το κορμί της σφίχτηκε κι άρχισε να τρέμει. Ο δεύτερος οργασμός της ερχόταν....
«¨Ελα, χύσε πουτάνα», σφύριξε λαχανιασμένος «χύσε πάνω στο καυλί του γαμιά σου...μούσκεψε τον πούτσο του με τα υγρά σου... δώστα μωρό μου! Δώστα!» μούγκρισε δυνατά.
Όταν τελείωσαν, κατέρρευσαν σε μία κατάσταση ευφορίας που θύμιζε  .....  τις λατρεμένες ερωτικές στιγμές τους.
Της είπε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό που συμβαίνει. «Αχ!! είσαι μεγάλη πουτάνα τελικά! Τι ήταν αυτό που μου ‘κάνες απόψε; τρελάθηκα από την καύλα... Μωρό μου.»
«Ναι μωράκι μου. Είμαι. Μόνο για σένα…»
Η όλη της συμπεριφορά του έδωσε να καταλάβει ότι μάλλον βαίνει ομαλά προς εκτόνωση η σεξουαλική τους κρίση κι ότι καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονταν μπροστά τους.
Ταυτόχρονα ένιωσε ένα ενοχλητικό τσιμπηματάκι ζήλιας για το ότι ίσως δεν ήταν αυτός ο κάποιος..... που η καρδιά της χτυπούσε δυνατά! Μάλιστα έπιασε τον εαυτό του με αναδυόμενες και περίεργες σκέψεις να τριβελίζουν το μυαλό του ότι κάτι «τρέχει» τον τελευταίο καιρό στη ζωή τους.
Σκόρπιες είναι οι σκέψεις που ξεπηδούν ορμητικά σαν χείμαρρος και βγαίνουν από την αφάνεια. Ιστορίες άρχισε να πλάθει στο μυαλό..... φανταστικές ιστορίες αλλά με λεπτομέρειες και συνοχή, για να γεμίσει τα κενά στις υποψίες του κοιτάζοντας τη ζωή τους από την κλειδαρότρυπα.
Ίσως το κλειδί αυτής της ανέλπιστης ερωτικής πανδαισίας να βρίσκεται καλά κρυμμένο και στον δικό της φαντασιακό της κόσμο. Λένε πως ο άντρας σκέφτεται καθημερινά το σεξ, αλλά κάπου διάβασε μελέτες, ότι μπορεί οι άνδρες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις «βρώμικες» σκέψεις, ωστόσο στην περίπτωση των σεξουαλικών φαντασιώσεων όπως φαίνεται τα πρωτεία κατέχουν οι γυναίκες, σύμφωνα με αυτές οι γυναίκες φαντασιώνονται σεξουαλικά σενάρια πιο συχνά από ότι οι άνδρες.
Συγκριτικά με τις ανδρικές, οι γυναικείες φαντασιώσεις είναι πολύ περισσότερες τις βιώνουν πολύ πιο έντονα και έχουν πιο ιδιαίτερα γούστα.
Μέσα λοιπόν από τη δική του φαντασίωση, ακολουθώντας διαδρομές και μονοπάτια στο λαβύρινθο του μυαλού του, ιχνηλατούσε τις πιθανές ερωτικές φαντασιώσεις της συντρόφου του, φτάνοντας μέχρι εκεί που εξοικειώνεται όλο και περισσότερο με την ιδέα της πραγματοποίησής τους.
«Σάρκα και οστά» ένιωσε να παίρνει σιγά-σιγά στο μυαλό του, η ερωτική φαντασίωση της συντρόφου του σε μια σχέση της με το ρασοφόρο εξομολόγο της.
Τους φαντάζεται να την αγκαλιάζει ντυμένος τα ράσα του και η μυρωδιά του λιβανιού να αναδύεται απ’ γύρο τους, εκεί στο μικρό δωματιάκι που ο ιερέας εκτελούσε τις εξομολογήσεις του. Ίσως και να υπάρχει και κάποια σεξουαλική σχέση μεταξύ τους που όμως μένει καλά κρυμμένη, γιατί δεν θα ήθελαν να διαταράξουν την φήμη τους.
Και να που οι κατακόμβες και οι σπηλιές της μνήμης του, έχουν πλημμυρίσει, ερμηνεύοντας περασμένες εικόνες της καθημερινότητας της συντρόφου του με τον εξομολόγο της.
Οι φαντασιώσεις του ξεκινούν από την εποχή που ο ιερέας ήρθε στην ενορία τους.
Πρέπει να ήταν σαράντα χρονών περίπου. Δεν του είναι εύκολο να περιγράψει τη γοητεία του. Θα σου έλεγε πως ήταν απλά ένας μοναδικός άνθρωπος. Ψηλός, ευθυτενής, ξανθοκόκκινα μαλλιά, με μία γοητεία στα μπλε σκούρα μάτια που τρέλαινε το γυναικείο φύλο, και βαθιά φωνή, «ο γοητευτικός βίκινγκ» τον αποκαλούσε η σύντροφος του. Πάντα ντυμένος κομψά, είχε αυτοπεποίθηση. Την γενειάδα του την διατηρούσε περιποιημένη, κοντά κουρεμένη και το ξανθοκόκκινο μαλλί του συνήθως το έδενε σε αλογοουρά.
Χαρισματικός τους μάγεψε, απλά και μόνο η αύρα που ακτινοβολούσε και η αναμφισβήτητη γοητεία του προκαλούσε τα βλέμματα πάνω του. Γεμάτος νέες ιδέες, ξεχωριστός θεολόγος, ακαταπόνητος ξομολόγος, πόλος έλξης των πιστών ενοριτών.
Και κατά την γνώμη του, δεν υπήρχε περίπτωση να του αντισταθεί γυναίκα αν την ήθελε, δεν υπήρχε περίπτωση να αντισταθεί σε γυναίκα αν τον ήθελε εκείνη.
Η φύση τον προίκισε μ' αυτό το υπέροχο πρόσωπο και το σώμα. «Δώρο του Θεού προς τις γυναίκες». Ο ιδανικός εραστής σ΄ ένα γυναικείο κοινό που να ξυπνά τη φαντασία τους και τον καλά κρυμμένο ερωτισμό τους τόσο ζωντανά, που θα μπορούσαν ακόμη και να βιώσουν ένα είδος πνευματικής σεξουαλικής κορύφωσης.
Ήταν από μεγάλο αστική οικογένεια, με σλαβική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του και με ιδιαιτέρους δεσμούς με το πατριαρχείο. Με εξαιρετικές θεολογικές σπουδές, ήξερε να συνδυάζει την ιεροσύνη με την ομορφιά της ζωής. Μιλούσε τρεις τέσσερις γλώσσες, οι πληροφορίες του πίστωναν ότι είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν την νομική επιστήμη για άγνωστους προσωπικούς λόγους.
Σαν άγαμος κατείχε και τον τίτλο.... Ιερατικός Προϊστάμενος...... Από τις πρώτες στιγμές του ερχομού του ο ιερέας έγινε δεκτός στην ενορία με συναισθήματα συμπάθειας και οικειότητας. Ιδιαίτερα όμως με την σύντροφο του είχε αποκτήσει μια πιο προσωπική σχέση, μπήκε στη ζωή της με οικειότητα, υπήρξε το στοιχείο της εγγύτητας αναμεταξύ τους και νοιώθουν οικεία, άνετα και ζεστά στην επαφή τους.
Τον δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση για εξομολόγο της.
Με την προτροπή του άρχισε να συμμετέχει ενεργά σε διάφορες δράσεις της εκκλησίας. Ταυτόχρονα της έδωσε την δυνατότητα να προβάλλει τις δεξιότητες της προς όφελος της ενορίας και να διαδραματίζει πολλές φορές πρωταγωνιστικό ρόλο σε ορισμένες εκδηλώσεις, με έντονο το στοιχείο της κοινωνικής προσφοράς.
Θυμάται πως ο ιερέας ερχόταν στο σπίτι τους αρχικά για τον αγιασμό, η για κάποιο ευχέλαιο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η οικειότητα με την σύντροφο του συνέβαλε στην ανάπτυξη φιλικών δεσμών ανάμεσα σε όλα τα μέλη της οικογένειας με τον γοητευτικό ιερέα, με αποτέλεσμα ότι οι σχέσεις μεταξύ τους να γίνουν θερμές, φιλικές και οι επισκέψεις του αρκετά συχνές, μέσα σε εγκάρδιο οικογενειακό κλίμα.
Με την πάροδο του χρόνου στη διάρκεια αυτών των επισκέψεων θαύμαζε το λυγερό της κορμί, τους καλοφτιαγμένους της γοφούς, το ολοστρόγγυλο και γεμάτο υποσχέσεις στήθος της που ξεχείλιζε απ' το μπούστο της. Πάνω απ' όλα όμως τον τρέλαιναν τα μεγάλα, μελιά της μάτια, τα βαθιά σαν το πέλαγο, που του 'στελναν βλέμματα γεμάτα μηνύματα που τον κάνουν να φλέγεται.
Όταν πλησίαζε να τον σερβίρει, το διακριτικό πιπεράτο άρωμα της τον σαγηνεύει του ξεσηκώνει τις αισθήσεις.... τον τρέλαινε. 'Ένας άκρατος πόθος τον έκανε ξαφνικά να λαχταρά να φιλήσει τη σάρκα των χειλιών της μέχρι να τα ματώσει, να λιώσει τούτο το σβέλτο κορμί κάτω απ' το δικό του. Ορκίστηκε πως δε θα την άφηνε με κανέναν τρόπο να του ξεφύγει. Θα την έκανε δικιά του!
Και αυτή με τη σειρά της τον μελέταγε, καθώς πήγαινε κι ερχότανε, και όσο το κορμί της έλιωνε κάτω απ' το αδιάκριτο βλέμμα του, τόσο η ψυχή της ξεσηκωνόταν οργισμένη. Μάχη γινόταν μέσα της, δεν ήξερε αν έπρεπε ν' ακούσει την καρδιά της ή το μυαλό.
Τα βλέμματα τους μιλάνε από μόνα τους και λένε τόσα, όσα ποτέ τα χείλη τους δεν θα μπορούσαν να ξεστομίσουν.
Κι αν τα μάτια διέθεταν φωνή θα γινόταν σαματάς.
Κι όταν τα μάτια αντικρίζουν κάτι που τους αρέσει, το ένστικτο καλεί το άτομο να πλησιάσει, προκειμένου να ερευνήσουν και οι υπόλοιπες αισθήσεις το αντικείμενο του πόθου.
Λένε πως η λαγνεία …..ακριβώς όπως και το νερό….. πάντοτε βρίσκει το χαμηλότερο επίπεδο. Εάν υπάρχει έστω και μια τρυπούλα, μια χαραμάδα ή μια μικρή αδυναμία στον χαρακτήρα, η λαγνεία θα τη βρει.
Αυτή ψηλή, λυγερή, ξεχειλίζοντας από αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο βλέμμα της, έτσι για να παίξει μαζί του, σήκωνε τα χέρια πάνω απ' το κεφάλι της, τα τέντωνε με νάζι, δήθεν να ξεμουδιάσει, και περνούσε τα δάχτυλα στα ελεύθερα κυματιστά μαλλιά της που πλαισίωναν το όμορφο πρόσωπο της.
Η αυθόρμητη αλλά αισθησιακή αυτή κίνηση, ανασήκωνε τα στήθη της υπογραμμίζοντας τις υπέροχες καμπύλες στο ζουμερό κορμό της και στο πρόσωπό της ζωγραφιζόταν ένα πονηρό γεμάτο νόημα φιλάρεσκο χαμόγελο την ώρα που καθόταν με άνεση απέναντι του.
Στριφογύριζε στην καρέκλα της, έστρεφε το σώμα της προς την πλευρά του με εύσχημο τρόπο, ξεσταύρωνε και σταύρωνε ξανά τα πόδια της επίτηδες αργά και προσεκτικά, προσφέροντας μια στιγμιαία θέα του μαύρου δαντελένιου εσωρούχου της ώστε να του δώσει την ευκαιρία να απολαύσει το θέαμα ξέροντας ότι ο ιερέας την έτρωγε με τα μάτια του.
Το ένιωθε στα πλούσια στήθη της, στο βελουδένιο και λείο δέρμα της, αισθανόταν το βλέμμα του να σέρνεται στο χυμώδες κορμί της, στα χυτά της πόδια, στην αθέατη θυσανωτή πηγή της, εκεί όπου επικεντρωνόταν ο πόθος του.
Οι γενναιόδωρες καμπύλες της άγγιζαν τις πιο λεπτές χορδές της λίμπιντο του, εξάπτοντας τις αισθήσεις του. Οι πεταλούδες αρχίζουν τον ξέφρενο χορό τους στο στομάχι του προσπαθώντας να σκαρφαλώσουν στα χείλη και να εκφράσουν έναν καταρράκτη συναισθημάτων. Κάπως έτσι ο έρωτας του χτυπάει την πόρτα.
Ήταν φανερό ότι η αρχική συμπάθεια του είχε μετατραπεί σε πάθος.
Γι’ αυτή είναι ένα μόνιμο ερωτηματικό στην ψυχή της, τι θα συμβεί άραγε αν, κι αυτό το αν καίει σιωπηλά αφήνοντας χαρακιές στην καρδιά της. Μια φωτιά που σιγοκαίει, αθόρυβα και σε κάποιο φύσημα του ανέμου μπορεί να γίνει πυρκαγιά.
Με τον καιρό αντιλαμβάνονται και οι δύο, ότι η ερωτική έλξη είναι αμοιβαία μεταξύ τους, και δεν είναι πάντα υπό έλεγχό η επιθυμία τους για σεξουαλική συνεύρεση που δεν μπορεί να προχωρήσει σε δέσμευση. 
Ας μην ξεχνάμε ότι «πειρασμός» είναι το άλλο όνομα του παράφορου έρωτα! Και όπως όλοι ξέρουν, είναι εύκολο να παρασυρθείς από πειρασμούς, που συνήθως προκύπτουν όταν δεν τους περιμένεις.
Κάθε φορά λοιπόν που  ο ιερέας τους επισκεπτόταν και τον συνόδευε από την είσοδο του σπιτιού στο σαλόνι κινούσε με κόσμια χυδαιότητα τη μέση της, τους γοφούς της....... ένιωθε το εσώρουχο της να έχει ποτίσει από τα υγρά της. Γινόταν μούσκεμα..... ή καύλα της δε χωρούσε πουθενά, ξεχείλιζε.
Και έτσι έβαλε μπρος και κατάστρωνε σχέδια που την οδηγούν στο κάθε άλλο παρά αθώο φλερτ με τον γοητευτικό ιερέα.
Φρόντιζε να ντύνεται απλά, με φορέματα που τόνιζαν τις αρμονικές καμπύλες στο κορμί της και άφηναν ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της. Από κάτω φορούσε συνήθως ολόμαυρα μικροσκοπικά διάφανα βρακάκια με το μουνί της να διαγράφεται μέσα από το εσώρουχο.
Σε κάθε δυνατή ευκαιρία του έδινε την απόλαυση να έχει οπτική επαφή με το αρχέγονο σπήλαιο της ηδονής, προκαλώντας του τον πόθο να φουντώνει και να θεριεύει.
Το σώμα του λέει ότι είναι λάθος να πάει εκεί που ο νους το υποχρεώνει. Μα ο νους είναι αληταριό που όλο δραπετεύει... και φτερουγίζει χαμηλά βαθιά μες στο κορμί του παρασυρμένος από τα ύπουλα κύματα ηδονής.
Σάββατο!! Ο σύντροφος της, της έκανε την καρδιά περιβόλι σήμερα. Επί της ευκαιρίας που σύντομα θα έφευγε για επαγγελματικό ταξίδι την παρακάλεσε να κάνουν  ένα μικρό τραπέζι στα αδέλφια τους μαζί και τις γυναίκες τους . Κάθε λίγο και λιγάκι, μαζεύονται και λένε του κόσμου τις μαλακίες. Βαθυστόχαστες αναλύσεις, εργατικά, ποδοσφαιρικά, την κατάσταση στο χώρο της υγείας του εμπορίου……..
Οι γυναίκες τους αν και δεν είναι σεμνότυφες μερικές φόρες από τον τρόπο που μιλάνε της μοιάζουν αγάμητες εντελώς.  Σήμερα δεν ξέρει τι την έπιασε και βαριόταν ακόμα και τον εαυτό της….
Μα ως Λέων, είναι αισιόδοξη και πεισματάρα μέχρι αηδίας δεν γινόταν να λουφάρει.
«Κούκλε μου! Ευκαιρία να καλέσουμε και τον φίλο μας τον ιερέα να μας ευλογήσει και το τραπέζι.
Ο ιερέας απάντησε θετικά….  ευχαρίστησε για την πρόσκληση. Θα παρευρεθεί με μεγάλη χαρά.. Ανυπομονεί να την δει από κοντά. .
Τις άλλες φορές που γινόταν η οικογενειακή σύναξη συνήθως ντυνόταν απλά.
Σήμερα διάλεξε από την πλούσια γκαρνταρόμπα της κάτι πιο προκλητικό. Το συνδύασε με μια μακριά ποδιά νοικοκυράς που την κάλυπτε και τις απέδιδε την πρέπουσα οικογενειακή σεμνότητα.
Μόλις την αντίκρισε ο σύντροφος της πριν φορέσει την ποδιά έπαθε πλάκα. «Δεν ήξερα ότι έχω τόσο καυλιάρα σύντροφο!» της λέει και γελάει.
«Νομίζω αγάπη μου ότι φόρεσα αυτά τα ρούχα για να αισθάνεσαι υπερήφανος και για την σύντροφο που έχεις δίπλα σου.»
Οι καλεσμένοι άρχισαν σιγά σιγά να καταφθάνουν. Αργοπορημένος έφτασε και εντυπωσιακός ιερέας τους.
Την χαιρέτισε της έσφιξε το χέρι, κράτησε στην παλάμη του την δική της μερικά δευτερόλεπτα και με το βλέμμα του την έγδυσε κυριολεκτικά!
«Να σας συστήσω από δω τον καινούριο μας ιερέα του ναού μας.»
«Ανύπαντρος και μεγάλος γυναικοκατακτητής!» λέει ο σύντροφος της χαμογελώντας.
«Αναρωτιέμαι πως γίνεται αυτό;» ρωτάει η κουνιάδα τους.  «Ιερέας και ελεύθερος;»
«Με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.» Την πληροφορεί κεφάτα ο σύντροφος της.
«Σε κοροϊδεύει λατρεία μου…. Είναι  Ιερατικός Προϊστάμενος….. με λαμπρό μέλλον…»
Της εξήγησε η σύντροφος του.
Αργά απόγευμα αναχώρησαν όλοι…..  έμεινε ο ιερέας με τον σύντροφο της να συζητούν σε χαλαρούς ρυθμούς στο σαλόνι του σπιτιού.
«Πάρα πολύ μεγάλη χαρά πήρα με όλο αυτόν τον κόσμο σήμερα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ.» Της είπε ο σύντροφος της.
Είχαν καταναλώσει μερικά ποτηράκια κρασί, η διάθεσή τους είχε  φτιάξει για τα καλά. Το ίδιο και η δική της. Κάθισε και αυτή σε μία καρέκλα και απολάμβανε την παρέα τους μ’ ένα ακόμη ποτήρι κρασί. Είχε αφαιρέσει την ποδιά της νοικοκυράς και το φόρεμα που φορούσε  αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της και όχι μόνο.
Όλη την ώρα ο ιερέας έριχνε προς το μέρος της κλεφτές ματιές. Την έτρωγε με τα μάτια του από πάνω ως κάτω. Είχε την διάθεση να την φλερτάρει, αλλά κοιτούσε και δεξιά και αριστερά, προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης.
Ο σύντροφος της ζήτησε συγγνώμη… «Θα μου επιτρέψετε να απουσιάσω για λίγα λεπτά. Νομίζω ότι πρέπει να ενημερώσω ένα δυο Email.»  Βγήκε από το σαλόνι  ακολουθούμενος από τα βλέμματα τους μέχρι που χάθηκε πίσω απ η πόρτα του γραφείου του..
Κάποια στιγμή αυτή  γέλασε με την ψυχή της μ’ ένα αστείο που της είπε και χωρίς να το καταλάβει άνοιξε τόσο πολύ τα πόδια της που φάνηκε το μαύρο μικρό δαντελωτό κιλοτάκι που φορούσε που μόλις κάλυπτε το περιποιημένο αιδοίο της.
Τον συνέλαβε αμέσως να καρφώνει τα μάτια του κάτω εκεί, αλλά δεν είδε να τον ενόχλησε αυτό. Ϊσα- ίσα που της έσκασε ένα προκλητικό χαμόγελο.
Αυτή δεν έκανε καμία προσπάθεια να τα κλείσει.
Ο ιερέας με τα μάτια του εξερευνούσε το κορμί της κάτω από το φόρεμα..... την έγδυνε κυριολεκτικά.... την κοίταζε με εκείνο το λάγνο βλέμμα, το γεμάτο υποσχέσεις σα να της έλεγε. «Ξέρω τι θέλεις. Νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνω ότι λιώνεις από επιθυμία να σε γαμήσω; Να σε γαμήσω εδώ και τώρα. Αν γίνεται και πάνω στο καναπέ.»  Ταυτόχρονα σήκωσε ψηλά στη μέση το ράσο του κατέβασε τα πόδια του ….είχε το ένα πάνω στο άλλο…., και τ’ άνοιξε ….. το μάτι της καρφώθηκε στο φερμουάρ του παντελονιού του. Ο ιερέας είχε φτιάξει μια  πούτσα τεράστια!!  Έτοιμη να σκίσει το παντελόνι! Μια γλυκιά ανατριχίλα πέρασε από το κορμί της. Δεν το έκρυβε άρχισε να καυλώνει. Ο σύντροφος της ήταν πέντε-έξι μέτρα δίπλα τους μέσα στο γραφείο του και ο ιερέας ήταν η αιτία να αρχίσει να υγραίνει το μουνί της. Αυτή του χαμογελούσε ευχαριστημένη και τον κοιτούσε με νόημα στο φούσκωμα του παντελονιού του....  Η καύλα κυρίευσε το μυαλό και το κορμί της. Ένιωσε την δίψα του, την καύλα του, τους πόθους του, της κυρίευσε το μυαλό της. «Σε βλέπω πως με κοιτάς και θέλω σου ψιθυρίσω στο αυτί πόσο σε θέλω και πόσο με καυλώνει το βλέμμα σου. Το 'χεις νιώσει; Μη μου πεις, το ξέρω πως το 'χεις νιώσει κι εσύ .....Την ακαταμάχητη επιθυμία που μου προκαλείς να κάνω τις μεγαλύτερες αμαρτίες για χάρη σου. Να σπάσω κάθε ηθικό φραγμό για πάρτη σου. Να μην υπολογίζω τίποτα. Να είναι η καύλα μου πιο δυνατή από τη συνείδηση μου. Να κάνω σου κάνω έρωτα και….. Το ‘χεις νιώσει; Μη μου πεις, το ξέρω πως το ‘χεις νιώσει κι εσύ. Μεγάλη η καύλα….. σ’ έχω ανάψει το βλέπω ηφαίστειο σε έχω κάνει....  Μμμμμμ..... είναι προικισμένος! Ο πούτσος του δεν χωράει στα ρούχα του. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί! Έτοιμος να σκίσει παντελόνι και να βγει έξω! Έχει σκαρφαλώσει στον αφαλό του. Ποια πουτάνα τον χαίρεται. Το μουνί μου υγράνθηκε. Από τότε που σε είδα πρώτη φορά αυτό ήταν το όνειρο μου να με γαμήσεις. Σε βλέπω και υγραίνομαι, λιώνω για πάρτη σου, σκέφτομαι συνεχώς πως να σε αποπλανήσω, πως θα είναι όταν με γαμάς… αχόρταγη στα χέρια ενός βαρβάτου αρσενικού που θα ξέρει να μου προσφέρει ηδονή.... .όλα τα χατίρια θα σου κάνω.... όλα.... ότι γουστάρει ο καλός μου εξομολόγος να ηρεμεί τις καύλες μου και να με γεμίζει ηδονή από όλες μου τις τρύπες.
Είκοσι τόσα χρόνια παντρεμένη, με παιδιά, έναν σύντροφο που με προσέχει και με περιποιείται, θα έπρεπε κανονικά να τιμώ το στεφάνι μου.
Αλά από σήμερα θα του τα φορέσω τα κέρατα…….!
Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό και τις προκλήσεις. Η καύλα μ' έχει κυριεύσει, το μόνο που θέλω είναι να αισθανθώ το καυλί του εξομολόγου μέσα μου.
Ξέρω ότι αυτό που κάνω δεν είναι σωστό, αλλά δεν θα σταματήσω. Θα συνεχίσω και όπου μας βγάλει.»
Ασυναίσθητα, γέρνει πίσω με τα μάτια της θολά, και μισόκλειστα, με μισάνοιχτο στόμα και γλείφει τα δάχτυλα της...... ο ιερέας την καταλάβαινε απόλυτα..... τώρα ήθελε όσο τίποτα άλλο να γαμηθεί, ήθελε να τον νιώσει να της ανοίγει το μουνάκι της, να την ξεσκίζει άγρια και δυνατά…!!.. Κανείς από τους δυο δεν άρθρωνε λέξη..... ένα εσωτερικό λίγωμα  έσβησε κάθε λογική και άρχιζαν οι έκφρονες ονειροπολήσεις.
Μ' ένα ελαφρύ βήξιμο ο σύντροφος της που πλησίασε στο σαλόνι τους προσγείωσε απότομα... σαν να πάτησε ένα διακόπτη κυκλώματος...... από την ονειροπόληση και τους επανέφερε στην πεζή πραγματικότητα..
Αυτός για λίγο είχε γίνει ηδονοβλεψίας, η καρδιά του χτυπούσε πιο γρήγορα, φοβόταν και λίγο μήπως και τον καταλάβουν. Και του φαινόταν να έχει δίκιο που την κατηγορούσε ότι την καυλώνουν οι παπάδες. Είχε καταλάβει ότι το πουτανάκι η σύντροφος  τον γούσταρε τον ιερέα και ήθελε να γαμηθεί μαζί του. Ξεκίνησε σαν φαντασίωση να σκέφτεται ότι η σύντροφος του θα πήγαινε με τον εξομόγο της. Να τη γαμήσει σαν πουτάνα κι αυτός να τους βλέπει και να τους ακούει. Αυτή η εικόνα της σεξουαλικής πράξης με πρωταγωνίστρια τη σύντροφο του και ο ιερέα τον ερεθίζει. Πρέπει να αναλάβει δράση και να το συζητήσουν  χωρίς υστερίες και τσακωμούς. Δεν είναι κακό άλλωστε κάποιος να γουστάρει να βλέπει σωστά; Και θα λυθούν και τα σεξουαλικά τους προβλήματα και η σύντροφος του θα απολαύσει ότι της αξίζει. Ω ναι, να τη βλέπω να την γαμάει σαν πόρνη.
Η πόρτα  είχε ανοίξει χωρίς θόρυβο.... Ούτε καν που τον πήραν χαμπάρι, όπως ήταν βυθισμένοι στον κόσμο των ονειροπόλων..... αφοσιωμένοι στις ανεκπλήρωτες καύλες τους.
Αυτή αμέσως έκλεισε τα πόδια της και όσο μπόρεσε κατέβασε το φόρεμα.
Συνέχισαν σε πιο σοβαρό ύφος την συζήτηση, όταν κάποια στιγμή ο ιερέας σηκώθηκε.
«Με συγχωρείτε, είναι ώρα να πηγαίνω.» Τους λέει.... αφού τους ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και τα γενναιόδωρη συντροφιά τους..
Στην έξοδο ο ιερέας του χαμογελούσε κοιτάζοντας τον ίσια στα μάτια του λέει. «Όμορφη σέξι και καυτή γκόμενα. Αυτές είναι οι διαφορές της όμορφης γυναίκας με την καυτή ύπαρξη! την κοπέλα και τα μάτια σου αδερφέ!... Ρε μπαγάσα είσαι τυχερός και χωρίς παρεξήγηση πηδάς τέτοια κωλάρα;!»
Γελώντας αυτός, του απάντησε ότι δεν την έχει ακουμπήσει από πίσω πότε γιατί δε τον αφήνει. 
Ο ιερέας τον κοίταξε έκπληκτος και ρώτησε:
«Δηλαδή η κυρία είναι παρθένα από πίσω;!»
Αυτή ήταν  προβληματισμένη με το σύντροφο της.....  Α χα τον καριόλη.......  έχω λίγη δουλειά και έρχομαι. Κοιτούσε πίσω από την πόρτα και μας έπαιρνε μάτι;!» Αναρωτιέται εάν αντιλήφθηκε τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από την πλάτη του.  Τους είδε να ερωτοτροπούν;
Ποια θα ήταν η αντίδραση του, αν την έβλεπε ότι ερωτοτροπεί και να γαμιέται τελικά με κάποιον που της άρεσε όπως ο εξομολόγος της…
Σήμερα νοιώθει την επιθυμία να είναι πουτάνα. Να  πάει με άλλον άνδρα, που ποτέ δεν το είχε τολμήσει. Α  θα του τα φορέσω τα κέρατα και θα τ' αρέσει…….!
Το παιχνίδι της με τη φωτιά είχε ήδη ξεκινήσει, εξαιρετικά επικίνδυνο αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικά ερεθιστικό.
Αυτός άλλη μια νύκτα ακόμη φαντασιώνεται τον ιερέα που την επισκεπτόταν στο ιδιωτικό χώρο εργασία της και συζητούσαν τα διάφορα θέματα που έχουν σχέση με τις ανάγκες της ενορίας.
Με τον καιρό οι επισκέψεις του, στον ιδιωτικό της χώρο άρχισαν να γίνονται συχνότερες. Ταυτόχρονα συχνότερη έγινε και η συμμετοχή της στα εκκλησιαστικά φιλανθρωπικά προγράμματα, και συμμετείχε ανελλιπώς στα εκκλησιαστικά δρώμενα και τις ιερές αγρυπνίες.
Τότε του πέρναγε απαρατήρητη αυτή η επαφής τους.
Απόψε που τους φαντασιώνεται και φέρνει πίσω τις εικόνες, αυτές του δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα. Η εικόνα τώρα ερχόταν μ' άλλη καθαρότητα και διαφάνεια στη μνήμη του.
Βλέπει τον ιερέα να εισέρχεται ως συνήθως άνετος χαμογελαστός στον ιδιωτικό της χώρο εργασίας να συζητούν με ζέση διάφορα καθημερινά συμβάντα και θέματα της ενορίας και η επίσκεψη να τελειώνει με τον συνηθισμένο διάλογο τους.
Τα χείλη του να λένε. «Ευλογημένη απόψε έχουμε αγρυπνία.» Μα το βλέμμα καρφωμένο πάνω της, διαπεραστικό, διερευνητικό γεμάτο λαγνεία, προάγγελος μιας πολλά υποσχόμενης κολασμένης ηδονής να λέει.
«Σε περιμένει ένα καυτό βράδυ, χωρίς φραγμούς και όρια. Απόψε θα σε γαμήσω τόσο που θα πληρώσεις όλες της αμαρτίες σου, τ' ορκίζομαι θα σε ξεπατώσω στο γαμήσι.»
Αυτή να σκύβει να του κρατά το χέρι, και φιλώντας το ευλαβικά ν' απαντάει.
«Το ξέρεις πάτερ ότι δεν λείπω από καμία αγρυπνία σου».
Ενώ τα ματιά και το κορμί της μετέδιδαν. «Πάτερ με κολάζεις, το βρακί μου έγινε μούσκεμα».
Ο ερεθισμός ήδη είχε φουντώσει μέσα της, προσπαθώντας να τον κρύψει όσο καλύτερα γινόταν από τον σύντροφο της και να τον δείξει όσο περισσότερο γινόταν στον ιερέα.
Τη γεμίζει η φαντασίωση του λεβεντόκορμου ιερέα με το προικισμένο πέος του ήδη στητό καυλωμένο να την περιμένει, να νιώθει τα στιβαρά του χέρια να τη βάζουν κάτω, να της σηκώνουν τα πόδια ψηλά, ανοιγμένα διάπλατα, και αυτή να οδηγεί το πέος του μέσα της σε μια βαθιά διείσδυση στον κόλπο της με όλο το μήκος του και να το αισθάνεται εκεί ακίνητο, ενώ απορροφά το απερίγραπτο συναίσθημα πληρότητας που της προσφέρει.
Αυτή η φαντασίωση της πληρότητας είναι κάτι ασύγκριτο και αυτό την τρέλαινε ακόμα περισσότερο.
Στη συνέχεια ο ιερέας, όταν τύχαινε να βρισκόταν και αυτός εκεί τον ασπάζονταν και του ευχόταν ένα ήσυχο και ξεκούραστο υπόλοιπο της ημέρας αποχαιρετώντας τον, μ' ένα αμυδρό χαμόγελο που σχηματιζόταν στα χείλια του, σαν να έλεγε.
«Εσύ πήγαινε και κοιμήσου κ’ εγώ απόψε θα της δείξω πως γαμάνε οι άνδρες! Σαν πουτάνα θα τη γαμήσω.... και περίμενε εσύ μαλάκα με ανυπομονησία να τελειώσει η αγρύπνια .... που κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου !»
Αυτός με τον ιερέα με τον καιρό δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και τη διάθεση για συχνή κοινωνική επαφή τους που επέφερε μια ουσιαστική φιλία με αμοιβαίο σεβασμό, αλληλοεκτίμηση και αλληλοκατανόηση. Μοιράζονταν ποιοτικό χρόνο, κοινά ενδιαφέροντα, γνώσεις και εμπειρίες.
Είχε ενστερνισθεί τις απόψεις και τα σχέδια του ιερέα που στόχο είχαν να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού τμήματος της ενορίας τους και η σύντροφος του ήταν ακούραστη αρωγός στις προσπάθειες που χρειάζονταν να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες αυτές.
Ταυτόχρονα στο κάδρο εισβάλλουν εικόνες που προκαλούν τη μνήμη, όπως με τις δυο ανέραστες ενορίτισσες που με πονηρό χαμόγελο ξεδιάντροπα και δεικτικά κατά καιρούς, δήθεν αθώα και αυθόρμητα με υπόγεια και έξυπνα ερωτήματα καθοδηγούσαν την κουβέντα τους στις ενοριακές συζητήσεις. Ερωτήματα που κρύβουν φτηνή χυδαιότητα μαζί με σεξιστικά υπονοούμενα.
Μάλιστα τη συχνή επαφή της με τον ιερέα τους την έχουν σχολιάσει πολλάκις και ποικιλοτρόπως.
«Εσύ που τα έχεις καλά με τον ιερέα ποτέ θα......»
«Εσύ που τον βλέπεις τακτικά ποτέ θα.......» Την ρωτάνε δήθεν, για να μάθουν τα ήδη οικεία και γνωστά.
Όπως ήταν φυσικό, και η δράση της στα εκκλησιαστικά δρώμενα δεν έμενε ασχολίαστη ακόμη και με ειρωνεία από τις ίδιες σιτεμένες ενορίτισσες.
Και το κυριότερο, οι ενοχλητικές, αδιάκριτες και περίεργες ερωτήσεις που δεχόταν.
«Χρυσή μου! Τώρα που σε βρήκαμε. Έχεις το τηλέφωνο του ιερέα, για να τον ρωτήσουμε πότε εξομολογεί»
Η ζήλια τους ξεφεύγει από το μέτρο, κυριεύει την κρίση τους, με αποτέλεσμα, να ξεπερνάνε κάποια όρια και να εκδηλώνουν πικρό φθόνο.
Ροδάνι οι γλώσσες τους με χαμηλόφωνα προς το παρόν.....  δηλητηριώδη κουτσομπολιά, που εκφράζουν φρικτές υποψίες.
«Τα έμαθες γειτόνισσα; τι παίζεται με τον ιερέα μας και την ακατανόμαστη φίλη μας.»
«Είσαι απόλυτα σίγουρη ότι οι υποψίες σου έχουν βάση; Αυτή έχει δώσει ποτε δικαιώματα;»
«Με δουλεύεις; Αφού τον κερατώνει τον Μαλάκα της, πως δεν έχεις δώσει δικαιώματα.
Τυχερές που είναι κάποιες. Καλότυχη η αμαρτωλή θεούσα που τον χαίρεται τέτοιον λεβέντη γαμιά.
Είμαι σίγουρη της πετάει τα μάτια έξω απ’ το πολύ γαμήσι, ο προικισμένος ιερέας μας.»
Αχ αυτό το πράσινο τέρας τη ζήλιας! Κατοικεί παντού.
Αυτά παθαίνει η γυναίκα αν έχει να δει χαρά στα σκέλια της πολύ  καιρό… όταν μείνει για καιρό αγάμητη. Η ζήλια της γίνεται σαράκι και την τρώει.
Κι αυτές τόσο καιρό αγάμητες τα μουνιά τους από την ερωτική δίψα, είναι σαν ανήλιαγος και μαραμένος κήπος. Απ’ το Θεό ζητάνε για χάρη τους να μεσιτεύσει. Να πιάσουν τόπο οι προσευχές τους και ο λεβεντόκορμος ιερέας να τα ποτίζει με την μάνικα του.
Αυτόν στην φαντασία του δεν τον εκπλήσσει ότι η παρουσία του εξομολόγου μπορεί να αναδεικνύει πάθη και να εξάψει επιθυμίες της.
Μέσα από τις εξομολογήσεις της ίσως να ζει στις βαθύτερες φαντασιώσεις της, στιγμές που θέλει να ζήσει αλλά δεν έχει τολμήσει να μοιραστεί μαζί του.
Στη συνέχεια η εικόνα προβάλει τον ιερέα να φορά το πετραχήλι, να προσεύχεται και να της ζητά να πάει να γονατίσει μπροστά του. Αυτή γονατίζει εκεί ακριβώς που της υποδεικνύει, σκέτη κόλαση με το μπεζ ελαφρύ αμάνικο λινό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που φορούσε το οποίο εφαρμόζει στις πλούσιες καμπύλες της και αναδεικνύει τον επίκτητο αισθησιασμό της. Ο εξομολόγος σηκώνει το πετραχήλι το βάζει στο κεφάλι της, ακουμπάει τη παλάμη του από πάνω και ξεκινά την  ξομολόγηση.
Το σώμα του ήδη είχε πυρώσει από σφοδρό μα συνάμα τρυφερό πόθο γι' αυτήν που του εξομολογείται, και η θερμότητα τον διαπερνούσε και χυνόταν στο αίμα του. Αναρωτιέται αν το κορμί της θέλει το δικό του όπως το δικό του θέλει εκείνη.
Μέχρι σήμερα έχουν ανταλλάξει μονάχα παθιασμένα βλέμματα. Για μια στιγμή αυτή έμεινε σιωπηλή με χαμηλωμένα μάτια κάτι κράτησε τις λέξεις στη γλώσσα της. Αυτός την παρότρυνε να μιλήσει να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο. Ζεστό κοκκίνισμα κατακλύζει και πυρώνει τα μάγουλά της καθώς κι αυτή ένιωθε ερεθισμένη, αφήνεται ελεύθερη στην αύρα του κι όλο αυτό που της εκπέμπει η  παρουσία του αναζητώντας να της αφήσει το αποτύπωμά του.
Οι αντιστάσεις της κατέρρευσαν κι άρχισε να λιώνει μέσα σε ονειρική γαλήνη, σπάζοντας τα δεσμά της, ήθελε να λυτρωθεί από τον ίδιο τον εαυτό της, από την δική της εσωτερική αντίσταση και να εξομολογηθεί απροφάσιστα, τις δικές της επιθυμίες, του δικού της σώματος.
Όση ώρα του εξομολογείται τις «αμαρτίες» της, ερεθισμός αρχίζει να φουντώνει μέσα της, κατακλύζει τις αισθήσεις της, φλογίζει το κορμί της με τη σκέψη της στο ρασοφόρο να μάχεται να την κατακτήσει κι εκείνη να του αντιστέκεται ψευδό-διαμαρτυρόμενη «όχι! αυτό είναι μεγάλη αμαρτία πάτερ» αλλά ενδόμυχα παρακαλά να την αρπάξει στα στιβαρά του χέρια να την αποκαλεί «πρόστυχο παλιοθήλυκο», λέγοντας της ότι είναι ο Σατανάς μεταμορφωμένος, να την σέρνει και να την ξαπλώνει χάμω παρά την αντίσταση που προβάλλει, και τα καυλωμένα στήθια της να πετάγονται έξω από το λίνο φορεματάκι της κάτω από τη πίεση των χεριών του και να καταπίνει αχόρταγα με τα μάτια και τα χέρια του το θέαμα που του προσφέρει.
Να τον ακούει να της λέει ότι είναι μια «ελεεινή μοιχαλίδα» την ώρα που με το ένα του χέρι της σηκώνει το φόρεμά ψηλά και με το άλλο χέρι να τραβάει με δύναμη το κορδόνι από το βρακί της κάνοντάς το κομμάτια και αυτή να υποκύπτει και να «κατακτιέται» από αυτόν και παρασύρεται σε φαντασιακή ερωτική πλημμύρα.
Φαντάζεται το ρασοφόρο γυμνό κάτω από το ράσο του και ανάμεσα στους ισχυρούς μυώδης λαγόνες του να ορθώνεται το πέος του σε πλήρη στύση, να γονατίζει ανάμεσα στα πόδια της να της ανασηκώνει την λεκάνη για να την πλησιάσει, να τυλίγει τα πόδια της στη μέση του και να διεισδύει βαθιά μέσα στον κόλπο της και αυτή να δέχεται «το αναπόφευκτο» και να βρίσκει την ικανοποίηση στην «ήττα» της, την οποία περίμενε με ανυπομονησία και την απολαμβάνει πλήρως ενώ απορροφά το απερίγραπτο συναίσθημα της πληρότητας που της προσφέρει ο προικισμένος φαλλός του που έχει μπει μέσα της και έχει γίνει ένα μαζί της.
Νοιώθει το αίμα να σφυροκοπά τα μηνίγγια της.
Είχε πάψει πλέον να αντιστέκεται και ο ρασοφόρος την ένοιωθε πλέον πως αυτή συντόνιζε τις κινήσεις τους και αυτή άρχισε να δίνει τον ρυθμό. Τα δίνει όλα βγάζει φωτιές, ένα ηφαίστειο που σπαρταράει από τους πολλούς οργασμούς. «Τώρα κάνω εγώ κουμάντο γαμιά μου.»
Ανασήκωνε σπασμωδικά τη λεκάνη της για να τον πλησιάσει για να τον νιώσει πιο βαθιά.
Μια Κυρία τελικά ποτέ δεν «αφήνεται». Διατάζει και απολαμβάνει την άμεση εκτέλεση της παραμικρής της επιθυμίας.
Το ράσο του ιερέα αποκαλύπτει, παρά συγκαλύπτει, τους σπασμούς που τον διατρέχουν κάτω από το μαύρο ρούχο. Λένε οι ενορίτισσες στα κουτσομπολιά τους ότι του ιερέα ....ξέρετε ποιος..... είναι πολύ προικισμένος.
Αυτή ήταν σε μια τέτοια κατάσταση την ώρα εκείνη που ο κόλπος της άρχισε να υγράνει και έσφιξε τους μηρούς της για να τους κρατήσει κλειστούς και να συγκρατήσει το τρέξιμο κάτω στα πόδια της.
Οι σκέψεις της σβήνουν και η σιωπή που ακολουθεί, πέφτει κι απλώνεται γύρω τους, ακόμη και οι χτύποι της καρδιάς της, σταματημένοι, περιμένουν κι αυτοί μέσα στην εκκωφαντική απουσία θορύβου. Σηκώθηκε, οι ματιές τους συναντήθηκαν σε ένα τελευταίο βλέμμα μα τα μάτια του δεν έφτασαν ποτέ στην καρδιά της.
Τον αποχαιρετά με ευγνωμοσύνη που της έδωσε τη δύναμη να βιώσει τη δική της αυτεξούσια σεξουαλικότητα, στην φανταστική τους συνουσία χωρίς σαρκική επαφή.
Της χαμογέλασε, ένα αχνό χαμόγελο κατανόησης και συγχώρεσης και ύστερα χωρίστηκαν.
Έμεινε να την παρατηρεί καθώς η φιγούρα της απομακρυνόταν από κοντά του, και η αναχώρηση της του δημιουργεί μια αίσθηση απέραντης έλλειψης που τη βιώνει ως στέρηση βασανιστική. Τι τον κάνει, όμως, να νιώθει έτσι και τι πυροδοτεί αυτά τα έντονα, εκρηκτικά συναισθήματα του ερωτικού πάθους.
Αυτή η γυναίκα με όπλο την νεανική βελούδινη επιδερμίδα που ακτινοβολεί φρεσκάδα και τα καυτά σμιλεμένα οπίσθια της ασκεί μια ακατανίκητη επίδραση πάθους επάνω του, τα οπίσθια της είναι ικανά να τον «κολάσουν».
«Οχι! Όχι, μην φεύγεις! Μην μ' αφήνεις!» Σκέπτεται φωναχτά με τις αισθήσεις να πυροδοτούν την ερωτική έλξη και το πάθος για εκείνη.
Για τον ξομολόγο το «τώρα» είναι το μόνο που υφίσταται, το «μετά» σχεδόν δεν υφίσταται. Αισθάνεται και πάλι το πέος του να ορθώνεται δυνατό και σίγουρο, αναζητώντας τους βελούδινους φιλήδονους γλουτούς της να μπει και να χωθεί βαθιά μέσα της, στη φυσική έλξη του πόθου του και να την πλημμυρίσει με μια θάλασσα ηδονής.
Σε μια ατέρμονη συνέχεια των φαντασιώσεων του, οι καθημερινές εικόνες από τις επαφές του ιερέα με την σύντροφο του τροφοδοτούν και εμπλουτίζουν την μνήμη του..... φιλτράρονται και ερμηνεύονται με μια νέα ερευνητική αντίληψη.
Στην πραγματικότητα επιχειρεί να «μπει» στο μυαλό της και να ακολουθήσει τον «φρενήρη» ρυθμό των σκέψεων της, τις πιο «ψαγμένες» τις πιο «τραβηγμένες» και τελικά τις πιο «σκανδαλώδεις» ερωτικές φαντασιώσεις που αφορούν την σύντροφο του.
Κατά την γνώμη του στα ερωτικά όνειρα μιας γυναίκας τα πάντα είναι πιθανά. Τίποτα δε είναι… «αφυδατωμένο»!
Όπως τότε.
Ήταν ένα βράδυ Παρασκευής με βροχερό σκηνικό.
Η καμπάνα σήμανε στις οκτώ και μισή ακριβώς την ώρα που αποβίβασε την σύντροφο του από το αυτοκίνητο τους, στο μικρό ναό στην άκρη της πόλις τους στην ρίζα του βουνού εκεί όπου θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία. Πάντα η σύντροφος του ένοιωθε ζεστασιά και ευχαρίστηση που πήγαζε από την τακτική ενεργή συμμετοχή της στην Θεία Λατρεία.
Στην ευρύχωρη σκεπαστή είσοδο του ναού δέσποζε η εντυπωσιακή φιγούρα του ιερέα πλαισιωμένη από έναν υπερήλικα γέροντα μοναχό και λίγους πιστούς κυρίως γυναίκες. Ο ιερέας όταν τους αντίκρισε κατέβηκε τα σκαλοπάτια με αρχοντική περπατησιά και ευχάριστη διάθεση τους χαιρέτησε εγκάρδια. Η σύντροφος του, φίλησε ευλαβικά το χέρι του ιερέα, και στη συνεχεία ο ιερέας , αυτόν επειδή από τις ατέρμονες κοινωνικές συζητήσεις τους γνώριζε τις απόψεις του περί αθεΐας, αρκέστηκε να τον ασπαστεί αδελφικά στα δυο μαγούλα με περίσσια ευχαρίστηση που τον συναντούσε ξανά.
Αν και είχαν διαφορετικές θρησκειολογικές αντιλήψεις, όφειλε να παραδεχτεί ότι στις διαπροσωπικές σχέσεις τους, ο ειλικρινής και εποικοδομητικός διάλογος με κριτική πάντα ματιά και με ήθος, ήταν μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, μια ευχάριστη απόδραση από τη δύσκολη πραγματικότητα των καιρών.
Ο ιερέας απόψε ήταν άψογα περιποιημένος, είχε κουρέψει και περιποιηθεί υπέρ το δέον την γενειάδα του το πρόσωπο του ακτινοβολούσε υγεία ενεργητικότητα, γοητεία. Ένας πραγματικός σταρ.
Τους σύστησε τον Άγιο μοναχό και τους ευχαρίστησε για την τιμή που του κάνει η σύντροφος του να μετέχει στην Ιερά αγρύπνια του και θέλει να ελπίζει κάποια στιγμή να τον τιμήσει και ίδιος.
Του το πρότεινε και επιμένει.
Η σύντροφος του τον αποχαιρέτησε και προχώρησε για την είσοδο του ναού.
Αυτός ρίχνοντας μια τελευταία ματιά πριν αναχωρήσει στεκόταν και τους κοίταζε, τον ιερέα και την σύντροφο του την ώρα που εισέρχονται στο ναό δίπλα- δίπλα, σχεδόν αγκαζέ.
«Όμορφο ζευγάρι.» Μουρμούρισε.
Ταιριαστό μα τον «Δια», είναι λες και έχουν βγει από ταινία. Ήταν και οι δυο τους τόσο όμορφοι, τόσο στιλάτοι, τόσο γοητευτικοί.
Κρυφογέλασε συνεπαρμένος με τις σκέψεις του. Πλημμύρισε ξαφνικά από ανάμεικτα συναισθήματα, ένιωσε κάπως περίεργα. Ένα κουβάρι από αισθήματα αξεδιάλυτα και πρωτόγνωρα.
Ο ιερέας ψηλός, λεπτός, γεροδεμένος, αρχοντικό περπάτημα, δεμένα αλογοουρά τα ξανθοκόκκινα μαλλιά του. Εκείνη όμορφη, χυμώδης, περιποιημένη, τα καστανόξανθα σγουρά μαλλιά επιμελώς ατημέλητα έπεφταν ανέμελα και χάιδευαν τους ώμους της, ευθυτενή περπατησιά, περήφανο παράστημα. Όμορφη εικόνα, χίλιες λέξεις. Ίσως και να κρύβει μέσα της πολλαπλά μηνύματα.
Οι πληροφορίες ήταν ότι πιθανώς η Ιερά αγρύπνια θα είχε μεγαλύτερη διάρκεια λόγω της επίσκεψης του Άγιου γέροντα και η συνεννόηση με την σύντροφο του ήταν να τον πάρει τηλέφωνο με το τέλος της γιατί είναι κουρασμένος και θα κοιμηθεί.
Η ώρα είναι τρεις μετά τα μεσάνυχτα που κτυπούσε επανειλημμένα το τηλέφωνο. Η σύντροφος του τον αναμένει στα σκαλοπάτια του ναού ταλαιπωρημένη, άυπνη.
Γύρω δεν υπήρχε ψυχή ζώσα, απόλυτη ερημιά και ησυχία.
Ανεβαίνει στο όχημα και απλώνεται ανακουφισμένη στο κάθισμα. Αυτός της ζητά μια μεγάλη συγγνώμη που τον πήρε ο ύπνος και καθυστέρησε, χαϊδεύοντας την τρυφερά ν’ απλωθεί η ζεστασιά του και να φτάσει μέχρι τα κουρασμένα μέλη της.
«Τι συνέβη και έδωσε τόσο μεγάλη παράταση ο αξιολάτρευτος ρασοφόρος μας στο μυστήριο.» Την ρώτησε.
Κάτι του απάντησε για τον Άγιο γέροντα τον επισκέπτη από το σέρβικο μοναστήρι, κάτι για κάποια εκκλησιαστικά τελετουργικά, αυτός δεν έδωσε σημασία.
Όμως, τώρα που η φαντασία του βρίσκεται σε «ντελίριο» και ξεπερνά τα όρια του συνηθισμένου κάνει κομμάτια τα πλαίσια της εικόνας και συνθέτει την δική του εικόνα στο «σκοτεινό φόντο» της νύκτας με την παράταση στην Ιερά αγρυπνία.
Συμπληρώνει τα γεγονότα με τη φαντασία του.
Φαντάζεται την σύντροφο του με το τέλος στην Ιερά αγρυπνία από μια παρόρμηση της στιγμής και όχι από μια βαθιά σκέψη να ανταποκρίνεται στο πάθος του ρασοφόρου.
Φαντάζεται το ρασοφόρο με τα χαρακτηριστικά ενός «Βίκινγκ» κατακτητή, δραστήριος και φλογερός εραστής, που γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της αποπλάνησης, ξέρει τι ζητά και πως να το πάρει, ξετρελαμένος από επιθυμία για τη γοητευτική σύντροφο του να κατακτά την πρόθυμη παράδοση της.
Φαντάζεται και τη σύντροφο του δυναμική, ατίθαση, τολμηρή, μέσα της να κρύβεται η ανάγκη της τον ιερέα που αποτελεί την επιθυμία και το κρυφό όνειρο για το σύνολο του θηλυκού πληθυσμού της ενορίας, να τον «κυβερνήσει», να τον ξελογιάσει ξανά και ξανά και αυτός να της ανοίγει διάπλατα όλες τις πόρτες της ηδονής.
Ναι! αυτός είναι ο δυνατός και σεξουαλικά επιθυμητός άνδρας που «παίζει» στις φαντασιώσεις της και «μοιράζεται» το μαξιλάρι της στα όνειρα της. Και αυτό ίσως δεν ήταν φαντασίωση! Ήταν προσδοκία!
Και ο καλός μας ρασοφόρος ο οικογενειακός φίλος που απολαμβάνει την φιλία τους και την φιλοξενία τους να γίνεται μόνιμος εραστής και επιβήτωρ της συντρόφου του καλύτερου φίλου του.
Κοίταξε να δεις τον άτιμο! ... Ρε το μπαγάσα! Να δεις που την ξεσκίζει άγρια.
Μάλλον οι έννοιες της φιλίας και της φιλοξενίας είναι παλιές πλέον και κανείς δεν τους δίνει σημασία.
Φαντασιακά κατανέμει το χρόνο και συνθέτει την πραγματική πορεία των γεγονότων και τι ακριβώς συνέβηκε κατά την κρίση του στη μεταμεσονύκτια αγρυπνία τους.
Βλέπει πως λίγο πριν τελειώσει η Ιερά αγρύπνια ο ιερέας ζητά από την σύντροφο του αν έχει την ευγενή καλοσύνη να παραμείνει όσο να ξεπροβοδήσουν τους εκλεκτούς επισκέπτες. Έχει να αντιμετωπίσει την επαύριον κάποιο απρόοπτο πρόβλημα της ενορίας και πολύ θα εκτιμούσε την γνώμη της.
Η ιερά αγρύπνια πιστεύει ότι έχει τελειώσει περίπου σαράντα με πενήντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και δέκα λεπτά αργότερα αναχώρησαν οι πιστοί, η εκκλησία είναι άδεια.
Τελευταίος ο Άγιος γέροντας με την συνοδεία του και έχουν μείνει οι δυο τους δεν υπάρχει άλλη ψυχή στο περιβάλλον.
Ο ιερέας την προτρέπει να μπει στον μικρό ξενώνα που θερμαίνεται, να τον περιμένει μερικά λεπτά μέχρι να τελειώσει μερικές ασχολίες στο ιερό του ναού γιατί η βραδιά έχει πολύ υγρασία. Αυτή μπαίνει μέσα στην κάμαρα, μια ωραία θαμπάδα από το χαμηλό φως έλουζε το χώρο, ένα ηλεκτρικό θερμαινόμενο σώμα σκορπούσε άπλετη ζέστη.
Η μικρά κάμαρα ήταν άψογα λειτουργική, καθαρή, ζεστή, πανέξυπνα δια ρυθμισμένη.
Ιδανικό καταφύγιο για εραστές της ήρθε αυτόματα η σκέψη στο νου, βγάζοντας την μπλε μαρέν κομψή καπαρντίνα της. Από κάτω φορούσε ένα απλό λινό μπεζ, μίντι φόρεμα με κουμπιά και ζώνη, κοντομάνικο με V στο μπούστο και ξύλινα κουμπιά μπροστά έως το τελείωμα του. Πίσω στη μέση έχει λάστιχο και ζώνη από το ύφασμα του. Τα δυο πάνω ανοιχτά, διακρινόταν πλούσια η χαραμάδα του μπούστου της, τα τελευταία ανοικτά μέχρι την μέση των μοιρών της δίνοντας θέα στα καλλίγραμμα πόδια της. Η σιλουέτα της μέσα σ' εκείνο το αχνό φως διαγραφόταν υπέροχη.
Κοιτάζει γύρω της ερεθισμένη, μπερδεμένη με την αίσθηση του κίνδυνου και του μυστήριου να κτυπάει κόκκινο μέσα της.
Πως να ημερέψει το φόβο που σαν το παγιδευμένο αγρίμι φωλιάζει μέσα της όταν άρχισε να συνειδητοποιεί πως έχει φερθεί παράτολμα, απερίσκεπτα, μέσα στην έκρηξη του πάθους της, αλλά κατά βάθος ήξερε πως ο μόνος λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση ήταν το ακατανίκητο πάθος που ασφυκτιά στις κρύπτες του μυαλού της για τον ιερέα.
Απ' την άλλη νόμιζε ότι αυτό το πάθος μπορούσε αρχικά να το διαχειριστεί, αλλά στην πορεία όλο αυτό άλλαξε και ξέφυγε απ' τον έλεγχό της.
Κι όμως, παρά τη λαχτάρα που φλόγιζε το κορμί της για τον ιερέα, δεν είχαν πλαγιάσει ακόμα μαζί. Είχαν έρθει πολλές φορές κοντά αλλά πάντα εκείνη έκανε πίσω το τελευταίο δευτερόλεπτο. 'Έβρισκε συνεχώς κάποια δικαιολογία, πως δεν ήταν έτοιμη. Ένα κομμάτι του εαυτού της την κρατούσε στη σιγουριά της γνώριμης ζωής της, μια ζωή που ήταν αφιερωμένη στο καθήκον και στην οικογένεια της.
Απόψε όμως οι αντιστάσεις και οι αμφιβολίες της έχουν χλωμιάσει, από τα έντονα συναισθήματα και την ακατανίκητη σεξουαλική έλξη που υπάρχει σε μια διαρκή ερωτική «μέθη» για τον ιερέα.
Η ώρα είναι ήδη μία μετά τα μεσάνυχτα.. Όσο η σύντροφος του εξερευνούσε την μικρή κάμαρα ο ιερέας έβγαζε τα άμφια και το ράσο του στην εκκλησία τα πήρε στα χέρια του και προχώρησε και αυτός για την μικρή κάμαρα. Ντυμένος τώρα με καθαρό τζιν παντελόνι και υπόλευκο πουκάμισο με Μάο γιακά, και τέλεια εφαρμογή στο σώμα του εμφανίστηκε στην πόρτα της κάμαρας.
Μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω του αυτή για μια στιγμή αιφνιδιάστηκε που τον είδε με πολιτικά ντυμένο, να μοιάζει με καθαρόαιμο αθλητικό άτι: Ψηλός, με στιβαρούς ώμους, ευρύ στέρνο, μυώδεις και σφιχτούς γλουτούς.
«Μυώδεις και σφιχτοί γλουτοί» το απόλυτο ανδρικό φετίχ της συντρόφου του.
«Μυώδεις και σφιχτοί γλουτοί». Κάθε σύγκριση με του ιερέα είναι πόνος στο στομάχι για αυτόν άλλα όπως λένε και οι έρευνες δεν χρειάζεται να συγκρίνει τα φυσικά χαρακτηριστικά του, με αυτά των άλλων ανθρώπων. Εξάλλου, τον κατευνάζει η ενδόμυχη σκέψη ότι ο καθένας είναι μοναδικός, και ξεχωριστός μέσα στην διαφορετικότητα του.
«Θεέ μου» αναφώνησε έκπληκτη. Αυτός ο άντρας τη διέλυε!
Ξάφνου όλα αυτά φάνταζαν υπερβολικά, βεβιασμένα, μια αίσθηση αγωνίας την κυρίευσε, και η κάθε στιγμή κουβαλούσε πάνω της μια πρωτόγνωρη αίσθηση ότι χάνει τον έλεγχο μ' αυτά που ζει απόψε, η μικρή κάμαρα οι πιστοί που αναχώρησαν και η συνειδητοποίηση ότι έμειναν μόνοι τους με την ερημιά γύρω τους. Ένιωσε προσωρινά να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια της. Το αίμα κυλούσε πιο έντονα στις φλέβες της. Ο Ιερέας χαμογέλασε ελαφρά, με το που κατάλαβε ότι αυτή αισθανόταν
άβολα συνεχίζοντας να την κοιτάζει στα μάτια.
«Λοιπόν, τι θέλεις να συζητήσουμε; Να κάθεσαι έτσι απλά και να με κοιτάζεις με τέτοιο ύφος;» Τον ρώτησε.
«Όχι. Θέλω να κάνω έρωτα στη γυναίκα που λατρεύω.»
'Ένιωσε τη θλίψη να την τυλίγει. Στη γυναίκα που λατρεύει. Θεέ μου, πόσο ήθελε να ήταν αλήθεια όλο αυτό. «Μην το λες αυτό» του αντέτεινε.
«Δεν οδηγεί πουθενά η σχέση μας, και το ξέρουμε και οι δύο αυτό. Μου υποσχέθηκες να με αφήσεις ήσυχη. Χωρίς σεξ.»
Την πλησίασε και την πήρε στην αγκαλιά του τα χείλη του χάιδεψαν απαλά το αυτί της.
«Μου αρκεί που σε κρατώ στην αγκαλιά μου».
Το στήθος της σφίχτηκε, δεν ήξερε τι να του απαντήσει. Δεν ήθελε να μιλήσει. Ήθελε μόνο να νιώσει. Ο ιερέας σαν να το κατάλαβε, έκανε ένα βήμα πίσω, τα μάτια του μετρούσαν το σώμα της μέσα από το φόρεμα της.
«Είσαι υπέροχη, αλλά σε προτιμώ γυμνή».
Είναι οι στιγμές που γι' αυτό το ζευγάρι, η ερωτική επιθυμία να βιώσουν την ερωτική τους διέγερση μεσολαβούν μόνο πέντε ξύλινα κουμπιά και ένα φερμουάρ. Η τρυφερότητα στο βλέμμα του την έκανε κομμάτια.
«Τι σου συμβαίνει; Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν θα ήθελες.»
Της χάιδεψε τα μαλλιά, διώχνοντας τα μακριά από το πρόσωπό της, και της σήκωσε το πιγούνι. Η ανάσα του χάιδεψε τα χείλη της και τη φίλησε απαλά, βυθίζοντας τη γλώσσα του στο στόμα της για να γίνουν ένα. 'Ήθελε να τον σπρώξει μακριά, αλλά το σώμα της γινόταν όλο και πιο αδύναμο με κάθε χάδι του. Του ανοίχτηκε και ανταπέδωσε το φιλί, βυθίζοντας τα δάχτυλά της στους ώμους του, καθώς κάθε σμιλευμένος μυς του πίεζε τις καμπύλες της. Τα σκούρα γαλάζια μάτια του σιγοκαιγόταν από τον πόθο, που την έλιωσε και λύγισε κάθε αντίστασή της.
«Θέλω να κάνω έρωτα σ' εσένα, στη γυναίκα που λατρεύω. Τώρα αμέσως. Θα με αφήσεις;»
Η τιμή του ήταν πάνω απ' όλα, και αυτή ήξερε πως ένα μόνο νεύμα της μπορούσε να τον κάνει να τραβηχτεί από δίπλα της. Αχ, Θεέ μου, τι πήγαινε λάθος με αυτήν. Γιατί ήθελε αυτόν τον άντρα τόσο πολύ. Θα την κατέστρεφε.
Περίμενε την απόφασή της. Το κορμί και το μυαλό της πολεμούσαν μεταξύ τους, αλλά βαθιά μέσα της μια μικρή φωνή είχε επικρατήσει. Σε πλήρη ερωτική φόρτιση το βράδυ αυτό λαμβάνει την ριψοκίνδυνη απόφαση, την χωρίς επιστροφή ότι ήρθε ο καιρός να διαβεί τον Ρουβίκωνα. Αναζητώντας το πάθος προδίδει την συμβατική συζυγική ζωή.... θα πέσει στην αγκαλιά του εραστή παραδομένη στο ανεξέλεγκτο πάθος..... το πάθος εκείνο, που κυριεύει όλα τα κύτταρα της.
«Πάρε τώρα ότι μπορείς, και θα κρατήσεις για πάντα τις αναμνήσεις». Είπε στον εαυτό της.
Έτσι έπαψε να προβάλλει κάθε αντίσταση και αφέθηκε να χορτάσει την ακόρεστη δίψα της για τον ιερέα.
Άρπαξε το στόμα του με το δικό της. Αυτός τη φίλησε ολοκληρωτικά, η γλώσσα του έπαιζε συνεχώς με τη δική της καθώς τη ξάπλωσε πάνω στο πάπλωμα στο δάπεδο.
Ενώ την έγδυνε εξερευνούσε κάθε μέρος τον σώματός της με τα χέρια του, το στόμα του, τη γλώσσα του. Αυτή άρχισε να βογκάει, καθώς την είχε φέρει στο χείλος της ηδονής που ήδη φώλιαζε μέσα της.
Ο ιερέας σταμάτησε, γδύθηκε ενώ εκείνη φλεγόταν, καθώς περίμενε την επόμενη κίνησή του. Ένιωσε το στόμα του να γαργαλάει το δέρμα της με ένα ακόμη φιλί, ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα, σαν φτερούγισμα πεταλούδας, που την έκανε να αναστενάζει από αδημονία. Ο ιερέας της λέει πως είναι πολύ ωραία και όμορφη, έχει ένα σώμα που το σκέφτεται συνέχεια όταν αυτή είναι μακριά του.
Ο ιερέας μύστης του Έρωτα και των μεγάλων του μυστικών, είναι ένας εξομολόγος-ιερέας γυναικών με κορμί πλασμένο για κατακτήσεις κι ερωτική επιβολή. Δάσκαλος ερωτικού διαλογισμού έπαιζε έμπειρα το βασανιστικά υπέροχο παιχνίδι της προσμονής. Είχε τον απόλυτο έλεγχο, ξέρει να εκτιμά τις γυναίκες, ξέρει να επικοινωνεί ερωτικά, έχει την αντίληψη των αισθήσεων και των επιθυμιών τους. Ποτέ δεν διεκδικούσε εγωιστικά, δεν μονοπωλούσε.
Ξέρει ότι πρώτα πρέπει να θωπεύει το μυαλό κι ύστερα το κορμί που λιώνει από τον πόθο.
Ξέρει ότι μια γυναίκα χρειάζεται να νιώθει ποθητή για να λειτουργήσει σαν τη γατούλα που ονειρεύεται στο κρεβάτι.
Ξέρει ότι στις γυναίκες αρέσει να τους μιλά ο άντρας όταν κάνουν έρωτα, διεγείρονται πολύ στο νου τους. Μια στιγμή αδυναμίας, στα είκοσι και χρόνια μουρμούρας, φαγούρας, συνήθειας, και έπειτα ένας ιερέας ο οποίος το ξέρει το παιχνίδι αυτό γιατί πήγε με αρκετές παντρεμένες, και όλες μιλούν πολύ πριν το σεξ με παράπονο για τα κακά του γάμου για να νιώθουν λιγότερο τσούλες απ’ όσο είναι. Μιλούν για όλα όσα τις ανάβουν στο κρεβάτι μαζί του, για το πόσο ωραία νιώθουν στην αγκαλιά του, πόσο ικανός, ξεχωριστός και μοναδικός εραστής είναι.
Οι γυναίκες θυμούνται για πάντα στη ζωή τους εκείνους τους εραστές που ήξεραν να τις ξελογιάζουν, με τα λόγια τους, τους όρκους και τις γαλιφιές τους.
Έτσι κι ο ιερέας όσο πιο πολύ της μιλά τόσο πιο εύκολα την ξεκλειδώνει και την κάνει να αφεθεί στην ηδονή και της δίνει όλα αυτά που χρειάζεται και αναζητεί.
Να γιατί ο ιερέας της είπε.
«'Έχεις το πιο ωραίο μουνάκι του κόσμου, αν μιλούσε θα γράφε ποίηση». Με το κεφάλι του ανάμεσα στα σκέλια της.
Κατέβασε τα χέρια του στην κοιλιά της διορθώνοντας τη στάση της, κοίταξε το άνοιγμά της και γλίστρησε το χέρι του ανάμεσα στους μηρούς της τρίβοντας το εφήβαιο πριν εισχωρήσει ένα δάχτυλο μέσα της. «Μωρό μου» μουρμούρισε αυτάρεσκα. «Είσαι μούσκεμα».
Η πλάτη της έγινε τόξο και βόγκηξε, καθώς έσπρωχνε το σώμα της πάνω στην παλάμη του. Τον ήθελε μέσα της.
«Ω Θεέ μου! Ω ναι! ναι, γάμησε το.... το μωρό σου. Είναι δικό σου...» τον παρακάλεσε με σπαρακτική ηδονή στη φωνή της.
Η καρδιά της χτυπούσε ακανόνιστα ενώ ο εγκέφαλος, έστελνε κύματα ωμής λαγνείας ανάμεσα στα πόδια της.....,, έμπηξε τα νύχια της στο πάπλωμα με αδημονία. Την άρπαξε από τους γοφούς και την τράβηξε πάνω στη στύση του. Η λαχτάρα της ανασήκωσε τους γοφούς της ώστε να διεισδύσει όλο και πιο βαθιά μέσα της. Χωρίς να το καταλάβει συγχρόνισε τις κινήσεις της με τις δίκες του, απολάμβανε τον έρωτα σα να ήταν η πρώτη φορά.
«Μη σταματάς να με γαμάς. Απόψε είμαι δικιά σου». Του έλεγε κάθε που την έσφιγγε πάνω του. Σπαρτάρισε μέσα στα δυνατά του χέρια, σαν αδύναμο πουλί που παραδίδεται στο πεπρωμένο του καθώς ο ιερέας της έχωνε όλο και πιο βαθιά το πέος του μέσα της.
«Πες μου αμαρτωλή!...... σου αρέσει που σε γαμάει ο ξομολόγος σου;»
«Ναι μωρό μου, το βλέπεις πόσο μου αρέσει.»
«Και ο ξομολόγος τι τις κάνει τις αμαρτωλές καύλα μου.»
«Τις ξεσκίζει στο γαμήσι γαμιά μου. Τις γαμάει χωρίς έλεος.»
«Καυλιάρα μου, από εδώ και πέρα θα σου μένουν αξέχαστα τα γαμήσια μας, θα σε γαμάει συνέχεια ο γαμιάς σου!»
«Ναι, ναι, ναι, είσαι ο γαμιάς μου! Αυτό το προικισμένο εργαλείο θα είναι δικό μου και μόνο δικό μου! Θα το ξεζουμίζω να μην μπορεί να γαμήσει άλλη.
Μόνο το μωρό σου θα γαμάς!. Πες μου να το ακούω...... πες μου ότι μόνο μένα θα γαμάς! Πες μου ότι είσαι ο γαμιάς μου.»
Τα χέρια του έτριβαν τα στήθη της, παίζοντας με τις κορυφές τους, και με ένα τελικό χτύπημα πάνω στην κλειτορίδα της την έκανε να διαλυθεί εντελώς.
«Μωρό μου.! Από σήμερα θα σου γαμάω κάθε μέρα την μουνάρα σου, και από αύριο ξέρεις τι έρχεται, έτσι δεν είναι καύλα μου;»
«Από αύριο θα με κάνεις ότι θέλεις μωρό μου! Ότι θέλεις. Κι εγώ θα κάνω ότι μου πεις γαμιά μου!.»
«Με τι ξεσηκώνεις τα αρσενικά μωρό μου; θα τον ξεσκίσω.»
«Ναι γαμιά μου, θα μου γαμήσεις τον κώλο.»
Τα χέρια του σφίχτηκαν άγρια στο κορμί της, άρχισε να συσπάται από την καύλα. Τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν. Το στόμα της μισάνοιχτο. Το μουνί της άρχισε να σφίγγει τον πούτσο του να τον ρουφάει να θέλει να τον στραγγαλίσει όλον μέσα της, να θέλει να τον εξαφανίσει μέσα στο σώμα της, με μια πρωτόγνωρη λαιμαργία. Το σώμα της όλο ετοιμάστηκε να δεχθεί τις δονήσεις, την έκσταση, και την απογείωση. Τα δάχτυλα των χεριών της άρπαξαν το πάπλωμα, προσπαθώντας να πιαστεί από κάπου, αισθανόταν πως έπεφτε στο κενό.
Οδηγήθηκαν ταυτόχρονα στον οργασμό, αυτός βγάζοντας μία κραυγή ικανοποίησης και το επόμενο δευτερόλεπτο άρχισε να χύνει ασταμάτητα σε όλο το κορμί της μέχρι το πρόσωπο της και εκείνη κύρτωσε την πλάτη της σαν τόξο κι ανοίγοντας το στόμα της διάπλατα έβγαλε μια κραυγή ολοκλήρωσης που συντάραξε σαν βροντή στο ημίφως του δωματίου. Κατέρρευσε δεν άντεχε άλλο, με την ανάσα της καυτή στο σβέρκο του πάνω.
Ξάπλωσε πάνω της τα χέρια του τυλίχτηκαν γύρω της και κόλλησε το κορμί του πάνω στο δικό της.
Μείνανε κολλημένοι έτσι για λίγο να βρούμε τις ανάσες τους.
Αν ήταν στο χέρι του δε θα έβγαινε ποτέ από μέσα της.
Δυστυχώς όμως ήταν η στιγμή που θα έπρεπε να πουν αντίο και ο καθένας να γυρίσει στην καθημερινότητα του. Με μοναδική προσδοκία το μέλλον. Μέχρι την επόμενη συνάντηση. Μέχρι την επόμενη ολοκλήρωση.
Ήταν γενναιόδωρη η πληρότητα που ένιωθαν όταν της ψιθύρισε στο αυτί. «Αυτό είναι αληθινό.» Αυτή δεν απάντησε. Η καρδιά της έκλαιγε και τα χείλη της έτρεμαν, σε μια προσπάθεια να προφέρουν τα λόγια που ήθελε να πει. 'Όμως, ο βασανιστικός ψίθυρος μέσα της, της θύμισε τη μόνη αλήθεια που ήξερε. Κανείς δεν μπορεί να σε αγαπήσει για πάντα. Έτσι, δεν είπε τίποτα.
................
Ήταν μια Δευτέρα τέλη Αυγούστου.
Αργά βράδυ η σύντροφος του κρατούσε ένα διαφημιστικό εκδρομικό φυλλάδιο, που αφορούσε πρόγραμμα τριήμερης εκδρομής.... με συνοδευτικό σημείωμα της νεωκόρου της εκκλησίας που είχε ευθύνη διοργάνωσης της εκδρομής.
Αγαπητοί μου ενορίτισσες/ες η εκκλησία μας θα κάνει τριήμερη εκδρομή Θεσσαλονίκη-Καβάλα - Παναγία Σουμελά.
Το πρόγραμμα είναι: Παρασκευή: Αθήνα- Θεσσαλονίκη.
Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Θεσσαλονίκη.
Άφιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
Σάββατο: Θεσσαλονίκη-Σπήλαιο Αλιστράτης-Μονή Εικοσιφοίνισσας-Καβάλα-Θεσσαλονίκη.
Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Κυριακή: Θεσσαλονίκη-Παναγία Σουμελά -Αθήνα.
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση το πρωί για τη Παναγία Σουμελά, όπου θα προσκυνήσουμε και θα παρακολουθήσουμε την τελετή.
Κατά το τέλος της, θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.
Η σύντροφος του ήταν από τις πρώτες που δήλωσε συμμετοχή ….. ταυτόχρονα έψησε και την φίλη της την χήρα να πάνε παρέα ώστε να μείνουν μαζί στο ίδιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο.
Τις μεταφέρει με το αυτοκίνητο τους ξημερώματα στον τόπο συγκέντρωσης και αναχώρησης των εκδρομέων στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.
«Τι βλέπω! Και ο ιερέας μαζί σας; Ποιος τη χάρη σας ευλογημένες.»
«Θα έρθει μέχρι Θεσσαλονίκη μαζί μας, στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Άγιο Όρος.» Τον πληροφορεί η χήρα
«Τι μαθαίνω! Σύντομα μας αφήνει οριστικά! Πάει πατριαρχείο;» Τις ρωτάει.
«Έτσι ακούγεται.» Άκουσε θλιμμένα την σύντροφο του να επιβεβαιώνει την ερώτηση του.
Αυτός είχε μια εγκάρδια επαφή και συνομιλία με τον ιερέα κατά την διάρκεια προετοιμασίας αναχώρησης τω εκδρομέων.
Αμφότεροι απολάμβαναν δημιουργικά τις συζητήσεις μεταξύ τους που έχουν γεννήσει στέρεες και γόνιμες ανταλλαγές και αποτελούν το κίνητρο της διατήρησης του φιλικού τους δεσμού.
Ο ιερέας του έκφρασε την βαθιά του λύπη και την απογοήτευση που δεν λαμβάνει μέρος και αυτός στην ενοριακή εκδρομή τους.
Του λέει πως θα ήταν ωραία ιδέα να αφήσει για λίγο πίσω του τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές του υποχρεώσεις και να κάνουν ένα ταξίδι μόνο οι δυο τους στο Άγιον όρος.
«Χαίρομαι και μόνο να είμαστε μαζί. Η φιλία σου μου είναι ωφέλιμη και απολαυστική. »..... Συμπλήρωσε
Αυτός χαμογέλασε προς απάντηση και μετά ευχαρίστησε θερμά τον ιερέα για τα καλά του λόγια, και ανταποδίδοντας τις φιλοφρονήσεις, τον συνεχάρη για την διαφαινόμενη μετακίνηση του στο πατριαρχείο.
Την ώρα της αναχώρησης έσπευσε να του ζητήσει στο όνομα της ειλικρινής και γόνιμης φιλίας που με τον χρόνο σφυρηλατήθηκε ανάμεσα τους!
«Φρόντισε να μου την προσέχεις σαν τα μάτια σου..!! Είμαι σίγουρος ότι την αφήνω με εμπιστοσύνη σε πολύ καλά χέρια ώστε να την κάνουν να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά …. χαρούμενη … ευτυχισμένη …… η διάθεσή της να ανεβαίνει και να νιώθει μοναδική, ώστε να μην της λείπει η απουσία μου..»
Του ιερέα τα μάτια παιχνιδιάρικα πρόσθεταν κρυφά υπονοούμενα ….«του φίλου»… κολλημένα πάνω της, ενώ η έκφραση στο πρόσωπο του μαρτυρούσε την απόλυτη ικανοποίηση, γι' αυτό που έβλεπε. Του προκαλούσε μια αναστάτωση και ρίγη ηδονικά η σκέψη το πόσο μουνάρα ήταν η γυναίκα του φίλου του και τον θέλει για γαμιά της.
Να γεύεται τα πλούσια προσόντα της, το λαχταριστό κορμί της και να σπαρταράει από ηδονή, πάνω στην καυτή της σάρκα.
«Και πως τέτοια καπούλια είναι κρίμα να μην γαμιούνται». Συνέχισε το συλλογισμό του.
«Μείνε ήσυχος. Το μυστικό να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη δεν είναι καν, μυστικό, αλλά κοινή λογική. Και να γνωρίζεις οι γυναίκες θέλουν με τρεις λέξεις… πάθος... φροντίδα.... και επικοινωνία. Εγώ θα 'μαι πάντα δίπλα της, ο φύλακας άγγελός της να της τα προσφέρω.!» Του δήλωσε ο ιερέας με μια σκανδαλιάρικη διάθεση κι ένα φευγαλέο χαμόγελο πέρασε από τα χείλη του όταν τον χαιρέτισε.
Η σύντροφος του ντυμένη και περιποιημένη στην πέννα ήταν χάρμα οφθαλμών.
Σκέτη καύλα για εκκλησιαστική εκδρομή. Θέλετε τα πόδια, το βαθύ ντεκολτέ, η ωραία μέση….. τα οπίσθια κόλαση…
Αγαπά μεν το απλό και φυσικό look, αλλά που και που έχει την ευκαιρία να ντύνεται εξαιρετικά κομψά. Τα ρούχα της τη κολακεύουν και ταιριάζουν στο σώμα της.
Όταν ο σύντροφος της με έκπληξη παρατήρησε ότι τελευταία ξέφυγε από το συνηθισμένο συντηρητικό, ντύσιμο αυτή του απάντησε. Οι αλλαγές μου φτιάχνουν τη διάθεση και τη ψυχολογία.
Ο έρωτας γεννιέται σε ντυμένα σώματα και γερνάει σε γυμνές ανακαλύψεις, λέει ο ποιητής.
Η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει ένας άντρας πάνω σε αυτήν. Οι γυναίκες το γνωρίζουν καλά αυτό, για αυτό και οι περισσότερες αφιερώνουν αρκετό χρόνο κάθε μέρα στην περιποίηση του προσώπου τους, του σώματός τους, αλλά και των μαλλιών τους για να γίνουν ακαταμάχητες.
Παρατήρηση δεύτερη: Η σύντροφος του τελευταία έχει αυξήσει το χρόνο που περιποιείται την εμφάνιση της. Να και οι καθαριστικές κρέμες να και ενυδατικές, να και περιποίηση προσώπου, νυχιών και φροντίζει και το καθημερινό της μακιγιάζ, απλό μεν, αλλά προσθέτει στα φυσικά της χαρίσματα.
Από κοντά και η χήρα. Αυτή τη γυναίκα η κάθε μέρα που περνά την ζωογονεί, της δίνει αισθησιακή αφθονία, ομορφιά, σεξουαλικότητα. Λαμποκοπούσε.
Την ώρα που τις αποχαιρετά η χήρα μένει για λίγο πίσω, «καρφώνει» πάνω του τα μενεξελιά της μάτια με σημάδια που ξεπερνούν αυτό που λέμε «αθώο φλερτ» .....κάπου κρυμμένος μέσα της αυτός εξακολουθεί να υπάρχει...... και η ελπίδα να κυριαρχεί ότι θα υπάρξει και αίσιο τέλος.
Τον αποχαιρετά μα το χαμόγελο της αρχικά δεν ήταν δυνατόν να δραπετεύσει από τα κλεισμένα χείλη της...... μέχρι παρεξηγήσεως... Η πικρία και ο θυμός μένει ακόμη καταπιεσμένος να φωλιάζει μέσα της ......
«Μπαμπέσικο κάθαρμα.... εμείς οι δυο! έχουμε πολλά να πούμε.» Του είπε…. κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο της…., και ως εκ θαύματος ο θυμός της ξεθύμανε ακαριαία.
Χαμογελώντας στη συνέχεια, ανασήκωσε τα φρύδια της παίρνοντας τρυφερές εκφράσεις τον άγγιξε με τρυφερότητα και αναχώρησε για το όχημα.
Αυτός έμεινε πίσω τους χωρίς να χάσει κείνο το ανέμελο ύφος του.
Και στο κάτω-κάτω ήταν όντως κάθαρμα για την χήρα.
Γαμάτες καταστάσεις.
Στη διαδρομή η χήρα σκουντάει την σύντροφο του και της ψιθυρίζει….. «Ρίξε μια κλεφτή ματιά εκεί στα μπροστινά καθίσματα. Αυτές οι ανέραστες εκεί μπροστά σε τρώνε με τα μάτια. Θα σε ματιάσουν οι σκρόφες.»
« Η μια είναι αυτό το βλήμα που κάνει και την επίτροπο. Ψάχνει για γαμιά που να μπορέσει να σβήσει την καύλα της γιατί το μουνί της έχει βγάλει αράχνες από την αγαμία! Βλέπεις ο κύρης της έχω ακούσει ότι έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα ο χριστιανός και πρέπει να έχει να γαμηθεί από την παλαιολιθική εποχή. Βλέπει τον ιερέα σαν ξερολούκουμο και περιμένει μάταια μήπως... γίνει κανένα θαύμα.... άλλα ατύχησε.»
«Και η άλλη με τον τουρλωτό τον κώλο και τα βυζιά σανίδα... κάνει και την ντίβα η κλώσα..... τι το θέλει το αβυσσαλέο ντεκολτέ το φρόκαλο αφού είναι σανίδα!.... Ξέρεις ντε ποια.... όλο και καμιά ξεπέτα μπορεί να κάνει στη γύρα που δουλεύει γιατί ο δικός της για κάποιο λόγο έχει σκεβρώσει από τα νιάτα του, αδύνατον να την ποτίζει.
Η γυναίκα είναι πολύ καυλιάρα και γουστάρει το ανήθικο!. Και τι δεν θα 'δίνε να βρει γκόμενο για να την πηδάει. Λες και οι υπόλοιπες τον θέλουμε μόνο για τις κουρτίνες.
Έλα όμως που κάποιο πουλάκι κελάηδησε, κι ακούστηκε ότι λιγουρεύεται και τον δικό σου..... πως τον λες... τον κούκλο σου.... και είναι κούκλος ανάθεμα τον, τραβάει τις γυναίκες όπως το μέλι τις αρκούδες. Όλα τα καλά σε σένα συμβαίνουν μωρή σκρόφα, το κοκαλάκι της νυχτερίδα έχεις.»
«Να μυριστώ κάτι τέτοιο και θα της κουρέψω το μουνί με το πριόνι... άκου να απλώσει χέρια η βρομούσα στον θησαυρό του κούκλου μου. Άσε που ο κούκλος μου είναι γρανιτένιος βράχος, σπάνιο διαμάντι, δεν λερώνεται στις λάσπες. Βέβαια το ξέρω υποφέρει με τις νηστείες μου....αλλά με καταλαβαίνει και μου συμπαρίσταται......»
«Δες τες! Βλέπουν τον ιερέα που σε γαμάει με τα μάτια του και πρασινίζουν από χολή.
Γι αυτό σου λέω.... φυλακτό....θα σε ματιάσουν οι γαμημένες οι σκρόφες.»
 Και σε αυτό το σημείο έρχονται τα πρώτα νευράκια και το ερωτικό καβγαδάκι της συντρόφου του με τον ιερέα στην ενδιάμεση στάση του πολύωρου ταξιδιού τους..
«Μήπως σε διέκοψα από κάτι; Με την τσουλίτσα!» Του απευθύνεται με τόνο που δείχνει ότι τα αίματα έχουν ανάψει.
Τον έχει στριμώξει παράμερα σε μια γωνιά, στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο στάθμευσης του πανδοχείου και του επιτίθεται ξαναμμένη.
Ο ιερέας μόλις έχει αποχαιρετίσει μια μικρή παρέα από ένα λεωφορείο της γραμμής.
Ήταν τα μάτια της που μοιάζανε να πετάνε φλόγες.
«Ποια ήταν αυτό το ξέκωλο. Θα σου τα βγάλω τα ματάκια. Πες μου πόσο καυλωμένος είσαι που σαλιαρίζεις με το κάθε τυχαίο νυμφίδιο που ερωτοτροπεί και τρίβεται προκλητικά στα ράσα σου.» Μάταια ο ιερέας προσπαθούσε να την καλμάρει.
«Καριόλη παπά, θα στο ξεριζώσω αυτό που έχεις στα σκέλια σου και θα το πετάξω στα σκυλιά.
Είναι δικός μου!..... δικός μουου!!. Μονό το δικό μου μουνί θα νοιώθει τη χαρά του. Η πουτάνα έχω ανάψει, δεν καταλαβαίνω τίποτα, σε θέλω..... να με γαμήσεις», και με τα βλέφαρα να τρεμοπαίζουν παιχνιδιάρικα και όλο νάζι, του δείχνει ότι δεν φοράει τίποτα κάτω από το φουστάνι της.
Ταυτόχρονα,  ζωηρή και ατίθαση τον αφήνει σύξυλο και ξεκινά για το λεωφορείο λικνίζοντας αισθησιακά τους γλουτούς με ερωτικό πάθος και σεξουαλικότητα. Του ιερέα τα μάτια δεν ξεκολλάν από πάνω της, και το πέος από την καύλα του, σήκωνε το ράσο του αντίσκηνο.
«Θα με στείλεις αδιάβαστο….. πουτάνα.. θα με κάψεις το νιώθω». Παραμιλά, ποτισμένος με τη διονυσιακή λατρεία, από τα ξεχωριστά της θέλγητρά. «Μια επιθυμητή γυναίκα που κάθε άνδρας θα ήθελε να της πετάξει τα μάτια έξω στο γαμήσι.» Συνέχισε το παραμιλητό του
Μετρούν και οι δυο τους με ανυπομονησία και λαχτάρα τις ώρες να φτάσουν στο ξενοδοχείο, σαν εραστές που καιρό είχαν να σμίξουν.
Αυτή από τις καύλες της δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ. Σκέφτηκε να ξέσπαγε στον σύντροφο της, αλλά δεν ήθελε να το κάνει. Αυτή η πρωτόγνωρη καύλα που είχε ανήκε στον εξομολογο της και δεν ήθελε με τίποτα να την σπαταλήσει με άλλον άνδρα. Η ωριμότητα της τη βοήθησε να κρατηθεί. Ήθελε τους χυμούς του έρωτα της να τους χαρίσει στον ίδιο που τους δημιούργησε.
Αφορμή του καυγά, μια εικοσάχρονη φοιτήτρια από το λεωφορείο της γραμμής που δεν έχασε την ευκαιρία να φλερτάρει ξεδιάντροπα με τον ιερέα μπροστά στα μάτια της!.
Φθάνοντας Θεσσαλονίκη η χήρα ενημέρωσε την επικεφαλής του γκρουπ πως δεν θα μείνουν απόψε στο ξενοδοχείο, διότι έχουν προγραμματίσει με την σύντροφο του να συναντήσουν μια ξαδέλφη της όπου θα διανυκτερεύσουν και το πρωί θα έλθουν να συναντηθούν με τους υπόλοιπους στο ξενοδοχείο για την συνέχεια του προγράμματος.
«Και όλα αυτά τα κάνω για έναν και μόνο λόγο φιλενάδα... να μην νιώθεις άβολα,και μην τους δώσουμε πάτημα για κουτσομπολιά και ψιθύρους!
Άλλωστε γι αυτό το λόγο είμαι εδώ, να σε κάνω να νιώθεις ασφαλής… σύμμαχος… τείχος προστασίας.!» Της λέει πουτανιάρικα και φλυαρώντας αναχώρησαν προς το πάρκινγκ του ξενοδοχείου όπου τις ανέμενε η εξαδέλφη της χήρας.
«Αλήθεια δεν μας είπες σε ποιο ξενοδοχείο σε αφήνουμε;» Τη ρώτησε η χήρα.
Η σύντροφος του τους είπε το ξενοδοχείο…. ένα πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλις.
«Βέβαια η αλήθεια είναι ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις ζητάει το κάτι παραπάνω απ' τη ζωή η φιλενάδα μας….. Τέτοια κορμάρα για γαμήσι, θέλει πεντάστερη σουίτα το μουνί μας.... ε;» την πειράζει γελώντας η χήρα.
«Βρε σαν δε ντρέπεσαι, κι είσαι και φιλενάδα μου. Και όπως είπαμε! Κοίτα μην ξεχαστείς ούτε λεπτό, απόψε είμαστε μαζί στην ξαδέλφη σου.»
«Να προσέχεις οι παπάδες είναι πρόστυχοι, καριόλιδες. Τώρα εάν είναι και καλοί γαμιάδες, όπως και να 'χει, εσύ τα ξέρεις καλύτερα. »
«Το ξαναλέω ! Σα δεν ντρέπεσαι… είσαι και φιλενάδα μου. Και δεν τελείωσα! Θέλω ακόμη τη συμπαράσταση σου. Το βράδυ με έτρεχες στα φαρμακεία με κολικό του εντέρου. Είχα επώδυνες εκκενώσεις.»
«Βρε την παμπόνηρη την κατεργάρα και χαμηλοβλεπούσα, τι σκαρφίστηκε πάλι. Το έχει σκαρώσει καλά το παραμύθι της το πουταναριό! Εεεεεμ! Τελικά είσαι πολύ Καριόλα!  Μεγάλη Καριόλα.
Προβλέπω το ρασοφόρο να σου ξεπατώσει τη σούφρα και το κωλάντερο και όντως να τη χρειαστείς τη βοήθεια μου και το φαρμακείο.
Δηλαδή αύριο να μην σε περιμένουμε στην εκδρομή Σπήλαιο Αλιστράτης,-Μονή Εικοσιφοίνισσα;.»
Μπορούσες  να διακρίνεις στο πρόσωπο της τη χαλάρωση και τη σχεδόν ονειρική αύρα του πάθους, ευρισκόμενη σε ερωτικό οίστρο με την καύλα να πυρώνει συνέχεια το κορμί της και να υγραίνει το μουνί της.
«Εσύ τι λες! Ν’ αφήσουμε το γάμο και να πάμε για πουρνάρια…. Ε όχι!...... Ο χορός και το γαμήσι είναι της γυναικός η φύση. Γλυκιά μου φιλενάδα μη μασάς. Όντας Θηλυκό κάτι ξέρεις και εσύ από ερωτικά στριπτήζ αν δεν κάνω λάθος». Συμπλήρωσε, επίσης με χαδιάρικη διάθεση ...και  υπονοούμενα!
Πριν αφήσουν τη σύντροφο του στο ξενοδοχείο, η χήρα την κοίταξε κατάματα χαμογελώντας όλο υπονοούμενα και κλείνοντας της το μάτι της ψιθύρισε χαδιάρικα. «Εσύ έχεις ανώτερα χαρίσματα....Μιλάμε για τη γκόμενα! είσαι θεά! Μωρό μου απόψε θα καυλώσεις τον ανδρικό πληθυσμό στο ξενοδοχείο. Όλα τα ανδρικά βλέμματα θα είναι καρφωμένα πάνω σου. Φιλιάαααααααα.
Αυτή χαμογέλασε έσκυψε τη φίλησε απαλά στο μάγουλο και τη ρώτησε.
«Μήπως είμαι ντυμένη σαν βίζιτα;»
«Είσαι ντυμένη super, σαν βίζιτα όμως όχι. Καληνύχτα, να περάσεις ωραία φιλενάδα μου.»  Της απάντησε.
«Α και που είσαι! Δεν κάνεις λάθος.... Πες λοιπόν σ' αυτόν το μαλάκα το σύντροφο σου, τέτοιο εργαλείο που έχει είναι κρίμα να του σκουριάζει….. που τον έχεις στη νηστεία....... πολλές έχουν ανάγκη από τη δροσιά του. Μην είσαι και εσύ αχόρταγη. Μην τα θέλεις όλα δικά σου. Αμόλα τον να κάνει καμιά ελεημοσύνη και σε εμάς τις πεινασμένες για να μην είμαστε συνέχεια με ένα παράπονο μέσα μας.»
«Ντροπή σου! Εσύ που το ξέρεις τι εργαλείο έχει ο σύντροφος μου;»
«Είμαι σίγουρη ότι είναι εφάμιλλο ίσως και πιο προικισμένο από του ιερέα. Εσύ θα μου πεις εάν έχω δίκιο.»
«Σαν δεν ντρέπεσαι… είσαι και φιλενάδα μου... Ο κούκλος είναι λίρα εκατό για οικογένεια... και μεταξύ μας.... πολύ μα πολύ προικισμένος ......μα μακριά το βρώμικο μυαλό σου…. είσαι και φιλενάδα μου..... έχε γούστο... αστό καλύτερα να μην το σκέπτομαι.»
Τελικά την επομένη η χήρα ενημέρωσε το υπόλοιπο γκρουπ για τα προβλήματα υγείας, της συντρόφου του, και ότι θα μείνει και την ημέρα στην ξαδέλφη της για να συνέλθει....
Ανέβηκε τα σκαλιά του πολυτελούς ξενοδοχείου και ξεκίνησε να περπατάει προς την είσοδο. Ήταν χάρμα οφθαλμών να τη βλέπει κανείς. Η γοητεία της, έκανε τα κεφάλια πολλών αντρών να γυρνούν στο πέρασμα της. Τα μάτια τους πρώτα έπεφταν στις καλλίγραμμες γάμπες, που ξεπρόβαλαν κάτω από τη φούστα. ύστερα τα βλέμματα ανέβαιναν στον στρογγυλό και πεταχτό πισινό της, ο οποίος ασφυκτιούσε μέσα στη στενή φούστα. Τα καστανόξανθα σγουρά μαλλιά έπεφταν ανέμελα και χάιδευαν τους ώμους και την πλάτη της. Αν ήταν τυχεροί και κατάφερναν να τη δουν κι από μπροστά, είχαν την χαρά να απολαύσουν ένα μεγάλο και ζουμερό στήθος να προβάλει λαχταριστό μέσα από τη μπλούζα της.
Διασχίζοντας την είσοδο δεν έδινε σημασία στα ξένα βλέμματα. Ούτε που τα πρόσεχε.
Έφτασε πρώτη στη σουίτα του ξενοδοχείου και σαν εικοσάχρονο κοριτσάκι, περίμενε να φανεί ο έρωτας της. Αυτή την φορά, είχε αφήσει τον πόθο της και την καύλα της να την κατευθύνει και ότι ήταν να γίνει ας γίνει. Μπήκε στο δωμάτιο της και τον περίμενε. Η καρδιά της πήγαινε να σπάσει, τα χέρια της έτρεμαν, το στόμα της είχε ξεραθεί και το μουνί της ηφαίστειο να εκραγεί, περιμένοντας τον εισβολέα να εισβάλει εκεί που περίμενε μέρες τώρα.
Ο ιερέας κατέφθασε με πολίτικα ντυμένος με το τζιν παντελόνι του και το λευκό Μάο πουκάμισο του όπως τότε στην πρώτη ερωτική φωλιά τους. Φορούσε τραγιάσκα κρύβοντας τα πλούσια μαλλιά του και κατάμαυρα γυαλιά Ήλιου ήταν δύσκολο να τον αναγνώρισης.
Μόλις μπήκε μέσα, του όρμησε επάνω του. Άρχισε να τον φιλάει παντού, να τον αγγίζει με τις παλάμες της παντού.
Ο ξομολόγος έμεινε αρχικά άναυδος στις αντιδράσεις της, με τα χέρια μετέωρα, στη συνέχεια την έχωσε στην αγκαλιά του. Της χάιδευε όλο το κορμί της, απολαμβάνοντας την βελούδινη σάρκα της, τις καμπύλες της και κάθε σημείο του κορμιού της. Εκείνη, παραδομένη στην κυριαρχία του, δεν έφερνε καμία αντίσταση, το σώμα της σφίγγεται πάνω στο δικό του.
Την απομάκρυνε λιγάκι ώστε να καταφέρει να δει το πρόσωπο της και να της προσφέρει το κόκκινο τριαντάφυλλο που κρατούσε στο χέρι του. Εκείνη το πήρε, θαύμασε το ρόδινο χρώμα του και ένιωσε το γλυκό άρωμα του να φτάνει στα ρουθούνια της. Την πρόσεχε και την περιποιόταν. Ήταν το μωρό του.
« Αγάπη μου, δώσε μου δέκα λεπτά να κάνω ένα μπανάκι, μετά από τέτοιο ταξίδι. Ύστερα είμαι όλη δική σου…» του ψιθύρισε ναζιάρικα.
«Θέλω να σε γαμήσω μωρό μου, θέλω τόσο πολύ να σε γαμήσω. Σε θέλω τώρα δεν μπορώ να περιμένω» Της είπε.
Είδε και την δική της λαχτάρα στο βλέμμα της, έτρεμε, το κορμί της ταρασσόταν, το στόμα της μισάνοιχτο τον περίμενε.
«Ας περιμένει το μπάνιο. Και εγώ σε θέλω μωρό μου. Δεν αντέχω και εγώ. Το κορμί μου διψάει.»
Εκείνη, με αργές κινήσεις, βρήκε τον πούτσο του, τον έβγαλε έξω, τον κοίταξε ικετευτικά και πρόστυχα, σαν τσούλα που τον έπαιζε για την δική της καύλα και άρχισε να τον περιποιείται με την γλώσσα της. Δεν άντεχε, ήθελε να τον νοιώσει μέσα της, ήθελε να την τρυπήσει, να την εμβολίσει, να καρφωθεί μέσα στο κορμί της.
Την έριξε στα τέσσερα, χάμω στη μοκέτα του δωματίου στην ζωώδη στάση, και καθώς είδε το μουνί της ανοιχτό να τον περιμένει έπαθε αμόκ. Είχε τεντώσει το κορμί της, η μέση της είχε κάνει μια τεράστια καμπύλη έτσι που να του έχει στην διάθεση του τις δύο τρύπες της.
Πρωτόγονα ένστικτα ξύπνησαν μέσα του, αρπάζει τον πούτσο του και με μία κίνηση της τον χώνει στο μουνί της… τον έβαλε όλο μέσα βαθιά … τόσες μέρες την περίμενε ο πούτσος του να την εμβολίσει και να την καρφώσει.
Συντονίστηκαν στις κινήσεις. Χτύπαγαν τα κορμιά τους και ένοιωθε τα αρχίδια του να συμμετέχουν στο χτύπημα αυτό.
Ήταν δύο άνθρωποι που ευχαριστιόταν τον έρωτα τους, πέρα από συμβατικότητες και ταμπού.
Πόσο γυναίκα ήταν θεέ μου!!!
Ποτέ στην ζωή του δεν είχε νοιώσει έτσι ξανά!
Στο τέλος, κάθε αντοχή του είχε τελειώσει και αφέθηκε στην καύλα της. Βγήκε μ ένα μούγκρισμα από μέσα της και ράντισε το κορμί της, τα μαλλιά της και τη μοκέτα με τους καυτούς του χυμούς…
Ούτε και θυμάται που. Το μόνο που θυμάται είναι πως είχε απογειωθεί.
Αυτή σηκώθηκε από την μοκέτα, ανέβηκε στο κρεβάτι.
«Έλα στο κρεβάτι σε παρακαλώ...» μουρμούρισε με το πρόσωπο της θαμμένο στο μαξιλάρι.
........................... Ο ιερέας έβαλε τη γλώσσα και τα χείλη του σε ενέργεια. Άρχισε να ρουφάει, να χτυπάει με την γλώσσα του και να δαγκώνει την κλειτορίδα της και την γύρω περιοχή.
Ρουφούσε τα υγρά της και έγλυφε τα πάντα που περνούσαν μπροστά από την γλώσσα του.
Αυτή άρχισε να χύνει πάλι με σπασμούς και δυνατότερες φωνές από πριν.
Της εξομολογήθηκε πως αμέτρητες φορές είχε φανταστεί να την γαμάει από τον κώλο και πως είχε αποφασίσει να το κάνει. Εκείνη του εξομολογήθηκε πως δεν τον είχε δώσει στο σύντροφο της... πως φοβήθηκε τον πόνο και πως θα πάθει καμιά ζημιά..... και αυτό την απωθούσε.... ο σύντροφος της το σεβόταν και δεν της το ζητούσε. Την καθησύχασε πως δεν θα πονούσε καθόλου.
Έχε μου εμπιστοσύνη κι απόψε θα νιώσεις όπως δεν ένιωσες ποτέ, πίστεψε με.
Εκείνη, παραδομένη καθώς ήταν δεν έφερε καμία αντίσταση.
Αισθανόταν πως ότι και να της ζητούσε θα το έκανε, τόσο πολύ του είχε παραδοθεί.
Του το είπε και η ίδια. Είχε αποφασίσει πως ήταν ο άντρας που θα τα έδινε όλα.
Ο ιερέας ξέρει πολύ καλά αυτή την ανάγκη όλων των γυναικών, δηλαδή να βρουν έναν άντρα να τον εμπιστευτούν και να του παραδίδουν τα πάντα.
Ξέρει επίσης και πόσο πολλές γυναίκες δεν τον έχουν βρει αυτό τον άντρα και έχουν κρυμμένη και καταπιεσμένη αυτή την αίσθηση.... ανικανοποίητη.... με παράπονο πως δεν έχουν νοιώσει ακόμη αυτή την ευτυχία. Πολλές θέλουν να νοιώσουν πουτάνες, τσούλες του δρόμου, να κάνουν βρώμικα πράγματα, να νοιώσουν ηδονή, να βγάλουν από μέσα τους τον απόκρυφο και άγνωστο εαυτό τους, να γαμηθούν από πίσω....... και δεν έχουν βρει τον άντρα που θα τις διευκολύνει σ' αυτό.
Υπάκουα πήρε την στάση της και τον περίμενε.
«Άνοιξε τα πόδια!» την προστάζει. Απομακρύνει τα πόδια της το ένα από το άλλο. «Πιο πολύ». Βογκάει και ανοίγει περισσότερο τα πόδια της. «Καυλιάρικο μωρό μου.» μουρμουρίζει. Σέρνει τα δάχτυλα του επάνω στην πλάτη της, κατά μήκος του χωρίσματος ανάμεσα στους γλουτούς της κι επάνω στην κωλοτρυπίδα της, που σφίγγεται στο άγγιγμα του
Την λιπαίνει! Στριφογυρίζει καθώς ο φόβος της συγκρούεται με την έξαψη. Βογκάει. Η αίσθηση είναι τόσο ωραία... «Μην κουνιέσαι. Αυτό εδώ είναι λιπαντικό». Απλώνει κι άλλο επάνω της. Προσπαθεί να μη σπαρταρίσει από κάτω του, αλλά η καρδιά της σφυροκοπάει, ο σφυγμός της έχει τρελαθεί καθώς τη διαπερνούν ο πόθος και η αγωνία.
Θα με πονέσει;» «Όχι, μωρό μου». Σκύβοντας από πάνω της, τη φιλάει με τρυφερότητα ανάμεσα στις ωμοπλάτες.
«Έτοιμη;» τη ρωτάει. Έτοιμη; «Ναι...» ψελλίζει με το στόμα στεγνό.
Ο ιερέας περνάει ένα δάχτυλο πάνω από τον πρωκτό και το περίνεο της και το χώνει μέσα της. Είναι ο αντίχειράς του. Της χουφτώνει το μουνί της, και τα δάχτυλά του χαϊδεύουν απαλά την κλειτορίδα της. Αυτή αναστενάζει βαριά. Η αίσθηση είναι ωραία...
Την έβλεπε πως καύλωνε και παρέτεινε αυτή την διαδικασία για να την κάνει να το απολαύσει ακόμη περισσότερο. Ο ιερέας έχει γαμήσει πολλά κωλαράκια και ξέρει πότε είναι έτοιμος ένας κώλος για γαμήσι. Ο πούτσος του σαν πολιορκητικός κριός, κοιτούσε με καύλα την πύλη που σε λίγο θα κατέρριπτε.
«Μωρό μου νομίζω πια ότι είσαι έτοιμη για οτιδήποτε, έτσι δεν είναι; Πες μου τι θα επιθυμούσες τώρα για να ζήσεις την απόλυτη ηδονή; Πες το μου δυνατά καύλα μου!»
«Τον μεγάλο σου πούτσο γαμιά μου. Ναι μωρό μου, ναι μην με παιδεύεις, βάλτο μου…»
Μαλακά, ενώ τα δάχτυλά του κάνουν τα μαγικά τους, της τον έσπρωξε με αποφασιστικότητα μέσα παραβιάζοντας την.
«Αχ!» βογκάει δυνατά της κόπηκε η ανάσα σε αυτή την πρωτόγνωρη αίσθηση. Οι μύες της διαμαρτύρονται για την εισβολή. Την καθησύχασε λίγο για να ηρεμήσει, ενώ συνέχιζε να κάνει την δουλειά του. Άρχισε να της τον χώνει με σιγουριά και δίνοντας της να καταλάβει πως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει πίσω.
Στη συνέχεια όσο περνούσε η ώρα γλιστρούσε μέσα της όλο και πιο εύκολα, και δεν ξέρει αν η έξαψη της στιγμής την είχαν χαλαρώσει τόσο ή αν της απέσπασε την προσοχή με τα επιδέξια δάχτυλά του.
Τώρα το κωλαράκι της είχε αγκαλιάσει με καύλα τον πούτσο του, που είχε όλο τον δρόμο ανοιχτό για να χωθεί ολόκληρος μέσα της.
Αισθανόταν έκσταση και της το έλεγε, γιατί ήξερε πως της αρέσει να το ακούει και πως έτσι καύλωνε και εκείνη και του δινόταν ακόμη περισσότερο προσπαθώντας να αφομοιώσει την υπέροχη πληρότητα, και τη βασανιστική αίσθηση της ηδονή που αναδύεται από βαθιά μέσα της, πως κάνει κάτι απαγορευμένο.
Δάγκωνε τα χείλη της για να μη φωνάξει από ηδονή. Βογκάει..... νιώθει φωτιά στο αίμα της.
«Σου αρέσει καύλα μου;» τη ρωτάει χαμηλόφωνα. «Ναι...»
«Μείνε ακίνητη!» τη διατάζει και βυθίζεται όλος με τη μία μέσα της... τη σκίζει κανονικά.
«Τι μου κάνεις. Αχ.. αχ.. τι καύλα είναι αυτή γαμιά μου!! Τι έχανα τόσο καιρό η πουτάνα. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο ηδονική και ακόλαστη επιθυμία ....Σε θέλω χωρίς όρια.»
Ο ιερέας τ΄ άκουγε, έχανε το μυαλό του μ' αυτά τα λόγια και άρχισε να τη γαμάει πιο άγρια από πριν.
«Ναι, μωρό μου. Έχει μπει όλος μέσα σου. Θα σε γαμήσω πραγματικά άγρια.»
Και επιταχύνει τον ρυθμό, η αναπνοή του γίνεται πιο βαριά, ταιριάζοντας με τη δική της καθώς συνέχισε να διεισδύει μέσα της.
Ταυτόχρονα συνέχισε να παίζει το μουνί της. Της χάιδευε την κλειτορίδα και της έβαζε δάκτυλο στο μουνί της, μέσα έξω, βασανιστικά και εξοντωτικά.
Αυτή είχε πάει στον έβδομο ουρανό, παραδομένη στην καύλα της.
Ο πούτσος του χωνόταν τώρα όλος μέσα, μέχρι τα αρχίδια που χτύπαγαν στον κώλο της, κι ερχόταν σε επαφή με το έντερο της.
Δε χάνει καθόλου τον ρυθμό του καθώς την παίρνει, ξανά και ξανά, ορμώντας βίαια μέσα της.
«Όλον πουτάνα στον έχωσα, όλον... θα σου βάλω και τα αρχίδια μέσα, να τα έχεις δικά σου.»
«Σε παρακαλώ!.» Τον ικετεύει και δεν ξέρει για πιο πράγμα...... Να σταματήσει η να μην σταματήσει...... Τα σωθικά της σφίγγονται και τρεμουλιάζουν.
«Ναι! Μωρό μου χύνω.» της λέει με κομμένη την ανάσα, κι εκείνος , αρπάζει τους γοφούς της και τελειώνει δυνατά κρατώντας τη ακίνητη.
Έχυνε με σπασμούς και ανείπωτη καύλα. Έβγαζε χύσια συνέχεια, τα ένοιωθε να ξεκινάνε από τ' αρχίδια και να εκτοξεύονται στο κωλάντερο της.
Χαλάρωσαν. Αρχίσανε πάλι τα χάδια και τα φιλιά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη, ο ένας στον άλλον.
.....................
Nτριν... ντριν... ντριν… χτυπάει το τηλέφωνο, ξεχασμένο στο σαλόνι της σουίτας.
Η κυρία σύντροφος σηκώνεται από την αγκαλιά του ιερέα, του έκανε νόημα με το δάχτυλό της να μην μιλήσει και τρέχοντας το σηκώνει.
«Εμπρός,» λέει.
«Αγάπη μου, καλημέρα.» Είναι η φωνή του συντρόφου της.
«Καλημέρα, κούκλε μου.… Ουφ… ουφ… ουφ!… .»
«Τι έχεις, αγάπη μου, και βαριαναστενάζεις;»
«Είμαι ψυχολογικά πολύ ταλαιπωρημένη. Αισθάνομαι πολύ άσχημα κούκλε μου γλυκέ. Μ' έπιασαν πάλι αυτοί οι κολικοί του εντέρου και υπέφερα όλο το βράδυ. Δεν έχω κλείσει μάτι. Μου έλειψες και εσύ που μου συμπαραστέκεσαι όταν υποφέρω.... πέρασα μια βραδιά…… κόλαση!!!! »
«Δεν πήρες κανένα κατάλληλο γιατρικό να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις;»
«Βέβαια έπαιρνα και το σωστό γιατρικό και βάλσαμο όλο το βράδυ και είχα και την κατάλληλη τρυφερή φροντίδα, …. κούκλε μου γλυκέ,…. αλλά η δράση του με ξεκόλιασε…
Αχ τσούζει ο κώλος μου…. Ποπό, τι ταλαιπωρία ήταν αυτή που πέρασα! Μεγάλη ταλαιπωρία, σου λέω. Μάλλον πήρα μεγαλύτερη δόση και είχα και παρενέργειες αγαπούλα μου.
Μαζεύω όλο μου το κουράγιο να πάρω τα πόδια μου. Ήταν μάλλον θέλημα Θεού, η ταλαιπωρία που πέρασα. Ο πόνος δοκιμάζει την αγάπη μας στον Θεό για να έρθουμε πιο κοντά στην Αγκαλιά του.
Θα κάνω υπομονή στο μικρό αυτό μαρτύριο της δοκιμασίας του.!»
«Μου θυμίζεις το φίλο μας το ρασοφόρο που μας έλεγε. Ο Θεός ξέρει ποιόν δοκιμάζει και γιατί τον δοκιμάζει!!
Και δε θα πας στην εκδρομή σήμερα αγάπη μου; Μια εκδρομή αποφάσισες να πας να ηρεμήσεις στη φύση για λίγο και εσύ.
Έκανες τόσες χαρές όταν την προγραμμάτιζες, δεν κρατιόσουν από την ανυπομονησία να ξεκινήσετε και να έχεις τέτοια ατυχία… μα τέτοια ατυχία.
Αλήθεια όταν εμφανίστηκαν οι ενδείξεις και τα συμπτώματα δεν ζήτησες από το ρασοφόρο φίλο μας να σου έκανε κανέναν αγιασμό, καμιά προσευχή ... μήπως και σε βοηθούσε έστω και ψυχολογικά τουλάχιστον.
Τι κολλητός φίλος είναι αν δεν συμπαραστέκεται στη σύντροφο του φίλου του...
Καθώς φεύγατε, του το τόνισα ιδιαιτέρως να σε προσέχει σαν τα μάτια του να σε νοιάζεται. Να είναι πάντα δίπλα σου, ότι ανάγκη και επιθυμία έχεις να σε βοηθήσει και να σε συντρέξει σαν να είμαι εγώ δίπλα σου.
Διάβολε όλο τον καιρό ο ρασοφόρος δεν έλεγε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω σου….. σε πρόσεχε..... πως είναι να σε κρατάνε σφιχτά σαν κάτι πολύτιμο που δεν θέλουν να χάσουν…..
Και τώρα που έχεις ανάγκη από τρυφερότητα και παρηγοριά, να σου παραχωρήσει τον ώμο του να ακουμπήσεις επάνω του τώρα που υποφέρεις αυτός σε παράτησε και σηκώθηκε κι έφυγε. Μα τόσο άκαρδος…. άσπλαχνος….. τέρας αναισθησίας.»
«Κούκλε μου γι ' αυτό σε λατρεύω και σ' έχω κορόνα στο κεφάλι μου.!!!!
Α τον Καριόλη… συγγνώμη αγάπη μου για την φράση μου….. αλλά αυτός σε αλλά είχε το νου του… δεν θα το πιστέψεις…. στο ταξίδι χαριεντιζόταν με μια πιτσιρίκα φοιτήτρια. Ακούς εκεί ο σάτυρος...... φωτιά θα πέσει να τον κάψει… Μα μπροστά στα μάτια μας. Πάει χάλασε ο κόσμος αγάπη μου …ξεστρατίζει από το δρόμο του θεού… Τι αμαρτία και αυτή να έχεις το μυαλό σου στο σεξ…. Τώρα βέβαια τα λέω σε σένα τον άλλο το σάτυρο… αλλά εγώ ευχαριστώ το θεό για την εγκράτεια μου… Το ξέρω αγάπη μου σε βασανίζω με τις νηστείες μου, που απέχω από το σεξ, αλλά ο Κύριος Ημών προηγείται.»
«Άντε πάλι απ την αρχή....μου ψέλνει το ίδιο τροπάριο. … Προηγείται ο Κύριος!!…. και οι νηστείες.
Ωχ πάει.... θα κάνουμε πάλι κανένα τρίμηνο να δούμε το μουνί της.» μονολόγησε μέσα από τα δόντια του.
«Καλά λέω εγώ ότι μου το έφαγε η εκκλησία, με τον έναν η τον άλλο τρόπο.» συνέχισε να μονολογεί.
«Κρίμα που έχουμε και φίλο το ρασοφόρο εξομολόγο. Όταν εξομολογείται δεν της δίνει και καμία συμβουλή ο εξομολόγος, σαν καλός φίλος του που είναι.
Να την προτρέψει βρε αδελφέ.
Με την ευχή μου….. και του θεού τη χάρη… άντε και γαμήσου μ’ αυτόν το φουκαρά που έχει λωλαθεί στη μαλακία.»
«Έλα κούκλε μου «γλυκέ», ο μοναδικός εσύ σύντροφος της ζωής μου, σε λατρεύω!!!!! σε κλίνω όμως τώρα είναι ώρα για το φάρμακο να το πάρω για να νιώσω και πάλι ευχάριστα και χαρούμενη.»
Στην κρεβατοκάμαρα ξάπλα στο αναπαυτικό κρεβάτι ο ιερέας γυμνός ανάσκελα με το καυλί του κοντάρι της δείχνει πως είναι ώρα να καθίσει επάνω του και να τον πάρει όλο μέσα της.
Η μέρα τους κύλησε μέσα σ’ ένα «ερωτικό τυφώνα». ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, δίχως υποκριτική σεμνοτυφία και «καθωσπρεπισμό» λες και βγαλμένος από την ερωτική ποίηση της Τζοκόντα Μπέλι.
Το κορμί, χάρτης αστρικός σε κώδικα μυστικό
Οι πόροι μέσα κρύβουν μυστικά, πολλά φεγγάρια να γεμίσουν
Δίχως φόβο στον χούμο να βαλθείς στη φθορά την αβίαστη
Μην ποθείς στην κορφή να αποφτάσεις
Καθυστέρησε στου παράδεισου την πύλη όσο μπορείς
Νανούρισε τον έκπτωτο άγγελό σου ανακατεύοντας του τα πυκνά μαλλιά
με το ξίφος φωτιάς ασφετέριστης
Δάγκωσε το μήλο
Μύρισε
Πόνεσε
Αντάλλαξε βλέμματα σάλιο μουσκέψου
Κυλήσου εντύπωσε λυγμούς σάρκα που στάζει
Εύρημα το πόδι στο τελείωμα του άκρου
Καταδίωξε το ψάξε μυστικό του βήματος μορφή της φτέρνας
Τόξο του βηματισμού που γεννά κολπίσκους βάδισμα τοξωτό
Απόλαυσέ τα.

Αργά το απόγευμα χώρισαν οι δρόμοι τους, η σύντροφος του ξεκίνησε για το ξενοδοχείο να συναντήσει την εκδρομική ομάδα και ο ιερέας για το Άγιο Όρος.
Ίσως και τίποτα να μην τέλειωσε.
Μπροστά τους πάντα θα υπάρχουν μονοπάτια που θα τους οδηγούσαν και πάλι στο ερωτικό τους σμίξιμο...
.................................
Η χήρα με το σκερτσόζικο, χαριτωμένο, γεμάτο γκριμάτσες πρόσωπο της και με το ακαταμάχητο χιούμορ της που σε στέλνει, τραγουδάει σαν «καρδερίνα» στη φιλενάδα της.
..........«Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά έλα πάρε μου τη λύπη έλα δωσ' μου τη χαρά.»....
Φιλενάδα είναι κάτι βράδια που μόνον ένας στεναγμός μας χωρίζει από τον παράδεισο .... σ' αγαπάω!
Να σε δω να μου χαμογελάς χρυσό μου και κλείσε τ’ αυτιά σου, άκου τη φωνή σου ακόμα κι αν ψιθυρίζει ανοησίες, εσύ έστω για λίγο τις έκανες δικές σου και τις υποστήριξες. Όσα επιχειρήματα και προσωπικές εμπειρίες περάσουν απ’ τα μάτια κι απ’ τ’ αυτιά σου, πάντα το σωστό για’ σένα θα  έρχεται από ‘σένα. Τόσο απλά.
Με μια περιέργεια είναι η αλήθεια, ήθελε να τη ρωτήσει πολλά για την χθεσινή βραδιά.
«Το λοιπόν, τι έχεις να μου πεις; είμαι όλη αυτιά.» Την παροτρύνει η χήρα ανυπόμονα.
Η σύντροφος του ισιώνει την πλάτη της παίρνει μια βαθιά ανάσα και της λέει...
Aχ καλή μου φιλενάδα από πού να αρχίσω; Τι να σου εξιστορήσω; Την αφύπνιση του ερωτικού ενστίκτου; Την έκρηξη που ακολούθησε και με συντάραξε συθέμελα; Το εφήμερο ερωτικό πάθος;
Πέρασα έντονες και θυελλώδης στιγμές. Ανακάλυψα τον εαυτό μου που κρυβόταν και τον ακούμπησα στα χέρια του ιερέα, με μιαν οικειότητα πρωτόφαντη ... ήτανε φυσικό επακόλουθο να 'ρθει κι η ερωτική διέγερση.
Τι εννοούμε ρε φιλενάδα όταν λέμε ότι ο άτιμος ο χρόνος φθείρει τα πάντα. Βλέπεις μετά από είκοσι πέντε χρόνια γάμου φιλενάδα ο πόθος και η ανάγκη επιβεβαίωσης ζητούν ικανοποίηση όταν η ζωή σου γίνεται ανιαρή. Η σεξουαλική μου ζωή είχε φθάσει σε σημείο, που δεν μου προκαλεί πια κανένα ενθουσιασμό η σκέψη να κάνω έρωτα με το σύντροφό μου.
Ενώ τώρα είμαι ενθουσιασμένη νοιώθω όμορφα, νοιώθω θηλυκό, παύω να ΄μαι μάνα και σύζυγος, είμαι εγώ, γυμνή, με τον έρωτα μου.
Νιώθω ένα αίσθημα απίστευτης πληρότητας και συγχρόνως έχω την εντύπωση ότι ζούσα σε κατάσταση στέρησης.
Και λιώνω. Ο ρασοφόρος, με τρελαίνει, τα έχω χάσει τελείως το ξέρω. Πάντα έψαχνα έναν άντρα να με προκαλέσει εγκεφαλικά, να κυριαρχήσει στο μυαλό μου, να με τρελάνει.
Όταν πέφτω στην αγκαλιά του πρόθυμη για όλα, στην πραγματικότητα είμαι έτοιμη για τα πάντα.
Νιώθω τον εαυτό μου να βουλιάζει βαθύτερα στο πάθος, να χάνομαι στη φωτιά.
Γυμνή μπροστά του, ανοιχτή, ευάλωτη, τρέμω από επιθυμία. Όταν με γαμάει νοιώθω ότι κάνω έρωτα για πρώτη φορά μετά από καιρό. Νοιώθω σαν μαθητριούλα που ανακαλύπτει αισθησιακά και όμορφα τις σεξουαλικές της ορμές και αφήνεται στον έρωτα και στο γαμήσι χωρίς όρια.
Ούτε ο εξομολόγος, αλλά ούτε και εγώ θέλουμε να πληγώσουμε τον σύντροφο μου, αλλά δεν μπορούμε να ξεκόψουμε. Έχουμε απίστευτη χημεία στο σεξ και κάθε φορά είναι λες και σκάνε πυροτεχνήματα.
Μου λέει ότι είμαι ο καλύτερη πουτάνα που είχε ποτέ, αλλά και εγώ οφείλω να ομολογήσω ότι ποτέ στη ζωή μου δεν έχω περάσει τόσο καλά στο κρεβάτι.
Έχει τον τρόπο του να με κάνει να θέλω ξανά και ξανά.
Το πρόβλημα είναι άλυτο και αιώνιο. Ποια πίστη και ποια απιστία; Το γαμήσι είναι ζωή.
Όταν ηρεμώ το ξέρω ότι κάνω λάθος,..... πολύ χοντρό λάθος, ξεπερνάω τα όρια και τρομάζω και φοβάμαι μήπως χαθώ.
Ο έρωτας και ο φόβος πηγαίνουν πάντοτε μαζί με μια θανάσιμη αγωνία που φέρει μαζί μ' αυτήν κι ένα αίσθημα ενοχής.
Τρομάζω ρε φιλενάδα…. πιο πολύ με την σκέψη ότι, ο ρασοφόρος μπορεί να κάνει κυριολεκτικά ότι θέλει με το κορμί μου, με υποτάσσει. ... μαζί του κάνω τα πάντα…… απίστευτο γαμήσι…. πηδώντας με νοιώθω τον οργασμό, σε κορύφωση κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια. Σε σημείο που το μυαλό μου δεν ξεκολλάει από εκείνον..........είναι συνεχώς στο καυλί του.
Σπίτι χωρίς κέρατο δάσος χωρίς έλατο. Έτσι δεν λένε ρε φιλενάδα;....
Ακόμη και τα πουλάκια στη φύση, δεν είναι και αθώες περιστερές. Βρέθηκαν πολλά ράμματα για την γούνα τους , όπως ότι βγάζουν τα ματάκια τους, με όποιον τους γυαλίσει στο απέναντι φτερωτό στρατόπεδο και πάει λέγοντας.
'Όχι ότι θέλω να χωρίσω τον κούκλο μου, δεν παρατάς τον σύντροφο για τον εραστή, αυτό δεν το συζητάω καν. Τον αγαπάω, τόσα έχουμε περάσει μαζί, με ξέρει, τον ξέρω, αγαπιόμαστε, αλλά ο γάμος γίνεται αναπόφευκτα ανιαρός. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο έρωτας κι η λογική, δεν περπάτησαν ποτέ χέρι χέρι. ... Χάνεσαι σ' έναν κόσμο που δε χωράει κανέναν άλλον.
Σωστά o έρωτας δεν χωράει σε λογική. Λοιπόν έχουμε χρόνο να τα πούμε αργότερα.
Απόψε αγάπη μου πες σε όλους ένα αντίο και ζήσε τη βραδιά χωρίς αυτούς!..........
Εμείς εδώ έχουμε η μια την άλλη να μιλάμε σαν φιλενάδες, που είχανε να βρεθούνε καιρό.. ... Ξέχνα λοιπόν τους έρωτες και πάμε παρέα για πολλά κοκτέιλ σε κάποιο μπαράκι. Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη το βράδυ… και ερωτιάρα.
Σούρουπο καθημερινής η βόλτα στην πόλη ήταν ενδιαφέρουσα και χαλαρωτική.
Μετά από μερικά σφηνάκια που τα σήκωνε η κατάσταση και για τις δυο τους, η βραδιά είχε κυλήσει υπέροχα σε μια φάση χαράς και χαλάρωσης μέχρι να αποφασίσουν να γυρίσουν στο ξενοδοχείο.
Μόλις έφτασαν στο δωμάτιο τους ήθελαν να κάνουν ένα ντους να ανανεωθούν. Η χήρα της είπε να πάει πρώτη στο μπάνιο, γιατί αυτή θα κάτσει να δει τα μηνύματά της.
Έχοντας τελειώσει το ντους η χήρα, απευθύνεται στην σύντροφο του. Τη ρώτησε αν πήγαν όλα καλά.
«Δεν μου τελείωσες…… πως τα πέρασες χθες με τους κολικούς του εντέρου;»
«Με διέλυσε. Κώλος είναι γαμιόλη παπά, πρόσεχε τον. Με ενοχλεί και νομίζω έχει ερεθιστεί».
«Λοιπόν ξάπλωσε τώρα μπρούμυτα στο κρεβάτι και άφησε τη φίλη σου να σε περιποιηθεί γιατί από ότι καταλαβαίνω ίσως να έχει πάρει φωτιά ο κώλος σου. Έχω από χθες προμηθευτεί μια αντιφλεγμονώδη λιπαρή κρεμά που βοήθα στην υγεία του δέρματος.»
Της ανέβασε το νυχτικό ψηλά στη πλάτη, τη βοήθησε να βγάλει το μικρό εσώρουχο της και δεν έχασε την ευκαιρία να κολλήσει τη ματιά της στον βελουδένιο κώλο…..λείος, απαλός και σφιχτός
«Είναι ερεθισμένος, όχι τίποτα το σοβαρό. Μην κουνιέσαι σε λίγο θα ανακουφιστείς και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα.»
Απλώνοντας την ενυδατική κρέμα και υγραίνοντας την περιοχή στην αρχή άρχισε να την χαϊδεύει απαλά - απαλά με όλη την παλάμη της, για να απορροφηθεί από το δέρμα.
Όταν τα χέρια της άρχισαν πιο τολμηρά να εξερευνούν την περιοχή ανάμεσα στη χαραμάδα στο λείο και απαλό δέρμα, τα χάδια άρχισαν να αναστατώνουν την σύντροφο του και η ανάσα της γινόταν όλο και πιο βαριά.
«Γιατί μου τα κάνεις αυτό;» άρχισε να λέει στη χήρα…
Το ευχάριστο πασπάτεμα με τα χέρια, της προκαλούσε ένα αίσθημα ηδονικό που διαχεόταν σ' όλο της το κορμί ..
«Για να σου αρέσουν μωρό μου!» της απάντησε η χήρα.
«Περίμενε να δούμε και την κολωτρυπίδα σου τώρα», συνέχισε η χήρα, και διστακτικά έβαλε το δάχτυλο της ανάμεσα στη τρύπα της χαραμάδας….. ένοιωσε τα υγρά της να ανακατώνονται με την λιπαρή κρέμα.
«Μωρό μου, τι υπέροχο σέξι κωλαράκι σου έκανα, δεν μπορείς να φανταστείς. Κοίτα πως πάλλεται... ρουφιάνα! Αχ, μωρό μου, αυτό με καυλώνει»
«Και ο δικός σου δεν υστερεί… Νομίζεις δεν έχω αντιληφθεί τον κούκλο μου που λιγουρεύεται τον κώλο σου σαν πατρινό λουκούμι.»
Της χήρας της άρεσε πολύ η ηδονή που ένιωθε από κείνη τη μεριά του κορμιού της.
Άλλωστε το λένε και οι σεξολόγοι: Η γυναίκα πρέπει να ανακαλύπτει τις «ταμπουρωμένες» ηδονές που μπορεί να της προσφέρει το κορμί της, αρκεί να μη χαθεί στην αναζήτηση.
«Αλλά, ρε φιλενάδα, δεν ξέρουνε οι άντρες να σε παίρνουνε απ' τον κώλο. Ο κώλος, γαμώτο μου...., θέλει προετοιμασία, μια τελετουργία, ε;
Εγώ θέλω να καυλώνω, μου αρέσει τρελά, αλλά δεν ξέρουνε, γαμώτο, με βιάζουν και πονάω και τους σιχτιρίζω, έχω άδικο;»
«Φιλενάδα απόψε έχω καυλώσει απίστευτα, πάντα ήθελα να δοκιμάσω με γυναίκα….. από καιρό έχω νιώσει έλξη μαζί σου…. Έχω σεξουαλικές φαντασιώσεις αλλά δεν τολμούσα, φοβόμουν να σου το πω. Πάντα ήμουν περίεργη και πάντα ήθελα να δοκιμάσω μαζί σου μια καινούργια εμπειρία». Είπε η χήρα.
«Μωρή φιλενάδα! Τι έχεις στο βρώμικο μυαλουδάκι σου μωρό μου! Θα το μάθει ο εξομολόγος μας και θα μας αφορίσει.»
«Θα μας αφορίσει η θα μας ξεκολιάσει στο γαμήσι και τις δυο. Ξέρεις το καινούργιο που κυκλοφορεί για τον ιερέα μας.»
«Όχι για λέγε.»
« Ο τυχοδιώχτης παπά-γαμιάς, που καυχιέται ότι εκδύει τις γυναίκες από τα αμαρτήματα και από τα εσώρουχα.»
«Ο καριόλης! Το πιστεύω!
Εγώ ξέρω τ’ άλλο που κυκλοφορεί τελευταία.
Πήγε μια νεαρά και ζωηρή ενορίτισσα να του εξομολογηθεί. Του εξομολογήθηκε ότι το έκανε με τον χασάπη, τον μανάβη κλπ.
Συχωρεμένη τέκνο μου……… Ο ιερέας είχε δώσει αρκετές φορές άφεση αμαρτιών σε πιστούς της Εκκλησίας . Αφού τη ζητούσαν, την έπαιρναν..... μέγα το έλεος του Θεού.
Όλοι είμαστε αμαρτωλοί, τέκνον μου.....Έχεις να εξομολογηθείς κάποια άλλη αμαρτία;
Ναι. πάτερ έχω κάνει και μια μεγαλύτερη αμαρτία.
Ποια ευλογημένη.
Να έχω γαμηθεί και με τον παπά της άλλης ενορίας.
Γιατί μωρή τσούλα η δική σου ενορία δεν έχει παπά;.
Έχει φλεγόμενους δαίμονες μέσα του ......»
Στην αρχή η μια κορόιδευε την άλλη. Τα υπονοούμενα έπεφταν βροχή. Οι πονηρές λεξούλες όλο αυξάνονταν. Η πρόσκληση της χήρας ήταν αναπάντεχη. Και τώρα βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και στο ίδιο κρεβάτι και μοιράζονται την εξερεύνηση των κορμιών, που τις άγγιξε για πρώτη φορά άλλη γυναίκα
«Σύνελθε!», είπε στον εαυτό της. «Έχεις χάσει τα μυαλά σου!» μονολόγησε η σύντροφος του.
Ταυτόχρονα τριβόταν όλο και περισσότερο στο χέρι της χήρας τόσο πολύ που άρχισε να ξεστρώνει το σεντόνι στο κρεβάτι.
Από μέσα της παρακαλούσε να μη σταματήσει η φιλενάδα της, να συνεχίσει γιατί την άναβε αυτή η ιδιαίτερη επαφή. Η χήρα συνέχισε στο ρυθμό της και κάπου - κάπου, όπως έπεφτε το χέρι της στα κωλομάγουλα, κάποιο από τα δάχτυλα της έμπαινε στη χαράδρα του κώλου και την τρέλαινε περισσότερο.
«Φωτιές βγάζει ο κώλος μωρή σκρόφα».
Αυτή κουνιέται δεξιά και αριστερά δήθεν να ξεφύγει, όμως κατά βάθος ελπίζει ότι θα γλιστρήσουν κάποια από τα δάχτυλα της φιλενάδας της προς τα μέσα στη χαράδρα του κώλου της.
Νιώθει το χέρι να την ανοίγει και το δάχτυλο να ψάχνει τη τρύπα της η οποία καίει από ανυπομονησία.
«Βλέπω που το θέλεις. Ή κάνω λάθος;»
Της δείχνει απροκάλυπτα πλέον ότι της αρέσει αυτό που της κάνει, μένει ακίνητη χωρίς όμως να μιλάει. Με μια ανεπαίσθητη κίνηση, άθελα της πραγματικά, ανασηκώνει τον κώλο και περιμένει. Όλες της οι αισθήσεις είναι εκεί. Το δάχτυλο της χήρας βρίσκει τη τρύπα του κώλου της και προσπαθεί να την ελέγξει αν είναι ερεθισμένη.
Τι γλύκα είναι αυτή!
Πιέζει να δει την αντίδραση της. Καταλαβαίνει ότι λιώνει, ότι είναι παραδομένη, ότι θέλει κάτι να της κάνει.
Και το κάνει.
Με μια αποφασιστική κίνηση αρχίζει να βυθίζει το δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της και μόλις μπαίνει, το άλλο της το χέρι κατεβαίνει χαμηλά στην κοιλιά της και της πιάνει το μουνάκι της.
« Σου αρέσει πολύ ή μου φαίνεται; Δεν μιλάς ε; Εντάξει λοιπόν, κατάλαβα…» Της λέει η χήρα.
«Δεν ξέρω! δίχως να το καταλάβω, βρέθηκα γυμνή, παραδομένη στα χέρια σου. Δεν ξέρω αν το μυαλό μου ή το κορμί μου με οδήγησε σ' αυτή την απροσδόκητη κατάσταση». Κατάφερε να ψιθυρίσει, αφήνοντας έναν αναστεναγμό ευχαρίστησης και έκλεισε τα μάτια.
Ήταν ένα γλίστρημα σε ένα ερωτικό παιχνίδι ένας πειρασμός ασέλγειας και λαγνείας σε μια αίσθηση που ποθούσε να παραταθεί, δίχως να μπορεί να το πιστέψει ότι θα ήταν δυνατόν να συμβεί σ' αυτή αυτό που συμβαίνει.
«Μωρό μου, η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη. Θα το συνηθίσεις και θα σου αρέσει και θα νοιώσεις ευχάριστα, όταν αισθανθείς τους μύες να χαλαρώνουν και το δάχτυλό μου να γλιστρά μέσα σου.»
Η σύντροφος του είχε περάσει πλέον την κόκκινη γραμμή και αποφάσισε ότι είναι ο καιρός να το απολαύσει, να κολυμπήσει σε βαθιά νερά.
Το δείχνει απροκάλυπτα πλέον ότι της αρέσει τόσο πολύ αυτό που συμβαίνει.
Με φωνή βραχνή και σπασμένη από καύλα της λέει.
«Φιλενάδα γίνεσαι πρόστυχη αλλά μου αρέσει! Ναι μωρό μου, μ' αρέσει, βάλτο μου όλο μέσα... πήδα το κωλαράκι μου…! Δεν αντέχω πια.»
Κι έτσι η χήρα γλιστράει μέσα της όλο το δάχτυλό, ενώ οι μυς της προσπαθούσαν να το πνίξουν σφίγγοντας το. Μετά το αρχικό της μούδιασμα είχε μπει στο ρόλο της ... Ένοιωθε τόσο ξαναμμένη από ηδονή και πόσο υγρή την είχε κάνει η χήρα.
«Βλέπω ότι δε σ’ αφήνει αδιάφορο μωρό μου το δάχτυλο στον κώλο. Τουναντίον μάλιστα, θα έλεγα ότι θα έπαιρνες άνετα τρία δάχτυλα και θα έλεγες και ευχαριστώ». Της λέει η χήρα.
Άρχισε να φωνάζει… «Μωρό μου καυλώνω! θα χύσω! χύνω-χύνω μωρό μου…»
Όσο περνούσε η ώρα το κωλαράκι της καύλωνε ολοένα και πιο πολύ……. τα κωλομάγουλα της είχαν πάρει φωτιά!
Τώρα η χήρα με αεράτες σίγουρες κινήσεις, απλώνει αρκετό υγρό, πάνω στους τορνευτούς γοφούς, αυτό στάζει περνάει από την χαραμάδα του κώλου, κυλάει στα μουνόχειλα, απλώνει το υπόλοιπο, στα πόδια από τους μηρούς μέχρι τις γάμπες.
Η σύντροφος του, ανοίγει ναζιάρικα τα πόδια της, σηκώνει λίγο την λεκάνη να της δώσει χώρο, και η χήρα χουφτώνει απαλά όλο το μουνί της, με την παλάμη, και με τα δάχτυλα πάνω κάτω, η καύλα την τρελαίνει.
«Κοίτα τη σκρόφα απόλαυση! Κοίτα πως τον δουλεύει τον γοφό.
Βλέπεις πόσο σε καυλώνει η φιλενάδα σου. Και εγώ έχω καυλώσει. Έχω να νιώσω τόσα υγρά στο μουνί μου πολύ καιρό.» Της λέει η χήρα.
Και τελικά φιλήθηκαν για πρώτη φορά. Οι κουβέντες είχαν σταματήσει και τα χείλη τους κόλλησαν σε ένα παθιασμένο φιλί. Οι γλώσσες τους εξερευνούσαν τα στόματα τους. Άρχισαν να φιλιούνται σαν τρελές, τόσο άγρια, τόσο τρελά, έγλειφαν η μία την άλλη… φιλιούνται στο λαιμό και δάγκωναν τα χείλη τους. Τα φιλιά να κεντούν τη φρεσκάδα του κορμιού τους.
Τα βυζιά τους έτοιμα να εκραγούν. Αγκαλιάζονταν και τρίβονταν πάνω στο κρεβάτι παθιασμένα. Τα υγρά τους είχαν κάνει λίμνη ανάμεσα στα πόδια τους.
«Έλα μωρό μου χάιδεψε την κλειτορίδα μου. Δεν βλέπεις που σου ανοίγω τα πόδια μου;», φώναξε η σύντροφος του, κάνοντας ταυτόχρονα στην άκρη το σλιπάκι της χήρας και χώνοντας δύο δάκτυλα στον κώλο της και τα άλλα τρία στο μουνί της.
Η χήρα έτρεμε, ήταν έτοιμη να λιώσει από ηδονή. Κοιτούσε με τέτοιο πάθος και μετά έκλεισε τα μάτια της. Το πρόσωπο της ήταν κατακόκκινο. Ήταν πλέον τόσο ανοιχτή από την καύλα, που αν η σύντροφος του είχε και άλλα δάχτυλα, θα τα έχωνε κι αυτά μέσα.
Άρχισαν οι σπασμοί τους καθώς χάιδευαν η μια το μουνί της άλλης.
Όμορφη αίσθηση, μοναδική. Χαμένες και οι δύο στην πιο γλυκιά παραζάλη ούτε που κατάλαβαν πότε ήρθανε σε στάση 69 να γλείφουνε η μια το μουνί της άλλης και τις κωλοτρυπίδες τoυς. Τα δάχτυλα τους είχαν πάρει φωτιά μπαινόβγαιναν μέσα στα καυτά υγρά καυλωμένα μουνιά τους και στις κωλοτρυπίδες τους.
Ο παράδεισος τους άνοιξε την πόρτα του.
Νύχτα χωνεμένη, είχε πάει σχεδόν δύο μετά τα μεσάνυχτα που το ζευγάρι αναλώθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις...χαλαρωμένες και οι δύο, ξαπλωμένες στο πλάι ανάμεσα στα απαλά χαντάκια τους και τα τρυφερά τους χάδια, ανάμεσα στα γλυκόλογα ευγνωμοσύνης που αντάλλασσαν, η χήρα ρώτησε την σύντροφο του.
«Τώρα που ηρεμήσαμε πες μου αργά και καθαρά, ….σου άρεσε;.»
Ένα μικρό βογκητό απόλαυσης ξέφυγε από την σύντροφο του καθώς χορτασμένη απ' την ηδονή αφέθηκε επάνω στην αγκαλιά στο γυμνό κορμί της χήρας.
«Μωρό μου!... Νιώθω παράξενα όμορφα.......σαν ζαλισμένη..... ένα παράξενο μείγμα ενοχής και ένα ζεστό κύμα ηδονής με διαπερνά ολόκληρη». Της απάντησε ναζιάρικα η σύντροφος του.
Τότε ήταν που η χήρα έκανε το βήμα και μοιράστηκε τις μύχιες σεξουαλικές φαντασιώσεις με την φιλενάδα της. Της είπε για την επιθυμία και την σεξουαλική έλξη που ξυπνά στις φαντασιώσεις της ο σύντροφο της και ότι πολλές φορές φαντάζεται τον εαυτό της μαζί τους στο κρεβάτι να κάνουμε έρωτα χωρίς αναστολές, και αυτές οι εικόνες και οι σκέψεις στέλνουν την ερωτική της διάθεση στα ουράνια.
Για μεγάλη της έκπληξη, η χήρα άκουσε την σύντροφο του να λέει ότι αυτό την κολακεύει ιδιαίτερα και ότι θα ήθελε να δοκιμάσει να κάνουνε όλοι μαζί σεξ……λέγοντας της.
Καλή μου φιλενάδα, η υπέρτατη ανδρική φαντασίωση του κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του είναι να πάει με δυο γυναίκες ταυτόχρονα.
Ο κούκλος μου είναι έντονα σεξουαλικός αλλά ταυτόχρονα έχει ισχυρές ηθικές αναστολές….. ώρες- ώρες τον λυπάμαι γιατί τον αγαπώ και έχω συναίσθηση της κατάστασης, πως υποφέρει. Το παρακάνω και εγώ με τις νηστείες μου και την περιοδική σεξουαλική αποχή… που τον παιδεύουν και μου διαμαρτύρεται............. «Καλά, νηστεύεις από το φαγητό, πρέπει και από το σεξ; Τι εννοείς δεν θα κάνουμε καθόλου σεξ;!»
Λοιπόν άσε και εσύ τις ντροπές και κούνα τον κώλο σου χωρίς όρια και ντροπές και δείξε του πόσο πολύ τον θέλεις.
Βλέπεις μου προέκυψε και μονογαμικό ον ο κούκλος μου.
Το ξέρεις ότι στη φύση έχουν βρεθεί ως μονογαμικά ζώα μόνο δύο είδη: ένα είδος κοτσυφιού κι ένα είδος φάλαινας. είπε στην χήρα.
«Καιρός να προσθέσουν και τρίτο είδος......... τον κούκλο μου» Πρόσθεσε χαριτολογώντας.
«Κάπου είδα γραμμένο … Η μονογαμία είναι μια άπατη..... βάλτε κι άλλον έναν τώρα στο κρεβάτι.» Συμπλήρωσε γελώντας χαρούμενα η χήρα.
Στο δρόμο της επιστροφής είχε αρχίσει να νυχτώνει, η χήρα έβλεπε ψηλά το φεγγάρι και όμορφες σκέψεις της έρχονταν στο μυαλό. Ένιωθε πολύ γεμάτη και μόνο υπέροχα συναισθήματα ξεπηδούσαν από τη ψυχή της…….. ήταν σε καλή διάθεση…… και η χθεσινοβραδινή ιδέα δεν λέει να ξεκολλήσει από το μυαλό της.
«Ρε φιλενάδα το νιώθεις και εσύ ότι το ταξίδι της επιστροφής μας, μετά από την τριήμερο εκδρομή μου φαίνεται πιο σύντομο απ’ ότι αυτό που κάναμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας αρχικά;»
Αν και πολύ κουρασμένη, το μυαλό της δεν ξεκολλάει από τη συζήτηση που είχανε με την σύντροφο του στη βραδινή ερωτικής τους περιπλάνηση.
«Μωρό μου γλυκό το σκέφτηκα. Όλα θα ξεκινήσουν στην Τήνο. Πριν ανοίξουν τα σχολεία ξέρω ότι πηγαίνεις για προσκύνημα κάθε χρόνο και σε συνοδεύει ανελλιπώς και ο κούκλος σου.
Αλήθεια πες μου πως το καταφέρνεις αυτό; …να! να τρέχει προθύμως στις σταυροπροσκυνήσεις και ο κούκλος σου;
Προσπάθησε να κάνεις μια ανάλαφρη συζήτηση μαζί του την ώρα που είστε και οι δύο χαλαροί, έτσι ώστε να τον παροτρύνεις να πάμε μαζί παρέα … Κράτα και λίγο σεξουαλικό μυστήριο στη συζήτηση…. να τον διεγείρεις ώστε να προετοιμάσεις το έδαφος….. έτσι και αλλιώς δεμένο στο βρακί σου τον έχεις…… και εκεί θα κάνουμε τα πράγματα που μας αρέσουν ... Εάν συμφωνείς και συ προτείνω να καλέσουμε και το ρασοφόρο ώστε σ’ ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως η σχεδιασμένη αναχώρηση του να έχει τον θερμό αποχαιρετισμό μας … θα χαρεί πολύ να ταξιδέψει μαζί μας……
Θα χαρείς και εσύ…… που όταν τον βλέπεις το μουνί σου παίρνει φωτιά.…, σου βγάζει στην επιφάνεια την πουτάνα γυναίκα που κρύβεται μέσα σου!
Περιττό να σου πω ότι ο ιερέας θα μείνει άναυδος από την χαρά του...... και στο ταξίδι το καυλί του θα θέλει να σκίσει το ράσο του και να πεταχτεί έξω.
Θα χαρεί και ο κούκλος σου....... άλλωστε κολλητοί φίλοι είναι,......... θα χαρούν και οι δυο τους πιστεύω.. και που ξέρεις όλα μπορούν να συμβούν.
Φιλενάδα και οι άνδρες άλλαξαν τα τελευταία χρόνια. Υπομένουν η αποδέχονται την εκτός γάμου ερωτική δραστηριότητα των γυναικών τους.
Μερικοί μάλιστα, όχι μόνο την υπομένουν, αλλά ηδονίζονται, ζητώντας από τις συζύγους τους, να τους περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια, την ερωτική τους συνεύρεση με τον εραστή τους.
Τέλος, υπάρχει κι ένα ποσοστό ανδρών, που θέλουν να απολαμβάνουν τη γυναίκα τους, όταν αυτή ερωτοτροπεί, ή κάνει έρωτα με τον εραστή της, με την δική τους παρουσία! Πολλές φορές μάλιστα της το ζητούν, και συμμετέχουν και οι ίδιοι. Κάτι ξέρω από παρτούζες μωρό μου! Αποφάσισα λοιπόν, να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.
Ήδη φαντάζομαι τις ερωτικές μας σκηνές στην σουίτα του ξενοδοχείου να ανεβάζουν τις θερμοκρασίες και την ηδονή να φωλιάζει μέσα μας.
Θα έχουμε δυο άντρες στο κρεβάτι οι οποίοι θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μας ικανοποιήσουν….. να μας βγάζουν τα κρυμμένα τρόπαια της ηδονής….. και εμείς να τριβόμαστε σαν πουτανάκια έτοιμα να μας γαμήσουν με όλους τους τρόπους κι από παντού.
Εγώ... εσύ μωρό μου... ο ρασοφόρος... και ο κούκλος σου....
Να γουστάρουμε μωρό μου! Σαν αυθεντικές πουτάνες. Χωρίς ενδοιασμούς και κόμπλεξ.
«Θέλω να μας φανταστείς την μια δίπλα στην άλλη πεσμένες στα τέσσερα  με τουρλωμένους τους κώλους να έχουμε παραδοθεί στις ορέξεις τους...... να μας γαμάνε διαδοχικά και ανελέητα με τα προικισμένα καυλιά τους.»
.............................
Αυτός ήδη βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας αναμένοντας την επιστροφή της σύντροφο του με την χήρα από την εκδρομή τους.
Εκεί συνάντησε και τον ιερέα ο οποίος είχε επιστρέψει απογευματινές ώρες από την Θεσσαλονίκη αεροπορικώς και ανέμενε ομοίως το ποίμνιο του.
Οι δύο άντρες που στέκονταν ο ένας απέναντι από τον άλλον μέσα στον προαύλιο χώρο του ναού, είχαν ακριβώς το ίδιο ύψος. Ο ζεστός αέρας γύρω τους μύριζε λιβάνι.
Ο ιερέας φορούσε ελαφριά και λίγο πιο μοντέρνα ράσα για ορθόδοξους ιερείς γιατί εδώ και πάνω από έναν μήνα είχε κάθε μέρα λιακάδα και τις βραδινές ώρες η ζέστη γινόταν αφόρητη.
Μετά από μια θερμή και εγκάρδια χειραψία αναλώθηκαν σε φιλική συζήτηση με θέμα το ταξίδι του ιερέα στο Άγιο Όρος.
«Αν και είναι πολύ δύσκολο κανείς να εκφράσει με λόγια τις εμπειρίες του απ’ αυτό το μοναδικό ταξίδι, την μνημειακή του διάσταση, το μεγαλείο του.
Ένα ταξίδι στο μύθο, στην πραγματικότητα και στην ιστορία. Φίλε μου κάλε! Μες στο μυαλό μου ήσουνα! Την επομένη φορά θα πάμε παρέα. Μη μου στερήσεις αυτή τη χαρά. »
«Καλοσύνη σου πάτερ! Είναι και χαρά δική μου! Το υπόσχομαι.»
Εκεί το έφερε και η κουβέντα με τους κολικούς της συντρόφου του…..
«Πάτερ σαν φίλος από καρδιάς, τολμώ να σου μιλήσω ανοικτά……
Μου παραπονέθηκε για κάποιο περαστικό πρόβλημα υγείας.
Με πληροφόρησε ότι είχε αρχίσει να νιώθει άβολα ήδη από το ταξίδι..... ότι είχε βαρύ κεφάλι, είχε αρχίσει να υποφέρει από κολικούς όλο το βράδυ, και δυσκολία να φροντίσει τον εαυτό της ...
Και εσύ ο πνευματικός της….. οι ψυχικές αναζητήσεις της….. έφυγες είπε, χωρίς να της δώσεις σημασία, και το πήρε κατάκαρδα.
Να! Νομίζει ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι δεν πάει καλά, λέγοντας ότι δεν εισπράττει την αγάπη και τρυφερότητα από τον πνευματικό της σαν βαθιά θρησκευόμενης.
Αισθάνεται ότι την αποφεύγεις...
Ένοιωσε μοναξιά, συναισθηματική απογοήτευση...... ανίσχυρη, παραμελημένη και σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα. αναζητώντας τον πνευματικό της. Τον εξομολόγο της και έμπιστο σύμβουλος της ...
Η αλήθεια είναι ότι κάτι και για μια φοιτήτρια έλεγε δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε.
Χάθηκε να της διαβάσεις μια προσευχή …….. στενή φιλία έχεις και με την σύντροφο μου γνωρίζεις πως δρουν επάνω της οι προσευχές και η θεία λατρεία……. που υπέφερε να της πεις δυο παρηγορητικές ευχές, αδελφέ μου,….. σε λέω αδελφέ μου γιατί σε αισθάνομαι αδελφό μου……. ακόμη και να αγκαλιάσεις στοργικά το κορίτσι μας.
Τα κορίτσια πάτερ είναι σαν τις γάτες, όταν είσαι ο πνευματικός τους. Θέλουν να τις αγκαλιάζεις στοργικά και μέσω υμών να αισθάνονται τη χάρη του θεού στον πόνο και την ταλαιπωρία.
Στην ανάγκη σαν κολλητός μου φίλος μπορούσες να διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο τους να κοιμηθείς μαζί της το βράδυ για να νοιώθει ασφαλής με την παρουσία σου και την επόμενη να αναχωρούσες για τον προορισμό σου.
Ώ! τι θαλπωρή… τι γαλήνη που θα ένιωθε εάν τρύπωνες μέσα στο ζεστό κρεβατάκι της.
Να νοιώσει μια γλυκιά μαγική ζέστη από το σώμα σου και αυτή να διαχέεται γλυκά στο κορμί της....να νιώσει όμορφα, να νιώσει αγάπη καθώς τις εξαφανίζει τις φοβίες και τους δισταγμούς της και να τη λυτρώνει απ' τα επίγεια προβλήματα της.
Πάτερ στα μέρη μας για τους κολλητούς φίλους ισχύει ο κανόνας ότι ο κολλητός σου μπορεί να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με την σύντροφο σου και να μη συμβεί τίποτα για πέντε χρόνια συνεχόμενα.» Τουλάχιστον τίποτα από τη μεριά του κολλητού σου.
Αυτής!.... Κύματα ηδονής να ξεχύνονται στο κορμί της.... σαν ν' ακούει, τα βογκητά και τα πνιχτά παρακάλια της ενώ κουλουριάζεται και κολλάει πάνω του από ευχαρίστηση.... «Το κορμί μου έχει πάρει φωτιά. Καίγομαι απ’ την καύλα! Έλα λοιπόν! Μην αργείς! Γάμησε με!, πάρε με μωρό μου!!!» Αυτά δεν τα είπε, αλλά τα σκέφτηκε…
Το σκοτάδι έχει πέσει, μικρές δέσμες φωτός περιμετρικά του προαυλίου της φρεσκοβαμμένης εκκλησίας φωτίζουν το χώρο.
Το φεγγάρι στο καθαρό ουρανό μοιάζει με ένα δίσκο από νεφρίτη. Το σεληνόφως που ξεχύθηκε τους βρίσκει αναπαυτικά καθισμένους στο ξύλινο παγκάκι κάτω από ένα μεγάλο πεύκο.
Η εκκλησία είναι σχετικά μικρή, με ωραίο όμως και πολύ μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, με πολλά δέντρα.
Η γυναίκα που φροντίζει απόψε την εκκλησία τους μεταφέρει την πληροφορία πως υπάρχει καθυστέρηση στην άφιξη των εκδρομέων και αν ο ιερέας δεν τη χρειάζεται κάτι άλλο να πάει μέχρι το σπίτι της που είχε κάποια δουλειά και θα γύριζε και πάλι αργότερα. Ο ιερέας της λέει θα κλείσει αυτός την εκκλησία, δεν είναι απαραίτητο να ξανάρθει. Τους είχε συνεπάρει η συνομιλία τους και φρόντιζε να μείνουν ανενόχλητοι.
Η γυναίκα ήταν γύρω στα σαράντα πέντε μελαχρινή ψηλή, που του έμοιαζε για Ιταλίδα, ….  σφριγηλό κορμί…. όντας γεροδεμένη κράτα το κεφάλι ψηλά και την πλάτη ίσια προτάσσοντας το στήθος.... διατηρούσε έναν αέρα σιγουριάς.
Το εφαρμοστό τζιν που φορούσε της αναδείκνυε τις καμπύλες και το λίκνισμα των γοφών της. Διασχίζοντας αγέρωχη με αργό βήμα το προαύλιο εμπρός τους κουνώντας όσο πρέπει τους γοφούς, στη κίνησή της υπήρχε κάποια νωχέλεια που φάνταζε να εκπέμπει ερωτικό λίκνισμα και σεξουαλική αύρα που ταυτόχρονα δήλωνε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Τον άφησε άναυδο. Το βλέμμα του κόλλησε πάνω της γεμάτο λαγνεία και χυδαιότητα, δεν μπορούσε να κρύψει την ερωτική του επιθυμία. Η γυναίκα έδειχνε να είναι σοβαρή αλλά είχε κλάση και σίγουρα ήξερε πως να καυλώσει τους άνδρες και μετά να ζητήσει το δικό της.
Την είδε να βγαίνει από τη θύρα του ναού και την κοίταζε να κατηφορίζει ώσπου χάθηκε στη στροφή  του  διαδρόμου. Άκουσε την εξωτερική μεγάλη καγκελόπορτα του προαυλίου της εκκλησίας να ανοίγει και να ξανακλείνει. Με  την  εικόνα  του  λικνιστικού περπατήματος της ακόμα στα μάτια φύσηξε, ξεφύσησε, άρχισε να βρίσκει και πάλι τον φυσιολογικό ρυθμό της αναπνοής του.
Η λαγνεία σαν ηλεκτρική εκκένωση τον κέντρισε ανάμεσα στα πόδια. Πόσο θα ήθελε να την γαμήσει αυτήν την γυναίκα.
Ερημιά έμειναν μόνοι οι δύο τους. Ο ιερέας δήθεν αυστηρά τον επιπλήττει. «Τι είναι αγόρι μου; λάτρης του ωραίου κώλου; τι βλέπω; έπαθες την πλάκα σου;».
«Μμμμ…» συνέχισε ο ιερέας κοιτάζοντας με πονηρό χαμόγελο το φούσκωμα στο παντελόνι του φίλου του. «Σε καύλωσε ο κώλος της κυράτσας. Είναι βέβαια της παλιάς σχολής γυναίκα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι για την ηλικία της έχει ασύλληπτα όμορφο και σφιχτό κώλο.»  Η κουβέντα κυλούσε αβίαστα, σχεδόν ανάλαφρα και σε μια φάση όπως μιλούσαν για τα σεξουαλικά τους ο ιερέας χαμογελούσε αινιγματικά, αόριστα....... καθώς συνέχισε να κοιτούσε στο φούσκωμα του, ζύγωσε δίπλα του κόλλησαν οι μηροί τους, ακούμπησε και το χέρι στο μπούτι του.
Αυτός από τη μία ξαφνιάστηκε, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση να αλλάξει θέση.... από την άλλη ένιωσε να του αρέσει.  Ανατρίχιασε η ατμόσφαιρα είχε γίνει καυτή. Τι κάνεις! του είπε δήθεν έκπληκτoς.
Ο ιερέας άρχισε να του ανοίγεται περισσότερο. Έψαχνε να βρει τρόπους να μπει στο μυαλό του.
Γελώντας του λέει. «Το πράγμα "φωνάζει".... όχι ότι μπορείς να το κρύψεις άλλωστε ..... Κοκκίνισες; Ντρέπεσαι ε; τι άντρας είσαι άμα ντρέπεσαι;; Μετά την αμαρτία έρχεται η ντροπή;........ κοίταξε τι σου έκανε ο διάβολος και θέλεις να ξεδώσεις το βλέπω…. δηλαδή και εγώ να σου στηνόμουν...... θα µε ...... ας πούµε;» Ξέρεις του λέει ο ιερέας «έχω γαμήσει αρκετές γκόμενες αλλά ένας άντρας ξέρει πως να φερθεί σε ένα άλλο πούτσο, ξέρει πως να τον πιάσει, πόσο δυνατά, πόσο να ρουφήξει, όχι σα τις γκόμενες…»
«Τι έγινε; Είσαι πολύυυυυ…. τολμηρός….. και…. Δεν ξέρω αν μου κάνεις πλάκα.»
Το μυαλό του είχε κολλήσει..... Ο μπαγάσας ο καλύτερος φίλος του ο ιερέας ..... ερωτοτροπεί μαζί του.... έχει και ωραίο κώλο...ολολολολολο λολ .!!!!....... με μυώδεις και σφιχτούς γλουτούς..... τον καύλωνε απίστευτα…
«Φίλε μου νομίζω πως... δε θέλει και πολύ.»
«Που ξέρεις, μην αποκλείεις τίποτε, όρεξη να υπάρχει….» Του απάντησε ο ιερέας.
Απορίες τον βασάνιζαν. Είναι μια πανάρχαια ιστορία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μέχρι σήμερα ο ερωτισμός του ιερέα έμενε σε επίπεδο με σεξουαλικά υπονοούμενα χωρίς αισθησιακές χειρονομίες.
Απόψε η σχέση είχε περάσει σε άλλο επίπεδο.....Και πλέον οι ηθικές άμυνες είχαν πέσει....
Το χέρι του ιερέα συνέχιζε πιο επίμονα τα χάδια του, γλίστρησε προς τα πάνω να του χαϊδεύει το φούσκωμα. Αυτός ταλαντεύτηκε για λίγο, από την μία καύλωνε έτσι όπως τον χάιδευε, από την άλλη ένοιωθε ενοχές. Η ιδέα και μόνο τον τρόμαζε αλλά και τον εξιτάρισε ταυτόχρονα.
«Θέλω και εγώ να δοκιμάσω το εργαλείο σου φίλε μου. Θα μου το δώσεις;» Του λέει ο ιερέας με βραχνή και ναζιάρικη φωνή.
«Νομίζω, νομίζω θα μου άρεσε.» Του απαντάει κρατώντας την αναπνοή του.
«Μην ανησυχείς........ Άστο σε μένα, εγώ θα σε θεραπεύσω, διαθέτω την κατάλληλη τεχνογνωσία.....»
«Το βλέπω πάτερ, το βλέπω... αλλά μήπως δεν πρέπει, μήπως είναι αμαρτία; ο θεός να με συγχωρέσει.» Του λέει
«Τον Θεό! Πως το θυμήθηκες τώρα; ... Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα δεν είναι ταμπού, αλλά δώρο Θεού και η καύλα είναι δικαίωμα μας και δεν θα το χαρίσουμε σε κανέναν!» Του λέει ο ιερέας αφού του ρίχνει ένα πουτανίστικο γεμάτο καύλα βλέμμα, και συνεχίζει πιο έντονα χαϊδεύοντας του πάνω από το ύφασμα του παντελονιού το πέος του.......... « Φίλε μου, με τέτοιο εργαλείο σίγουρα θα μπορείς να με στείλεις να περάσω τις πύλες του παραδείσου......» Του λέει ο ιερέας.
Πίσω από τον ψηλό φράχτη ακούστηκαν κορναρίσματα παρατεταμένα, φωνές και φασαρία... το Λεωφορείο με τους εκδρομείς είχε αφιχθεί......
Προς το παρόν έμενε αυτό το ερώτημα αναπάντητο ... ανέβαλλαν τη συζήτησή τους για απόψε...
Που να ξέρεις όμως…. η ζωή είναι όλο εκπλήξεις.
Τέλος πάντων την ώρα που σηκώθηκαν ο ιερέας του έπιασε το φούσκωμα τελευταία φορά και φεύγοντας του είπε ότι θα τα λέγαν πολύ-πολύ σύντομα.
......................... Απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα και τα προσκυνήματα που επισκέφθηκαν……. το λεωφορείο με τους εκδρομείς επέστρεψε από αυτή την προσκυνηματική εκδρομή στον ευρύτερο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού με τους εκδρομείς, μέσα σ' ένα κλίμα ψυχικής ευφορίας από την πολύ πετυχημένη εκδρομή……. όλοι τους ήταν σαν μια οικογένεια.
«Κατεβαίνει!»
Τον πληροφόρησε ο ιερέας που την είδε πρώτος να κατεβαίνει από το γεμάτο λεωφορείο.
Αυτή χαρούμενη που την περίμενε να επιστρέψει, κάλυψε τα τελευταία λιγοστά εκατοστά που τους χώριζαν και τον αγκάλιασε τόσο σφιχτά λες και έλειπε μήνες.
Η όλη παρουσία της έχει μια χάρη. Κομψότητα. Είναι ένα πλάσμα elegant από κορυφής έως ονύχων.
«Μια χαρά σε βλέπω αγάπη μου». Της είπε ο σύντροφος της κοιτώντας το όμορφο πρόσωπο της και τα ζωηρά της μάτια.
Έχει τα μπράτσα της τυλιγμένα γύρω του, και η μύτη της χώνεται στο λαιμό του. «Αγάπη μου σε αναζήτησα.... Θέλω να σε μυρίσω, μου έλειψε η μυρωδιά σου, πόσο μου έλειψες και εσύ…… Να ξέρες πόσο σ' αγαπώ.........» Του λέει μουρμουρίζοντας.
«Ω! Μυρίζεις τόσο ωραία μωρό μου ! Κι εμένα μου έλειψες.» Της λέει κι αυτός.
Στη συνέχεια τον αφήνει αφού του ζήτησε συγνώμη, τον προσπερνά νωχελικά με βήμα λικνιστό να συναντήσει στο βάθος του προαυλίου χώρου τον ιερέα.
Έσκυψε ευλαβικά να τον ασπαστεί.
Τα χέρια του ιερέα με αργές και αισθησιακές κινήσεις χάιδευαν το δικό της χέρι. «Μ’ έχεις κάνει λιώμα.» Της ψέλλισε λιγωμένος από ερωτική επιθυμία.
Το πρόσωπο της είχε πέσει μέσα σε μια κηλίδα φωτός και ήταν φωτισμένο.
Στα σαρκώδη και άλικα χείλη της, και στο χαμόγελο της που ανθούσε υπάρχει μια εικόνα ερωτική.
Τις θολές του σκέψεις τις διέκοψε η χήρα, ζωηρή, με ζουμερές καμπύλες, τσαχπίνικα σκιρτήματα και πλούσια ξανθό κόκκινα μαλλιά, σε μπούκλες. Οι ματιές τους έσμιξαν για αρκετά δευτερόλεπτα.
Το βραδινό αεράκι της χάιδευε το πρόσωπο που του χαμογελούσε ναζιάρικα.
Τα όμορφα γλυκά της μάτια ερωτοτροπούσαν παιχνιδιάρικα όταν τον αγκάλιασε, κόλλησε το στήθος της πάνω στο σκληρό του στήθος προκαλώντας ηλεκτρισμό στο σφριγηλό του σώμα και ηδονικές δονήσεις. Αισθάνθηκε, λίγο έκπληκτος η αλήθεια. Την άκουσε να αναστενάζει ηδονικά και ένιωσε ευχαριστημένος.
«Η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα.» Της είπε με πονηρό χαμόγελο.
Εκείνη τον κοίταξε ξαφνιασμένη. Δεν το περίμενε. Ήταν η ευκαιρία της.
«Με δουλεύεις τώρα… έτσι δεν είναι;» τον ρώτησε μισογελώντας χαριτωμένα.
«Δεν φταίω εγώ Κυρία μου. Το κορμί σας φταίει που είναι τόσο ερωτικό και επιθυμητό!»
«Εντάξει τώρα τα παραλές! Είσαι τελικά ένας παμπόνηρος κόλακας και γαλίφης!» του είπε ρίχνοντας του ένα βλέμμα όλο γλυκά...... σιρόπι έσταζε.
Αυτός ο άνδρας της αναστάτωνε και δεν το έκρυβε. Δεν της έδινε τη σημασία που θα ήθελε, αλλά δεν του περνούσε κι αδιάφορη τουλάχιστον απόψε καθώς έδειχνε. Λάτρευε το χαμόγελό του. Το χιούμορ του και την κοινωνικότητα του. Είχαν αποκτήσει ένα πολύ παράξενο δέσιμο. «Φίλοι» δήλωναν. Κι αυτό ήταν,πρακτικά
Ξενέρωνε που ήταν πιασμένος.
Ανοίχτηκε για λίγο έριξε το βλέμμα της στο κορμί του, προς τα κάτω, χαμογέλασε πλατιά και ξανά κόλλησε επάνω του. Το σώμα της τρεμάμενο προσδοκεί την ηδονή της ύπαρξής του.
Αυτός αισθάνθηκε το μπράτσο της να τον σφίγγει, το κορμί της να συσπάται, και πίεζε με τους μηρούς της το ολοένα και πιο σκληρό πέος του καθώς τρίφτηκε πάνω του.
Ήταν ένας καυλωμένος άνδρας..
«Είσαι απόλυτα… εχμ… … Είσαι απόλυτα ερεθιστική. Σκέτη καύλα κυρία μου!»
«Είμαι πιο τίμια στο κρεβάτι κούκλε μου.» Του ψιθύρισε με πονηρό χαμόγελο και με τη μνήμη της γεμάτη αναμνήσεις και ηδονή εκείνης της πρώτης τους ερωτικής πράξης στο εξοχικό της.
Τους άρεσε πολύ απόψε αυτή η σωματική επαφή και δεν το έκρυψαν ο ένας από τον άλλο.
Η σύντροφος του τον πληροφόρησε ότι με τον ιερέα και τον αγιογράφο είχαν να διευθετήσουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες και θα καθυστερούσε.
Η εκκλησία τελούσε υπό αναπαλαίωση και οι εργασίες ήταν σε εξέλιξη.
Του πρότεινε ν' αναλάβει τη μεταφορά της φιλενάδας στο σπίτι της, και να γυρνούσε για να την πάρει.
Η χήρα έλαβε την ευκαιρία πήρε παράμερα την σύντροφο του το συζήτησαν και άλλαξαν το πλάνο.
«Τα παιδιά μας λείπουν στην έξοχη εγώ είμαι μόνη στο σπίτι από ότι γνωρίζω το ίδιο και εσείς λοιπόν θα πάμε με τον κούκλο σου σπίτι μου να με βοηθήσει να ετοιμάσουμε το δείπνο, και εσένα μόλις τελειώσετε με τις αγιογραφίες σε φέρνει ο ιερέας…. Α και που είσαι ….. τον καλούμε και αυτόν στο δείπνο.»
Κάτι ακόμη της ψιθύρισε συνωμοτικά, της έκλεισε πονηρά το μάτι και της έβαλε και κάτι στο χέρι.
«Καλή διασκέδαση κι αν προλάβετε ετοιμάζετε και το δείπνο.... λίγο χλωμό το βλέπω αλλά λέω.». Τους φώναξε φεύγοντας προς το εσωτερικό του ναού.
Αυτός κοίταξε περίεργα τη χήρα.... αφού η σύντροφος του είχε μπει ήδη στο ναό και τη ρώτησε.
«Τι εννοούσε με αυτό η φιλενάδα σου; Τι μουρμουρίζατε συνωμοτικά εσείς οι δυο εκεί πέρα;» Ρώτησε χαμογελώντας.
«Δεν ξέρω του λέει, κάτι πρόστυχο μάλλον με εσένα και εμένα. Τι να σου πω, σύντροφος της είσαι, δεν κατάλαβες;»
Αυτός σήκωσε ερωτηματικά τους ώμους του.
Ο ιερέας τους δήλωσε ότι ευχαρίστως και πρόθυμα θα μεταφέρει την σύντροφο του, αλλά ο ίδιος παρά όλο που θα το επιθυμούσε από καρδιάς έχει κάποια ανειλημμένη υποχρέωση απόψε και δεν θα μπορέσει να έλθει στην παρέα τους. Πρότεινε δε μια από τις επόμενες ημέρες να δειπνήσουν όλοι μαζί, είναι καλεσμένοι του.
Με το που ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο, η χήρα είχε ένα προσωπικό ξέσπασμα μαζί του..
Οδηγώντας στο δρόμο, βρέθηκε αντιμέτωπος, από τα πρώτα μέτρα…… με μια αρκούντως θυμωμένη αντίδραση της χήρας.
Άρχισε σε έξαλλη κατάσταση να του επιτίθεται λεκτικά μ' ένα ατέλειωτο συναισθηματικό ξέσπασμα διαμαρτυρόμενη για την συμπεριφορά του..
«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτό που κάνεις. Με πούλησες! Πρόστυχε άνδρα που είναι οι υποσχέσεις σου για ατέλειωτα γαμήσια;
Οι μέρες περνούσαν, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση…… το τηλέφωνο σου κλειστό …….
Σε σκεπτόμουν και έσκαγα, λύσσαγα, έβραζα στο ζουμί μου και ένιωθα... πώς να σ' το εξηγήσω;
Ε, να, τη στιγμή εκείνη που έσκαγα, ένιωθα... ένιωθα ...»
Τελείωσε τόσο απότομα που μπέρδεψε τα λόγια της κι αναστέναξε ανακουφισμένη που είχε τελειώσει..
Αυτός δεν της έκανε καμία νύξη για το οτιδήποτε μεταξύ τους. Αρχικά παρέμεινε σιωπηλός, σκεφτικός. Περίμενε να τελείωση η έκρηξη, που δεν θ' αργούσε.
Στη συνέχεια ξεκίνησε μια απολογητική απάντηση στο ξέσπασμα της λέγοντας :
«Σάντυ! Δε θα πλήγωνα ποτέ κάποιον επίτηδες.» Της λέει
«Αν ήξερα ότι αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα, προφανώς δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο.
Ένιωθα τόσο χαζός. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να σε προσβάλλω ή να σε πληγώσω .. Αλλά δυστυχώς……..» Και εκεί έμεινε μετέωρη η απολογία του.
«Και εν προκειμένω το γνωρίζεις ότι τελευταία μεγάλο διάστημα ήμουν εκτός Ελλάδας. Η εταιρεία με είχε στείλει στην Κίνα στις επισκευές αγάπη μου…»
(Σάντυ είναι το όνομα της χήρας).
Η λεκτική επίθεση καταλάγιασε εύκολα, και γρήγορα άλλαξε και η διάθεση, γιατί η σπίθα και το ερωτικό υπήρχε από την πρώτη στιγμή.
Εξομολογήθηκε το πόσο πολύ τον ήθελε….. να τον κάνει δικό της.
Αυτός προσπερνώντας διπλωματικά τον σκόπελο να απαντήσει……. άρχισε να την ευχαριστεί θερμά για την συμπαράσταση στην σύντροφο του, και θα επιθυμούσε να μεταφέρει τις ευχαριστίες του και στη ξαδέλφη της στην Θεσσαλονίκη.
Η χήρα ξενερωμένα του είπε…. «τόσο κολλημένος είσαι που δεν μπορείς να δεις ερωτικά άλλη γυναίκα;»
Πείσμωσε. Τον ήθελε. Έκατσαν έτσι οι συγκυρίες λοιπόν που απόψε θα έκανε τα πάντα για να τον πάει στο κρεβάτι..
Είχε μάθει ότι θέλει, να το διεκδικεί. Και όλα απόψε έδειχναν πως και αυτός τη θέλει.
«Το ότι είσαι παντρεμένος με ξενερώνει απίστευτα και είναι πολύ τυχερή η φιλενάδα μου αλλά πραγματικά αν και ξέρω ότι δεν είναι σωστό να φλερτάρω με παντρεμένο άνδρα, δεν ξέρω τι είναι αυτό μέσα μου που με κάνει να μην μπορώ να σταματήσω μαζί σου. Θέλω να σου κάνω τον πιο τρελό έρωτα.»
«Σάντυ! Το κορμί μου σε θέλει, σε ζητά…… αλλά τα μυαλό μου αντιστέκεται στον πειρασμό .»
«Κούκλε το σεξ και ο έρωτας θέλουν φαντασία, χωρίς «πρέπει» και στερεότυπα. Αυτά τα έχουμε ξαναπεί …. Όταν μιλάει το κορμί ξέχνα τα πρέπει και τα μη.
Πώς αλλιώς να στο εξηγήσω… να στο ζωγραφίσω;…… σε θέλω για εραστή κι όχι φίλο ή πατρική φιγούρα.»
Μέχρι να φτάσουν στο σπίτι, ένιωθε μια γλυκιά ηδονή να την κυριεύει, κι έμεινε να κρυφοκοιτάζει, μια τεράστια στύση ανάμεσα στα πόδια του που λίγο ήθελε να σκίσει το παντελόνι του και να πεταχτεί έξω.
Ο πόθος της για γαμήσια με τον σύντροφο της φίλης της είχε ξυπνήσει για τα καλά μέσα της.
Είχε στερηθεί το γαμήσι και τώρα που το βρήκε δε θέλει να χαθεί καμία ευκαιρία.
Αυτός εκτός από την προσοχή του στο δρόμο όση ώρα μίλαγε τα μάτια του ήταν καρφωμένα και στα βυζιά της και με τη σκέψη πως θα της τον έβαζε ανάμεσά τους, τον έκανε ηφαίστειο.
Αυτή λες και κατάλαβε τη σκέψη του, του κάνει: «Σε βλέπω να κοιτάζεις το στήθος μου συνέχεια. Αλήθεια πες μου το δικό μου δεν κάνει τη διαφορά με της φιλενάδας μου;»
«Σάντυ! Προς Θεού δεν πρέπει να απασχολείς τον οδηγό»……………..
Ήδη είχαν παρκάρει στην αυλή του σπιτιού της.
Με το που έκλεισαν την πόρτα πίσω τους την είδε και έπαθε. Φόραγε ένα πουκάμισο άσπρο από δαντέλα, και χωρίς να περιμένει κουβέντα ξεκουμπώνει το πουκάμισό της το βγάζει, και τα στητά υπέροχα βυζιά της τ’ αφήνει ελεύθερα στη θέα.
«Σάντυυυ! Μωρό μου!... Το ξέρεις ότι σε λίγο έρχεται η φιλενάδα σου;».
«Μην ανησυχείς! Μωρό μου! …δεν έχεις ιδέα από τον αγιογράφο.» Του απαντά μ’ ένα πονηρό χαμόγελο στα χείλη.
«Ακούραστος εργάτης, φοβερά λεπτολόγος, ευγενέστατος αλλά και συνάμα αυστηρός στη δουλειά του με ακρίβεια, και ευαισθησία. Είναι τόσο λεπτολόγος που ελέγχει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν έχω δει άλλον άνθρωπο να αγαπά τόσο τη δουλειά του ……
Είναι ικανός λοιπόν να τους ξενυχτίσει.» Του λέει ατάραχη.
Και μην ξεχνάς τον κολλητό σου το ρασοφόρο. Είναι κρυφός φιλήδονος και λάγνος εραστής.....και η φιλενάδα η θρησκόληπτη με την κορμάρα πειρασμό όλο και κάποια μικρή αμαρτία θα θέλει να .... του εξομολογηθεί απόψε.... για να καθαρισθεί από την αμαρτωλή της φύσιν.»
«Σάντυ μου λες κάτι; Αυτό σημαίνει κάποια είδηση; Βάζεις φωτιά στις σκέψεις μου, γκρίζα σύννεφα παντού......»
Από κάτω φορούσε μία μπλε φούστα με ένα σκίσιμο στο πλάι, αθλητικά εκδρομικά παπούτσια με κοντές βαμβακερές κάλτσες που της έδιναν μια εφηβική σεξουαλική αθωότητα.
Φθάνοντας στο σαλόνι της, του πήρε από τα χέρια τους ταξιδιωτικούς σάκους και τους έριξε στον καναπέ. Έλυσε τη φούστα της και την άφησε να πέσει στο πάτωμα, έμεινε τελείως γυμνή με το βρακί της και τα παπούτσια της.
Το φιλήδονο κορμί, οι καμπύλες και το κοριτσίστικο χαμόγελο της του κόβουν την ανάσα!
Σκέτη φωτιά κουνώντας προκλητικά τους γλουτούς της σκύβει, βγάζει το βρακί της και του το κολλάει στο πρόσωπο βρεγμένο από τα υγρά της καύλας της.
Αυτός έμεινε άφωνος με το βρακί στο στόμα.
Η χήρα βλέποντας τη χαζή έκφραση που είχε πάρει από τη καύλα του, αρχίζει με το ένα της χέρι να τρίβει τις ρώγες της και με το άλλο της να τον αγκαλιάζει και να κολλάει επάνω του.
Το στόμα της ήρθε πάνω στο δικό του και κολλώντας τα χείλη της στα δικά του, αυτός ασυναίσθητα ανοίγει το στόμα του και βάζοντας τη γλώσσα του στο στόμα της αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος.
 Μια ζέστη απλώθηκε σε ολόκληρο το κορμί τους, μια καύλα που έκανε τον πούτσο του να σηκώνεται αμέσως και τα αρχίδια του να κινούνται μέσα στον σάκο τους, ανήσυχα γιατί τα είχε βάλει σε ανησυχία.
Αυτή η αποκάλυψη του αμοιβαίου πάθους τους συνήγειρε. Τους αναθέρμανε τον πόθο και τη σωματική έλξη, που από πάντα υπήρχε και αποφάσισαν να ξαναριχτούν με ορμή σ’ ένα νέο γύρο σεξουαλικής πανδαισίας. Σαν συνέχεια μετά από καιρό από εκείνο το πρώτο βράδυ στο ειδυλλιακό αγροτόσπιτο, με ένα υποχρεωτικό και άκομψο διάλειμμα με υπαιτιότητα του.
Συνέχισαν να φιλιούνται. Έλιωναν !
Η χήρα αισθάνθηκε το χέρι του στους μηρούς της, να διαγράφει κύκλους και να χαϊδεύει, χωρίς καμία απολύτως βιασύνη, και το κορμί της να ανταποκρίνεται μ’ ένα σφίξιμο ανάμεσα στα πόδια της.Τις έχωσε μέσα στο μουνί της δύο δάχτυλα και ρυθμικά τη γαμούσε μ’ αυτά.
Με το μουνί της πλέον τελείως μούσκεμα του ψιθυρίζει. «Απίστευτη καύλα Θεέ μου! Έλα, πάμε στο κρεβάτι».
Χωρίς ν’ ανακοπεί η ερωτική τους μέθη κίνησαν αγκαλιασμένοι και περπατούσαν με συνεχή σκουντουφλήματα στο διάδρομο που οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρα της, ενώ είχε αρχίσει να βγάζει τα ρούχα του προκειμένου να σμίξουν τα κορμιά τους το γρηγορότερο δυνατόν.
Ξεκούμπωσε το πουκάμισο του και τον βοήθησε να το βγάλει με τα χέρια της να τρέχουνε επάνω στο μυώδες στήθος του.
Ξαπλώνει πάνω του και συνεχίζουν να φιλιούνται στο στόμα. Τα χέρια της πλέον άρχισαν να εξερευνούν το κορμί του. Σιγά – σιγά άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω ενώ παράλληλα τα χέρια του συνέχιζαν να της τρίβουν τη κλειτορίδα της.
Το χέρι της έφτασε στον πούτσο του που σπαρταρούσε από ηδονή. Σταμάτησε να τον φιλάει στο στόμα και γύρισε κοιτάζοντας τον πούτσο του με θαυμασμό.
«Ωωω.. Θεέ και Κύριε!... Πρόστυχε άνδρα..... πόσο σου έχει σκληρύνει… σε καυλώνω η πουτάνα.» Αναφώνησε απολαυστικά και με ύφος θεατρικό.
« Εσύ τι λες… Και βέβαια μωρό μου. Είναι δυνατόν να μην με καυλώνεις; Να ήξερες πόσες φορές σε σκεπτόμουν εκεί στη μακρινή Κίνα».
Τον κοίταξε και χαμογέλασε αυτάρεσκα.
«Μην μου πεις ότι τον έπαιζες όσες φορές με σκεπτόσουν;»
«Να σου πω την αμαρτία μου; Εσύ τι λες!
Ήσουν πολλές φορές η πρωταγωνίστρια στις φαντασιώσεις μου. Τότε η ηδονή μου έφτανε στα ύψη, και η σκέψη αυτή έφερνε τον οργασμό… δυνατό… γλυκό… απολαυστικό… λυτρωτικό.
Έκανα ένα από το πιο γλυκά χυσίματα που είχα κάνει ποτέ για γυναίκα και μάλιστα χωρίς να σ' έχω μπροστά μου. Από εκείνη την στιγμή και μετά κατάλαβα πως σε θέλω και πως θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να σε ξανά γαμήσω. Δεν ήξερα το πώς, δεν είχα κάνει σχέδια, αλλά το ήξερα πως κάποτε αυτό θα συμβεί. Που να ήξερα … και πάλι !!!»
Η χήρα γονάτισε τον βοήθησε να βγάλει τα παπούτσια, του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο.
Με λάγνα και πολλά υποσχόμενη ματιά πήρε με πρόστυχη ευλάβεια τον πούτσο του στα χέρια της και τον οδήγησε στο στόμα της.
«Καύλα μου το κανείς υπέροχα, αλλά απόψε θα ξεκινήσουμε αλλιώς.»
«Το κάνω καλύτερα από τις κινέζες σου;» Τον ρωτάει ναζιάρικα.
Αυτός γέλασε χαρούμενα και της απάντησε.
«Το γνωρίζεις ότι είμαι μονογαμικό ον…. . Λατρεύω την φιλενάδα σου και δεν μου 'ρχεται να ψάξω άλλη ερωτική αγκαλιά..... είσαι η εξαίρεση μου και αυτό λέει πολλά......»
Την ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι της λύγισε τα πόδια, της έβγαλε τα αθλητικά παπούτσια αφήνοντας τις κοντές βαμβακερές κάλτσες της στα μακριά της πόδια ...
Ένα ζευγάρι πανέμορφα πόδια!
Ξετρελαμένος από την επιθυμία, ανάσαινε το άρωμα του κορμιού της, που σπαρταρούσε.
«Έχεις τόσο όμορφο δέρμα, μωρό μου»
Οι ματιές τους έσμιξαν κι εκείνη χαμογέλασε ηδονικά, προτού αφήσει το κεφάλι της να πέσει πίσω ανάμεσα στα μαξιλάρια.
Το δέρμα της ανατρίχιαζε στο άγγιγμα του, η στάση του σώματός της χαλάρωνε, γινόταν πιο προκλητική, το κωλαράκι της τουρλωνόταν αυτόματα και τα πόδια της άνοιγαν για να τον διευκολύνει.
Κατέβηκε χαμηλά ανάμεσα στα πόδια της φιλώντας τα ένα πρώτα σε όλη τη διαδρομή προς τα κάτω. Ξαναγύρισε ανάποδα τη διαδρομή, αυτή τη φορά στο άλλο πόδι έως ότου έφτασε στο μουνάκι της. Περιποιημένο γυάλιζε, ήταν γεμάτο υγρά και κατακόκκινο.
Τα άκρο δάκτυλα του ακουμπούσαν ήδη τα μεγάλα μουνόχειλα ανακαλύπτοντας την υγρασία της, προχωρούσε ακόμη πιο σίγουρος. Σάλιωσε τα δάχτυλά του και συνέχισε τον αργό, αλλά ηθελημένο, βασανισμό της. Με τις άκρες των δαχτύλων του πείραζε την κλειτορίδα της, που είχε ήδη αρχίσει να φουσκώνει και μετά έτριβε απαλά, πρώτα τα μικρά μουνόχειλα και μετά την είσοδο του κόλπου της.
Αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της.
Αισθανόταν την καυτή ανάσα του, κι όταν επιτέλους η γλώσσα του ακουμπούσε την κλειτορίδα της, τα πόδια της άνοιγαν ακόμα περισσότερο για να την υποδεχτούν.
Αυτό έστειλε ρίγη σε όλο της το σώμα.
Ένας αναστεναγμός ηδονής αχχχχχαχχχχ….. ακούστηκε από τα χείλη της.
Ενστικτωδώς έκλεισε τα πόδια της εγκλωβίζοντας το κεφάλι του.
Αυτός άρχισε να γεύεται το μουνάκι της περνώντας τη γλώσσα του απαλά από πάνω του.
«Τι μου κανείς γαμιά μου… λιώνω η πουτάνα.»
«Αυτό δεν ήθελες ομορφιά μου. Γεύομαι το καυτό μουνάκι σου καύλα μου.»
«Αχχχχ έτσι, ναι- ναι-ναι, εκεί… με τρελαίνεις… τι καύλα είναι αυτή.» Του λέει, καθώς η γλώσσα του, πότε γλείφει τα εσωτερικά της μουνόχειλα της, πότε περιστρέφεται στην κλειτορίδα της. Με τα δάχτυλα του της ανοίγει τα μουνόχειλα και με τη γλώσσα του τη γαμάει κανονικά, προσπαθώντας να τη βάλει όσο πιο βαθιά μπορεί. Έμεινε αρκετή ώρα γλείφοντας και γαμώντας τη με τη γλώσσα του, ενώ η χήρα σπαρταρούσε από την καύλα, και με τα χέρια της πίεζε το κεφάλι του πάνω της να το βάλει όλο μέσα της.
«Τελειώνω, άνδρα μου…. τι είναι αυτό που μου κανείς σήμερα;»
«Χύσε καύλα μου…. Θέλω να σε ακούσω να το λες».
«Χύνω άνδρα μου, πάρτα υγρά μου, εσύ μου τα έφτιαξες, δικά σου είναι.»
«Έτσι σε θέλω καυλιάρα μου, να γίνεσαι πουτάνα στα χέρια του γαμιά σου.»
« Ναι – ναι γαμιά μου, χύνω η πουτάνα πάλι - πάλι - πάλι…..» και σφίγγει με δύναμη με τα πόδια της στο κεφάλι του, κολλώντας το πάνω στο μουνί της που έβγαζε ποσότητες υγρών.
Αυτός σηκώθηκε και πήγε προς τα πάνω, άρχισε να τη φιλάει.
«Καύλα μου, δοκίμασε τα υγρά σου.»
«Τι μου κανείς άνδρα μου….. Με τρελαίνεις! Με τρελαίνεις!
Αχ μωρή πουτάνα φιλενάδα! Με τέτοιο γαμιά και τον βάζεις σε νηστεία! Ψυχολόγο θέλεις!
Από σήμερα θα του δείξω εγώ τι σημαίνει απόλυτο σεξ, χωρίς φραγμούς, απελευθερωμένο από οποιεσδήποτε συμβάσεις.»
Ξέσπασε χωρίς να το καταλάβει. Απλά είχε τρελαθεί αυτή τη στιγμή μαζί του.
Και ήταν και η στιγμή να του δείξει τι πάει να πει γυναίκα.
Αφού τον κοίταξε με το λάγνο πρόστυχο βλέμμα της, άρχισε να του τον χαϊδεύει και να του τον παίζει ενώ είχε κάτσει χαμηλά στα πόδια του. Του τον άγγιξε με την γλώσσα της και του άφησε λίγο σάλιο που ενωνόταν με το στόμα της. Στην συνέχεια τον ρούφηξε ολόκληρο και άρχισε να τον θηλάζει με λαιμαργία. Σταματούσε πότε - πότε για να του γλύφει και τις φουσκωμένες κρεμαστές μπάλες από τα αρχίδια του και το ευχαριστιόταν απίστευτα.
«Τυχερή η φιλενάδα που σε έχει.» Του είπε.
«Τυχερή και εγώ τώρα που σε βρήκα.» Συνέχισε.
«Είσαι πολύ καύλα γυναίκα.» Της είπε.
«Να ξέρεις πως θέλω να βρεθούμε οι τρεις μας. Απόψε είναι η τυχερή μου μέρα και θέλω να σου μείνει αξέχαστη η βραδιά μας.» Συνέχισε τον μονόλογο της.
Εκείνος την άρπαξε, την γύρισε να ξαπλώσει επάνω του σε στάση εξήντα ενιά και πλέον άλληλο-γλείφονταν
Σε λίγο η χήρα ήρθε και πάλι σε οργασμό φωνάζοντας…
«Ναι! Ναι, μην σταματάς, γλύψε με - γλύψε με, αχ, τελειώνω, ναι, ναιαιαι!!!»
Αυτός σηκώθηκε και της πήρε τα πόδια της στους ώμους του τον έχωσε στο μουνί της με τη μία και την ξέσκιζε με γρήγορο και άγριο ρυθμό. Σε λίγο το σώμα του είχε γύρει μπροστά της και άρχισε να την γλωσσοφάει ενώ συνέχιζε να την γαμάει. Τα πόδια της χήρας ήταν στον ώμο του ακόμα, αλλά είχαν φτάσει και στους ώμους της πλέον.
Το πέος του μπαίνο-έβγαινε με ένταση και της χάρισε έναν ακόμα οργασμό.
Όταν η χήρα τελείωσε, εκείνος βγήκε από μέσα της... άρχισε να της γλύφει το πανέμορφο κωλαράκι της για να λιπανθεί καλά και να της τον χώσει στην κωλοτρυπίδα της.
«Το θέλω γαμιά μου, αλλά φοβάμαι το μέγεθος και τον όγκο που είχε το καυλί σου και θα με πονέσεις μωρό μου. Καυλιάρη άνδρα μου σε παρακαλώ πάμε στο σαλόνι να στηθώ στο χαλί για πιο άνετα. Να ακούσουμε και το κουδούνι όταν έλθει η φιλενάδα ώστε να μην έχουμε και κανένα απρόοπτο.» Του είπε.
Στη συνέχεια σηκώθηκε του έπιασε το ορθωμένο πέος με το χέρι της και τον έσυρε τραβώντας τον στο σαλόνι.
Αυτός που εξακολουθούσε να βρίσκεται σε έκσταση, την ακολούθησε υπάκουα.
«Ο κώλος σου μωρό μου με καυλώνει και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πηδήξω. Από μόνος του! Αυτός ο όμορφος κώλος λέει. Γαμήστε με!» της είπε τρυφερά.
Η χήρα ρίχνοντας και πάλι τα μάτια της στον χοντρό φαλλό του είπε σχεδόν κλαψιάρικα..
«Μανάρι μου... θα μου το ξεσκίσεις το κωλαράκι μου...»
«Μην ανησυχείς. Όταν θα συμβεί αυτό θα είναι γιατί εσύ θα μου το έχεις ζητήσει να στο κάνω…», απάντησε αυτός τονίζοντας με νόημα μία - μία τις λέξεις
Φθάνοντας στο σαλόνι τη γονάτισε στα τέσσερα με βίαιο τρόπο με τα χέρια της να στηρίζονται στο δάπεδο ώστε να κάνει κλειστή γωνία το κορμί της. Μετά έσκυψε πάνω στον τουρλωμένο κώλο της και άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα της στέλνοντας μέσα της πολύ σάλιο. Η χήρα ένιωσε να χάνεται στην ηδονή που της πρόσφερε η υγρή σκληρή γλώσσα του καθώς βυθιζόταν βαθιά μέσα στον κώλο της.
Σε λίγο της έχωσε ένα του δάχτυλο βαθιά στον κώλο της και για λίγο την γάμησε με αυτό. Αλλά γρήγορα το έβγαλε και έγλειψε ξανά την κωλοτρυπίδα. Αφού το έκανε αρκετές φορές αυτό το σενάριο στη συνέχεια άρχισε να χώνει δύο δάχτυλα. Από τα βογγητά της κατάλαβε ότι άρχισε να την πονάει. Γι’ αυτό στις εναλλαγές με την γλώσσα του αφιέρωνε πολύ περισσότερο χρόνο στο να γλείφει την κωλοτρυπίδα της.
Επανέλαβε το σενάριο αρκετές φορές μέχρι που έφτασε στο σημείο να γαμάει τον κώλο της χωρίς αυτή να διαμαρτύρεται. Αντίθετα ένιωθε μια ευχαρίστηση να γεμίζει τα σωθικά της.
Η χήρα απλά βογκούσε αδημονώντας να της χώσει επιτέλους το τελευταίο και μακρύτερο.... απ όλα τα δάχτυλά του.
«Είσαι έτοιμη να γαμήσω το καυλιάρικο κωλαράκι σου μωρό μου;»
Η χήρα έγνεψε καταφατικά για να μην χάσει την συγκέντρωση της στην ευχάριστη «φαγούρα» που ένιωθε πάνω στην κωλοτρυπίδα της.
Τοποθέτησε τον πούτσο του πάνω στην κωλοτρυπίδα της και σιγά - σιγά άρχισε να σπρώχνει μέσα στον κώλο της. Η χήρα μετά την πρώτη «στεναχώρια» που ένιωσε αντιλήφθηκε ότι σχεδόν ρούφηξε από μόνη της τον πούτσο του. Αυτός γραπώνοντας τα κωλομέρια της άρχισε σιγά-σιγά να γαμάει τον κώλο της. Η χήρα γουργούρισε από ευχαρίστηση.
Πέρα από μια «παράξενη φαγούρα» στην κωλοτρυπίδα της που την έκανε να ευχαριστιέται δεν ένιωθε τίποτε άλλο. Ούτε πόνο, ούτε τσούξιμο. Μόνο την καύλα της να φουσκώνει σιγά - σιγά μέσα της, αγκομαχούσε... ένιωθε να «φουσκώνει» σιγά - σιγά  κάτι πρωτόγνωρο μέσα της. Τα λόγια της βγήκαν από μόνα τους. Πήγαζαν από βαθιά από αυτό το πρωτόγνωρο βασανιστικό συναίσθημα της καύλας στα σωθικά της.
«Έλα καύλα μου... δεν αντέχω... θέλω να χύσω... ξέσκισε μου τον κώλο γαμιά μου!»
Αυτός δεν περίμενε να το ακούσει για δεύτερη φορά. Έγειρε πάνω στην πλάτη της και άρχισε να της γαμάει την κωλοτρυπίδα γρήγορα βογκώντας από την δική του καύλα. Η χήρα έτριβε με δύναμη τα δάχτυλα της πάνω στην κλειτορίδα της.
Η χήρα φώναξε δυνατά καθώς ένας πρωτόγνωρος, άγριος, θυμωμένος οργασμός «έσκασε» πίσω εκεί στην τρυπούλα του κώλου της ενώθηκε με την καύλα του μουνιού της και σαν ένα θεόρατο παλιρροϊκό κύμα «έπνιξε» όλο της το κορμί.
«Μην σταματάς καριόλη! Γαμημένε άνδρα! Μου ξεσκίζεις τον κώλο και μου αρέσει.... Αααααα! Τώρα… Ναι! Χύνωωω η πουτανα πάνω στο καυλί σου!!!»
Ένιωθε το τέλος να έρχεται κι αυτός δυο - τρία δευτερόλεπτα μετά.
 «Χύνω βρώμα μου γλυκιά! Αααχχχ χύνω μέσα στον κώλο σου καύλα μου! Τι γαμιόλα που είσαι!!!», φώναξε ενώ σφίχτηκε με όλη του την δύναμη πάνω στο κορμί της ενώνοντας τους σπασμούς του οργασμού του με αυτούς της χήρας
Η χήρα φέρνει τα χέρια της πίσω και πιάνει τα μπούτια του. Τα τραβάει για να μείνει κολλημένος πάνω και μέσα της. Του δείχνει την ευγνωμοσύνη της γι’ αυτό που της χαρίζει.
«Σ’ ευχαριστώ πουτσαρά μου!» του λέει. «Χύσε μέσα μου! πλημμύρισε το έντερο μου με τα χύσια σου. Κάνε με δικιά σου…»
Βγαίνει αργά και απολαυστικά από μέσα της. Η χήρα γυρίζει στα γόνατα, σηκώνει το κεφάλι και τον κοιτάζει στα μάτια σαν παιδί που του έχουν χαρίσει τον κόσμο ολόκληρο.
Μόλις σχεδόν είχαν τελειώσει το ερωτικό τους ξέσπασμα όταν ξαφνικά ένα δυνατό παρατεταμένο χειροκρότημα και μια γνώριμη φωνή με μια ομοβροντία επιδοκιμασίες θαυμασμού δόνησαν την ατμόσφαιρα του σαλονιού.
Άξιος!, άξιος!, άξιος!.
Είναι η στιγμή που η σύντροφος του τους έπιασε  στα πράσα να γαμιούνται...... Για μια στιγμή έπεσε σιωπή... και μετά άρχισε ο χαμός.
«Με την φιλενάδα μου γαμιέσαι ρε σάτυρε!! Άτιμε θα σε σκίσω!!
«Και συ μωρή φιλενάδα...Για κοίτα την πουτάνα απόλαυση! Που να το πω και ποιος να με πιστέψει.  Σκρόφα εσύ είσαι έτοιμη να βγεις και στο πεζοδρόμιο…!» Της λέει.
Φώναζε και χειρονομούσε μεν.... αλλά παράξενο από τις αντιδράσεις..... δεν του φαίνεται και ιδιαίτερα εξαγριωμένη μ' αυτό που συμβαίνει.
«Τι να κάνω βρε φιλενάδα, ήταν κατεπείγουσα περίπτωση, του δείχνω πως γίνεται το σωστό γλυφομούνι και το σωστό γαμήσι.
Εξάλλου μωρό μου το γνωρίζεις από πρώτο χέρι...., οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές...., κι εγώ είμαι τόσο άτυχη που και πουτάνα και τρελή..., τυχαίο;»
Αυτός τα έχασε!! Κάθισε στον καναπέ αποσβολωμένος..... στην κυριολεξία δεν ήξερε πως να αντιδράσει.!! Αυτό που αντίκρισε τον άφησε άφωνο. Στεκόταν ακίνητος σαν άγαλμα κοιτώντας την με ένα βλέμμα χαμένο.
Είναι η στιγμή που αυτή τους κάνει αλανιάρικα.
«Γεια σας. Η Άρτεμις είμαι. Ξέρετε!...., είμαι σίγουρη πως με γνωρίζετε!»
(Άρτεμις είναι το όνομα της σύντροφο του.)
Έμεινε κάγκελο από την προσέγγιση της συντρόφου του. Αποσβολωμένος μένει να κοιτάζει τον απέναντι τοίχο, χωρίς να μιλάει. Το πρόσωπό του κοκκινίζει και ξεροκαταπίνει.
Σαστισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε απόψε..... αυτό που δεν είχε τολμήσει ποτέ ούτε στις ερωτικές του φαντασιώσεις.
Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι μια δοκιμασία και αδυνατεί να σκεφτεί την εξέλιξη τους.....
Με την ξαφνική παρουσία της, η ατμόσφαιρα αυτομάτως ηλεκτρίστηκε, γιατί αυτό που συνέβη ήταν πολύ αναπάντεχο, ήταν κάτι που δεν το περίμενε ... του προκάλεσε έκπληξη και αμηχανία..... το ότι, πρώτη φορά, ένιωθε κάτι σαν πρωταγωνιστής σε σεξουαλικό σενάριο με πλοκή .
Στάθηκε σκεπτικός, προσπαθώντας με κόπο να συναρμολογήσει τις σκέψεις του ...
Άρχισε να συναρμολογεί στο μυαλό του τα τελευταία γεγονότα..
Τα συνωμοτικά τους ψου - ψου στο προαύλιο...... τα υπονοούμενα καλά να περάσετε..... Το κάτι στο χέρι …τι άλλο από το κλειδί του σπιτιού, αλήθεια!.
Και η χήρα; ….. Μωρό μου πάμε στο σαλόνι να το κάνουμε. .... Αμ Σάντυ μωρό μου, θα στον ξεσχίσω και πάλι αυτό τον υδραυλικό σου κώλο...
Σκηνοθεσία με ολόκληρο σενάριο στήσανε οι καργιόλες….. η μια γαμιόταν και η άλλη έβλεπε ζωντανή τσόντα μ’ εμένα πρωταγωνιστή. Αλήθεια πόση ώρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι αναρωτήθηκε.
«Μπράβο βρε φιλενάδα!. Τι έγινε στην απ’ έξω με έχετε εμένα;  Μωρή αχάριστη φιλενάδα, με τον γαμιά μου.... θα με στείλεις αδιάβαστη. Πηδηχτήκατε και δεν με περιμένατε; ε;;  Ο καριόλης ο κούκλος μου και η τσούλα η φιλενάδα μου. Αυτό είστε. Κι εμένα το μουνί μου έχει πάρει φωτιά τόση ώρα. Ποιος θα μου τη σβήσει;»
Αυτός κοιτώντας τη στα μάτια, είχε μείνει άναυδος δεν ήταν ακόμα σίγουρος τι έπρεπε να πει.
«Εσύ τι έγινε.» Τη ρώτησε η χήρα.
«Απόψε έχω βγει από τα ρούχα μου με αυτή την ανέραστη.
Αυτή η σιτεμένη η επίτροπος όταν μας μυρίστηκε ότι μείναμε πίσω, μας κουβαλήθηκε και μας κόλλησε βδέλλα αγάπη μου, σαν μέλι στο σαχάνι.
Ανάγκασε τον ιερέα να μας αφήσει νωρίτερα...... είχε και επείγουσα συνάντηση με τον επίσκοπο.
Με έφερε ο αγιογράφος. Να είναι καλά ο χριστιανός.» Τους πληροφόρησε μ' έναν αναστεναγμό.
«Στα έλεγα εγώ.... Η σιτεμένη βλέπει τον ιερέα μας σαν παίδαρο βαρβάτο, και της γυαλίζει το μάτι γιατί είχε πήξει στην αγαμία. Της γίναν τα μουνόχειλα σα ξεραμένα σύκα.. Δεν θέλει όμως και να πιστέψει ότι μπορεί να χάσει έναν τέτοιο παίδαρο μέσα από τα χέρια της. Πάντα ελπίζει σ' ένα θαύμα σαν καλή χριστιανή που είναι.» Της είπε η χήρα.
«Δεν με περιμένατε; ε;; Πιστεύω να έχετε όρεξη για ένα γαμήσι ακόμη...Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο».
Την άκουσε στη συνέχεια έκπληκτος να τους λέει!... Ποια;! η καλή του η σύντροφος, η όμορφη σύντροφος του, μα κυρίως… η υπέροχη μανούλα των παιδιών τους.... Εεειιμηηηννν!
«Τι πουτάνες» σκέφτηκε, «θα με διαλύσουν απόψε. Ας είναι, θα το απολαύσω».
«Καιρός είναι αγάπη μου να αποφασίσουμε επιτέλους ν’ αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους και να ζήσουμε μαζί όλα όσα μέχρι τώρα υπάρχουν στο μυαλό μας μόνο σαν φαντασιώσεις». Συμπλήρωσε η σύντροφος του.
Γι αυτόν η ερωτική γοητεία στο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ τους είναι κάτι που δεν μπορεί να την προσδιορίσει.
Ήταν μια από τις πιο αμήχανες στιγμές στην ζωή του, μα δεν είχε το θάρρος να το πει ... ερωτικά σκιρτήματα, πάθη ανομολόγητα τον κατακλύζουν και καύλες... και η αλήθεια είναι πως τις θέλει και τις δυο.»
Η χήρα χαμογελώντας πονηρά και με τα ερωτικά παιχνιδιάρικα μάτια της, πήρε την κατάσταση στα χέρια της.
«Οι αμήχανες στιγμές στο σεξ μπορεί να συμβούν στον καθένα μας. Λοιπόν τέρμα το άπραγοι και ανίκανοι παρατηρητές.»
Κοιτώντας τον όλο νάζι, πήρε την πρωτοβουλία να οδηγήσει την σύντροφο του στην κρεβατοκάμαρα.
Τώρα που οι μάσκες είχαν πέσει, αντιμετώπιζε την κατάσταση πολύ χαλαρά. Άλλωστε δεν μπορούσε πια να αλλάξει κάτι γι’ αυτό… ας το απολάμβανε έτοιμος για να μοιραστεί μαζί τους τις ζουμερές και ηδονικές απολαύσεις..
«Έλα, βγάλε το φουστάνι σου να τα σε καμαρώσω κορμάρα μου» Την προέτρεψε η χήρα.
Η σύντροφος του έβγαλε το φουστάνι της, μένοντας με το βρακί της που ήταν ήδη μούσκεμα.
«Μωρό μου τι κούκλα είσαι εσύ! Κορμί σκέτος πειρασμός!..»
Γυμνές όπως ήταν ξεκίνησαν να χαϊδεύονται μεταξύ τους και να απολαμβάνουν σιγά - σιγά τα πανέμορφα κορμιά τους, να ανταλλάσσουν γλωσσόφιλα και τα σάλια τους.
Ήταν απίθανη εικόνα.
«Μωράκι μου δεν έχω ξεχάσει το πόσο πολύ με είχες ανάψει το προηγούμενο βράδυ στη Θεσσαλονίκη.» Είπε η σύντροφος του.
«Μην μιλάς και συνέχισε να με φιλάς.» Της είπε η χήρα και της έβγαλε την κιλότα και το σουτιέν και άρχισαν οι δυο τους να χαϊδεύουν τα στήθη η μια της άλλης, να άλληλο γλείφονται.
Ξαπλώνουν στο κρεβάτι και αρχίζουν να φιλιούνται στο στόμα. Τα χέρια τους άρχισαν να εξερευνούν τα κορμιά τους. Το μουνιά τους ήταν πλέον μούσκεμα, σπαρταρούσαν από τη καύλα.
«Μωρό μου έλα γύρνα ανάποδα από πάνω μου, θέλω κι εγώ να σε γευτώ.»
«Αααααχχχ! Καίγομαι φιλενάδα!!! Το μουνάκι μου στάζει. Έλα γλύψε με…»
«Ναι πρόστυχη κορμάρα, θα γυρίσω να με ρουφήξεις. Ρούφα το μουνί μου και γλύψε μου και τον κώλο μου. Θέλω η κωλοτρυπίδα μου να είναι έτοιμη όταν έρθει ο σύντροφος σου να με παίρνει από την κωλοτρυπίδα μου . Και εσύ να βλέπεις.!»
«Σκάσε πρόστυχη φιλενάδα.! Αρκετά μου τον ξεζούμισες απόψε. Τώρα είναι η σειρά μου…
Ο κούκλος μου που είναι αλήθεια … δεν πιστεύω να έφυγε… Χριστέ μου.... γιατί δεν θα το αντέξω αυτό θα πεθάνω..... Μωρή φιλενάδα λες να με βρει κανένα κακό;»
Η σύντροφος του έντρομη και πανικόβλητη αναρωτιέται…. Φοβήθηκε για τα χειρότερα....την αντίδρασή του..... φοβόταν μήπως αυτός έχει δείξει δυσαρέσκεια....Μήπως είχε ηθικούς ενδοιασμούς;
«Ηρέμησε μωρό μου, τώρα έρχεται να μας περιποιηθεί, με το «εργαλείο» του!  πάω να τον φωνάξω.»
Και τον φέρνει στην κρεβατοκάμαρα σέρνοντας τον πάλι από το καυλί του.
Μόλις έσκασε μύτη και τον είδε η σύντροφος του η ηρεμία φώλιασε μέσα της. Σαν να της έφυγε κάποιο βάρος.
«Μας άκουγες πονηρούλη και μας έβλεπες εεε;;; Και με κόψω-χόλιασες…χαρά μου.
Αρτοκλασία θα ετοιμάσω αύριο… μετά από τέτοια τρομάρα που πήρα…. Σε ευχαριστώ Παναγιά μου που άκουσες τις προσευχές μου και εγώ θα σε ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή......
Και 'σένα κούκλε μου σε λατρεύω. Πω πω τι βλέπω ήρθες έτοιμος!!! »
«Ναι μωρό μου... και σας άκουγα και σας έβλεπα.»
«Έλα λοιπόν πουτσαρά μου, Απόψε ξεκινάει μια νέα ερωτική ζωή για εμάς μωρό μου. Κοίταξε να μην μας απογοητεύσεις και θα σε ανταμείψουμε ανάλογα».
Χωρίς δεύτερη σκέψη γονάτισε μπροστά του και άρχισε να του τον γλείφει.
Του τον έπιανε με τα δυο της χέρια και πάλι περίσσευε. Αυτός ξάπλωσε στο κρεβάτι και η χήρα δίπλα του με το ένα χέρι του έτριβε τα αρχίδια του και με το άλλο έτριβε τα βυζιά της. Ταυτόχρονα ανά διαστήματα έπαιρνε το καυλί του από την σύντροφο του και έκανε ένα ξέφρενο τσιμπούκι.
Η σύντροφος του τελικά άρχισε να του τον βυζαίνει δυνατά όταν τον ακούει να φωνάζει «αυτό είναι, μωρό μου......ρούφα τον».
Η χήρα δεν μπορεί να συγκρατηθεί τον αρπάζει το βγάζει από το στόμα της συντρόφου του και αρχίζουν να τον γλύφουν ταυτόχρονα. Η σύντροφος του, τον ξάπλωσε καλύτερα στο κρεβάτι και ανέβηκε πάνω του, η ηδονή ήδη φώλιασε μέσα της. Άνοιξε τα πόδια της και τα τέντωσε όσο μπορούσε για να μπορέσει να χωρέσει ανάμεσά τους το μεγάλο του όργανο.
Τον ήθελε σαν τρελή μέσα της, με τις νηστείες της είχε καιρό να χαρεί τον προικισμένο πούτσο του συντρόφου της.
«Έλα κούκλε μου βάλ’ τον αγάπη μου, δεν αντέχω άλλο. Μ’ έχει ανάψει αυτή η σκύλα η φιλενάδα».
Δεν τον άφησαν ούτε λεπτό να χαλαρώσει, αμέσως η χήρα τον οδηγεί κατευθείαν στο μουσκεμένο μουνί της συντρόφου του. Αυτή τον ένοιωσε να μπαίνει χαλαρά στα μουνόχειλα της. Και σύντομα το πέος του, ζωντανό και σκληρό καθώς το αίμα κυλούσε με ζωή μέσα του χώθηκε όλο μέσα της. Η σύντροφος τον ένοιωθε να την γεμίζει…. φλογίστηκε, και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει όλο και πιο γρήγορα πάνω στο ορθωμένο και σκληρό πέος του.
«Κούκλε μου, γάμα με την πουτάνα - γάμα με δυνατά, σκίσε με. Αυτός ο πούτσος είναι δικός μου - δικός μου με γαμάει και μου τον χώνει βαθιά. Σκίσε με ψωλαρά μου. Αχ τι έχανα η πουτάνα με τις νηστείες μου»
«Έτσι αντράκλα μας,…. γάμησε μας.... τις σκρόφες» ξεφωνίζει και η χήρα και όρθια χώνει το κατακόκκινο μουνάκι της και την πρησμένη κλειτορίδα της στο στόμα του.
Πολύ σύντομα άρχισαν οι οργασμοί. Τα υγρά της έτρεχαν πάνω του όταν ο σύντροφος της στην κορύφωση, έβγαλε κραυγή θριάμβου και χάθηκε μέσα της..
«Χύνω στη μουνάρα σου. Εγώ μόνο θα γαμάω τη μουνάρα σου. Μόνο εγώ καύλα μου».
Το σπέρμα του εκτινάχτηκε μέσα της και το ένοιωσε να την καίει. Με το καυλί του μέσα στο μουνί της, ξάπλωσε πάνω του. Απόλαυση...
«Αγάπη μου τέρμα οι νηστείες του ψιθύρισε ξέπνοη. Σου υπόσχομαι πολλά γαμήσια - ατελείωτα γαμήσια.»
«Καλά μόνο εσύ θα γαμάς την μουνάρα της! Μεγάλα λόγια. Μήπως κοιτάς λίγο την πάρτη σου και θα φας τα μούτρα σου; Λέω εγώ τώρα» Του ψιθυρίζει η χήρα.
«Μωρό μου μην την ακούς. Θα το ξενυχτήσουμε απόψε, έτσι δεν είναι; Απόψε η νύχτα είναι δική μας!!! Σε θέλω λοιπόν ερωτικά ακόρεστο και με μεγάλες επιδόσεις εραστή και το ξέρω ότι δεν μας απογοητεύσεις»
Όμως στροβίλιζε ξανά και ξανά στο μυαλό της τον ίδιο συλλογισμό, και τα ερωτήματα, εναλλάσσονται. Ποια θα ήταν η αντίδρασή του, αν μ έβλεπε να ερωτοτροπώ και να γαμιέμαι τελικά με κάποιον που θα μου άρεσε όπως ο ρασοφόρος μου;
Καθώς η ώρα του δείπνου είχε πάει περίπατο, τα κορίτσια ξαναγίνονταν νοικοκυροπούλες, πήγαν στην κουζίνα να ετοιμάσουν κάτι πρόχειρο να δειπνίσουν.
Αυτός τις ακολούθησε. Συγχρόνως αυτή η αβεβαιότητα της υποψίας που πλανάται τον έτρωγε. Κι ας μη νομιστεί ότι ζήλευε. Δεν ήταν διόλου ζηλότυπος. Δεν είχε κτητικές τάσεις.
«Οι αριθμοί όμως δεν λένε ποτέ ψέματα..» Μουρμούριζε.
Και μια ανάλυση αυτού του ....τριάντα πέντε.... τον έκαιγε: Αν οι μισές είπαν ψέματα;
Πιστές μένουν το δεκαοκτώ τα εκατό. Αυτές πρέπει να είναι είτε άσκημες, είτε θεοσεβούμενες που τρέμουν την αμαρτία, είτε..... είτε…..
Η σύντροφος του είναι  μεν δραστήρια και δυναμική, παράλληλα είναι πολύ ευσεβής και  θεοσεβούμενη.  Αγαπάει να πηγαίνει τακτικά στην Εκκλησία, νηστεύει Τετάρτη και Παρασκευή.
Αλλά άσκημη δεν είναι. Τουναντίον μουνάρα είναι η Άρτεμις που κολάζει...... το είδος της γκόμενας που μπαίνει σ' ένα χώρο και γυρνάνε κεφάλια” !!!
Αγόρι μου γλυκό...... παραμιλούσε μονάχος του….. στις φαντασιώσεις σου είχες τον πλήρη έλεγχο των πράξεων σου και σε διέγειρε επειδή άφηνες την φαντασία σου να οργιάσει και να μπορείς να εκφραστείς πιο ελεύθερα……..
Ξεπερνώντας την αρχική του έκπληξη το αποφάσισε ότι είναι καιρός να απολαμβάνουν να μοιράζονται και να πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους με την σύντροφο του, και να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους.
«Άτακτη γυναίκα εε;;; Αλήθεια μωρή ξέκωλη πήγες με τον ρασοφόρο φίλο μας; λες και δεν έχω και εγώ αρχίδια και παπάρι.» Της λέει χαμογελώντας και στο πρόσωπο του ζωγραφίζεται μια σκανδαλιάρικη έκφραση...
«Η φαντασίωση και η υλοποίηση της δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε αγάπες μου γλυκές......, γιατί το λέει και ο λαός...., το μουνί θέλει παιχνίδια με τον πούτσο και τ’ αρχίδια.» Τους εκφράζει έντονα την άποψη για τις σεξουαλικές αντιλήψεις της η χήρα.
Στο μυαλό του τώρα στριφογύριζαν οι πραγματικές εικόνες..... με τον ρασοφόρο να την γαμάει σαν πουτάνα κι αυτός να τη βλέπει και να την ακούει να του φωνάζει από καύλα. «Γάμησε με δυνατά θέλω να νιώσω το καυλί σου όλο, ξέσκισε με την τσούλα πουτσαρά μου, κάνε με πουτάνα σου. »
Τότε ήταν που όντως κατάλαβε ότι δεν θα ήταν τελείως αθώα η σύντροφος του!!
Και που αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο πολύ πουτάνες μπορούν να γίνουν οι γυναίκες όταν το θέλουν.
Η Θεοσεβούμενη, η βαθιά θρησκευόμενη, και η καλή Χριστιανή!! Ήμαρτον, Θεέ μου, αλλά...... Αυτόν είχε ταράξει στη προσμονή και στην εγκράτεια για σαράντα μέρες..... με τη νηστεία και την προσευχή της, η ταπεινή δούλη του Θεού.
Γιε μου του έλεγε στην εφηβεία του, ο σοφός παππούς του...... «Ο έρωτας τους είναι ψεύτικος σαν τ΄ Απριλιού το χιόνι..... πρωί πρωί απλώνεται το μεσημέρι λιώνει.»
Α, και την πονηρή αλεπού, τον γλυκό μου και μελιστάλαχτο ρασοφόρο, με μαχαίρωσε πισώπλατα. ....... σκέφτεται....., με παρέσυρε με τη γοητεία του στο σκοτάδι……. ποιος ο καλύτερος μου φίλος που τον έχω σαν αδελφό….. θα τον γαμήσω τον μπαγάσα......., μου έκανε και τον κολλητό ο μπάσταρδος. Ο θεομπαίχτης.
Αλά έλα όμως που τον αγαπώ πάντα σαν φίλο και αδελφό μου τον μπαγάσα.
Η ηδέα όμως πως η σύντροφος του τον ιερέα τον κάνει  να καυλώνει του άρεσε.
Τα πέντε χρόνια στο κρεβάτι, τα έκανε σκάρτα πέντε μήνες ο καυλιάρης......!!!
Βέβαια έχει κι ένα δίκιο.
Όταν η σκρόφα σου κουνάει τα οπίσθια... «κόλαση» προκαλώντας αλλεπάλληλες... σεισμικές δονήσεις... και ο Όσιος Συμεών ο Στυλίτης να 'σαι...... θα σε στείλει από τον Παράδεισο στην Κόλαση!!!
Αστραπιαία πέρασαν απ, το μυαλό του χίλιες σκέψεις ..., χαμογέλασε πονηρά..... πόσο ακραία ηδονικό θα ήταν τελικά, ένα πήδημα του ρασοφόρου!!! Να τον γαμήσει ... τον κολλητό του......
Όχι βέβαια για την εκδίκηση.... Δεν μπορεί η εκδίκηση να είναι επιλογή: Στον πόλεμο κανείς δεν κερδίζει.... μόνο η μια πλευρά είναι που χάνει πιο αργά... αλλά γιατί υπάρχει μια εύφλεκτη αύρα που τον περιβάλλει, ....... και έχει κάτι αλήτικα ελκυστικό......., περιμένοντας μονάχα μια σπίθα.
Είναι έτοιμος να ..
Και… και.. είναι και αυτά τα σημάδια… και αυτό το ένστικτο κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να καταλάβεις πράγματα χωρίς καν να ειπωθούν..
Όπως οι αναλαμπές της μνήμης από τις τελευταίες συναντήσεις τους.... υπήρχε μια παιχνιδιάρικη διάθεση του ρασοφόρου να του ανάβει την σπίθα του σεξουαλικού πάθους, καθώς...... του παρατριβόταν πάνω του.......  σημάδι ότι ο κώλος του ήθελε χάδια......,
Αυτός απλά έμενε να κάνει το βήμα που χρειαζόταν….. καθώς αμφιταλαντευόταν μεταξύ της να αποδεχθεί η να απορρίψει την πρόκληση.....
Θυμάται ακόμη πως ο ρασοφόρος έδειχνε μεγάλη κατανόηση..... και οι αντιλήψεις του όσον αφορά την αποδοχή της ερωτικής σχέσης δυο ανδρών ήταν άκρως θετικές, παρά το γεγονός ότι είχε τα ερωτικά πάρε-δώσε του με χυμώδεις υπάρξεις....
«Φίλε!» του έλεγε «Ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία.» Και τριβόταν επάνω του εμ, κάπως ....... και, ναι, του προκαλούσε στύση.
Όλα αυτά ήταν μια διανοητική εικόνα, που σχηματίστηκε στο μυαλό του σαν πράξη, από μια σκέψη μερικών δευτερολέπτων ...
Αναστενάζοντας μπας και βγάλει τον ιερέα με το υπέροχο κορμί από το μυαλό του. Πιο εύκολο, όμως, ήταν να βγάλει το ίδιο το μυαλό του και να το πετάξει από το παράθυρο.
Κανονικά έπρεπε να απαγορεύεται σε τόσο ωραίους άντρες σαν τον ιερέα να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Πού πας, κύριος, και καυλώνεις τον κόσμο ατιμωρητί; ... Αυτό δεν είναι κώλος, είναι ναός να προσκυνήσω. Η καύλα του χτύπησε στο.........
Είναι αργά περασμένα μεσάνυχτα.....Μία περίεργη, αλλά και δυνατή σε ερωτικές συγκινήσεις βραδιά μετά την πρώτη τους πετυχημένη τριγωνική ερωτική τους συνεύρεση......είναι η αφετηρία που ξεκινά ένα εξαίσιο και απίστευτο γαϊτανάκι γλυκιάς παραζάλης με τις ερωτικές επιθυμίες που τους κατακλύζουν.
Ήταν η χήρα που τον ξύπνησε από τις σκέψεις του.
Τι θωρείς ακίνητος πού τρέχει ο λογισμός σου; Τι στέκεις έτσι άφωνος, μες την αχλή γερμένος; Τι συλλογιέσαι;
«Ότι τα κεράσια και οι φράουλες που τρώτε κάνουν το μουνί της γυναίκας να έχει υπέροχη γεύση.» Σχολίασε αυτός.
«Κούκλε μου αυτό ήταν η προθέρμανση. Ετοιμάσου για την πιο σεξουαλική, παθιασμένη ερωτική υπόλοιπη βραδιά μωράκι μου. Για καυτές στιγμές έντονου πάθους με την σύντροφο σου και την φιλενάδα της.» Τον προετοιμάζει για τη συνέχεια η σύντροφος του.
«Κορίτσια τάιμ άουτ. Εγώ είμαι μέχρι το βήμα 3 στην κλίμακα του 5...... Για παραπάνω, σβήνουμε τα φώτα και πάμε για ύπνο»
«Δηλαδή;» του λένε και οι δυο με μια φωνή…
Και τους λέει μια ιστορία..
Μια φορά ένας χωρικός πάει να αρμέξει την αγελάδα του στο στάβλο και τη βρίσκει νεκρή. Η στενοχώρια του μεγάλη. Πάνω στην απελπισία του κρεμάστηκε. Πάει η γυναίκα του στο στάβλο, βρίσκει την αγελάδα νεκρή και τον άνδρα της κρεμασμένο και στην απελπισία της κρεμάστηκε και αυτή. Πάει ο γιος στο στάβλο, βλέπει το θέαμα και αποφασίζει να πάει να πέσει στον ποτάμι
να πνιγεί. Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του ένα χέρι τον βγάζει από το νερό. Ήταν μια γυναίκα πανέμορφη. «Είμαι η νεράιδα του ποταμού. Ξέρω τι σου συνέβη. Αν με ικανοποιήσεις 5 φορές θα αναστήσω τους γονείς σου και την αγελάδα.» Τη βάζει κάτω ο νεαρός… μια, δυο, τρεις, τέσσερις φορές αλλά στην 5η τα 'φτύσε. «Άντε πνίξου» του λέει και τον αφήνει να πνιγεί στον ποταμό.
Πάει στο στάβλο και ο δεύτερος αδελφός,.......... Πάλι η νεράιδα τον σώζει........ Αν με ικανοποιήσεις 10 φορές .........Τη βάζει κι αυτός κάτω αλλά την 10η τα 'φτύσε. «Άντε πνίξου κι εσύ.»
Πάει και ο τρίτος αδελφός, βλέπει τι συνέβη και πάει κι αυτός να πνιγεί. Πάλι η νεράιδα τον σώζει.
Αν με ικανοποιήσεις 20 φορές θα αναστήσω τους γονείς σου, τα αδέλφια σου και την αγελάδα.
«Μόνο 20 θες; Εγώ σε ικανοποιώ και 40» της λέει ο τρίτος αδερφός.
Αρχίζει, λοιπόν 1..2..5..20..25... ξαφνικά σταματάει και της λέει:
«Δε φαντάζομαι μετά το τριακοστό να πεθάνεις κι εσύ όπως η αγελάδα…»
Γέλασαν και οι δυο τους, γέλασε κι αυτός......
«Ουφ.... ούτε εγώ είμαι σίγουρος πως θα καταφέρω ν' αντεπεξέλθω να ικανοποιήσω τις προσδοκίες σας» Τους τόνισε.
«Κούκλε μου! κουκιά μετρημένα…. έχουμε τελειώσει τη δεύτερη και πάμε για την τρίτη ικανοποίηση.... χωρίς πρόβλημα το γνωρίζω από πρώτο χέρι γλυκέ μου διάβολε... όσο για την τέταρτη.... θα σου στήσει κώλο η φιλενάδα και σε βλέπω να την ικανοποιείς αγάπη μου.» Τον καθησύχασε η σύντροφος του. «Τώρα να προκύψει και πέμπτη..... χλωμό το βλέπω... πριν δεκαπέντε χρόνια θα στοιχημάτιζα ναι!»
Το πρόχειρο δείπνο ήταν έτοιμο.....Δείπνησαν με τρόφιμα από τις προμήθειες που είχε η χήρα στο ψυγείο, μέσα σε μια πολύ ζεστή κ όμορφη ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας και από ένα δροσερό ποτήρι λευκό κρασί.
Τελικά υπήρχε μια καθαρή σεξουαλική χημεία, λες και ήταν φτιαγμένοι οι τρεις τους για να ικανοποιεί ο ένας τον άλλον... Μεταξύ τους μιλούσαν πρόστυχα ώστε να δημιουργείται μία έντονα σεξουαλική ατμόσφαιρα και να τους κάνει να αισθανθούν άνετα με το απόλυτο και έντονο σεξουαλικό πάθος.... Φιλήθηκαν αχόρταγα......... Το κλίμα είναι απολαυστικό, ζωντανό, κεφάτο, γεμάτο τολμηρό πάθος. Δεν χρειάζεται να πουν ο ένας στον άλλο πώς νιώθουν, το δείχνουν. Έχουν ιδιαίτερα αυξημένη λίμπιντο και ο ερωτισμός τους είναι διάχυτος.
Το μεθεπόμενο πρωινό, του έπιασε το χέρι και κοιτώντας τον στα μάτια σκεπτική και του λέει:
«Λέω να μην πάμε με την παρέα στην Τήνο! Μόνο να πάμε οι δυο μας όπως πάντα.»
«Γιατί; Μωρό μου! Ωραίες οι φαντασιώσεις αλλά με μέτρο;»
«Αυτό που έγινε προχθές, δεν λέω αν και ήταν υπέροχο, ωστόσο τώρα που ηρεμήσαμε νοιώθω περίεργα, δεν ξέρω αν θέλω να προχωρήσει. Δύσκολα αφομοιώνονται όλα αυτά θέλω να πω…. »
«Μωρό μου ήδη έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα ζώντας το σεξουαλικό σκηνικό που μας ερεθίζει και βγαίνει έξω από τα όρια, του καθώς πρέπει, του ......σωστού...., του ηθικού και του κοινωνικά παραδεκτού. Λογικό οι ακραίες καταστάσεις να μας προβληματίζουν. Λογική συνέχεια ότι δε θ' αργούσαμε να έρθουμε αντιμέτωποι και με πιο ακραίες φαντασιώσεις στον έρωτα. Θα το τολμήσουμε; Η απάντηση μου είναι .....αφήνω την εκλογή σε σένα!!... Στο ερωτικό παιχνίδι όλα επιτρέπονται...... Το μυαλό ξεφεύγει.... Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις βρίσκονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο του μυαλού μας, προκαλώντας μας μεγάλη ψυχική και σωματική ηδονή.
Άλλωστε ξεκίνησες πρώτη. Εγώ ακολουθώ. Αυτό είναι κάτι μεταξύ μας......» Συνέχιζε να τον κοιτά στα μάτια σκεπτική…. «Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ μας νοιώθω ασφάλεια μαζί σου. Ξέρω ότι αν σου πω ….φεύγουμε τώρα…., θα φύγουμε.» Του είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
Κι έτσι εντέλει συμφώνησε, και αποδέχτηκε την πρόκληση υπό έναν όρο.... «Αν μ' αγαπάς ......ζευγάρι εμείς.... ζευγάρι και η φιλενάδα με τον ρασοφόρο μας.. Και το ταξίδι με το ταχύπλοο της γραμμής........όχι καμπίνες, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία με όνειρα τρελά για ερωτικές ιστορίες που φαντασιώνεται η φιλενάδα μου.»
«Μωρό μου! Σ' αγαπώ! και το ξέρεις χρόνια τώρα.
Μην την μαλώνεις τη φιλενάδα σου...... την ξέρει την αλήθεια.....αλλά μη της χαλάς τα όνειρα της….. Το ταξίδι, όπως και ο έρωτας, εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα. Κάποιος έχει πει ότι ο καλός ταξιδευτής δεν έχει σταθερά σχέδια και δεν έχει καμιά πρόθεση να φτάσει κάπου.»
Τελικά η χήρα προσβλήθηκε από εποχιακό αλλεργικό άσθμα, αδυνατούσε να ταξιδέψει.... ο ρασοφόρος είχε κάποια προβλήματα που τον έτρεχαν με την ταξιδιωτική βίζα..... έβαλε ο και διαβολάκος την ουρά του..... και όλα τα σχέδια τους έμειναν μετέωρα και ανεκτέλεστα.
«Μωρό μου! Κάποιος άλλος έχει πει: Τα ταξίδια, όπως οι καλλιτέχνες, γεννιούνται δε γίνονται. Το δικό μας ήταν γραπτό να κοπεί στην κυοφορία του....»
Έτσι και αυτό το ταξίδι με τους τέσσερις….. ποτέ δεν έγινε..... αργότερα πήγαν οι δυο τους όπως τόσα χρόνια το συνηθίζουν....
Πάντα συνοδεύει την σύντροφο του στο ταξίδι της στη Μεγαλόχαρη της Τήνου και στη θεία λατρεία της.... Του το αναγνωρίζει...... Έχουν καταφέρει να έχουν μια υπέροχη σχέση………….
.................................................. Έχει μπει ο Σεπτέμβριος για τα καλά και ο ιερέας ετοιμάζεται για αναχώρηση με προορισμό το πατριαρχείο στα νέα καθήκοντα του. Ήδη την ενορία την έχει αναλάβει ο αντικαταστάτης του.
Η σύντροφος του θεωρούσε αδιανόητο να μην κάνουν μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, ένα τραπέζι…. κάτι ….., με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του ιερέα με την ενορία τους. Της φαινόταν γρουσουζιά, αλλά και μόνο στη σκέψη να το συζητήσει με τον σύντροφο της την έπιαναν ενοχές...
Περίμενε ότι ο σύντροφος της θα δίσταζε ή θα συνοφρυωνόταν, εκείνος όμως την κοίταξε σκεπτικός. Κατόπιν, πήρε τα χέρια της συντρόφου του μέσα στα δικά του και εξέτασε τα νύχια της, όπως έκανε στα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους, και μετά την κοίταξε κατάματα.
«Ένα τραπέζι» είπε. «Πράγματι. Ωραία ιδέα».
«Ένα πολύ ιδιαίτερο, αποχαιρετιστήριο, τραπέζι…… με μοναδικούς καλεσμένους τον ιερέα μας και τη φιλενάδα σου την χήρα μας, .......και κύριο πιάτο…. τη συγκίνηση.» Της είπε με τρυφερότητα.
Το τραπέζι αποφασίστηκε να γίνει στη πίσω βεράντα του σπιτιού τους, τηρούσε τις καλύτερες προϋποθέσεις από άποψη περιβάλλοντος. Η μεγάλη βεράντα με την πέργκολα που την σκέπαζαν η κληματαριά και οι βουκαμβίλιες μεταμορφώθηκε σε τραπεζαρία. Το τραπέζι στρώθηκε με λευκό κεντητό τραπεζομάντιλο και οι μυρωδιές έκαναν την βεράντα σαν εξοχική ταβέρνα. Τα τζιτζίκια τερέτιζαν, στα απέναντι πεύκα ……πανταχού παρόντα αλλά αθέατα….. η βραδιά ήταν ζεστή.
Η σύντροφος του χαιρόταν αυτή την επιλογή, της άρεσε που, ενώ ήταν στο σπίτι της, ένιωθε σαν να βρισκόταν εντελώς αλλού. Αν και είχε κάποιους φόβους για το επικείμενο εγχείρημα, τους έδιωξε γρήγορα πίνοντας μια ρακή ήδη από την κουζίνα.
Ως τότε, δεν έπινε ποτέ πάνω από ένα δυο ποτηράκια κρασί, έτσι όταν ήπιε μια ρακή, δεν ήξερε αν βούρκωσε εξαιτίας του ποτού ή αν έφταιγε η γλυκόπικρη βεβαιότητα ότι ο ιερέας έφευγε την επόμενη μέρα. Ακούμπησε το ποτήρι της στο τραπέζι με μια πομπώδη χειρονομία και έκανε αέρα στο πρόσωπό της πριν ξεσπάσει σε δάκρυα. Το αποχαιρετιστήριο τραπέζι τους είχε γαρίδες με σκορδάτη, μαγιονέζα με κρίταμα, φρεσκότατα ζουμερά σκουμπριά στη σχάρα, μαϊντανοσαλάτα με πλιγούρι, λεμονάτη καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και μία δροσερή σαλάτα με αγγούρι πιπεριές και άνηθο. Όλα φτιαγμένα με μεράκι από τα χέρια της.
Τα θαλασσινά συνόδευε ένα κρασί με νεύρο και όγκο, ένα λευκό ξηρό κρασί από την ποικιλία Σαββατιανό …αρχίζοντας και τελειώνοντας το δείπνο με μια ρακή.
Δύσκολος ο αποχαιρετισμός σε μια φαντασιακή ερωτική σχέση που εξατμίζεται στο πέρασμα του χρόνου.
Ο ιερέας! Και η χήρα! Δυο υπέροχες ύπαρξεις, δυο αέρινες παρουσίες.
Δυο φαντασιακά πρόσωπα, τα οποία τους χαρακτηρίζουν και πολλές φορές ταυτίζονται μαζί τους.
Πρόσωπα τόσο οικεία που τον βασανίζει ένα ερώτημα!
Μπορεί να είναι αυτοί οι ίδιοι;
Αυτός τους αγάπησε!... Με ένταση!
Μια ερωτική ιστορία για τον έρωτα τους. Η ίδια η δική τους ερωτική ιστορία..... παθιασμένη..... που αποκαλύπτεται ισορροπώντας ανάμεσα στο φαντασιακό και το πραγματικό.... στην αλήθεια και στο παραμύθι.
Μπορεί οι περισσότεροι ερωτες να εξατμίζονται στο πέρασμα του χρόνου, αυτό δεν συμβαίνει όμως με την περίπτωση του. Αυτος προτιμά να κρατήσει άσβεστο το πάθος του.
Και την καθε μέρα το όνειρο να ξαναζωντανεύει.
Οι λέξεις έχουν σκοινιά και οι προτάσεις σύρματα αγκαθωτά για να τους αποχωριστεί.
Είναι όμως ώρα να τελειώσει το παραμύθι του.
Να αποσυνδέσει τον διακόπτη..... να κλείσει απαλά την πόρτα..... αφήνοντας απ' έξω τις μορφές τους.
Οι σκέψεις του δεν περιγράφονται με λόγια.
Οι φιγούρες τους έσβησαν..... οι φίλοι του χάθηκαν..... έφυγαν παντελώς και οριστικά, με τον ίδιο τρόπο όπως εμφανίστηκαν στο φαντασιακό του κόσμο.
Η νύχτα ήρθε συμπονετική δροσερή άπλωσε σεντόνια σιωπής, μερικά σύννεφα ψηλά στον ουρανό έτρεχαν και άλλαζαν σχήμα σαν να κυνηγούσαν την ιδεατή μορφή τους.
Έκλεισε τα μάτια του.... ο νους σαν ένα ποτάμι γεμάτο νοσταλγία τον πλημμύρισε με εικόνες από την κοινή ζωή τους. Συναισθήματα και αναμνήσεις τον κατέκλυσαν.
Θυμάται λεπτομέρειες πολλές, σημάδια και χνάρια της ζωής τους στο χρόνο, που δεν είχαν χαθεί... τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τι γλύκα που έχουν αλήθεια κάποιες αναμνήσεις. Τον έπνιξε η νοσταλγία.
Απόψε σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη τρυφερότητα  οι δυο τους στη βεράντα, αυτός σύντροφος σταθερός αταλάντευτος, ζουν μαζί τις χαρές και τις λύπες τους. Και δεν υπήρξε ποτέ η εποχή που η ζωή τους να είχε μπροστά της δρόμους και μονοπάτια για πολλές επιλογές. Η διαδρομή τους ήταν πάντα μια, η εξαιρετική διαδρομή που οδηγούσε στα ιδανικά λημέρια της οικογένειας τους.
Κι αυτό δεν είναι ένα τραπέζι λύπης και θλίψης, αλλά ένα τραπέζι χαράς με πρωταγωνιστές τους δυο τους γιατί απόψε γιορτάζουν είκοσι πέντε χρόνια συμβίωσης και ήταν τόσο χαρούμενοι που πραγματικά έλαμπαν στο γιορτινό τους τραπέζι.
Η ευτυχία είναι γύρω τους, κοντά τους, τους πολιορκεί από παντού.... και δεν έπαψε να τους χτυπά την πόρτα θέλοντας να φτάσει στην καρδιά τους με τον αέρα που αναπνέουν.
«Τι μεγάλη χαρά να βλέπω γύρω μου χαρούμενους ανθρώπους.» Του λέει, με τα μάτια της να λάμπουν ηδονικά.
«Και εγώ άγγελε μου! Κι όταν εμείς είμαστε ευτυχισμένοι και οι γύρω μας είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.»
Την αγκάλιασε και προχώρησαν προς την έσοδο του σπιτιού. Κάτω από τη μεγάλη πόρτα του σαλονιού, σταμάτησε. Τον κοίταξε παράξενα, ένιωθε κάτι περίεργο να πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Αισθάνθηκε τόσο περίεργα, ήταν αυτή και αυτός, κανείς άλλος. Ήταν μια γυναίκα έτοιμη να βρυχηθεί. Ήταν η στιγμή τους. Κρεμάστηκε στους ώμους του, ένιωσε τη ζεστασιά της να διαπερνά το κορμί του. Νιώθοντας πως ήθελε περισσότερα από εκείνη, αγκάλιασε τη μέση της με το χέρι του
και τράβηξε το κορμί της να κολλήσει στο δικό του. Το πρόσωπό της βρίσκεται κάπου στο στήθος του, τα χείλη της φιλούν το λαιμό του, τα χέρια της έχουν αγκαλιάσει τη μέση του. Γλιστράνε στην άκρη του αναπαυτικού καναπέ καθώς αυτός γονατίζει στο πάτωμα, με το ένα του χέρι αγκάλιασε από τη μέση το καυτό κορμί της και το άλλο κατέβηκε από την κοιλιά της και έπιασε το σημείο ανάμεσα στο δαντελένιο εσώρουχό της. Βρήκε αυτό που αναζητούσε και το χάιδεψε ανελέητα με τις άκρες των δαχτύλων του.
Ακόμα και με τόσο λίγα προκαταρκτικά, εκείνη ήταν ήδη έτοιμη, ένιωσε την υγρή ζεστασιά της να τον τυλίγει. Την κράτησε σταθερά καθώς συνέχιζε να τη χαϊδεύει, ώσπου εκείνη τεντώθηκε σαν τόξο, τίναξε το κεφάλι της πίσω και τα νύχια της γαντζώθηκαν στους ώμους του, ενώ οι βρυχηθμοί της απλώθηκαν στις τέσσερις γωνίες του σαλονιού.......................
..........................Οι φαντασιώσεις τους κλείδωσαν στο συζυγικό τους κρεβάτι, εκεί ο ένας δίπλα στον άλλο, τα μάτια τους αντικρίζουν μόνο εκείνους. Ο χρόνος σταματάει. Οι λέξεις περισσεύουν η ανάσα τους κόβεται, μένουν μόνο τα βλέμματά τους να μιλήσουν και να καλύψουν όλα τα κενά που υπάρχουν μέσα τους. Οι ανάσες κι οι χτύποι της καρδιάς τους συντονίζονται, χαράζουν κοινές νότες ευτυχίας κι αισθάνονται «ένας» όπως είκοσι πέντε χρόνια τώρα.
Η σεξουαλική επιθυμία είναι η αρχή και εκφράζει το πόθο και την έλξη, που δημιουργεί η φαντασίωση τους και απλώνει τη σεξουαλική πράξη στο μυαλό και στο σώμα τους. Την νιώθουν και θέλουν να την εκφράσουν μεταξύ τους. Είναι το αλατοπίπερο ενός κουρασμένου δεσμού, που ψάχνει τη νοστιμιά μέσα σε συνταγές που θα έχουν περισσότερο αλάτι και πιπέρι.
Είναι το εισιτήριο που αποκαλύπτει τις βαθύτερες σεξουαλικές τους ορμές όταν ο σύντροφος τους μπαίνει ως στόχος στο μυαλό τους και στις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Άλλη μια βραδιά ζουν μια ερωτική πανδαισία, ένα υπέροχο σμίξιμο δύο σωμάτων και δύο ψυχών, σεξουαλικής επαφής αλλά και γεμάτες έρωτα.
Το πεπρωμένο που τους έφερε μαζί θα φροντίσει όπως και την ημέρα της γνωριμίας τους να τους δίνει αφορμές να μην μπορεί ο ένας μακριά απ’ τον άλλο. Προθέσεις, επιθυμίες, κρυφές και φανερές, λαχτάρες, όνειρα, ματαιώσεις, ελπίδες, ξεπετάγονται μέσα από χάσματα που αφήνουν οι σκέψεις, και καθρεφτίζουν τη ζωή τους όπως πραγματικά είναι.
Σε μια ρουτίνα που δε μιλάνε τα χείλη αλλά τα βλέμματα. Καταργούνται οι λέξεις και απλά της φανερώνει την αγάπη του με πράξεις. Και μαζί ανταμώνουν τ’ όνειρο σ ’έναν κόσμο δικό τους κάτω απ’ την επήρεια εθιστικών αγγιγμάτων, κι αισθήσεων που συγκρούονται κι εκρήγνυται σε ένα ερωτικό παραλήρημα που δίνει ενέργεια στις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους.
Ξάπλωσε δίπλα της άνοιξε τα καυτά χείλη του αιδοίου της, και άρχισε απαλά να γλείφει το θάμνο γύρω του. Η σύντροφος του αρχίζει να αναδεύεται ανήσυχα, αρχίζει να βογκά και να αναστενάζει γεμάτη λαγνεία.
Αμέσως μετά η γλώσσα του βυθίζεται και το κορμί της σφαδάζει φρενιασμένα. Όσο τη ρουφάει και τη πηδάει με τη γλώσσα του, νιώθει ηδονικό σκίρτημα παντού, σε όλο της το κορμί, δεν μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμά του, τύλιξε τα πόδια της στο λαιμό του και τον κράτησε εκεί.
Της αρέσει αυτή η στάση. Δεν δέχονται όλες οι γυναίκες να πέσει ένας οποιοσδήποτε άντρας ανάμεσα στα σκέλια τους, πρέπει πρώτα να τις κερδίσει για να του δώσουν το σινιάλο. Με τη γλώσσα του διαχώρισε τα δυο χείλη και όταν τ' άνοιξε πια ήταν υγρά και έτριψε τη γλώσσα του πάνω κάτω ανάμεσα στα στρώματα της ευαίσθητης της σάρκας, πέρασε τα χέρια του κάτω απ' τα γόνατα της, έπιασε τους γοφούς της και τη κοιλιά της με της παλάμες του, την χάιδεψε και της άνοιξε τα πόδια. Όλα γίνονται απαλά, με ευγένεια, είναι μια προσευχή που θέλει την ώρα της.
Την γάμησε με τη γλώσσα του, όσο χρειαζόταν για να την ερεθίσει στην κλειτορίδα που άρχισε να σκληραίνει, έτσι προχώρησε πιο βαθιά μέχρι την σκληρή επιφάνεια του μαργαριταριού της, άρχισε να την γλείφει πιο σκληρά βάζοντας πίεση πάνω στο δέρμα της.
Με τα δυο δάχτυλα άνοιξε τα μουνόχειλα της και χτύπησε ελαφριά με την άκρη της γλώσσας του την κλειτορίδα, κι άρχισε να τη γλείφει απαλά στρέφοντας τα μάτια του προς το πρόσωπο της, αυτή τον κοίταξε με μια έκφραση πόνου, του έπιασε τα μαλλιά απ' το κεφάλι και τα έσφιξε στην παλάμη της, άρχισε να βαριανασαίνει, αυτός το βύζαξε πιο δυνατά, αυτή τραβήχτηκε προς τα κάτω, αυτός την ακολούθησε, ανύψωσε την λεκάνη της και μαζί της ανέβασε το κεφάλι προς τα πάνω χωρίς να αφήσει την κλειτορίδα της έξω απ' το στόμα του, την ακολούθησε σε κάθε της κίνηση.
Κι αυτή του είπε, Μην σταματάς αααχ,…. και…..ααααχ…. μην σταματάς, «μωρό μου»… ωωωχ…. μην σταματάς... Την άφησε να τον καθοδηγεί, μετά αυτός έβαλε το δάχτυλο του κι άρχισε ταυτόχρονα να την γαμά μ'αυτό έχοντας την ακόμη στο στόμα του, προκαλώντας της ακόμη περισσότερη έξαψη κι απ' ότι όταν την γαμούσε κανονικά:
Το πέος, ανέκαθεν ήταν μοναχά σύμβολο εξουσίας, ποτέ όργανο ή εργαλείο, τα όργανα είναι αυτά που την εξυμνούν, τα εργαλεία αυτά που την εξυψώνουν. Οι ρώγες στο στήθος της σκλήρυναν, το πρόσωπο της αναψοκοκκίνισε, κι άρχισε να ριγεί, άρχισε να μπαίνει σε οργασμό ν' ανάβουν οι φωτιές, μ' αυτός συνέχισε να την κρατά στο στόμα του, δεν της άφησε την κλειτορίδα ούτε στιγμή, συνέχισε να την βυζαίνει μέχρι που την τελείωσε. 'Όταν άρχισε να κατεβαίνει απ' τον πρώτο οργασμό, πίεσε τη γλώσσα του στο μέρος κάτω της κλειτορίδας καλύπτοντας το πάνω με τα χείλη του, μετακίνησε τη γλώσσα του μέσα έξω-μέσα έξω-έξω-μέσα-έξω μαζί με τα δάχτυλα του πολύ απαλά, μέχρι που έφτασε σ’απανωτούς οργασμούς...
Τον ικανοποιεί βαθιά το να φέρνει τη σύντροφο του σε σπασμούς έκστασης με τα φιλιά του.
Το πιστεύει βαθιά ότι μεταξύ δύο συντρόφων δεν υπάρχει καμία διαφθορά, ενοχή ή ντροπή, γιατί η σαρκική ανισότητα παύει να υπάρχει στο κρεβάτι. Υπάρχει μόνο η υπόσχεση της ευχαρίστησης και η εκπλήρωση των αμοιβαίων επιθυμιών.
Η θέα των χειλιών του αιδοίου και των αστραφτερών ρόδινων πτυχών έστειλαν όλο το αίμα από το σώμα του να ξεχυθεί σαν χείμαρρος στο πέος του. Εκείνη βόγκηξε απελπισμένα. «Σε παρακαλώ» είπε λαχανιασμένα, τον ικέτεψε να βάλει ένα τέλος στα ηδονικά βασανιστήρια που της έκανε με τη γλώσσα του. «Πάρε με, κάνε με ότι θες, αλήτεψε στο κορμί μου».
Καθώς τώρα οδηγούσε το πέος του καυτό, σκληρό, παλλόμενο μέσα στον κόλπο της, μετά από μια στιγμή που φάνηκε να κρατά αιώνες, ξεκίνησε να κινείται, με αργές ωθήσεις. 'Όταν εκείνη ανασηκώθηκε για να τον συναντήσει, άρχισε να κινείται ρυθμικά μέσα της σ’ ένα ξέφρενο οργασμό που δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει, οι απότομοι σπασμοί του ξύπνησαν μέσα της κύματα, σαν φλόγες, αστραφτερές σαν πυροτεχνήματα, που έκαναν τα σωθικά της να λιώνουν. Σαν καμπάνες που
χτυπούσαν δυνατά, χαρμόσυνα. Η απελευθέρωσή του ήρθε καυτή.
Ο σφυγμός του σφυροκοπούσε στα αυτιά του και ούτε που κατάλαβε τις άγριες κοφτές κραυγές της, καθώς άλλος ένας οργασμός την κυρίευσε.
Κατέρρευσε δίπλα της κατάκοπος και γαλήνιος. Και της ψιθυρίζει στο αυτί πως η χημεία όπως κι η μαγεία δε χάνονται. Μια όαση που μέσα της παρασύρονται και χάνονται μέχρι να τους βρει το ξημέρωμα αγκαλιά.
Και αυτή του υπενθυμίζει πως όταν κοιμούνται μαζί, ν’ αφήνει το πνεύμα του στα χέρια της με ασφάλεια, και δε θα βγει ποτέ από τα δίχτυα της.
Όχι ότι αυτός άλλωστε θέλει να ξεφύγει, από την ισόβια σύντροφό του, που τον σαγηνεύει με την άδολη χάρη της και τον φυσικό αισθησιασμό της. Φαινομενικά εύθραυστη, αλλά προικισμένη με τεράστια δύναμη επιβίωσης, ικανή να προσφέρει ασφάλεια και προστασία στην σχέση τους και την οικογένεια τους. Δεν θα δειλιάσει στιγμή να σταθεί στο πλευρό αυτών που αγαπά και να γυρίσει αν χρειαστεί για το χατήρι τους τον κόσμο ανάποδα.
Αυτή η μία και μοναδική που είναι το λιμάνι τους. Ο κυματοθραύστης τους και ο σηματοφόρος της χαράς τους.
Είναι σημαντικό γι αυτόν μετά από τόσα χρόνια έγγαμου βίου, την αγάπησε από μέσα προς τα έξω, νοιάζεται για την σύντροφο του, ξέρει ότι μπορούν να συνυπάρχουν χωρίς να κυνηγάνε σκιές αναζητώντας το καλύτερο απ' αυτό που έχουν.
Μαζί λοιπόν προσπαθούν και ζουν με περίσσια αγάπη, με τις συμφωνίες αλλά και τις διαφωνίες τους, ....... και με τις λιακάδες και με τις βροχές....... πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο, όχι απέναντι.
Είναι σημαντικό ακόμη το ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις τους σταματούν και δεν σχολιάζονται περαιτέρω με το τέλος της σεξουαλικής τους συνεύρεσης και έρχονται ξανά στο προσκήνιο στο επόμενο σεξουαλικό ταξίδι τους.
Αυτό είναι μια καλή συνταγή για μια σχέση τους που ξέρει να... μαγειρεύει, αλλά και ξέρει να τρώει!
Ο δε παλιόφιλος καπετάνιος ...αφού πρώτα τον κάθισε σε αναμμένα κάρβουνα, ερμηνεύοντας με σαφήνεια όσα οι έρευνες και οι αναλύσεις λένε ...τρέχει τώρα τη φωτιά να σβήσει, ανήσυχος για μια εξέλιξη ανεπανόρθωτη στην οικογενειακή ζωή του φίλου του..... πριν αναχωρήσει για τα μακρινά του ταξίδια, του τόνισε με έμφαση.....
Μιας και σίγουρα μετά από την συζήτηση μας η καχυποψία σου έχει φτάσει σε επίπεδα στρατόσφαιρας, καλό θα ήταν πριν καταδικάσεις τη σύντροφό σου ως... μοιχαλίδα σε αναμονή, να μπεις στην ακριβώς αντίστροφη διαδικασία που λέει το εξής απλό: Αν μία γυναίκα περνάει καλά, δεν κάνει «σχέδια» παρά μόνο για τον άντρα στον οποίο οφείλει την ευτυχία της.
Ξέρεις, επομένως, τι πρέπει να κάνεις. Άλλωστε, φίλε μου καλέ, ποτέ σου να μην ξεχνάς ότι και η Πηνελόπη, με τον Οδυσσέα έμεινε.
Η μαγκιά είναι το ταίρι σου να είναι προορισμένο για σένα και με τη συμπεριφορά σου να το καλύπτεις τόσο και με τέτοιον τρόπο που να μη βρίσκει τρύπα να μπουκάρει ο δαίμονας.
Και....... τέλος μια χρήσιμη και βασική συμβουλή που πρέπει να έχεις υπόψη σου .
Το σεξ δεν επιβάλλεται, ούτε απαιτείται. Δεν είναι σωστό ή λάθος, είναι η ανάγκη σου για εκείνη, να τη θέλεις στο μυαλό και στο σώμα σου. Να γουστάρεις τη γυναίκα σου, να θες να κάνετε σεξ. Βασικός νόμος και απαράβατος! Η γυναίκα το σεξ το έχει στα σκέλια της. Είναι αυτή που κρατάει το κλειδί του σεξ στα χέρια της. Άμα θέλει, σε κάνει και τρέχεις. Μπορεί να σε φέρει από την άκρη του κόσμου, γιατί ξέρει καλά το κουμπί του άντρα που λέγεται πόθος.
...............................................
Όνειρο ήταν και πέρασε.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.1: Το σεξ δεν είναι έγκλημα.... Η περιγραφή του γιατί πρέπει να είναι;
.......Θυμάμαι την εποχή που ο αέρας ήταν καθαρός και το σεξ βρώμικο .....Μπερνς Τζ..........
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.2: Υπάρχει ο ιδανικός σύντροφος;
«Στο μυαλό μας μπορεί να υπάρχει. Αργά ή γρήγορα η πραγματικότητα θα μας χτυπήσει την πόρτα αφού ο ιδανικός άλλος είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικά βιώματα και προσδοκίες.
Οι δύο πλευρές συναισθάνονται ότι ποτέ δεν θα γίνουν ένα σώμα αλλά θα είναι δύο ξεχωριστά άτομα. Η πρόκληση από εδώ και πέρα είναι να διατηρηθεί ένας κοινός κόσμος, αντιλήψεις και προσδοκίες.
Και τελικά αυτό το πρόσωπο που επιλέξαμε μπορεί να μην είναι το τέλειο ταίρι αλλά εμείς το επιλέξαμε και πάλι αυτό θα διαλέγαμε με όλα τα λάθη και τις αντιθέσεις. Ένας αληθινός άνθρωπος με πολλά χαρίσματα και πτυχές συμπεριφορών που ακόμη εξακολουθούμε να ανακαλύπτουμε και φυσικά να αγαπάμε. Οτιδήποτε άλλο, είναι συνέταιρος και η σχέση σύμβαση......γι αυτό τόσες αποτυχημένες συμβάσεις καταγγέλλονται τόσο συχνά.»
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.3: Πέρα από τα εφήμερα όνειρα του............ εδώ έχει να κάνει με μια σχέση αγάπης, ειλικρινή, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με γήινα ελαττώματα που όμως καταφέρνουν να αναγνωρίζουν την ουσία και την ποιότητα των αισθημάτων τους ώστε να υπερβαίνουν προκατασκευασμένες ιδέες, για το σωστό και το λάθος το αποδεκτό και το απαράδεκτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Web Informer Button